SMS

()

(Short message service)

Sms! Ik pakte mijn Smartphone en zag dat Mike mij een Sms berichtje stuurde waarin hij me vroeg wat ik aan het doen was. Ik vertelde hem dat ik druk bezig was met het afmaken van een rapport, waarvoor ik een deadline had die dag. Nu weet ik dat als Mike contact maakt het maar één ding kan betekenen; hij is geil en wil neuken. En zoals altijd, een kans om genomen te worden door Mike sla ik niet gemakkelijk van de hand.

“Ik maak het rapport af dan Sms ik je terug,” stuurde ik terug en kreeg een simpel “ok” als antwoord. Ik vertelde hem nog dat ik om halfzeven een afspraak had, maar dat ik wel verwachtte dat hij rond halfzes bij mij op kantoor kon langskomen, want dan is het kantoor leeg en kunnen wij rustig ons gangetje gaan. Vandaag wilde hij mij niet neuken, hij wilde lekker gepijpt worden en lekker in mijn mond spuiten. Iets waartegen ik nooit ‘neen’ zeg.

Rond kwart voor zes kwam hij mijn kantoor binnengelopen en nam plaats terwijl ik nog even mijn werk afmaakte. Nadat ik daarmee klaar was, stond ik op om plaats voor hem te maken. Hij nam plaats op mijn stoel en trok zijn korte broek en boxer uit. Zijn paal was al keihard en stak fier de lucht in. Ik pakte hem meteen beet en likte eraan, genietend als was het een lekkere lolly in de handen van een klein kind. Ik nam zijn pik in mijn mond en likte en zoog eraan, vol genot; er gaat niets boven een lekkere frisse paal in je mond. Mike kreunde van genot en vroeg mij het dieper te nemen. Ik nam zijn pik uit mijn mond en keek hem met geile ogen aan.

“Neuk mijn keel,” zei ik hees. Dat was niet aan dovemans oren gezegd, en hij stond op en posteerde zich met zijn keiharde paal voor mijn mond, een lekkere paal van achttien centimeter. Gulzig nam ik zijn pik in mijn mond en slikte hem in de volle lengte. Mike pakte mijn hoofd en begon mij hard te neuken in mijn mond. Zijn pompen hield maar niet op, aan hem was duidelijk te horen dat hij supergeil was, en ik wist dat hij het heel erg lekker vond mij diep in de keel te neuken. Ik moest telkens weer happen naar lucht, en mijn mond werd steeds vol van slijm, spuug en geil maar ik zorgde ervoor dat geen druppel mijn mond uit ging. Eén van de lekkere dingen van pijpen vind ik het doorslikken van de sappen die vrijkomen in mijn mond.

Omdat ik weet dat Mike het geil vindt maakte het mij nog alleen maar geiler. Ik wil zijn bitch zijn, en alles doen wat hij me zegt, alles doen om het zoveel mogelijk te laten genieten. Mike bleef maar pompen en zijn lekkere pik ging in en uit in mijn keel. De tranen sprongen mij in de ogen en ik kokhalsde steeds. Ieder keer als ik niet meer kon trok ik mijn hoofd terug, maar voordat ik goed kon ademhalen drukte hij mijn hoofd weer hard tegen zijn pik aan zodat het weer diep in mijn keelgat schoot. Ik kon even niet meer en trok zijn pik uit mijn mond, likte zijn ballen en smeerde het geil van zijn pik over mijn geheel gezicht. Er stond een lange sliert geil dat liep van mijn mond tot zijn pik en ik zoog erop, terwijl ik langs de sliert geil weer richting zijn pik ging en het diep in mijn mond nam. Het gekreun van Mike wond me ontzettend op en in mijn strakke onderbroek voelde ik mijn eigen pik ook steigeren. Maar vandaag was mijn pik niet belangrijk, vandaag ging het helemaal om mijn keel en het totale genot van Mike. Plots hield hij mijn hoofd steviger vast en stootte zo diep mogelijk naar binnen. Terwijl ik zijn ballen tegen mijn kin aan voelde slaan, voelde ik hoe zijn pik zich samentrok en wist ik dat hij zo spuiten. Ik voelde zijn sap hard spuiten in mijn mond, en hij trok het iets terug zodat ik het in mijn mond kon opvangen. Ik bleef zuigen en zijn pik aftrekken ervoor zorgend dat alles in mijn mond bleef. Hij vindt het altijd ontzettend geil om zijn sperma in mijn mond te zien, dus toen ik voelde dat er niets meer kwam uit zijn lekkere pik maakte ik mijn mond open om hem te laten zien hoeveel van zijn lekkere sap hij in mijn pijpmondje had gespoten. Ik keek hem aan met mijn geile ogen en ik liet hem zien hoe ik al zijn sperma slikte, tot mijn mond helemaal leeg was. Hij glimlachte en bedankte me voor de lekkere pijpbeurt, en ik kreeg er een warm gevoel van.

“Op dinsdag wil ik je wel neuken, dan kom ik thuis bij je langs” zei hij. Ik knikte en zie het al voor me hoe hij met zijn pik in mijn gaatje aan het rammen was. “Ik kom rond elf uur ‘s morgens en blijf tot 3uur ‘s middags met je. Eerst wil ik dan weer spuiten in je mond en daarna neem ik je in je gaatje”.

Ik keek hem aan en glimlachte. Dat beloofde veel goeds.

George

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *