Warm douchen

()

it jaar zou het een bijzondere vakantie worden. Alex en ik zijn al vanaf de lagere school dikke vrienden. Een gewone vriendschap. Nu zitten we allebei op de middelbare school. We zitten niet meer op dezelfde school en zien elkaar minder vaak dan vroeger. Maar nu gaan onze ouders naar dezelfde camping aan de Costa Brava. Na een lange reis komen wij bij de camping aan. Alex en zijn ouders zijn al een dag eerder aangekomen. Hun tent staat al, Alex slaapt in een klein tentje ernaast. Onze tenten worden ook snel opgezet en dan kunnen we nog even gaan zwemmen.

Het is erg gezellig en de eerste dagen gaan voorbij met zonnen, zwemmen en enkele bezoeken aan het stadje. Meestal blijven we tot half vijf op het strand, maar soms gaan Alex en ik eerder weg om te kaarten of te voetballen. Meestal gaan we eerst even langs de buitendouches om ons af te spoelen met koud water en dan langs het tentje van Alex om zijn natte zwembroek te wisselen en terwijl hij zich verkleedt wacht ik buiten. Daarna gaan we naar mijn tentje waar ik mij verkleed terwijl Alex buiten wacht.

Op dag vijf zijn Alex en ik bij de tent, terwijl de rest boodschappen aan doen is in het dorp. Wij gingen niet mee, want er waren hoge golven en we wilden nog naar het strand gaan met onze luchtbedden. We zaten wat te kaarten en hadden onze gewone kleren nog aan. We zaten in mijn tentje maar toen ons spelletje afgelopen was wilden we naar zee gaan. Ik pakte mijn zwembroek en zonder erg deed ik mijn kleren uit en stond naakt in mijn tent. Toen had ik in de gaten dat Alex er zat, maar het had toen geen zin meer om te vragen of hij naar buiten wilde gaan. Alex keek vol belangstelling naar mijn piemel. Een normale pik voor een jongen van achttien. Snel trek ik mijn zwembroek aan want door Alex’ s belangstelling voel ik mijn pik stijf worden. We verlaten mijn tentje en gelukkig wordt mijn piemel weer normaal, want een stijve in een zwembroek valt heel erg op. Ik zie dat Alex ook een enorme bobbel in zijn broek heeft. We gaan naar zijn tent en Alex gaat naar binnen. Dan roept hij mij binnen, omdat hij gisteren wat in het dorp heeft gekocht en hij dit wil laten zien. Ik kruip naar binnen en zie Alex spiernaakt op zijn luchtbed zitten. We hebben ons pik wel eens tijdens douchen op de voetbalclub gezien maar zo groot heb ik die van Alex nog nooit gezien. Alex heeft niet zo veel schaamhaar, maar ik zie wel dat zijn pik half stijf is. Hij trekt zijn zwembroek aan, laat zijn aankoop zien en na een paar minuten gaan we naar het strand, waar we heerlijk zwemmen.

De enorme golven zorgen ervoor dat we met onze luchtbedden spectaculair door de branding zeilen. Uren zijn we in het water, maar na een paar uur wordt de zee kalmer en gaan we zonnen op het strand. Tot we het rond 15 uur zat zijn en we besluiten terug naar de tent te gaan om dan samen naar het dorp te gaan. Onze ouders vinden het prima. Wij gaan terug naar de camping, ongeveer 15 minuten lopen. De zon brandt weer op onze rug en door de golven zit er veel zand in ons haar. Zoals elke dag gaan we eerst naar de douches. In ons waslokaal zitten drie warme douches en tien koude douches. Voor de warme douches heb je een munt nodig om een kwartier warm water te hebben. Meestal douchen we ’s middags als we van het strand terug komen koud en om de paar dagen gaan we warm douchen. Alex en ik gaan ieder ons eigen douche-hokje in. Wij zijn de enigen, omdat vrijwel iedereen nog op het strand ligt. Ik wil net mijn zwembroek uitdoen als ik Alex hoor roepen.

“Hè! Er ligt hier een douchemunt op de grond. Die is vast iemand verloren.” Ik open mijn hokje weer en Alex loopt naar de andere kant van het lokaal waar de warme douches zijn. “Je mag wel meegaan, in een kwartier kunnen we beiden ons haar wel wassen.” We gaan alle twee het hokje in en doen de deur dicht. De cabine bestaan uit twee delen met een half muurtje erin. Voorin kan je je kleren hangen, achterin is de douche. Alex trekt zijn zwembroek uit en ik zie zijn twee witte billen. Hij loopt de douche in en draait zich om. Ik kijk recht naar zijn pik. Ik zie zijn ballen in zijn zak hangen. Ik krijg een vreemde kriebel in mijn buik, maar denk steeds; geen stijve krijgen, dat kan ik niet maken. Ik wend mijn blik af en het lukt. Alex zegt, “ga jij maar eerst douchen, dan doe ik de munt in het apparaat.” Ik doe mijn zwembroek uit en ik zie dat Alex zich vergaapt aan mijn naakte lichaam en ook speciale aandacht heeft voor mijn piemel. Ik loop snel naar de douche en draai me om, zo dat ik met mijn voorkant naar het muurtje sta en Alex alleen mijn billen kan zien. Het warme water begint te lopen. Heerlijk. Na een half minuutje moet ik mijn shampoo pakken die naast Alex op de grond staat. Ik draai mij om en zie dat de pik van Alex ietsje langer is geworden en weer net zo groot is als vanochtend. Ook mijn pik gaat een klein stukje omhoog en ik hoop dat Alex niets merkt. Snel pak ik mijn shampoo en begin mijn haar in te zepen. We wisselen elkaar af en terwijl ik mijn haar inzeep in het omkleed-gedeelte gaat Alex onder de douche zijn haar nat maken. Ook hij doet zeep op zijn haar en als dan is het mijn beurt om onder de douche te gaan. Ik hoor Alex zeggen, “shit er zit zeep in mijn oog” en hij doet zijn ogen dicht. Hij zwaait wat met zijn armen en als ik langs hem loop voel ik ineens een hand die langs mijn pik gaat.

Of het per ongeluk gebeurde of expres weet ik niet, maar de reactie van mijn pik kan ik nu niet meer stoppen. In geen tijd wijst deze omhoog en is helemaal stijf. Nog nooit heeft iemand mijn stijve pik gezien. ‘Shit wat nu,’ denk ik. Ik ga met mijn gezicht naar de achterkant van de douche staan en kijk snel achterom. Alex maakt zijn ogen droog met de handdoek, maar ik zie dat de pik van Alex ook stijf is geworden. Dat was net dus niet per ongeluk. Er zijn ongeveer vijf minuten voorbij gegaan, we hebben nog tien minuten warm water. Ik ga mijn haar uitspoelen en terwijl ik net bezig ben zegt Alex “Ik kom ook de douche in, want dat spul prikt als een gek.” Ik voel ineens Alex ’s lichaam die mijn zijn buik vlakbij mijn rug staat en voel ineens ook zijn pik tegen mijn bil aan tikken. In deze stand krijgen we wel beiden water over ons haar heen en spoelen wij de shampoo uit ons haar.

Als ik bijna klaar ben voel ik ineens een hand om mijn pik. Zonder wat te zeggen heeft Alex mijn pik gepakt. Een vreemde schok gaat door mij heen maar ik vind het prima. Ik duw mijn kont een stukje naar achteren en omdat Alex nog iets naar voren komt voel ik zijn pik langs mijn bilnaad schuren. Zeker een halve minuut blijven we zo staan en genieten van het moment tot ik mij realiseer dat er iemand met mijn pik in zijn hand staat. Ik voel dat Alex mijn pik los laat en voel zijn hand afglijden naar mijn ballen. Hij pakt mijn zak met zijn hand en speelt met mijn ballen. Ineens voel ik zijn andere hand weer om mijn pik. Nog steeds zeggen we niets en ik zoek achter mijn rug met mijn hand naar zijn pik die ik snel te pakken krijg. Weer voel ik een vreemd gevoel in mijn buik. Ik sta met de piemel van een andere jongen in mijn hand. Langzaam draai ik mij om, want ik wil graag de pik van Alex zien. Even laten we elkaar los, maar zo gauw ik mij omgedraaid heb gaan mijn beiden handen snel weer op de heupen van Alex en binnen 10 seconden glijden mijn handen richting zijn piemel en zak. In mijn linkerhand voel ik Alex ’s ballen. Mijn andere hand klem ik om Alex ’s pik. Het water klettert over ons. We hebben nog ongeveer 5 minuten, dan stopt de meter.

Alex pakt mijn billen en vraagt mij om zijn pikkie even los te laten. Hij trekt aan mij billen zodat onze pikken tegen elkaar schuren en door met zijn heupen te wiegen schuren onze pikken tegen elkaar. Door al dat heen en weer bewegen floept Alex ’s velletje over zijn eikel heen, waardoor zijn eikel goed zichtbaar wordt en ik een druppeltje sperma ontwaar. Met een flitsende beweging pakt Alex mijn pik en legt ook mijn eikel bloot. Helaas horen we daarna een ferme klik en houdt het water op. Even blijven we staan, niet goed wetend wat te doen. Maar dan gaan we ons afdrogen en aankleden. We lopen naar het dorp en ik zie in Alex ’s sportbroekje nog lange tijd en ferme bobbel en ook mijn pik blijft nog en tijdje in stijve toestand. Na wat inkopen te hebben gedaan besluiten we om binnenkort aan onze ouders een douchemunt te vragen en deze te bewaren tot een nieuwe kans.

Het duurt nog een dag 4 voordat we na een zwempartij weer samen naar de camping lopen. Sinds onze douchepartij voel ik af en toe tijdens het zwemmen in zee ineens een hand in mijn broek, maar omdat het druk in zee is dit vaak voor korte duur. Ook ik duw mijn hand af en toe in het zwembroekje van Alex, maar kom niet verder dan even het in mijn hand houden van zijn slappe piemel, die dan wel snel stijf wordt, maar pas als ik hem alweer heb losgelaten. Zowel Alex als ik hebben vandaag een douchemunt. We kunnen dus en half uur samen onder de warme douche. Rond dit tijdstip zijn we weer de enigen in het douchelokaal. We gaan het douche-hokje in en er staat zelfs een krukje in deze douche. Alex doet als eerste zijn zwembroek uit en ik zie zijn paal al in volle glorie uit zijn broek komen. Mijn pik is nog slap als ik mijn zwembroek uit doe. We besluiten eerst snel onze haren te wassen zodat dat maar gebeurd is. Binnen drie minuten zijn we allebei klaar en Alex komt met het krukje de douche in en gaat recht onder de straal zitten.

“Kom bij mij op schoot zitten” en zo zitten we samen onder de douche. Ik voel dat Alex eerst over mijn buik wrijft, maar al snel komt hij bij mijn piemel en mijn zak aan. Hij pakt mijn nog slappe piemel beet en begint ermee te spelen. In een mum van tijd staat ook mijn piemel recht omhoog. Ik voel Alex ’s stijve pik langs de onderkant van mijn rug gaan. Terwijl het warme water heerlijk over ons heen stroomt, begint Alex mij af te trekken. Eerst rustig maar steeds sneller. Wat is dit een heerlijk gevoel als iemand anders je aftrekt in plaats van jezelf. Binnen no time kom ik klaar en spuit het sperma uit mijn piemel. Nu wil Alex afgetrokken worden en nu neem ik plaats op het krukje. Alex komt voor mij staan en ik zeg hem dat hij moet blijven staan. Alex ’s pik hangt recht voor mijn gezicht. Helaas zijn we beide verder nog te onbekend met seksuele handelingen, van pijpen hebben we dan nog nooit gehoord. Ik aai hem eerst een tijdje onder zijn kale zak en speel met zijn ballen en aai zijn liezen. Alex houdt het niet meer en het liefst trekt hij zichzelf af, maar ik haal zijn hand weg als hij zijn eigen pik wil vastpakken. Na verloop van tijd begin ik ook zijn pik af te trekken. Eerst trek ik nog even zijn velletje weg en draai met mijn vinger rondjes over zijn eikel waar ook voorvocht uitkomt. Dan trek ik hem bij mij op schoot, omdat dat wat gemakkelijker aftrekt en breng hem ook tot en hoogtepunt.

We hebben nog ruim vijf minuten om ons af te spoelen nadat ik mij heb ingezeept. Ook Alex heeft zich helemaal ingezeept en spontaan neem ik het over en begin de zeep rond zijn pik en zak zit te smeren. Alex bedenkt zich geen moment en doet hetzelfde, waardoor we beiden met elkaars pikken spelen die in minimum van tijd weer stijf zijn. Maar dan moeten we ons razend snel afspoelen, want de douchetijd is om. Het kost ons allebei wat moeite om onze stijve pikken in onze broek te stoppen. We doen alleen onze onderbroek, sportbroek en slippers aan. Na het douchen, lopen we richting de tent van Alex. We wilden eigenlijk naar het dorp, maar als Alex zijn tentje in kruipt ga ik achter hem aan. Snel rits ik de voorkant dicht en nog voor hij het in de gaten heeft trek ik snel de sportbroek en onderbroek die hij aanheeft naar beneden, geef hem een duw zodat hij op zijn buik op het luchtbed belandt en kan dan zijn broeken over zijn enkel trekken, zodat hij naakt op bed ligt. Onze ouders zijn zeker nog drie kwartier op het strand, dus kunnen we ongestoord onze gang gaan.

Ik zie de witte billen van Alex die afsteken tegen zijn bruine lichaam. Ik wrijf even over zijn billen en dan draait hij zich om, gaat zitten en trekt mij over zich heen en een soort worstelpartij ontstaat. Tijdens het stoeien, weet Alex mij onderop te krijgen en gaat bovenop mijn buik zitten met zijn rug naar mijn gezicht. Ondertussen heb ik zijn pik te pakken en voel ik zijn hand in mijn broek verdwijnen. Mijn pik is nu nog stijver als onder de douche en schreeuwt om bevrijd te worden. Ik laat Alex ’s pik los terwijl hij nog met zijn handen in mijn broek zit en mijn ballen kneedt. Eindelijk doet hij ook mijn broek naar beneden en trekt deze over mijn enkels. Dan draait hij zich om, duikt bovenop mij en begint als een wilde te rijden. Onze pikken schuren over elkaar heen en weer, door met mijn heupen tegendruk te geven werk ik ook mee. Wat een super heerlijk gevoel. Na een paar minuten blijft Alex op mij liggen en vraagt mij of ik mij wil omdraaien. Alex glijdt van mij af en ik draai mij om, waarna hij weer op mij kruipt. Hij gaat zo liggen dat zijn stijve piemel in mijn bilnaad komt te liggen. Daarna gaat hij door waarmee hij gestopt was. Ik klem mijn billen nog iets tegen elkaar, zodat hij door tegen mij op te rijden zijn pik heerlijk kan verwennen. Als hij bijna dreigt klaar te komen zegt hij dat ik hetzelfde moet proberen.

We wisselen af en als ik mij heen en weer beweeg voel ik mijn velletje over mijn eikel schuren. Terwijl ik zo bezig bent draait Alex zich na een paar minuten om, waardoor ik van hem af val. Hij draait zich om zodat zijn pik vlak bij mij gezicht komt te liggen. Ik kan zijn pik nu op rustig bekijken. Ik kneed wat in zijn stijve piemel en kietel met twee vingers zijn zak. Met twee vingers knijp ik zachtjes in zijn ballen. Ook voel ik Alex met mijn pikkie en ballen spelen. Ik doe wat spuug op mijn vinger, trekt zijn velletje iets omlaag en begin over zijn eikel rondjes te wrijven. Mijn spuug vermengt zich met zijn voorvocht. Ondertussen is Alex begonnen mij af te trekken en vraagt nu ook aan mij of ik dat bij hem wil doen, want zijn ballen staan op koken. Alex komt als eerste klaar. Omdat we onder de douche al zijn klaargekomen komt er nu en minuscuul druppeltje sperma uit zijn piemel. Niet veel later kom ik ook klaar. Ook ik produceer geen sperma meer.

Alex komt naast mij liggen en pakt voorzichtig mijn pik beet. Hij wil weten hoe het voelt als mijn pikkie weer slap komt. Ik speel nog wat met zijn kale zak en als ook zijn pik slap is speel ik ook nog wat mijn zijn piemel, die nu een flink stuk kleiner is. Dan wordt het tijd om ons aan te kleden. Nog één keer deze vakantie kunnen we samen een warme douche nemen, maar we krijgen geen goede gelegenheid meer om nog een keertje samen de tent in te wippen. Maar als we in het warme zonnetje in onze zwem- of sportbroek lopen en er is niemand te zien kunnen we het niet laten om even de hand in elkaar broekje te stoppen of om even de pik van de ander uit de broek te halen en even me te spelen. Het was om meer redenen een heerlijke vakantie.

George

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *