Gangbang +

()

Al ruim een week had Veerle geen contact meer met Johan gehad. Haar jonge minnaar van een paar straten verderop in haar dorp had het namelijk momenteel erg druk met zijn school. Dit kon hij niet laten verslonzen, hoewel, zeker op zijn leeftijd, er geen moment voorbij ging zonder dat er aan seks gedacht werd. Dit stond nu wel op een laag pitje omdat serieuze zaken zoals komende examens zijn aandacht nodig hadden. De gebeurtenissen van de afgelopen weken hadden bij Veerle een omslag teweeg gebracht in haar denken, doen en laten. Ze was tot de conclusie gekomen dat ze niet anders kon dan accepteren dat zij gewoon een heet en geil mens was en veel behoefte had aan seks. Regelmatig gingen haar gedachten nog terug naar de ontmoeting met Zuda, de groot geschapen en veel spuitende neger. Johan haar buurjongen was zeker een lekkere neuker maar de duidelijk meer ervaren Zuda deed nog steeds haar kut-spieren samenknijpen. Als ze haar ogen dicht deed dan voelde ze soms nog de enorme lul in haar kutje zitten.

‘Kom Veerle, niet dagdromen, verder met je werk.’ In haar dagelijkse leven was Veerle nog steeds qua kleding een onopvallende vrouw en dat wilde zij ook zo laten. Ze moest er niet aan denken dat ze in het kleine Kempische dorp in opspraak zou komen alleen al vanwege haar kledinggedrag. Wat dat betreft, dacht zij, was het hier af en toe net Staphorst. Er werd vreemd gegaan bij het leven alleen wat niet weet wat niet deert in een dergelijke kleine gemeenschap. De avonturen met Johan hadden haar veel geld opgebracht. Zij verdiende op een middag gangbangen meer dan dat zij in een maand kon verdienen bij haar ‘normale’ werkgever. Zij kon het geld goed gebruiken want het leven was duur. Zij had een autootje dat ook zijn onderhoud nodig had en zo kon ze wel even door gaan. Zo mijmerend vond ze eigenlijk wel dat zij tot heden voor geld wel erg van Johan afhankelijk was. Het leek haar eigenlijk wel spannend om zelf wat initiatief te nemen.

Na haar scheiding had ze de eerste tijd veel websites met grote penissen op internet bekeken en behalve dat zij hier erg geil van werd, was ze er toen ook wel achter gekomen dat er met seks geld verdiend kon worden. Alleen was ze er nooit verder op ingegaan omdat zij toen een redelijke alimentatie ontving. Die had haar ex met beiderzijds goedvinden afgekocht en een gedeelte van het geld was gebruikt voor wat cosmetische opknapbeurten zoals oogleden, buik en borsten. Het resultaat van dit alles had haar veel zelfvertrouwen gegeven en was het geld meer dan waard. Maar de bodem kwam een beetje in zicht dus neveninkomsten kon ze zeker goed gebruiken. Vele ideeën passeerden in haar hoofd en ze vond er eigenlijk een wel het uitproberen waard. Ze had besloten een advertentie op een bekende sekswebsite te zetten met de volgende tekst.

– Erin en eruit. Je komt binnen, je ziet een slanke, naakte en geblinddoekte vrouw op bed liggen met haar benen gespreid. Je doet je broek omlaag, doet een condoom om je erectie, en geeft de vrouw een goede beurt. Je komt klaar, trek je broek weer aan en je gaat weer weg. De volgende komt de slaapkamer binnen… Geen praten, zoenen, friemelen of likken, gewoon neuken. –

Ze vermeldde daarbij de dag en tijdstip (avond) en een redelijke prijs. De reacties waren werkelijk onverwacht overweldigend. Ze wist ook wel dat er veel fakers en rukkers reageerden maar het grote aantal stond wel garant voor het succes van de geplande avond. Ze zocht telefonisch contact met Johan, vertelde hem het een en ander over haar plannetje en vroeg of hij een avond voor portier wilde spelen. Dat wilde hij wel. Veerle merkte dat ze die dag toch wel nerveus was. Ze had een behoorlijke voorraad condooms gekocht zodat ze geen ‘neen’ zou hoeven te verkopen. Ze had wel een binnenpretje, wat had die verkoopster gedacht bij de afrekening. J  

De avond brak aan en samen met Johan wachtte Veerle op de gebeurtenissen die gingen komen. Ze had haar slaapkamer boven klaar gemaakt, gedempt licht, condooms naast het bed, plaats voor de broek en de deur open, zodat het een en ander er uitnodigend uitzag. Zelf zat ze al naakt onder haar badjas zodat zij direct naar boven kon schieten als de eerste klant aan de deur zou komen. Het duurde inderdaad niet lang of de deurbel ging. Veerle rende de trap op, hing haar badjas in de kast, deed een blinddoek om en ging op haar bed liggen. Er ging een rilling van spanning en ook wel geilheid door haar lichaam. Johan liet de man binnen en vertelde in het kort wat de bedoeling was. Deze ging akkoord, rekende met Johan af en liep de trap op naar boven. Daar aangekomen zag de man een open deur en daarachter op bed een slanke vrouw met een blinddoek die met een van haar handen aan haar poesje lag te friemelen.

Veerle hoorde de eerste man de trap opkomen en was knap opgewonden geraakt. Ze had geen idee hoe het zou gaan maar haar fantasie ging wel een beetje op de loop met haar en ze begon zichzelf te kriebelen. Ze hoorde de man de kamer inkomen, hoorde geritsel en plotseling voelde ze de matras ingedrukt worden. Praktisch gelijktijdig voelde ze dat er een stijve pik tegen haar vagina aan drukte. Deze was van een normaal formaat en gleed soepel naar binnen. De man ging neukbewegingen maken en ze voelde zich van binnen warmer worden. Ze legde haar handen op de billen van de man en schatte hem zo midden dertig.

Voordat zij er erg in had kwam de man al klaar en stond op. Ze hoorde hem weg gaan en dacht iemand anders al te horen. Dat klopte want een lange dunnere pik schoot in haar poesje. Deze begon haar wild te neuken en ze voelde aan zijn body en billen dat dit een erg jonge man moest zijn. Dit geilde haar al behoorlijk op en ze drukte de billen van de man naar beneden tegen haar aan terwijl haar lichaam neukbewegingen ging maken. Wild schokkend kwam deze man klaar in haar en na even stil gelegen te hebben stond deze op en ging weer weg. De ene man volgde na de ander en Veerle raakt langzaam de tel kwijt. Ze was intussen zelf ook een paar keer klaar gekomen en beleefde alles in een roes.

“Dit is de laatste” hoorde ze Johan ineens beneden aan de trap zeggen. Ze hoorde aan de traptreden dat de man langzaam naar boven liep, de kamer binnenkwam en zich uitkleedde. Het duurde even en ze had het gevoel dat ze aandachtig bekeken werd. Toen zakte de matras aan het voeteneinde ineen en ze merkte dat een hand kort langs haar borsten streelde. Ze voelde iets groots tegen haar kut drukken en besefte dat dit een wel erg grote pik moest zijn. Maar, dacht ze kort, ze was al zo nat dat moest geen enkel probleem zijn. Ze voelde de indringer langzaam naar binnen glijden en haar kut werd volledig gevuld door de pik. Ze merkte dat de man voorover ging leunen en haar langzaam begon te neuken. Veerle ging helemaal gloeien, zo geil en heerlijk was dit. De bewegingen volgden elkaar nu sneller op, Veerle spreidde haar benen zo wijd mogelijk en drukte haar heupen dicht tegen de man aan. Haar handen gleden over zijn gespierde lichaam langzaam naar beneden om tenslotte te rusten op zijn billen. Deze werden stevig door Veerle vastgepakt om hem zo diep mogelijk in haar te voelen. Veerle raakte helemaal in trance van deze super-neuker. Ze kwam enorm klaar maar de man ging door met haar te neuken.

Tot haar eigen verbazing ging haar orgasme direct over in het volgende en dit stopte niet. Wat was er met haar aan de hand? Ze voelde dat de man anders ging bewegen en vermoedde dat hij op het punt stond ook klaar te komen. Ze voelde diep in haar vagina de enorme pulserende bewegingen van de spuitende penis. Dit duurde vrij lang en zij besefte dat deze man enorm veel spoot. Langzaam kwam hij op haar tot rust en zij hoorde hem boven haar hijgen. Dit maakte haar toch wel erg nieuwsgierig en hoewel ze het haar voorgenomen had om dit te allen tijde niet te doen, deed ze haar blinddoek omhoog om te kijken hoe die geweldige neuker er uitzag. Ze kon haar ogen niet geloven, ze keek in het lachende gezicht van Zuda, haar neger! Ze omhelsde hem innig en in een vlaag van verliefdheid begon ze hem te zoenen. Dit ging snel over in intens tongzoenen en ze wist niet hoe dicht ze Zuda tegen haar aan moest drukken.

“Een momentje ”zei Zuda, “er zit nog iets in de weg” en hij trok het volgespoten condoom van zijn enorme pik af. Om zich vervolgens weer direct tegen haar aan te drukken. Wat Veerle niets wist, dat dit een afspraakje was tussen Johan en Zuda was. Zuda zou haar laatste ‘klant’ zijn die avond. Aldus geschiedde. Zuda streelde Veerle op al haar plekken waar hij haar strelen kon en Veerle merkte dat zij supergeil was. Zij begon Zuda zijn penis te strelen en na de snelle stijging voorzichtig en zachtjes af te trekken. Zijn pik nam reusachtige vormen aan en Zuda besloot dat Veerle best nog een keer door hem geneukt kon worden. Hij kwam overeind en trok Veerle met zich mee, liet haar voor zich op het bed op haar knieën zitten en stak zijn enorme erectie in een keer lang achteren in Veerle ’s kut. Veerle was intussen zo geil dat het niet uitmaakt hoe ze geneukt werd, als ze maar geneukt werd. Met diepe halen ging Zuda ’s pik in haar kut op en neer.

“Wacht” zei Veerle, ”mag ik bovenop jou, dat vind ik geil.” Zuda ging op zijn rug liggen en Veerle kwam bovenop hem zitten met haar gezicht naar hem toe. Ze pakte de enorme knots in haar hand en stopte deze voorzichtig in haar kut. Deze schoof soepel naar binnen, Veerle liet zich helemaal op hem zakken en begon Zuda te neuken. Intussen was Johan ook naar boven gekomen en zag het tafereel glimlachend aan. Hij besloot zich ook maar van zijn kleding te ontdoen en begon zichzelf te bevredigen. Liep vervolgens op het stel af, klom ook op het bed en ging achter hen staan. Zijn pik stak fier vooruit en hij besloot deze in een delicaat gaatje te stoppen. Hij drukte zijn pik tegen het kontgaatje van Veerle aan en ondanks het zachte protest van Veerle drukte hij zijn pik langzaam naar binnen. De kringspier opende zich en hij floepte naar binnen. Veerle werd nu door twee mannen gelijktijdig geneukt. Ze voelde de twee pikken langs de binnenwand van haar vagina langs elkaar heen bewegen en dit maakte haar ongelooflijk geil. Ze vergat alles om haar heen en voelde het ene orgasme na het andere door haar lichaam gieren. De mannen lieten zich niet onbetuigd en pompten hun erecties in haar beide gaatjes heen en weer.

Johan kwam als eerste en spoot zijn zaad diep in haar kont terwijl enkele minuten erna Zuda zijn enorme hoeveelheid diep in haar baarmoeder spoot. De mannen trokken zich terug en Veerle liet zich uitgeput voorover op het bed vallen. Ze verkeerde in een droomwereld, nooit had ze kunnen vermoeden dat haar lichaam haar zoveel genot kon geven. Natuurlijk wel dankzij deze twee mannen.

“Weet je dat vierentwintig mannen vanavond je kut geneukt hebben” vertelde Johan haar toen ze enigszins weer bij zinnen was. Veerle kon haar oren niet geloven, ze wist wel dat het er veel geweest moesten zijn maar dit aantal daar had zij geen idee van. Het had haar in ieder geval heel veel geld opgebracht en dit was daardoor zeker voor herhaling vatbaar. En als het dan weer afgesloten zou worden met een dergelijke apotheose…

VeerleG

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *