Uitdagen

()

Ik ben vandaag wat gaan shoppen in de stad, je weet wel, winkel in winkel uit, en na een tijdje heb ik er werkelijk dorst van gekregen, dus de eerste taverne die ik tegen kom ga ik binnen en neem plaats aan een tafeltje, ik bestel een koffie en kijk rustig even rond zoals iedereen dat doet. Juist in mijn zicht zitten vier mannen van een jaar of veertig, net geklede heren, denkelijk een zakenafspraak of zo.

Terwijl ik daar zo zit te niksen fantaseer ik hoe het zou zijn met die mannen seks te hebben, en hoe langer hoe meer ga ik op in mijn fantasie, ik word er zelfs geil van, een idiote bezigheid zal je zeggen, maar ik kan het niet helpen dat ik helemaal opga in mijn dagdroom. Ik weet natuurlijk van mezelf dat ik van nature nogal exhibitionistisch ben, en ik heb er altijd al van genoten me te tonen, zogezegd per ongeluk, aan mannen die ik helemaal niet ken. Ik word er dan ook meestal zeer geil van. Al kan je dat maar even doen, anders is het duidelijk niet per ongeluk.

Hoe meer ik fantaseer hoe meer ik de behoefte voel me aan die vier mannen te tonen, niet om wat uit te lokken, maar gewoonweg om mezelf te bevredigen. Zoals altijd draag ik geen slipje. ‘Doe je benen open’, denk ik in mezelf, ‘als ik het doe kunnen enkel zij het zien. Neen dat doe je hier niet, je bent gek’, denk ik dan weer. En toch is het sterker dan mezelf, ik voel mijn benen zeer langzaam uit elkaar gaan. Als ik verder ga kunnen ze onder mijn rok kijken en zien ze mijn geschoren kutje. Ik kan mezelf niet in bedwang houden, ik wil ze onder mijn rok laten kijken. Ik doe nu heel bewust mijn benen verder uit elkaar juist genoeg om hen een goede inkijk te geven.

Twee van hen kijken mijn richting uit en ik zie aan hun reactie dat ze recht tussen mijn benen kijken. Ik voel mijn kut nat worden, het kost me moeite maar ik blijf zo zitten met mijn benen open. Ze kijken nu alle vier in mijn richting, ik voel hun ogen branden tussen mijn benen, en ik ben hoe langer hoe geiler, wetende dat die mannen samen over mij spreken, dat ze misschien zelf een stijve krijgen van mijn kut te zien. Ik geniet er echt zo erg van dat ik er zelfs zou kunnen van klaarkomen. Ik weet dat ik ze nu moet sluiten want dat ze anders door hebben dat het niet per ongeluk is. Het kan me niet deren wat ze denken, ik heb er nu behoefte aan dit te doen, ik voel dat mijn kutvocht mijn rok natmaakt, maar dat maakt me nu niet uit, ik ben zo geil.

Na een dik kwartier is het welletjes geweest, ik heb ervan genoten, ik kan hier zo niet eeuwig blijven zitten, en ik moet trouwens plassen. Beentjes toe en ik ga naar de toiletten. Ik ben nog niet goed binnen in de wc’s of een van de vier mannen komt achter me staan.

“Dag lieverd,” zegt de man. “Mogen we er alleen naar kijken of mag ik er ook aankomen?” vraagt hij botweg. Het kijknummertje heeft me zelf bloedheet gemaakt, het was niet de bedoeling, maar ik voel zelf de geile behoefte dat hij me aanraakt. Ik antwoord dus strategisch niet, maar blijf wel staan. De man komt tegen me staan en glijdt met zijn hand onder mijn rok. Zijn hand glijdt naar boven en streelt mijn billen, ik verlang ernaar dat hij verder gaat, hij raakt mijn natte schaamlippen en ik verzet me helemaal niet. Ik adem zwaar en voel zijn vingers in me dringen. Het enige dat ik stilletjes kan zeggen is, “ja, ja.” Terwijl hij me vingert duw ik mijn kutje tegen zijn hand, hij geeft me een tongkus en duwt me zachtjes in een wc. Hij haalt zijn penis uit zijn broek, en ik kan het niet laten die warme stijve lul vast te nemen en langzaam af te trekken. Ik ben zo geil dat ik die staaf van die onbekende vent wil afzuigen. Ik buk me en zuig zijn penis, ik heb er zo’n zin in dat ik zo hevig zuig dat de man klaarkomt in mijn mond en ik zijn sperma gulzig doorslik.

“Ik was je eigenlijk nagekomen om te vragen dat je met ons nog iets wou gaan eten?” zegt hij. Het zal natuurlijk niet enkel zijn om iets te gaan eten, maar ik ben nog steeds zo geil en heet dat ik instem met zijn voorstel.

“Maar ik moet nu wel dringend een plasje doen, daar kwam ik voor,” zeg ik. “Doe maar,” zegt hij, duidelijk niet van plan buiten te gaan. Ik vind van mezelf dat ik een echte slet ben om zoiets te doen, maar ik zet me op de wc en laat het lopen, met mijn benen wijd open, zodat hij goed kan kijken. Hij steekt zijn hand tussen mijn benen en vingert me terwijl mijn urine over zijn hand loopt. Hier zo te zitten voor een vreemde vent maakt me, als dat nog kan, geiler en behoeftiger om me echt te laten gebruiken. Als we terug bij de mannen in de taverne komen ga ik zoals gevraagd bij hen aan tafel zitten.

“Ze gaat mee met ons iets eten,” zegt de man waarmee ik in de toiletten was. De mannen stellen zich voor en we vertrekken naar een restaurant. Ze gaan naar een restaurantje vlak in de buurt van de taverne. En we plaatsen ons alle vijf aan een ronde tafel een beetje uit het zicht van de weinige andere gasten. Nadat we besteld hebben wordt er gebabbeld over koetjes en kalfjes, maar ik voel duidelijk dat er zo’n seksuele spanning aan de tafel hangt, tot de man waarmee ik in het toilet was zegt, “we hebben niet enkel onder haar rok mogen kijken, maar ze heeft me ook klaar weten te pijpen.”

Natuurlijk krijg ik een rode kop van schaamte, en dat hij dit zo open aan de anderen vertelt, terwijl ik er bijzit, maakt van mij een echte slet in de ogen van de andere mannen, en ik durf er niet op te reageren. Het gevolg is dat de spanning weg is en de man naast me zijn hand op mijn knie legt, het geeft me zoiets als een elektrische schok en ik weet natuurlijk maar al te best wat dit betekent. Ze weten nu zeker dat ik voor hen beschikbaar ben, dat er kans bestaat dat ze me kunnen gebruiken, misschien wel neuken.

De hand op mijn knie schuift verder onder mijn rok en gaat langzaam naar mijn kutje. Doordat ik totaal niet reageer en zijn hand niet wegtrek, wat ik zou moeten doen, gaat de man verder. Hoe verder hij gaat, hoe meer ik ernaar smacht dat hij me aanraakt. Ik ben nu echt zo ver dat het me niet meer kan deren wat ze met me doen, ik wil me totaal aan hen geven. Mijn seksuele lust is zo groot dat ik nu al weet dat ik straks, als ze me dat vragen, met hen zal meegaan. De man bereikt mijn naakt kutje en vingert me terwijl de andere man naast me ook zijn hand onder mijn rok steekt en mijn dijen streelt. Het gebeurt allemaal onder tafel, maar de twee andere mannen weten goed wat er gebeurt.

De ober brengt het eten, en alles gaat weer normaal, ook het gesprek gaat weer over gewone dingen. Als het maal beëindigd is zegt een van de mannen, “laten we nog iets drinken bij mij thuis,” waarop de drie anderen positief reageren. ‘Nu komt het’, denk ik, ‘nu moet ik beslissen’.

“Je gaat toch mee?” zegt de man tegen mij. Net zoals ik het verwacht had. Nu moet ik ermee doorgaan, ik heb er echt zin voor en behoefte aan, denk ik.

“Ja, nog eentje,” antwoord ik. De kogel is door de kerk, ze hadden evengoed kunnen zeggen, en nu gaan we je neuken, en dat weten we alle vijf.

We gaan met de auto naar de man zijn huis. Ik word achterin geplaatst tussen twee mannen. We zijn nog maar goed vertrokken als ze alle twee een hand op mijn knie leggen. Ik reageer enkel door mijn benen een heel klein beetje te spreiden. Een van hen geeft me een lange hete tongkus, terwijl de andere mijn rok tot op mijn heup omhoog trekt. Ik realiseer me dat ik hier bij die vier mannen zit met mijn kut volledig bloot, en dat ik dat allemaal zelf heb uitgelokt door met mijn benen open voor hen te gaan zitten. Hier zo te zitten maakt me nat, zeer nat, ik snak ernaar dat ze me gebruiken, hoe ze maar willen. Natuurlijk doe je zoiets niet als vrouw, maar ook een vrouw kan zin hebben, geil zijn en behoefte hebben zich te laten gebruiken, en ik geil er steeds op me te geven aan mannen die ik totaal niet ken.

Ik open mijn benen zo wijd ik kan, de man naast me streelt mijn natte kutje en ze halen beiden hun pik uit hun broek. Bijna automatisch neem ik hun lullen vast en trek ze beiden af. Het is een verlossing als de man zijn vingers diep in mijn kut duwt en me met drie vingers neukt. Ik kan het niet verbergen dat het me goed doet en ik kreun luid. De korte rit is voorbij en de man parkeert voor zijn huis. ‘Als ik hier binnen ga kunnen ze met mij doen wat ze willen’, denk ik. Maar mijn lust is groter dan mijn verstand en we gaan samen naar binnen.

Ik krijg geen tijd om te gaan zitten, de mannen staan alle vier bloedheet, mijn kleren worden bijna van mijn lijf getrokken, in geen tijd sta ik volledig naakt tussen hen in. Ik ben zelf zo heet dat ik zeg, “ja, gebruik me, neem me.”

Ik voel hun handen overal op mijn lijf, mijn borsten worden gekneed en ik weet niet wiens vingers in mijn kut gaan. Ik word gekust, geknepen, op mijn kont geslagen, gevingerd alles tegelijkertijd. Ik word er gewoon gek van en begin te rillen over gans mijn lichaam, mijn onderbuik schokt oncontroleerbaar en eindelijk, na al die tijd, kom ik hevig klaar. “Ik kom, ik kom klaar!” roep ik luid. Daar smacht ik nu zolang naar, het doet me zo oneindig goed, dat ik totaal geen remmen meer heb. “Neuk me, sla me, doe wat je wil, ik ben van jullie!” roep ik uit. De man vingert me verder en iemand anders slaat hard op mijn poep tot het pijn doet. “Ja, dank je,” roep ik uit, terwijl een andere hard in mijn borsten knijpt, en die vingers in mijn kut van geen ophouden weten.

Ik word naar de slaapkamer gedragen en op het bed gesmeten. De mannen zijn nu ook naakt. “Doe je benen open slet,” zegt een van hen. Dat hij me een slet noemt maakt me heet, ja, ik wil een slet zijn, ik wil dat ze me een hoer noemen. Ik open mijn benen zover ik kan, gewillig en gehoorzaam. Dat ze alle vier mijn naakt lichaam en mijn natte open kut bekijken maakt me nog behoeftiger. “Neuk me,” roep ik hen toe. Ik ken geen schaamte meer en roep, “Ik wil jullie lul in mijn kut, ik wil jullie hoer zijn.”

Ze komen naast me zitten op het bed, een man langs elke kant en ik trek ze beiden af, het voelt heerlijk die twee harde warme penissen in mijn handen, een derde man houdt zijn penis voor mijn mond, die ik gulzig afzuig, terwijl de vierde op me komt liggen. Ik voel zijn stijve harde penis tegen mijn schaamlippen drukken, het is echt daar dat ik zo’n behoefte aan heb, ik voel hem in me dringen, dieper en dieper. “Ja, neuk me alsjeblief,” fluister ik hem toe. Het is als een bevrijding als hij op en neer in me schuift.

De dikke staaf in mijn mond geeft voorvocht af, de smaak ervan in mijn mond hitst me nog meer op. Me zo totaal te geven aan mannen die ik totaal niet ken, is altijd al een van mijn geilste fantasieën als ik me masturbeer, maar de realiteit is nog duizendmaal beter. Het is gewoon heerlijk die penis in me te voelen pompen. Mij door die vier onbekenden te laten gebruiken en ik verlang ernaar dat ze hun sperma op en in me zullen schieten. Ik voel die penis in mijn kut harder pompen, even stopt het en onmiddellijk voel ik de harde stralen sperma in me schieten, het voelt zo goed die man die in me klaarkomt. Hij blijft nog even in me zitten, tot de man naast me, me op zich trekt.

Ik zit met mijn knieën gespreid op hem, en voel zijn lul tegen mijn vagina drukken, mijn eigen vocht en het sperma in mijn kut doen zijn paal gemakkelijk in mijn kutje glijden. Ik rijd op zijn lul en tracht hem zo diep mogelijk in me te duwen. Een andere man komt achter me en ik voel zijn penis tegen mijn kontgaatje drukken, en ook hij glijdt in mijn lichaam. Samen pompen ze in me, ik ken het fantastische gevoel die twee lullen tegen elkaar te voelen schuiven diep in me. En weer voel ik die rillingen in gans mijn lijf, rillingen van opperst genot. En weer schokt mijn onderlijf hevig, het gevoel dat ik hevig ga klaarkomen met die twee mannen in me is onbetaalbaar, ik tracht het uit te stellen en langer te genieten voor ik klaarkom maar het is sterker dan mezelf. Ik roep het uit, ik ken geen schaamte meer, “ik ga klaarkomen, schiet me vol vetzakken, ik ben jullie slet, jullie hoer.” Ik kom klaar en de mannen pompen verder in mijn lijf, het is alsof ik blijf klaarkomen, verdomd wat doet dit goed.

Het is een explosie waar ik zo naar verlang als beide mannen bijna samen hard hun sperma in me schieten. “Gij bent een hete slet,” roept een van beide, “een heet wijf.”

Je weet, als mannen geschoten hebben gaat hun libido stijl naar beneden, maar de vierde man streelt mijn lijf. “Kom schatje, neem me,” fluister ik hem toe. Het gewicht van de man op me en de werkelijk dikke penis die in me glijdt, geeft me nieuwe energie. Telkens als de man in me komt loopt het sperma van de anderen uit mijn kut over mijn benen. Zijn dikke paal splijt mijn kut verder open. “Jij bent een heerlijk wijf,” zegt hij. Ik voel hem harder en dieper in me gaan tot hij het uitroept en in mijn kut klaarkomt.

Nu iedereen voldaan is lig ik totaal opgebruikt met mijn benen nog open in het bed, langzaam dringt tot me door wat ik in al mijn geilheid gedaan heb, en schaam ik me voor de vier mannen die me aanstaren. Zonder veel te zeggen raap ik mijn kleren samen en kleed me aan. Ik kan niet snel genoeg buiten komen. Ze bedanken me met een kusje en spijt heb ik zeker niet, al zal ik hen nooit terugzien. Ik voel het sperma nog uit mijn kutje lopen als ik een taxi neem naar huis toe.

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *