Cocoon

()

Lieve, hopelijk geile lezers en lezeressen. Ditmaal een erotisch verhaal dat volledig op waarheid berust.

COCOON

My guilty little pleasure (MGLP) en ik zijn voor het eerst in ons leven in een sexclub genaamd Cocoon. Ik heb haar die naam gegeven omdat we beiden gelukkig getrouwd zijn. Met een ander wel te verstaan. Seks zien MGLP en ik als een bezoekje aan een pretpark.

“Je gaat toch ook niet iedere keer naar hetzelfde pretpark”, is ons pakkende credo. Onwennig probeert mijn mooie minnares haar nylons aan haar jarretels te bevestigen. Al snel proberen zes zenuwachtige zweterige mannenvingers haar te helpen. Na niet meer dan 6 minuten verliest ze haar geduld, duwt zachtjes de mannenhanden weg en bevestigt na enig gepriegel haar zwarte nylons waarna ze nonchalant naar de lounge wandelt.

MGLP schept er genoegen in om aan iedere man te zeggen dat zij single is en ik haar bodyguard. Dat maakt haar namelijk vele malen interessanter dan de vrouwen die plichtmatig meekomen met hun hitsige man. Mijn minnares doet zeker niet onder voor de meer ervaren dames. Gekleed in een doorzichtig zwart kanten kleedje met een vetersluiting aan de voorkant. Een prachtige kanten slip zonder kruis. “Zo blijf ik sexy gekleed maar ben ik wel openbaar toegankelijk”, vertelde ze mij schaterlachend op de heenweg. Expres geen beha aan omdat ze in Ziggy stijl wilde gaan, want “Tegenwoordig zijn kleine borstjes terug in de mode”. Aangevuld met zwarte jarretels en zwarte nylons is ze voor vele nieuwsgierige ogen de attractie van de avond. Ook omdat ze nieuw is natuurlijk, mannen willen graag vers bloed. En waarschijnlijk zelfs omdat ze met kinderlijk genoegen geen high heels draagt, maar lieflijk op kousenvoetjes loopt. “Gemak dient de mens”, is het motto.

Wij begeven ons al snel naar de zolder, waar zogezegd alles kan en alles mag. We zijn benieuwd. Twee afzonderlijke ruimten, beiden voorzien van een mastodontisch bed, waarin gemakkelijk drie trio’s volledig los kunnen gaan. De laatste orgie was tot de grote spijt van mijn muze zojuist gedaan. Ze wilde om te beginnen alleen maar kijken, maar die vlieger ging helaas niet op. MGLP zit teleurgesteld op een bankje, omringd door tenminste zes hongerige mannen. Ik bekijk het schouwspel geamuseerd. Druk Frans pratend maakt ze de hongerige testosteronmonsters wijs dat zij de baas is en dat zij bepaalt. In feite heeft ze nog gelijk ook. Hoe komt ze eigenlijk aan die attitude, die sexappeal die wel aangeboren lijkt? Na twaalf jaar onvrijwillig celibatair geweest te zijn in haar huwelijk heeft ze sinds kort haar monogamie ingeruild voor een gezonde dosis lichamelijke aandacht van het mannelijke geslacht.

Ze neemt met al haar sensualiteit en haar mysterieuze uitstraling een gekleurde man mee naar het bed. Laat zich flink doorneuken en roept na afloop nummer twee bij zich. Ook die laat ze drie minuten zijn gang gaan. Als hij ongemerkt, maar met een volgespoten condoom, het toneel wil verlaten roept ze hem terug en vraagt vriendelijk maar dwingend: “Monsieur, que est-ce vous dites?” Alsof ze een kleine deugniet toespreekt die vergeet “dank je wel” te zeggen nadat hij van de slager een stukje worst heeft gekregen. Ik kan mijn lachen nauwelijks bedwingen. De onverlaat kijkt haar schuldbewust aan en mompelt. “Merci bien mademoiselle”.

Zo laat ze zich afwerken door nog vier mannen, totdat haar geduld op is. Ze blaft in het Frans dat het spelletje is afgelopen. Teleurgesteld verlaat de wachtrij het neuk-kot. Ik ontdek met enige schaamte dat het mij bijzonder opgewonden heeft om haar schaamteloos misbruikt te zien worden door zes harde pikken die maar een doel hadden. Spuiten en wegwezen.

MGLP, ik geniet ervan om haar te zien losgaan. Ze leeft zich uit op de dansvloer, laat zich tongzoenen door een volle Braziliaanse dame met wie ik wel een nummertje zou willen maken. Pakt zelfs eens stevig de wellustig grote borsten van de dame vast. Ze lachen allebei omdat ze weten dat hun gedragingen werken als een rode lap op een stier. Bij alle mannen vallen de ogen uit hun kassen.

Na een half uur geilen op de dansvloer van de lounge ruimte, neemt ze in het rook-kot een half stijve piemel van een jongeman in haar hand. De jongen is verbijsterd maar bijzonder enthousiast. Plagerig laat ze haar nagel glijden van zijn eikel tot onderaan zijn balzak. Extreem zachtjes laat ze zijn voorhuid over zijn eikel glijden. Heel lichtjes, heel langzaam. Heen en weer… heen en weer. De man had misschien gehoopt op een snelle blow job, maar kreunt hoorbaar bij deze bijzonder erotische aanpak. Zijn lid groeit en groeit en al snel heeft mijn MGLP een piemel van formaat in haar handen. Met haar tong draait ze vakkundig rondjes rond zijn eikel. Hoe en wanneer heeft mijn mooie minnares zich gespecialiseerd in het gek maken van mannen?

Ze zit op haar knieën voor de jongeman, maar kijkt mij ondertussen vragend aan. Wat ze ook doet, ik ben en blijf haar absolute nummer één. Quasi ongeïnteresseerd laat ze de tot extase gedreven jongeman alleen en richt haar pijlen op mij. Ze zoent mij lang en intens. Haar handen zijn overal. Mijn pik gaat fier in de houding staan en ze zorgt dat ik achterlangs bij haar binnendring. Zalig. Toeschouwers genoeg, en ik beroer haar natte poesje vakkundig. Ik en alleen ik, ken haar juiste triggerpoints. Ze geniet in stilte maar aan de krommingen van haar lichaam en het samentrekken van al haar spieren, weet ik dat ze een orgasme beleeft. Muisstil. De luid schreeuwende dames fingeren een orgasme, zoveel weet ik na al die jaren wel. Die van haar is echt. Levensecht en zeer krachtig. Haar prachtige bijna zwarte ogen glinsteren. Dat zegt genoeg. Ze fluistert in mijn oor hoe onmenselijk intens het was en verdwijnt naar de douches om zich op te frissen.

Terug naar de achtergelaten zichtbaar teleurgestelde jongeman. Als een black widow die haar mannelijke prooi grijpt, zich laat bevruchten om hem vervolgens te doden, neemt ze vliegensvlug zijn glimmende eikel haar mond. Een druppeltje voorvocht glijdt tergend langzaam langs haar kin. Dan moet er even hard gewerkt worden. Met haar linkerhand (het schatje is linkshandig) trekt ze hem in hoog tempo af. Haar mond sluit zich om zijn eikel. Trekken en zuigen is doorgaans succes verzekerd. Bij het omhoog stuwen van het zaad, trekt ze zijn immense eikel uit haar mond en geniet ervan om zijn zaad op haar gezicht te laten spuiten. Keer op keer op keer.

Na een korte drink- en rookpauze gaan we opnieuw naar de zolder. Nadat ik even in gedachten verzonken was, ontwaar ik een wel heel onwaarschijnlijk geil tafereel. MGLP ligt wijdbeens op haar rug en wordt voor het eerst in haar leven gebeft door een vrouw, de rondborstige Braziliaanse notabene. De Braziliaanse is hard en vurig met het poesje van mijn schatje. Ze zal dus wellicht genieten van de geile groepsseks, maar kan naar mijn bescheiden mening onmogelijk een orgasme krijgen van deze harde aanpak. De Braziliaanse op haar beurt wordt met heel wat kracht anaal genomen. Ze slaakt kreten uit die het midden houden tussen genot en pijn. En als klap op de vuurpijl trekt MGLP in iedere hand een pik af en neemt de eikels om beurt al pijpend in haar mond. De Braziliaanse komt luidkeels klaar. Gefaket denk ik. De anderen hebben geen orgasme mogen beleven maar verlaten desalniettemin tevreden het strijdtoneel.

We kijken op ons horloge, nog een half uur en deze seksuele uitspatting loopt ten einde. Enigszins schuldig merkt ze op dat ik nog geen andere vrouw heb kunnen nemen. Mij is het daar in eerste instantie niet om te doen. Haar te zien genieten in haar rol van meesteres, doet mij goed. En dat ik vannacht bij haar nog uitgebreid aan mijn trekken kom, doet me bijna blozen. Haar ogen vliegen over het nog aanwezige publiek en rusten op een iets ouder echtpaar. Met haar trouwe hondenogen wijst ze me de dame.

“Is zij geen mogelijk potentieel?” Ik weet dat het voor haar heel belangrijk is dat ook ik een pleziertje beleef met een volstrekt onbekende vrouw. Ik bekijk het vrouwmens van een afstandje met groeiende interesse. Ik pak de hand van mijn geile schatje en we ploffen neer naast het stel waarop wij onze zinnen gezet hebben. De vrouw kijkt geamuseerd naar rechts, recht in mijn ietwat verlegen ogen. Nog geen seconde later haar hand op mijn been. MGLP weet genoeg. Ze vraagt mij luid om mee te gaan naar de zolder en laat het echtpaar weten dat ze meer dan welkom zijn.

Mijn lief en ik leggen ons op bed en beginnen met een innige omhelzing. De dame in kwestie vraagt voorzichtig of ze erbij mag komen. En of dat mag! Ik maak me met lichte tegenzin los van mijn muze en buig mij nieuwsgierig over de dame in kwestie. Die weet van wanten, en hoe! We zoenen lang en vurig, ze glijdt naar beneden en neemt mijn keiharde lid tussen haar lippen. Pijpen krijgt door haar direct een andere betekenis. Wat een vurigheid. Haar man is ondertussen aan mijn onverzadigbare liefje begonnen. Het arme heerschap maakt geen enkele kans om zelf het initiatief te nemen. MGLP heeft hem op zijn rug gedraaid en heeft haar kletsnatte poes over zijn harde erectie geschoven. Ze houdt niet van snel en hard, althans niet in het begin. Ze houdt van plagen en uitdagen, van aantrekken en wegduwen. Sensueel berijdt ze haar prooi. Even maakt ze zich los van zijn penis en beweegt zijn lid met oneindige traagheid heen en weer over haar spleet. De man beleeft duidelijk een mooie tijd. Voorzichtig duwt ze alleen zijn eikel naar binnen en trekt de rest van zijn penis af. Mijn seksmaatje ligt ondertussen op haar rug en ik lik zachtjes haar klitje, met twee vingers dring ik diep in haar verrassend strakke kutje. Het duurt niet lang voordat ik de spieren van het poesje voel samentrekken en de vrouw met een bijna dierlijke edoch ingehouden oerkreet voel klaarkomen.

Er dringt zich een spetterende finale op in mijn diepste fantasieën. Ik vraag beide dames om op hun knieën te gaan zitten, waarbij de ene dame met haar buik en borsten leunt op de rug van de andere. Zo bevinden beide gewillige poesjes zich vlak boven elkaar. Ik wenk mijn mannelijke partner en crime en gebaar hem om beide poesjes om beurten binnen te dringen. Twee diepe stoten in de een af te wisselen met twee stoten in de ander. De man weet niet hoe hij het heeft. Ik ben voor de dames gaan zitten en laat mij afwisselend pijpen door een van hen. Het uitzicht moet weergaloos zijn, want al het nog aanwezige publiek bekijkt ons berengeile samenspel met zichtbaar groeiende opwinding.

Alsof het zo heeft moeten zijn verdwijnt mijn zaad met volle kracht in de sexy dame en tegelijkertijd wordt de poes van mijn minnares volledig gevuld met het zaad van de andere man. Uitgeput en totaal bevredigt, ploffen we naast elkaar op het bed. De dames geven elkaar nog een uitgebreide tongzoen. Daarbij druipen druppels van mijn zaad langs de mondjes van allebei.

Twee uur, sluitingstijd. Met tegenzin frissen we ons op, kleden ons aan en verlaten het pand. Wat een ongekend bijzondere avond. Voor herhaling vatbaar!

Louis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *