Kamperen

()

Langzaam verdwijnt de zon aan de horizon, het was een mooie warme dag. Al een paar dagen ben ik zomaar onderweg, een bepaald doel heb ik niet. Mijn vakantie is bijna afgelopen, de laatste dagen geniet ik van de vrijheid door dingen te doen waar ik zin in heb. Een paar dagen geleden ben ik in de auto gestapt, in ons landje was het fris en regenachtig, ik wilde nog van een paar mooie dagen genieten. Ik was weg gereden via het zuiden, normaal ga ik meestal een paar dagen Zuid-Duitsland in maar ook daar was het weer niet alles. Mijn kennis van de Franse taal is heel weinig maar omdat daar het betere weer is ben ik toch maar die kant op gereden.

De rit ging lekker hoe verder ik richting het zuiden kwam des te beter werd het weer, ik wilde mijn eerste dag al in de zon zitten. De morgen van mijn vertrek was erg vroeg geweest, als je een kleine duizend kilometer wilt rijden moet je wel erg vroeg weg. Bij de volgende afslag zie ik een bordje met de aanduiding van een camping staan. Niet veel later parkeer ik mijn auto bij de receptie van de camping. Zenuwachtig loop ik naar binnen, zullen de mensen hier een beetje Engels praten? Bedenk ik me. Zodra ik mijn mond open doe krijg ik direct in het Engels antwoord, er wordt mij een plekje aangewezen op de plattegrond van de camping. Ik hoef me alleen in te schrijven, betalen komt wel als ik weer vertrek. Even later rijd ik het veldje op waar een aantal tenten en caravans staan, bij de aangewezen plek zet ik de auto neer en begin direct met het opzetten van mijn tentje. Een uurtje later ben ik helemaal gesetteld, het luchtbed is opgeblazen en de stroom is uitgelegd om wat gemakkelijker licht te hebben in de tent.

Ik wandel even naar het toiletgebouw, daar fris ik mezelf een beetje op. Als ik terug naar mijn tent loop bekijk ik de andere campinggasten op mijn gemak bij het langslopen. Het wordt langzaam wat donkerder, als ik weer bij mijn tent ben kijk ik het veldje even rond. Een plaats naast mij staat een vrij grote caravan, als ik naar het nummerbord kijk zie ik dat het Hollanders zijn. Het is donker in de caravan en de voortent is ook gesloten. Voor de rest staan er nog een tweetal caravans en vijf tenten, twee tentjes zijn ongeveer net zo groot als die van mij, de anderen zijn een stuk groter.

Ik klap een stoeltje uit en pak wat te drinken, als ik net zit komt er een auto het veld op rijden. Hij parkeert naast de caravan die naast mij staat. Er stapt een man uit die mij heel vriendelijk in het Hollands groet. Dan loopt hij om de auto heen en verdwijnt samen met de andere persoon in de voortent. Ik heb niet de kans gekregen om te zien hoe de andere persoon eruit ziet. Er worden een paar ramen geopend in de caravan, de rolhorren en gordijnen gaan dicht dan wordt het licht aangedaan.

Ik heb even zitten kijken naar de bewegingen in de caravan, dan laat ik mijn blik over het veld dwalen. Het begint nu echt te schemeren de tenten aan de andere kant van het veldje hebben hun lichten aangedaan. In het lichtschijnsel kan ik de bewoners ervan redelijk goed zien. Als ik mijn licht wil aan doen hoor ik de voortent van de buren open gaan, ik blijf even zitten en kijk wie er naar buiten komt. Na even komen ze beiden naar buiten, eerst komt de man die ik al gezien heb, vlak erachteraan komt nog een man naar buiten. Deze ziet er goed uit, strak figuur, een mooie kop met redelijk lang haar. Beiden dragen een korte broek en een shirtje. Als ik even heb zitten gluren draai ik me om en wil mijn tent in lopen.

“Heb je zin om even iets te drinken bij ons?” Hoor ik vragen. Ik doe een stap terug en kijk naar de man die ik al had gezien, hij staat vlak voor mijn tent.

“Ja lekker.” Ik loop achter hem aan naar de caravan van hen, de andere man staat op en geeft mij een stevige hand. “Hallo, ik ben Marc.” “Ik ben Luc.”

“Mijn naam is Dieder Luc, maar word meestal Dirk genoemd.” Lachend gaan we zitten, ik krijg een glas fris waar ik om vraag. We hebben het over allerlei dingen, de mannen zien aan mijn ogen dat ik met een vraag zit.

“Dirk ik denk dat je misschien wel zult begrijpen dat wij homo zijn. Misschien wil je niets met ons te maken hebben, maar ik moet zeggen dat wij jou wel een heel mooie man vinden. Het is niet zo dat we met jou naar bed willen.”

“Ik heb niets tegen homo’s, zelf ben ik een heteroman met een bi inslag. Dus maakt niets uit hoe jullie zijn, ik vind jullie beiden ook mooie mannen en mijn gedachten dwalen best allerlei kanten uit momenteel.”

Beide mannen lachen mij toe. We praten verder over allerlei dingen, soms krijg ik een heel mooie inkijk in de korte broek van beide mannen. Ik zie niet veel maar kan wel bedenken dat ze beiden redelijk groot geschapen zijn. “Wat je ziet, bevalt dat je?”

“Ik zie eigenlijk helemaal niets, maar wat ik zie bevalt me zeker heel erg goed.” Luc staat op en loopt de caravan in en komt terug met nieuwe gevulde glazen. Als hij het glas op de tafel bij mij neerzet kijkt hij mijn strak aan en streelt met zijn tong langs zijn lippen. “Laat ons ook eens iets van jou zien.” Dan gaat hij weer zitten en kijkt mij heel indringend aan. Marc kijkt mij ook glimlachend aan en laat ook zijn tong langs zijn lippen glijden. Mijn blik dwaalt van de een naar de ander, ik voel een zalige tinteling door mijn buik heen trekken.

“Wat willen jullie zien van mij? Ik kan hier moeilijk in mijn blote kont gaan zitten dan gaan de andere mensen hier op het veldje gekke dingen denken.”

“Zou je in je blote kont durven zitten hier voor ons?”

“Ja zeker wel waarom niet? Ik heb wel niet zo heel erg veel ervaring met mannen maar moet wel zeggen dat jullie mooie mannen zijn en dat ik erg veel zin heb om weer eens iets met een man of mannen te doen.”

“Trek dan je broek eens uit, als je echt zin hebt dan doe je dat nu.” Ik kijk Marc aan als hij deze zin heeft uitgesproken. Ik zet mijn glas op de tafel neer en doe mijn billen iets omhoog en trek gelijk mijn korte sportbroek en slip uit. De mannen kijken elkaar glimlachend aan, dan richten ze hun blik weer op mij. “Doe ook je shirt eens uit Dirk, ik wil je helemaal naakt zien.” Luc kijkt mij aan terwijl ik mijn shirt snel over mijn hoofd heen uit trek. De beide mannen komen iets dichter naar mij toe, ik voel over mijn benen van beiden een hand richting mijn lul glijden. Het is gelukkig donker om ons heen, de auto van hen staat ook zo dat het zicht van de anderen op het veldje niet bij de voortent komt.

“Dirk ik zou willen dat je mij eens lekker zou pijpen, op je knieën voor mij. Mij eens lekker laten klaarkomen.”

De mond van Marc heeft amper bewogen bij het uitspreken van deze zin, ik voel een hand zich grond mijn groeiende lul sluiten. In de ogen van Marc is te zien dat hij het meent, als ik Luc aankijk lees ik in zijn ogen dat hij het met Marc eens is. “Laat eens zien Dirk dat jij een bi bent, dat je durft om Marc te pijpen en hem te laten klaarkomen in je mond. Als je het goed doet, duurt het niet zo heel lang, Marc is al een poosje niet gekomen en is zo geil als een beer.”

De hand die mijn harde pik beet heeft trekt zich iets terug waardoor ik ruimte krijg. Zonder er verder over na te denken laat ik mij van de stoel afglijden, ik ga op mijn knieën op het gras zitten en open de korte broek van Marc. Als ik zijn paal zie moet ik even slikken, hij is groot en hard ik schat hem op een kleine tweeëntwintig centimeter en erg dik. Zodra ik mijn lippen over zijn glimmende eikel schuif voel ik het voorvocht rijkelijk naar buiten komen. Met mijn tong streel ik het gaatje, mijn tong duw ik iets naar binnen wat bij Marc een diepe kreun laat horen. “Mmm dat is lekker Dirk, als je zo even doorgaat krijg je al mijn zaad heel snel in je keel. Ik wil ook dat je alles gewoon inslikt…O! Ja! Jongen, je moet alles slikken wat ik je geef mmm… dit is lekker Luc hij kan het heel goed mmm…”

Zacht kreunt Marc deze woorden uit en legt zijn handen op mijn hoofd. Ineens duwt hij zijn heupen krachtig omhoog waardoor zijn grote boomstam een heel eind mijn keel in schiet. Op dat moment krijg ik alleen maar braakneigingen, hij laat zijn wapen in mijn keel zitten zodat ik er langzaam aan wen. Dan haalt hij hem weer terug. Mijn tong streelt elke hard stukje vlees wat ik maar kan raken. Met mijn handen streel ik zijn grote ballen, zijn eikel is bijna uit mijn mond ik laat mijn tong krachtig langs de onderkant van zijn eikel glijden. “O! Ja! Dit is het mmm Dirk ik kom… mmm…” Met krachtige stralen spuit zijn zaad in mijn keel, ik heb alle moeite om alles in te slikken het lijkt wel of hij blijft klaarkomen. Dan zakt zijn langzaam verslapende paal tussen mijn lippen uit.

“Jezus, dat was lekker en daar was ik wel aan toe zeg heerlijk Dirk dank je wel.” Ik kijk hem even aan en zie in zijn ogen dat hij echt heeft genoten, ik voel een hand op mijn billen. Luc is achter mij komen zitten en streelt met lange halen mijn bilnaad en billen, langzaam voel ik een vinger in mijn gaatje glijden. Na even wat rustige bewegingen met zijn vinger komt er een tweede vinger bij. “Dit kontje wil ik neuken Dirk, het voelt heerlijk nauw en zo mooi mmm… ik ga je neuken of je het goed vindt of niet heerlijk.” Ik voel een koude straal tussen mijn billen lopen en weet dat het een glijmiddel is, er verdwijnen gelijk weer twee vingers in mijn kontje. Zijn andere hand beweegt over zijn harde paal die hij goed insmeert met het glijmiddel. Ik word voorover gedrukt zodat ik op handen en knieën op de grond zit, even bekruipt mij de angst van die grote pik van Luc. Langzaam voel ik dat mijn lichaam zich ontspant.

“Ik ga je nemen Dirk, je bent morgen de hele dag van ons. Jij gaat morgen met ons mee en de hele dag ga jij doen wat wij je opdragen… mmm… heerlijk, O! Marc, ik ga zijn nauwe kontje neuken mmm…, hier komt hij Dirk.” Zijn eikel ligt tegen mijn gaatje aan, dan drukt hij langzaam zichzelf naar voren. Heel even gebeurt er niets dan ontspan ik mezelf helemaal en gelijk schiet zijn pik voor de helft in mijn darmen. Het is een pijnlijk gevoel, ik merk dat mijn pik helemaal slap is geworden en ook het genot is uit mijn lichaam verdwenen. Langzaam drukt hij zijn pik iets verder naar binnen. Weer stopt hij en trekt hem dan een stuk terug, als alleen de eikel er nog in zit voel ik de spanning in mijn lichaam weer terug komen, ook het gevoel van pijn verdwijnt een beetje. Langzaam drukt Luc zijn paal weer naar binnen, mijn billen blijven ontspannen. Ineens voel ik zijn ballen tegen mijn benen aan tikken. Luc pakt mij bij mijn middel beet en trekt mij krachtig achteruit. “Hoe voelt dat Dirk? Helemaal gevuld te zijn door mijn harde paal? O! Jongen dit is lekker ik ga je neuken zoals je nog nooit geneukt bent mmm…”

Langzaam trekt hij zijn warme paal weer uit mijn kontje, heel even blijft hij er bijna helemaal uit stil zitten om hem dan met kracht terug te duwen in mijn kontje. Ik wordt genomen door harde stoten en langzame halen. Met mijn billen knijp ik ritmisch in zijn grote stam, het genot wordt steeds meer in mijn lichaam, met kleine schokjes komt mijn pik weer hard tegen mijn buik aan te staan. Ik hoor Luc hevig hijgen boven mij, zijn bewegingen gaan ongecontroleerd heen en weer. “O! Ja… dit is lekker ik ga het niet lang volhouden mmm… ik zou het wel heel de nacht willen doen maar ik ga je helemaal vol spuiten met mijn warme zaad Dirk. Mmm… ja… ik kom…” Met krachtige stralen voel ik zijn zaad mijn kontje ingespoten wordt, zijn handen knijpen hard in mijn billen. Het genot word voor mij teveel en zonder dat mijn lul wordt beetgepakt kom ik diep kreunend klaar, het zaad spuit ik over het gras onder mij.

“Hij vindt het zalig Luc, zonder hem aan te raken is hij klaargekomen mmm… Ik denk dat we morgen nog een leuke dag met hem gaan beleven zalig.” Langzaam trekt Luc zijn langzaam minder hard wordende paal uit mijn gaatje, gelijk loopt er een grote golf zaad mee naar buiten. Hij staat rustig op en geeft mij een harde tik op mijn billen. “Dat was heerlijk Dirk mmm… Kom dan gaan we even naar de badruimte om ons een beetje te verschonen.” Ik trek mijn slip en korte broek aan. Als ik een handdoek en wat spullen heb gepakt lopen we zwijgend naast elkaar naar het toiletgebouw. Het is helemaal stil op het veldje, iedereen ligt al in bed of zit in de tent, het toiletgebouw is ook stil en verlaten. Ik word een apart washokje ingeduwd door Luc, lachend komt hij achter mij staan terwijl hij zijn broek uittrekt zie ik dat zijn pik weer hard naar voren staat. Nu kan ik even op mijn gemak naar zijn grote paal kijken, hij is iets kleiner dan die van Marc. Hij glimt nog van het neuken van net.

“Ik zou het wel lekker vinden als je hem eerst even met je lippen schoonmaakt Dirk mmm…” Ik buk me voorover en neem zijn pik in mijn mond, langzaam lik ik langs de trillende stam. Als ik hem uit mijn mond neem en langs de onderkant van zijn pik naar zijn ballen lik begint hij diep te steunen. Zijn handen legt hij op mijn hoofd en met zachte kreun probeert hij zijn harde pik in mijn mond te krijgen. “O! Dirk dit is zalig ik ga nog een keertje komen mmm… ga door zo dit is het ik kom…” Hij laat zich tegen de tussenwand aan zakken en komt met grote klodders zaad spuitend klaar. Het zaad valt op mijn gezicht en druipt langzaam langs mijn wangen naar beneden. Ik laat zijn pik los en ga weer rechtop staan, de ogen van Luc kijken mij heel geil aan. “Dat ziet er lekker uit Dirk mmm…” Ik voel direct zijn tong langs mijn wangen, hij likt het zaad van mijn gezicht. Dan drukt hij zijn lippen op die van mij, met onze tongen spelen we met zijn zaad, iedereen slikt dan een beetje ervan in als wij elkaar weer loslaten. Een poosje later lopen we schoon gewassen rustig terug naar het veldje. Ik voel zijn arm rond mijn lichaam, mijn arm leg ik rond zijn lichaam en even blijven we staan om elkaar een lange innige tongzoen te geven. Dan lopen we weer door naar de caravan. “Wil je nog iets drinken Dirk?”

“Nee, ik ga mijn bed in, het is straks weer vroeg dag en dan wil ik wel uitgerust zijn.” De beide mannen kijken mij aan en glimlachen mij geheimzinnig toe, ze staan ook op en komen naar mij toe. Ik voel hun lippen op die van mij komen. De handen strelen mij lichaam van onder tot boven. Het genot groeit weer in mijn lichaam, ook de pik van Marc groeit tegen mijn buik aan.

“Blijf je bij ons in de caravan slapen Dirk?” “Ik denk dat het wijzer is als ik dat niet doe Luc, wat zullen de andere mensen wel niet denken morgenochtend en waarschijnlijk komt er van slapen niet zo heel erg veel terecht als ik de harde pik van Marc zo voel.”

“Dat is ook de reden dat ik vraag of je blijft slapen bij ons, Marc wil ook graag nog een keertje zijn zaad aan je geven.”

“Zoals jullie mij al hebben gezegd ben ik morgen de hele dag van jullie, dus lijkt het mij beter dat ik wat krachten opdoe voor die lange dag. Ik hoop wel dat jullie mij geen opdrachten zullen geven waar ik niet mee in kan stemmen.” Lachend kijken de beide mannen mij aan, de hand van Marc is in mijn korte broek gegleden en streelt langzaam mijn bilnaad. Hij kijkt mij strak aan terwijl hij een vinger in mijn gaatje drukt. “Dit gaatje is morgen van mij, ik wil mijn grote pik helemaal in je voelen. Wat je ook zegt hij gaat er helemaal in en ik zal je met mijn warme zaad vullen.” Zijn vinger maakt rustige neukbewegingen waardoor het genot in mijn lichaam langzaam met schokken sterker wordt. Ineens is de vinger weg en de hand verdwijnt uit mijn broek. “Blijf van jezelf af vannacht anders heb je te weinig voor ons morgen, welterusten en tot morgenochtend Dirk.”

De beide mannen lopen gearmd de voortent in, even later is het helemaal stil op het veldje er is zelfs geen dier te horen. Ik blijf nog even voor mijn tentje in de stoel zitten, mijn hand streelt langzaam mijn groeiende pik, de rillingen lopen over mijn rug als ik terug denk aan de afgelopen uren. Dit had ik wel gehoopt maar zeker niet verwacht dat het zou gebeuren. Als ik even later mijn tent sluit en in de slaapzak kruip ben ik erg benieuwd wat er gaat gebeuren de komende dag.

George

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *