Puberale ontlading

()

Zoals de meeste van jullie wellicht al weten uit eerdere verhalen zijn Sophie en Pepijn verzot op seksuele spelletjes.

Gisteravond vleide de onverzadigbare Sophie zich tegen haar lief aan en vertelde hem haar nieuwste fantasie. Ademloos had hij geluisterd, zijn hard geworden pik knellend in zijn broek. Vandaag was het zover. Haar nieuwste onwaarschijnlijk extreme idee zou handen en voeten krijgen. Ze keek hem guitig aan. Zij was echt de meest bijzondere, geilste en lekkerste vrouw die hij ooit had gehad. Zij verzon seksspelletjes die hij in zijn stoutste seksdromen nog niet kon bedenken. Ze zag de lust in zijn ogen en wreef plagerig over zijn erectie.

“Zo te zien heb je er zin in”, sprak ze lachend. Ze kleedde zich uit en ging voor het raam staan, haar handen steunend op het glas. Het schemerde buiten en door de drukke straat passeerden talloze toeristen.

“Neem me”, sprak ze op bevelende toon. “Hier en nu”.

Hij twijfelde. Hij vond haar exhibitionistische gedrag geweldig en keek graag toe hoe zij met andere mannen de meest ondenkbare dingen deed. Maar nu droeg ze hem op om zelf in de schijnwerpers te staan. Hij zou haar moeten neuken voor een raam waar talloze mensen passeerden. Maar zijn geilheid won van zijn verlegenheid en snel deed hij zijn broek uit. Zijn pik klaar voor actie. Gek genoeg was het nog geen passant opgevallen dat er twee naakte mensen voor het raam stonden. Ze bukte zich voorover en spreidde met twee vingers haar lippen. Hij drong haar kutje binnen en zuchtte van opwinding.

Een langslopend stel keek geschokt naar het neukende paar en liepen vol afgrijzen door. Vervolgens liep er een jongen langs. Lang, slungelig en in de stormachtige periode van de pubertijd. Hij bleef gegeneerd staan kijken, zijn geslachtsdeel nog te verbouwereerd om een bobbel in zijn broek te vormen. Pepijn had zijn gene overwonnen en liet zijn pik langzaam in en uitglijden. Ze hadden zich een kwartslag gedraaid zodat de voyeur een perfecte kijk had op de harde lul die het soppende kutje neukte.

Lachend bekeek het neukende paar de jonge jongen die ondertussen gefascineerd toekeek. Met een handgebaar wees ze uitnodigend naar de voordeur. Haar vriend maakte zich van haar los en liet de jongen binnen. Zij sloot de gordijnen en ging op de bank zitten, haar benen wijd gespreid. De jongen kwam stuntelend de kamer in en keek ongemakkelijk weg bij het zien van de uitdagende pose van de mooie vrouw. Pepijn keek van een afstandje toe en genoot in stilte. Ze keek de jongen indringend aan. Met een ijzige maar tevens uitnodigende blik gebood ze de jongen.

“Jij, kom eens bij me”. Ze zag de vertwijfeling in zijn ogen. Schuchter liep hij naar haar toe. Ze dwong hem op zijn knieën en duwde zijn hoofd richting haar kutje. Na enig tegenstribbelen stak de jongen nieuwsgierig zijn tong in haar gladgeschoren poes. “De bedoeling is dat je met je tong over mijn poesje likt,” sprak ze iets vriendelijker. Onhandig likte hij haar totdat ze het tijd vond om de rollen om te draaien.

“Kom eens recht staan”. De jongen kwam overeind, een rode blos op zijn wangen. Ze opende zijn broek en bevrijdde zijn stijve lid uit zijn benarde positie. Ze hoopte maar dat deze onervaren nozem niet al bij de eerste aanraking klaarkwam. Ze nam de pik in haar hand en speelde er een beetje mee. De pik groeide gestaag en ze besloot de gok te wagen. Langzaam duwde ze zijn piemel in haar mond en begon erop te zuigen. De jongen kreunde.

Na een paar minuten liep Pepijn naar hun toe en vroeg de jongen of hij haar kutje niet eens stevig wilde doorneuken. De jongen knikte gretig. Hij trok zijn lid terug uit haar mond, zette haar met haar knieën op de grond en duwde haar buik voorover op de bank. De verlegen puber kwam uit zijn schulp, bedacht ze lachend. Zijn schuchterheid was met de noorderzon vertrokken. Met een harde stoot vulde zijn penis haar natte poes. Ze vroeg zich af of hij nog maagd was. Hij was in ieder geval kinderlijk onervaren. Haar vriend moedigde hem aan.

“Harder vriend, ze houdt van hard. Ik neem ondertussen haar klitje onderhanden”. Hij ging naast haar zitten op de bank en zijn hand vond zijn weg tussen haar benen naar haar opgezwollen clitoris en voelde tegelijkertijd de penis van de jongen. Hij wreef over haar natte klit en hoorde aan haar gekreun dat er een orgasme op handen was. De jongen leefde zich uit en vulde haar poes met zijn warme zaad. Zijn ontlading kwam net iets te vroeg voor haar orgasme. Ze zou geduld moeten hebben. Hijgend ging de puber naast het stel op de grond zitten. Na een paar minuten vroeg hij brutaal of hij een maat van hem mocht uitnodigen.

“Die wordt gek bij de gedachte dat hij mee mag doen aan dit geile gedoe”. Het stel keek elkaar geamuseerd aan. De jongen had wel lef en de avond nam een onverwachte wending. Zij was echter nog niet klaargekomen en vond de gedachte aan een nieuwe jongenspik zeer verleidelijk.

“Vooruit dan maar. Maar, alleen als jij belooft vanavond nog een keer klaar te komen”. Gehaast greep de jongen naar zijn telefoon en struikelde bijna over zijn woorden in zijn gesprek met zijn maat. Nog geen tien minuten later ging de bel. Even later kwam een grote jongen van ongeveer negentien jaar verwachtingsvol de kamer binnen. Sophie stevende poedelnaakt en vastberaden af op haar nieuwe slachtoffer. Zijn mond viel open en ook hij wist zich in eerste instantie geen houding te geven. Bij hem zou ze het anders aanpakken.

“Wat wil je het liefste met me doen”, sprak ze plagerig, “of wat wil je dat ik met jou doe?” De jongen was te verstomd om te antwoorden. Ze friemelde aan zijn broekknopen. “Heb je al een lekkere dikke paal ? Je mag kiezen. Wil je me neuken of zal ik je pijpen?” Uiteindelijk zou het geen van beiden worden. Pepijn onderbrak het eindeloze gekwetter van zijn lieve meid. Soms waren daden veel beter dan woorden.

”Waarom gaan jullie niet even lekker op de bank zitten toekijken naar ons seksspel. Doe jullie broeken uit zodat je je kan aftrekken als je die behoefte voelt. Er is slechts een voorwaarde. Als je voelt dat je gaat klaarkomen dan stop je. Verder is alles toegestaan. Jullie mogen meedoen, het van mij overnemen, je laten pijpen, haar neuken in alle denkbare openingen. The sky is the limit”.

De jongens waren perplex en kleedden zich helemaal uit voordat ze op de bank neerploften. Sophie besloot om Pepijn een stevige blow job te geven. Of nee, beter nog: hij zou haar mogen neuken in haar mond. Zij zat op haar knieën op de grond en hij duwde zijn pik bezitterig tegen haar gesloten lippen die ze met opzet nog even stijf op elkaar klemde. Uit haar ooghoeken zag ze dat de tweede oudere jongen zijn pik in zijn hand had en met lome bewegingen zijn voorhuid over zijn eikel wreef. Heel ver naar voren zodat de eikel verstopt leek in een warm klein holletje en heel ver naar achteren zodat de paars aangelopen keiharde bobbel aan de bovenkant van zijn pik bijna leek los te komen.

Pepijn drukte zijn zin door, letterlijk en figuurlijk. Met voldoende kracht drong hij binnen in de mond van zijn hete vriendin. En hoewel hij wist dat hij haar pijn ging doen, besloot hij haar mond hard en diep te neuken. Met een hand hield hij haar hoofd vast terwijl zijn pik vliegensvlug in en uit pompte. Hij misbruikte haar ten top en hij ontweek haar angstige ogen. De eerste wat schuchtere jongen trok de stoute schoenen aan, ging achter haar op zijn knieën zitten en duwde zijn eikel tegen haar poes. Ze kreunde want ze had al gezien wat de jongen van plan was.

“Mag ik naar binnen,” vroeg de jongen beleefd. Sophie duwde ietwat hardhandig het geslachtsdeel van Pepijn uit haar mond.

“Alleen als je belooft dat je klaarkomt in mijn kontje,” sprak ze gedecideerd. Met verbazend veel kracht en onverwacht snel werd haar poesje volledig gevuld met de piemel van een puber. Hard en heel diep. Steeds opnieuw met stoten die bijna te heftig werden voor haar. Zo onervaren was hij dus ook weer niet.

De tweede jongen had alweer een stevige erectie en vroeg aan Pepijn of hij zijn plaats mocht innemen. Met enige tegenzin knikte Pepijn instemmend. Nu werd ze keihard in haar mond geneukt door jongen nummer twee. Die geile hengst had nog een grotere pik dan Pepijn waardoor ze bijna stikte door zijn hardhandig optreden.

Verwachtingsvol zocht haar blik die van Pepijn in de hoop dat hij in zou grijpen. Maar hij keek naar haar met een wellustige blik. Ze had nog niet genoeg. Het codeteken was nog niet gegeven. Hij zou haar nooit opzettelijk laten lijden en daarom hadden ze duidelijke afspraken gemaakt. Het stopteken zoals ook werd gebruikt door duikers diep onder water betekende: onmiddellijk alle handelingen en activiteiten staken. En zover was het nog niet. Zijn conclusie was dan ook dat zij vooralsnog genoot van de milde pijn.

Ze voelde hoe de pik achter haar een gaatje naar boven ging. Het anale spel was begonnen. In plaats van hard, diep en snel behandelde hij haar kontje met fluwelen handschoentjes. In een sensuele cadans bewoog zijn lid heen en weer. Soms stopte hij even en dan haalde zijn paal uit haar kontje. Dan schoof hij weer met opmerkelijke tederheid naar binnen en hij vervolgde zijn paaldans. Ze kreunde en voelde een prikkeling vanuit haar tenen naar boven trekken. Tijdens haar opkomend orgasme kneep ze haar kringspieren zo hard op, dat de pik van de puber geen andere mogelijkheid meer zag dan het zaad te lozen in het kontje van Sophie. Zowel hij als zij hadden geen krimp gegeven tijdens het gezamenlijk hoogtepunt.

Het manspersoon dat haar mond gebruikte als een gewillige kut had dan ook niets gemerkt en beukte er onverminderd op los. Pepijn had het daarentegen wel opgemerkt. De schuchtere jongen had zich losgemaakt van Sophie waardoor Pepijn zijn nymfomane zachtjes begon te rimmen. Zoiets als een cool down. Met een gebiedende blik gebood hij de jongen die vooralsnog volledig losging in de mond van zijn vrouwtje naar een ontlading toe te werken. Gelukkig begreep de jongen het gebaar, nam zijn lid uit de mond van Sophie die opgelucht ademhaalde, en spoot haar gezicht al rukkend onder.

Volledig afgewerkt bleef Sophie roerloos liggen.

“Heb je genoten?” Vroeg Pepijn zachtjes. Ze was te moe om nog te antwoorden. Zelfs zijn mooie vriendin bleek uiteindelijk niet onverzadigbaar.

Sophie1973

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *