Zeil je voor het eerst

()

Hoi, mijn naam is Evelien, ben vooraan in de dertig en vorm al een aantal jaren een paar met Ralf. Wij houden nog steeds veel van elkaar en over de seks heb ik ook niets te klagen. Al jaren gaan we samen op kampeervakanties in Spanje en dat beviel best goed. Maar tijdens een verjaardagsfeestje kwam het onderwerp vakantie ter sprake. Een paar dat ook op de verjaardag aanwezig was (Mia en Joris) zeiden dat ze van plan waren eens wat anders te gaan doen en stelden voor om met z’n vieren een zeilvakantie te houden in de Griekse wateren op een zeilboot van twaalf meter. Ons leek dit wel een aardig idee en na enig overleg kon alles worden geregeld en zaten we begin augustus in het vliegtuig naar Kreta waar de tocht zou beginnen. De temperatuur op Kreta was 30 graden en na een korte instructie door de verhuurder konden we de haven verlaten en voeren we op zee.

Vanzelfsprekend hadden we onze reiskleding al vervangen voor badkleding en onder het zeilen zat ik heerlijk in de kuip van de boot te genieten van de rust en de zon. Mijn man Ralf ziet er best aardig uit maar toen ik Joris wat beter bekeek kreeg ik toch een paar kriebeltjes in de onderbuik; een sterk gebouwde, gebronsde kerel met een heerlijke bult in de zwembroek. Mijn Ralf, zag ik, toonde ook de nodige belangstelling voor Mia die er ook best appetijtelijk uitzag in haar minuscule bikini. De kleine lapjes stof waren absoluut niet in staat om haar mooie borsten en billen te bedekken. Ook Mia en Joris wierpen duidelijk waarneembare blikken in onze richting waaruit ik kon opmaken dat zij ook onze figuren konden waarderen.

In de voormiddag gingen we voor anker in een mooie eenzame baai; de temperatuur was opgelopen tot vijfendertig graden en Joris stelde voor om te gaan zwemmen. Best zei z’n vrouw Mia “maar vinden jij en Ralf het erg als ik m’n bikini uitdoe want tijdens het zwemmen erger ik me maar aan die natte lapjes”.

“Geen probleem” zei ik “als ik ook de mijne maar uit kan doen”. Binnen de kortste keren zwommen we naakt in het heerlijk warme water van de baai eventjes later begonnen we elkaar te soppen. Ralf probeerde Mia onder te duwen maar ze verzette zich hevig en wist zelfs mijn man onder water te krijgen. Joris kwam op mij af en ik besloot mijn huid zo duur mogelijk te verkopen. Dit resulteerde in een hevig waterworsteling waarbij zijn handen een aantal keren mijn borsten aanraakte en ik een keer langs zijn lul streek. Ik verloor het gevecht en hees me, volledig buiten adem, weer aan boord. Joris, Ralf en Mia volgden maar niemand maakte aanstalten om de zwemkleding weer aan te doen. Op het dek lagen we met z’n vieren op te drogen en spoedig vielen we in slaap.

Na een tijdje werd ik langzaam wakker en door mijn wimpers heen zag ik dat Joris op z’n gemak mijn kutje zat te bekijken. Mijn man Ralf en Mia lagen nog te slapen en ik ging zo liggen dat Joris mijn kutje nog beter kon observeren. Al vlug zag ik een reactie van zijn lul die zich langzaam oprichtte. Nog steeds de slaap simulerend ging ik met m’n vinger een paar keer door m’n kuthaartjes en de lul stond nu fier overeind. Maar, ik kon hierdoor niet meer doen of ik sliep en Joris had het dus door dat ik hem op zat te geilen en hij kwam op me af. Joris durfde niets te zeggen maar ik knik slechts.

“Kom op, laat zien dan”. Uitdagend trek ik mijn benen nog verder uit elkaar zodat hij een blik op mijn poesje kan werpen. Nu begint Joris initiatief te tonen.

“Zal ik je likken”, vraagt hij nog schuchter. Ik spreid mijn benen nog wat verder om hem de mogelijkheid te geven om mijn kutje oraal te verwennen. En ik moet zeggen, likken kan hij. Met zijn tong begon hij eerst mijn klitje te stimuleren om vervolgens af te dalen naar mijn schaamlipjes. Mijn kutje was inmiddels al zo nat dat Joris wel bijna moest stikken in de hoeveelheid vocht die mijn kutje produceerde. Hij gaf echter geen enkele krimp en begon zijn liefdesspel weer van voren af aan. Achtereenvolgens werden mijn klitje en mijn kutje door zijn tong onderhanden genomen en op een gegeven moment hield ik het echt niet meer en kwam heerlijk klaar zonder enig geluid te produceren. Ik vleide mijn lichaam tegen het zijn maar voelde al direct dat zijn lul op scherp stond.

“Kom maar in me, je hebt het verdiend” fluisterde ik met een heimelijke blik op Mia en mijn man Ralf. Ik laat zijn strelingen van mijn borsten toe en dat is voor Joris reden om weer wat verder te gaan. Onwillekeurig laat ik mijn hand naar m’n poesje gaan om me zelf te verwennen. Met ronddraaiende bewegingen begin ik mijn klitje te verwennen zonder mijn ogen van Joris zijn lul te lossen en hij leidt mijn hand naar zijn kruis.

“Voel maar eens hoe stijf hij is”. Ik lach zachtjes en onwennig. Zou dit de eerste keer voor hem zijn dat hij een andere vrouw dan Mia pakt? Joris staat nu in volle glorie voor me, zijn lul stijf overeind. Het formaat van zijn apparaat in opgewonden toestand is fors te noemen. Ik heb hem daarstraks naakt gezien maar toen was zijn lid slap. Nu ik hem in volle glorie zie krijg ik wel zin om eens nader kennis te maken met die forse lul. Ik staar gebiologeerd naar het forse apparaat.

“Pak hem maar eens vast”, zegt Joris en met voorzichtige dwang leidt hij mijn hand naar zijn lul. Er gaat een lichte huivering van opwinding door me heen als mijn hand de warmte van zijn lid voelt. Ik pak zijn lul en begin er zacht aan te trekken.

“En denk je dat je nog genoeg energie hebt om aan de wens van mij te kunnen voldoen”? Joris lacht alleen maar, maar in zijn ogen kan ik zien dat hij volop geniet van hetgeen er hier gebeurt. “Nou kom aan Joris, ik wil geneukt worden”.

Ik ga wijdbeens liggen op het dek in de volle zon. Mijn roze schaamlipjes lachen hem als het ware toe. Joris neemt met zijn lul voor mij plaats. Ik houd z’n lul vast en plaats deze vlak voor mijn grotje. Joris duwt zijn bekken naar voren en duwt zijn lul in mijn poesje. Deze glijdt vrijwel vanzelf naar binnen doordat die door alle seksuele uitspattingen ook behoorlijk nat was geworden.

“Ik neuk, ho… ja… ik neuk echt, ja… ha… ja… ha… ja… ho… oh, neuk me Joris, neuk me”. Lang duurt de neukpartij niet want Joris kan zich al snel niet meer inhouden. Met een laatste krachtige stoot spuit hij zijn sperma in mijn kutje! Tijdelijk uitgeput laat hij zich voorover vallen op mij en lijkt uitgeteld. Dan rolt hij van me af. Ik zie hoe zijn sperma langzaam uit m’n poesje druipt en een plasje vormt op het dek.

“Sorry, dat ik al zo snel kwam, maar ik kon het echt niet meer houden”, verontschuldigt Joris zich nog.

“Ah, joh dat geeft niets, ik ben toch ook al lekker klaargekomen”. We keken nu om ons heen en zagen dat we toch wat teveel herrie hadden gemaakt want mijn man Ralf zat samen met Mia heel verbaasd maar toch ook belangstellend naar ons te kijken want het was duidelijk dat beide paren deze ervaringen nog niet eerder was overkomen. Mia was het eerst bij haar positieven en zei.

”Als jullie met elkaar mogen neuken dan wil ook wel eens verwend worden, heb je ook zin Ralf?” Ralf keek met grote belangstelling naar haar grote borsten en ik zag z’n lul groeien

“Vanzelfsprekend, ga maar een op de preekstoel van de voorplecht hangen”. Mia loopt heupwiegend naar voren en gaat wijdbeens op het roestvrij staal van de preekstoel zitten. In de felle zon is dit een heerlijk gezicht want Mia heeft een mooi lichaam, slank maar zeker niet iel. Ralf spreidt haar benen nog verder en daardoor krijgen we allen zicht op haar poesje. Haar schaamlipjes staan door de opwinding al enigszins uit elkaar. Lang is deze blik op haar kutje me niet gegund want Ralf neemt met zijn hoofd plaats tussen de dijen van Mia en begint vol overgave aan haar kutje te likken. Ralf zit nu met zijn kont naar achteren en ik moet weer bekennen dat mijn man een lekker strak kontje heeft. Na enige minuten begint Mia hardop te kreunen. Eerst langzaam en gelijkmatig maar steeds sneller en ongecontroleerd. “Oh, ga door, lik m’n kutje, ja, ja, ja… ha, ja… ha… ja…” Grommend bereikt Mia haar hoogtepunt. Ralf komt omhoog. Zijn gezicht glimt van de sappen van Mia en hij ziet er vergenoegd uit.

“Nu moet jij mij maar eens met je geile pijpmondje verwennen”. Al dat gedoe van mijn man en Mia had mij weer onnoemelijk opgewonden en ik kon het niet laten.

“Hebben jullie wat hulp nodig”, kondig ik mezelf brutaal aan. Ralf en Mia reageren toegeeflijk en met mijn rechterhand tik ik zachtjes tegen zijn testikels aan en begin zachtjes aan de lul te trekken van mijn man. Zijn apparaat staat nog steeds op volle oorlogssterkte. Vol overgave neem ik nu zijn lul in mijn mond en begin mijn man te pijpen. Kort daarop laat ik zijn apparaat weer uit mijn mond glijden.

“Mia, kom maar eens hier, ik zal je wel eens leren hoe je mijn man met de mond helemaal gek kunt maken. Eerst ga je met je tong langs de hele lengte van zijn lul en tegelijkertijd moet je hem heel zachtjes onder z’n ballen kietelen.” Om mijn woorden ook enige kracht bij te zetten doe ik voor wat ik net vertelde. “Probeer jij het nu maar eens”. Nog enigszins verlegen laat Mia haar tong over de stam van Ralf gaan. “Vergeet ook dat kleine gaatje op z’n eikel niet, daar zijn mannen heel gevoelig”. Mia krijgt er al wat meer plezier in.

Ik begin Ralf aan de andere kant van zijn lul te likken. Ralf ligt net als een pasja te genieten. Net voosde hij nog met Mia en nu liggen er twee geile meiden aan zijn pik te likken. “Zo, nu wordt het tijd voor les twee van de praktijkcursus pijpen voor beginners. Om een man echt te laten klaarkomen moet je met je mond strak op en neer rond zijn lul gaan. Net als bij echt neuken wordt een orgasme van een man opgewekt als zijn voorhuid op en neer gaat”. Om aan te tonen wat ik bedoel pak ik Ralf bij zijn lul en trek een paar keer speels zijn voorhuid over zijn eikel. “Je mag daarbij gerust je hand gebruiken om wat extra stimulans te geven. Ik zal het even voordoen”.

Met mijn mond omsluit ik Ralf ’s lul en ik laat zijn lul op en neer in mijn mond gaan, waarbij ik mijn lippen zo strak mogelijk om zijn paal houd. “Zo, nu jij” zeg ik. Mia heeft goed gekeken hoe ik Ralf ’s lul onder handen heb genomen. Vol overgave pijpt ze Joris en deze houdt het bijna niet meer. Mia hoort me niet eens meer zo intensief is ze bezig met Ralf ’s lul. Dan zie ik dat de spieren in Ralf ’s gezicht samentrekken en dat een orgasme niet lang meer uit zal blijven. Onder een luid gegrom komt Ralf klaar in Mia mond. Die schrikt van de hoeveelheid sperma die uit zijn lul schiet en laat pardoes de lul uit haar mond schieten. De tweede straal sperma komt daardoor recht in haar gezicht. Ik pak Ralf ’s lul en lik de laatste druppels die ik uit zijn lul pers op.

Dan richt ik me liefdevol op Mia. Ik lik de dikke slierten sperma van haar gezicht. Ik begin haar te zoenen en open mijn mond om met mijn tong in haar mond te dringen. Even aarzelt Mia nog maar dan doet ook zij haar mond open en beginnen onze tongen een wild liefdesspel. Ik proef Ralf ’s geil nog in de mond van Mia. Voor mij is het de eerste keer dat ik met een meisje zoen, maar ik moet zeggen dat Mia lekker tongt. Kort daarop laat ik me van haar afrollen.

Joris heeft duidelijk van de voorstelling genoten en geeft toe dat dit voor hen het de eerste keer is dat zoiets is gebeurd. Ook Ralf en ik geven dit toe maar uit alles blijkt dat dit vraagt om meer. Ik kijk Joris glimlachend aan, neem hem mee naar de kuip van de boot, pak zijn lul beet en begin er zachtjes aan te trekken.

“Denk je dat je nog genoeg energie over hebt om aan de wens van je nieuwe seksvriendinnetje te kunnen voldoen?” Joris lacht alleen, maar in zijn ogen kan ik zien dat hij volop geniet van hetgeen er aan boord gebeurd. “Nou kom aan Joris, je vriendinnetje wil geneukt worden”. Ik ga wijdbeens op de kajuit liggen, mijn roze schaamlipjes lachen hem als het ware toe. Joris neemt met zijn lul voor mij plaats. Instinctief duwt Joris zijn bekken naar voren en duwt zijn lul in het poesje van mij. Deze glijdt vrijwel vanzelf naar binnen doordat m’n poesje door alle seksuele uitspattingen ook behoorlijk nat was geworden. “Ik neuk, ik neuk echt, ja, ha, ja, ah, oh… ho, neuk me Joris, neuk me”.

Mia schijnt er ook erg veel lol in te hebben en laat dat ook duidelijk merken. Lang duurt de neukpartij niet want Joris kan zich al snel niet meer inhouden. Met een laatste krachtige stoot spuit hij zijn sperma in mijn kutje. Mia ziet hoe het sperma van haar man langzaam uit mijn poesje druipt en om te voorkomen dat er vlekken op de bank van de kuip komen maak ze mijn kutje met een servetje schoon. Even later zitten we allen naakt, uitgeteld maar vreselijk voldaan in de kuip van de zeilboot en we besluiten om, behalve als we in havens komen, onze kleren niet meer aan te doen tijdens onze vakantie. Jullie begrijpen dat dit een heerlijk begin was van deze zeilvakantie.

De tweede nacht brachten we door in een mooie marina. Even tevoren waren er de nodige levensmiddelen ingeslagen voor de komende dagen want we waren van plan om een wat langere tocht te gaan maken. ‘s Nachts gebeurde er niet al te veel omdat bewakingspersoneel frequent rondjes liepen over de steigers en aan meer belangstellenden hadden we nu geen behoefte. De volgende morgen stond de zon al om negen uur strak aan de hemel en tijdens het ontbijt in de kuip van de boot zei mijn man Ralf.

“Al zin om die lapjes van de bikini uit te doen schat?”

“Vanzelfsprekend, want die bikini knelt nu al en niets is zo lekker om de wind over mijn borsten en door mijn kuthaartjes te voelen waaien”.

“Weetje wat nog beter is, vulde Mia, aan; de wind voelen over je kale kutje”. Lachend stelde Joris voor om de dames buitengaats dan maar een scheerbeurt te geven en tot zijn verbazing stemden de dames daarmee in; “maar dan wel buitengaats en onder onze, speciale, condities. Ok, zeiden Ralf en Joris, “dan zullen we de boot maar eens snel vaarklaar zien te krijgen”. We voeren de marina uit, hesen de zeilen en na een paar mijlen gevaren te hebben gingen alle kleren uit. Ralf en Joris zaten aan de hoge kant van de kuip en al met meer als gewone belangstelling naar de kuthaartjes van Mia en mijzelf te kijken, de lullen werden al wat stijver.

“Ho, ho,” riep Mia, “jullie weten nog niet wat onze condities zijn om ons te laten scheren”. Ralf en Joris antwoordden.

“Maakt ons niet uit, we willen die kutten helemaal kaal zien”.

“Weet je het zeker” zei ik “want na het scheren moeten jullie voor ieder van ons twee sekswensen vervullen”. Voor de heren betekende dit geen enkel probleem en binnen de kortste keren lagen Mia en ik naast elkaar, naakt, languit op het dek van de zeilboot. Joris en Ralf overleggen even met elkaar wie aan het roer moet blijven en ze besluiten dat Joris met de scheerbeurt zal beginnen. Hij verdwijnt even in de kajuit en komt terug met zijn scheerkwast en scheerzeep.

“Doe die benen maar eens een eind uit elkaar dan kan ik jullie kutten eens goed bekijken”. Gehoorzaam spreid ik m’n benen en geniet nu al van de zon die op m’n kutje schijnt en van de wind die door m’n haren waait. Joris zeept z’n kwast in en dan voel ik de grote zachte, harige kwast heerlijk over m’n kut strijken en Joris zorgt ervoor dat overal een lekkere laagje schuim zit. Daarna pakt hij zijn scheermes en scheert eerst heel voorzichtig de haren weg boven m’n kutlipjes. Voor mij is dit al een heerlijk gevoel en het wordt nog beter wanner Joris m’n kutlipjes beetpakt en daarvandaan richting mijn dijen scheert. Ik voel mijn kutje al lekker nat worden en ga al een beetje met m’n achterste heen en weer.

“Stil blijven liggen”, commandeert Joris, “want hier wil ik niets raken en dat vocht wat ik hier zie heeft niets met het scheerschuim te maken maar laat ik je ook maar eens een bodymassage geven”. Oh wat voelde dit heerlijk. Zijn gespierde lichaam voelde geweldig aan! Ik begon hem te strelen. Zijn spieren voelden hard aan en ik liet mijn vingers langzaam van boven naar benden over zijn strakke gladde lichaam glijden. Toen besloot ik mijn hand af te laten zakken naar zijn genotsknuppel. Joris zei niks. Keek me enkel diep in mijn ogen aan en begon me heftig te kussen. Onze tongen verstrengelden zich in elkaar. Zijn ogen twinkelden helemaal. Ik zag zijn lip trillen van opwinding zoals we daar samen boven op het dek in de felle zon lagen.

Ik was mijn man en Mia totaal vergeten en dacht alleen maar aan dat neukbeest bovenop me en ging totaal voorbij aan het feit dat Mia misschien wat jaloers zou zijn. Joris s’ vingers gleden over mijn borsten, zachtjes knedend zag ik hem genieten. Ik besloot mee te doen en pakte mijn andere borst. Teder maar steeds heftiger zoenend en zijn handen overal over mijn lichaam strelend gleed hij af naar beneden. Met een vinger gleed hij over mijn klitje heen. Het reageerde gelijk door stijf te worden. Ik kreunde. Zijn tong zocht zich een weg naar binnen.

“Oh wat ben je lekker nat. Ik lik elk beetje geil uit je”. Ik duwde mijn kut dichter tegen zijn gezicht aan, wat hem aanspoorde om sneller te gaan likken. “Steek er een vinger bij” smeekte ik. Ik voelde zijn vinger kootje voor kootje naar binnen glijden. En vrijwel direct daarna kwamen er nog twee vingers bij. Zo wijd stond ik al. Met drie vingers ging hij steeds sneller op en neer onder aanzwellend gekreun van mijn kant, terwijl hij door bleef likken en sabbelen aan mijn klitje en mijn lipjes.

Mijn handen speelden nog steeds met mijn borsten en mijn stijve tepels. Plotseling stond Joris op en ging hij naast me op het dek liggen en vroeg me of ik op hem wilde komen zitten. Nog steeds trillend van genot kwam ik overeind en ging boven op hem zitten. Ik ging zo zitten dat mijn natte warme poesje aan twee kanten over zijn harde pik heen viel, maar hij niet in me kon. Ik wreef op en neer langs zijn pik, zodat die binnen de kortste keren ook zeiknat was en glom van mijn geile nat. Hij pakte mijn haren beet en gebaarde me zachtjes. Ik begreep de hint en terwijl hij met zijn vingers door mijn lange haren bleef woelen en die over zijn buik voelde glijden nam ik zijn lid in mijn mond. Ik plaagde hem een beetje door hem erin te nemen en gelijk weer los te laten, en dat een aantal keer achter elkaar. Het voelde heerlijk om iemand anders zijn pik in mijn mond te voelen. Ik zag de spieren van zijn lul samentrekken als ik hem aanraakte. Ik genoot enorm van het spelletje en van onze naakte lichamen zo dicht bij elkaar. Ik zag de spieren van zijn lul samentrekken als ik hem aanraakte. Ik genoot enorm van het spelletje en van onze naakte lichamen zo dicht bij elkaar.

Wat ik niet door had was dat Mia het roer van mijn man Ralf had overgenomen en dat Ralf ondertussen openlijk, genietend ons genotsspel stond gade te slaan, terwijl hij met een natgemaakte hand met zichzelf aan het spelen was. Joris zal het waarschijnlijk wel door gehad hebben want ineens terwijl ik op mijn knieën op het dek bezig was om Joris heerlijk te likken voelde ik een scheut van genot door me schieten, en had Ralf zijn dikke lul er in een keer helemaal tot aan zijn ballen in mijn hete druipende poes gestoken. Ik gaf een gil van genot! Ik was zo geil dat ik me vrij snel overgaf aan het feit dat ik hier ineens een trio had met twee geweldige mannen! Terwijl ik lekker geneukt werd zoog ik heerlijk verder. Joris had mijn twee borsten en wisselde af en toe af met sabbelen. Zo plotseling als Ralf me was beginnen neuken hield hij er nu mee op. Hij verdween in de kajuit en even later kwam hij terug met een schaal met ijsklontjes.

“Ga maar op je rug liggen”. Ik deed wat me gevraagd werd. Alle twee pakten ze een ijsblokje uit de schaal. De ene bewerkte mijn bovenkant, de ijsklont ging langzaam heen en weer over mijn tepel. Hij draaide rondjes en mijn tepel was harder dan hij ooit geweest was, terwijl de ander van beneden met ijsklontjes begon te spelen. Joris duwde mijn lippen lekker wijd uit elkaar.

“Sjeetje jij bent echt geil meid. Je bent zeiknat” grinnikte hij. “Nou daar zal ik dan ook wat aan toevoegen”. Hij bewoog een ijsklontje langzaam langs mijn kutlippen. Dat was lekker! Ik voelde het ijs smelten in me en langs mijn kut naar mijn bilnaad sijpelen. Joris likte het nat van mijn tepels af met zijn tong. En beet me zachtjes in mijn tepel. Ik gebaarde hem dat hij met zijn lul dichterbij moest komen. Ik verlangde ineens vreselijk naar een lul lekker diep in mijn strot. Ik begon hem te zuigen en aan zijn ballen te aaien. Ik zoog zijn lul tot aan zijn ballen in mijn mond en ik speelde met zijn gleufje in zijn top. Ralf vond het echter tijd worden voor wat hardere actie en klom bovenop me. Hij stak zijn lid weer in mijn inmiddels ijskoude maar supernatte neukspleet. Hij kreunde.

“Dit is lekker ijskoud zeg. Echt een geweldig geil gevoel!. Alles voelt zo veel intenser aan”. Langzaam begon hij in me op en neer te bewegen en ik voelde het ijskoude nat dieper in mijn kut terecht komen en ik duwde mijn kut iets omhoog. Ralf ramde zijn pik er ineens keihard in. Ik gilde het uit! Door de kracht waarmee zijn actie gepaard ging, liep al het nat van het inmiddels gesmolten ijklontje uit mijn kut over mijn billen heen. Mijn anus was hierdoor ook zeiknat. Ik voelde me zo geil dat ik dacht dat ik flauw ging vallen.

“Neuk me door alsjeblieft’ smeekte ik. Ik voelde me vol, een grote neukgrot. Joris ging sneller op en neer, en Ralf ook. Twee lullen in me. Ik kreunde van genot. Joris zocht mijn klitje nog es op en ging zachtjes op en neer, dat was genoeg voor mij om keihard gillend klaar te komen. Het duurde erg lang… De heren reageerden er op hun eigen manier op. Ralf voelde mij klaarkomen en mijn kutspieren hard samentrekken waardoor het voor hem een laatste duwtje was. Terwijl de ene me bij mijn heupen had gepakt en me keihard neukte en de Joris met mijn tepel in zijn mond daar hard op beet. Ik likt Joris helemaal klaar, om me tegelijkertijd van voor en achter vol te laten spuiten. Ik voelde hun warme nat me opvullen en ik genoot van elke seconde. Heerlijk voelde ik me.

Toen we met z’n drieën waren bekomen zagen we de arme Mia die nog steeds aan het roer stond. Ze had niet mee kunnen doen maar het was te zien dat ze toch ook genoten had want haar harig bosje kuthaartjes was heel erg nat.

“Volgende keer ben ik aan de beurt hoor!” Riep ze, ”maar help eerst eens om de boot voor anker te laten gaan, want we zijn net in een baai aangekomen”. Wij keken om ons heen en inderdaad waren we in een mooie lagune. Honderd meter van ons vandaan lag nog een ander jacht. “Zouden ze onze activiteiten hebben gezien” vroeg Joris.

“Wat kan het ons schelen,” zei ik, “we ankeren en gaan vlug zwemmen want het is heerlijk warm en ik moet dat geil van jullie eens kwijt zien te raken.” Binnen een paar minuten lagen we in het warme water ons niet bewust van het feit dat onze nieuwe buren op hun jacht alles hadden gezien.

Evelien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *