Strippoker

()

Wij zijn twee koppels rond de vijftig. Ondanks dat we een goed seksleven leiden, gebeurde er toch iets buitengewoons. Ik vertel.

Een zaterdagavond, warm, goed om op het terras te vertoeven. Veel gelach en geplaag en we raakten licht in ons hoofd van de drank. Mijn vriendin Estelle stelde een kaartspelletje voor. We gingen akkoord, het kon alleen nog maar meer pret geven.

“Wat spelen we,” vroeg ze.

“Strippoker,” werd er gelachen.

“Akkoord, diegene die het eerst opgeeft is de verliezer.” Niemand wou onderdoen voor de ander en het spel werd gestart. Het ene kledingstuk na het andere werd ‘verloren’. Tibo moest als eerste het laatste kledingstuk uit doen, zijn slipje. Hij stond twijfelend recht en ontdeed zich ervan. Zijn piemel floepte half stijf uit zijn broek. Het volgende spel verloor mijn vriendin, ook zij ontdeed zich van haar slipje, draaide nog eens goed rond en ging zitten.

“Wat nu?” Werd er gevraagd. “Stoppen of gaan we door, maar dan moeten de volledig naakten een opdracht uitvoeren verzonnen door de winnaar.” Er werd afgesproken dat de opdracht maximum 10 seconden mocht duren. Mijn vriendin en Tibo, stemden direct toe. Zij dachten toch niets meer te kunnen verliezen. Zij waren al naakt en zagen Mona en mij ook graag uit de kleren gaan. Ze speelden door en aanvaardden de regels.

Estelle kreeg de eerste opdracht. Ze diende enkele danspasjes te maken op de tafel. Het lot besliste dat ik als volgende naakt mocht pronken. Mijn jongeheer stond van het idee alleen al, recht omhoog. Onder luid gejuich zakte mijn onderbroek op mijn voeten. Tibo kreeg de tweede opdracht van Mona. Hij moest zich vanop de tafel in al zijn glorie laten bewonderen. De volgende opdracht weer voor Estelle, ze moest mijn achterwerk kussen. Eindelijk was het de beurt aan Mona om BH uit te doen. Een stel joekels kwam tevoorschijn. Vlak nadien moest haar slipje eraan geloven.

“Verder spelen of stoppen?” We speelden verder, het kreeg allemaal een erotisch tintje en we raakten wat opgehitst. Volgende opdracht van mij aan Estelle; ze moest de ballen van Tibo zoenen. Enige twijfeling maar alle opdrachten werden uitgevoerd, niemand wilde de verliezer zijn en door de drank gedreven… Bij het zoenen kwam ook Tibo’s piemel recht. Estelle voerde haar opdracht uit met een extraatje, ze gaf hem een zoentje op zijn eikel. De opdrachten werden steeds meer pikanter. Van betasten, zoenen, tot zelfs het likken van Estelle ’s kutje door Mona. Het hek was van de dam. Estelle moest Tibo’s stijve lat geheel in haar mond nemen en beginnen afzuigen. Plots werd er een zacht muziekje opgelegd en de danspartners werden gekozen. Mona met Tibo en ik met mijn vriendin. We stonden daar allemaal naakt te dansen.

Er werd gewisseld van partner. Ik voelde de naakte huid van Mona tegen me aandrukken. Het bleef niet uit, ik kreeg een stijve van jewelste. Maar niet ik alleen raakte opgewonden, ook Mona, Tibo en Estelle. Dat merkte ik aan hun dansen. Tibo legde zijn hand op de kont van Estelle. Estelle zei plots dat de stijve van Tibo in de weg zat bij het dansen, ze nam hem in haar hand en stak hem tussen haar dijen. Zijn eikel was langs achter tussen haar billen waar te nemen. Mona streelde met haar hand ook mijn ballen. Estelle ging op haar knieën zitten en nam Tibo’s paal in haar mond en begon hem te pijpen. Bij het passeren nam ze tussen mijn benen ook de mijne in haar hand. Terwijl nam ik de tepels van Mona in mijn mond en zoog erop. Ze kreunde en liet het zich wel gevallen. Met mijn hand betastte ik haar kut en zoals verwacht stond ze goed nat. Ik bespeelde met een vinger haar klitje en af en toe ging ik haar kut binnen. Ze draaide zich om en bukte zich een beetje. Ik befte haar langs achter. Estelle was intussen Tibo nog aan het pijpen en mij aan het aftrekken. Als eerste ging Estelle in het gras liggen, nam zijn stijve in haar hand en geleidde hem naar haar kut. Met een lichte stoot drong hij probleemloos bij haar binnen.

Ze neukten vlak naast ons. Mona stond nog voorover gebukt met haar kont naar mij gericht, ik stak langs achter mijn lat in haar kut. Met lange halen neukte ik onze vriendin, terwijl kneedde ik haar geweldige borsten. Het was zij die als eerste klaar kwam, niet lang daarna volgde ik. Ik spoot mij zaad tot diep in haar kut. Het leek alsof het maar bleef komen. Ik voelde dat het sperma langsheen haar benen uit haar spleet liep. We bleven nog na-schokkend genieten. Terwijl was het andere gelegenheidspaar nog aan het neuken. Estelle ging wild tekeer, ze scheen zeer heet te staan. Tibo schoot zich ook leeg in haar, dat was net iets teveel voor Estelle en ook zij kwam klaar. Ik bukte me en gaf haar een dikke zoen op de mond. Mona nam mijn slappe in haar hand en zorgde dat hij binnen de kortste keren weer actief was. Tot mijn verbazing hielp Tibo haar daarbij. Ook hij nam hem in zijn handen en masseerde mee mijn ballen. Ik moet toegeven dat het me niet koud liet. Ook ik nam de zijne in mijn handen en begon hem stilletjes af te rukken. Estelle likte de kut van Mona. Een prachtig zicht om je vriendin een andere vrouw te zien verwennen. Mona ging ook liggen en spreidde haar benen ver open.

Estelle bleef haar verder likken. Daar stonden Tibo en ik te kijken. Ik bukte me en durfde het aan om ook zijn paal in de mond te nemen. Hij smaakte nog naar sperma vermengd met de kutsappen van mijn vriendin. Tibo maakte zich los en ging achter Estelle staan die voorover gebukt nog steeds Mona aan het likken was. De vrouwtjes genoten er blijkbaar allebei van. Met een speekselveeg bevochtigde hij het kontgaatje van Estelle, nam zijn lul in de hand en duwde hem in haar nauwe kontgaatje. Estelle was zover heen en heet dat ze zich op die manier liet berijden. Het deed haar eerst een beetje pijn, maar langzamerhand begon ze mee te bewegen. Tibo pompte zijn lul diep in haar aars. Een prachtig schouwspel. Estelle befte Mona terwijl ze in haar kont geneukt werd door Tibo. Ik ging achter Tibo staan en nam zijn ballen in mijn handen, ik masseerde ze zacht, knielde en likte afwisselend aan de kut van Estelle, haar kontgaatje en ging verder naar de pompende lul van Tibo. Stilaan dwaalde ik af naar zijn kontgaatje. Toen dit voldoende nat was, probeerde ik mijn stijve in zijn kont te steken. Hij hield eventjes op met neuken, ontspande zich en nam mijn lul volledig in hem op. Een geheel ander gevoel. Zo neukten we met zijn allen erop los. Ik kwam weerom als eerste klaar, ditmaal in de kont van Tibo. Toen ik mijn lul eruit trok, stond zijn kontgaatje nog open en het sperma liep er in een straaltje uit.

Toen schoot hij zich nog eens klaar in Estelle. Ik trok mijn lul weer tot een stijve en ging voor Mona staan, zij nam hem in haar mond en likte hem weer schoon. Het deed deugd een dergelijke vrijpartij. Mona kwam met veel gehijg klaar en maakte zich vrij. Ze wou niet stoppen maar verder blijven neuken. Ze legde me op mijn rug, klom op mijn paal welke zonder problemen weer in haar kut verdween. Ze bereed me als een wild geworden neukster. Tibo beklom weer Estelle en neukte ook weer. Vanwaar we de krachten bleven halen weet ik niet, maar we neukten elkaars vrouw en man. Mona kwam nog eens klaar en diende nu even bij te komen. Ze zakten in elkaar op het gras. Vervolgens was het de beurt aan Estelle. Ook zij kwam heftig klaar, maar hield niet op en begon aan mijn paal te zuigen. Klaarkomen zat er voor mij blijkbaar niet meer in, doch het genot en de stijfheid bleef. Tibo begon ook aan mij te wriemelen, likte mijn kontgaatje waardoor ik wist wat er te gebeuren ging. Ik trachtte me te ontspannen en liet het me overkomen. Hij drong bij me langs achter binnen, doch buiten alle verwachtingen in, deed het niets pijn. Daar zat ik op handen en knieën, Estelle die onder mij lag en me afzoog, terwijl Tibo me in mijn kont beukte. Plots een raar gevoel, Tibo stopte en ik voelde zijn sperma in mijn darmen spuiten. Heel apart.

Ook hij liet zich voldaan neer zakken. Estelle slaakte een kreet, zij had zich tijdens het afzuigen gemasturbeerd. Daar lagen we nu met zijn allen voldaan. Enige tijd later vonden we het tijd was om te gaan slapen. We stelden voor om de logeerkamer te gebruiken. We verfristen ons allemaal onder de douche. Toen we voorbij de logeerkamer liepen, ging ik met Mona binnen. Tibo nam Estelle aan de hand en ging naar onze slaapkamer. In het bed, werd er weer wat afgezoend. Even later vielen we in lepeltjeshouding in slaap. Ik met mijn handen aan haar geweldige borsten.

’s Morgens hoorden we gestommel in de andere slaapkamer. Duidelijk een vrijpartij van Tibo en Estelle. Wij mochten niet onderdoen en vrijden ook nog eens heerlijk met elkaar. We hoorden stappen in gang en op de trap. Even later gingen we ook naar beneden om te ontbijten. We vonden Tibo en Estelle in hun nakie. Tibo stond naast Estelle aan tafel, alweer met een stijve. Estelle trok hem af terwijl ze verder aan het ontbijten was. Grappig. Na het ontbijten zijn we gaan douchen. Ik waste Tibo en Mona waste mij. Een leuk einde aan de heerlijke zaterdagavond. Er was geen verliezer bij het kaartspel, enkel winnaars.

Peter de Grote

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *