Lena II

()

Vervolg op Lena I

Na die eerste avond bij Lena waar ik heel erg van genoten had ging er weer een redelijke tijd voorbij voor ik haar weer tegenkwam. Terwijl ik de lift in stap komt zij achter mij ook de liftcabine binnen. Ik had haar niet opgemerkt en krijg ineens een harde zet in mijn rug, ik draai mij om en kijk in haar schitterende ogen. Met haar hand streelt ze even over mijn borst, ik kan een diepe kreun van genot niet onderdrukken.

“Mm… mm je geniet er nu al van Ron, heb je zin om dit aankomende weekend bij mij op visite te komen? Ik ben zaterdag jarig en er komen een paar collega’s van mij en mijn ouders komen ook.”

“Als jij graag hebt dat ik kom dan zal ik er zijn, hoe laat word ik verwacht en wat wil mevrouw voor haar verjaardag hebben?”

“Ik wil jou lieve Ron, helemaal in je blootje zodat ik ermee kan doen wat ik wil.” Met een geile glimlach kijkt ze mij strak aan, ik voel een rilling over mijn rug lopen.

“Zal ik me maar niet bloot komen laten zien als de rest van de visite er is? Lijkt me wijzer om dan gekleed te zijn.”

“De mensen die komen houden wel van een mooie blote kerel, als ze de kans krijgen zouden ze hem gewoon op eten.”

In haar ogen blijft het vuur branden, even denk ik dat ze de waarheid spreekt over het opeten. Dan pakt ze mijn arm beet, haar lippen drukt ze stevig op die van mij voor een lange zoen. Als ze mij loslaat is de lift op de onderste verdieping aan gekomen, we stappen beiden uit en gaan ieder onze kant uit. Ik loop de kelder in waar ik een mooie grote schuur heb. Het is een van de grootste die er in de flat is, mijn motor staat erin en die kan ik zonder moeite erin en eruit rijden en dan kan ik ook nog genoeg andere dingen erin plaatsen. Even later rij ik de motor buiten en stap op voor een mooie rit, het is mooi weer dus dan is het de moeite om een lekker stuk te rijden.

Een paar uurtjes later rij ik de motor de schuur weer in, als ik mijn jas uit heb maak ik de motor een beetje schoon, met een heerlijk gevoel loop ik naar het trappenhuis. Vaak neem ik de trap naar boven omdat het goed is voor de conditie. Op de galerij is het stil, bij de woning van Lena loop ik wat langzamer maar kan niet naar binnen kijken. Ik zal ook niet weten of ze achter het raam staat te kijken. Ik doe de deur open en stap mijn woning binnen, na een heerlijke douche ben ik helemaal opgefrist en doe ik wat dingen in huis. De zondag is bijna voorbij na mijn brood voor de volgende werkdag te hebben klaargemaakt zoek ik de spullen op die ik nodig heb. De avond vlot lekker ik ben een poosje met de pc bezig geweest, wat mailtjes bekeken, een beetje chatten met wat vrienden en vriendinnen. Als het voor mij tijd is ruim ik alles op en ga lekker naar bed, de volgende dag is het weer erg vroeg dag.

Ik loop in de week die volgt iedere keer te denken aan een cadeautje voor Lena, ik kan maar niets verzinnen. Ik ken haar nog niet zo lang en weet helemaal niet waar zij om geeft en wat zij mooi vindt. Ook weet ik niet of ze een parfum gebruikt en welke ze eventueel gebruikt. Middenin de week loop ik over de galerij om even wat boodschappen te gaan doen, de winkels zijn bijna allemaal tot een uur of acht open en dat komt goed uit voor mij. Als ik langs de deur van Lena loop gaat deze open.

“Ga je nog boodschappen doen Ron? Mag ik met je mee moet nog wat dingen voor de verjaardag halen.”

“Natuurlijk mag je mee, graag zelfs want ik heb jou ook nog even nodig.”

“Als het over een cadeautje gaat dan hoef je niet te zoeken want jij bent al cadeau genoeg voor mij. En dat meen ik echt.”

“Ik wil je graag iets geven lieve Lena, en wat jij dan vindt wat je hebt gekregen van staat daar buiten. Ik wil je graag zomaar iets geven, is belangrijk voor mij om dat te doen.” Lachend steekt ze haar arm door die van mij en fluistert heel zachtjes.

“Oké, lieve jongen maar dat gaat je veel geld kosten.”

Lachend lopen wij de galerij af en stappen in de lift, beneden nemen wij plaats in mijn auto en rijden rustig naar het winkelcentrum. Even later heb ik de dingen die ik nodig heb gekocht en ook Lena heeft de nodige spullen voor de verjaardag in geslagen, we zetten alles in de auto en lopen dat terug naar de winkels.

“Laat maat weten waar we het kunnen halen voor jou, ik ben zover en heb zin om je iets te geven.”

“We moeten in dat kleine winkeltje zijn achter in het winkelcentrum, daar waar ze van die mooie erotische dingen hebben hangen in de etalage.”

“Oké, de lingeriezaak bedoel je?”

“Ja, die bedoel ik, maar ik wil je wel zeggen dat je niet mag kijken wat ik koop. Het enige wat je mag is het betalen en zoals ik al zei het is niet goedkoop.”

“Ik heb je gezegd dat het mij niet uitmaakt wat het kost, ik wil je gewoon iets geven.”

We lopen het zaakje in, Lena drukt mij naast de toonbank op een stoel en gaat zelf de zaak verder in. Ik zie haar samen met een verkoopster door de winkel heen lopen, bij verschillende rekken blijven ze even staan. Dan gaat Lena met de verkoopster en een aantal dingen de pashokjes in. Na een poosje komt ze weer naar buiten, de verkoopster heeft de spullen gepakt. Ze pakt deze in aan de toonbank die achter in de zaak staat. Even later komen de dames naar voren en krijg ik de rekening, het is een aardig bedrag maar betaal het gewoon omdat ik het gemakkelijk kan en omdat ik het beloofd heb. Niet veel later lopen we met de boodschappentassen over de galerij naar onze woning. Ik draag een zware tas van Lena en mijn eigen tas.

“Kom je nog iets drinken Ron, of moet je direct al naar bed?”

“Ik zet mijn spullen even weg en kom dan nog even een glaasje bij je drinken.”

Even later druk ik tegen de deur van Lena die gelijk open gaat, ik schop mijn schoenen in de hal uit en ga op de bank zitten. Als Lena binnen komt heeft ze voor mij een glas water en voor zichzelf een flesje bier bij zich. Bij het neerzetten bukt ze weer een heel stuk en krijg ik even weer een zalige inkijk in haar bloes. De opwinding groeit gelijk in mijn broek, snel kijk ik een andere kant uit om maar niet de hele avond met een harde paal te zitten bij haar. Na een paar glaasjes drinken en heerlijk gepraat te hebben ga ik naar huis, bij de deur trekt ze mij dicht tegen zich aan, haar lippen worden zachtjes voor een lange zoen op mijn lippen gedrukt.

“Zaterdag draag ik wat ik van jou heb gekregen, je mag niet stiekem kijken en moet gewoon afwachten tot ik het je laat zien. Ik ben er nu al heel erg blij mee en wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor dit mooie cadeau. Je mag wel gekleed komen hoor lieve schat, maar geloof me maar dat er een paar vriendinnen van mij jou erg graag zouden willen opeten daar ben ik van overtuigd. Het zijn namelijk meisjes van mijn soort, dus ook een beetje voller dan gewoon.”

Lachend loop ik even later naar mijn huis, als ik de badkamer inloop gooi ik mijn slip in de wasmand en bekijk mezelf even in de grote spiegel die ik in de badkamer heb hangen. Mijn lul staat hard naar voren gericht, er glinsteren een paar druppels op de blanke eikel. Met mijn vingers streel ik de druppels over de eikel heen, er gaat een lichte trilling door mijn lichaam. Met rustige bewegingen begin ik mezelf af te trekken, ik voel dat het zaad zich een uitweg zoekt, mijn ballen beginnen te koken en zonder waarschuwing kom ik met een paar grote stralen klaar.

De dagen erna gaan lekker snel voorbij, op het werk is het druk zodat ik weinig tijd heb om aan het komende weekend te denken. Op de vrijdag avond maak ik mijn huis schoon, de volgende dag doe ik de boodschappen. In de middag heb ik twee dames zien komen bij Lena die inderdaad bijna hetzelfde postuur hebben als Lena. Beiden hebben ze een heel vrolijk gezicht, de een draagt een kleurige rok tot net onder haar knieën de andere heeft een rok aan die iets korter is en een zwarte kleur heeft. Op de rok hebben de vrouwen een bloesje wat bij de kleur rok past, het staat een paar knoopjes open. De dame met de zwarte rok heeft lang krullend haar tot over haar schouders een mooi vol gezicht. De andere heeft vrij kort haar, ook haar gezicht is vrolijk en vol maar wel goed gevormd niet al te vol gewoon mooi vol. Onder de rokken komen een paar stevige stappers uit, in mijn ogen zijn ze net zo vol als die van Lena.

Ik heb al genoten bij de aanblik van deze beide dames, ik heb ze al eens eerder gezien. Ook toen heb ik ze met bewondering bekeken. Ik ga even verder in mijn huis, als ik klaar ben ruim ik mijn spullen op. Ineens gaat mijn telefoon, als ik hem opneem herken ik direct de stem van Lena.

“Lieve Ron heb je zin om nu al te komen? Mijn vriendinnen zijn er ook en die willen dolgraag kennis met jou maken.”

“Ik heb zeker zin om te komen maar ik wil mezelf eerst nog even douchen en opfrissen. Daar gaat nog wel een half uurtje overheen voor ik bij je ben.”

“Dat is goed ik zie je straks wel verschijnen, doei.”

Lachend loop ik naar mijn slaapkamer, ik leg de spullen klaar die ik aan wil trekken en gooi de andere kleren op een stoel. Dan loop ik de badkamer in, bij de wastafel pak ik mijn scheerspullen en geef me zelf een uitgebreide scheerbeurt. Ook mijn pik en ballen en bilnaad maak ik helemaal haarvrij. Als ik daar mee klaar ben neem ik een uitgebreide douche, tijdens het afdrogen voel ik mijn pik langzaam hard worden. Als ik hem in de handdoek in mijn hand neem voel ik het zaad opborrelen in mijn ballen. Snel laat ik hem los, misschien heb ik het zaad deze avond nog hard nodig.

Een poosje later pak ik mijn sleutels en stap de deur uit, als ik bij Lena aanbel wordt de deur direct geopend. In de hal feliciteer ik Lena met haar verjaardag en geef haar een lange tongzoen. Ik krijg een tik op mijn billen waarna we samen naar binnen lopen. Op de bank zitten de beide dames die gelijk opspringen en naar mij toe komen lopen.

“Ik ben Sandy,” zegt de langharige dame. Ik krijg een zoen van haar op mijn lippen heel even voel ik haar tong langs mijn lippen strelen. De andere dame staat te popelen om mij ook een hand te geven en zodra Sandy opzij stapt, komt zij gelijk naar voren met uitgestoken hand.

“Ik ben Paula, aangenaam kennis te maken Ron. En wat Lena al verteld heeft klopt ook echt wel. Je ziet er heel lekker uit, ben gewoon jaloers op haar.”

De meiden trekken mij met zich mee, op het balkon staan een aantal terrasstoelen waar de dames zich in laten vallen. Lena komt naar het balkon met een paar glazen drinken, terwijl zij die neerzet krijg ik heel even een ruime inkijk in haar bloes. Eronder zie ik heel even een mooie donkerblauwe bh zitten. Ze kijkt mij met een paar opgewonden ogen aan, dan drukt ze de inkijk helemaal weg. Glimlachend staat ze weer op, de andere meiden zitten te praten en kijken ook naar de inkijk die Lena even had. Mijn blik wordt gevangen door Paula, zij is zo gaan zitten dat haar rok een stukje verder is opgekropen.

Paula merkt dat ik naar haar benen zit te kijken, haar blik vangt mijn ogen. Ze kijkt me heel opgewonden aan, haar tong streelt zachtjes langs haar lippen. Dan draait ze haar hoofd naar de andere meiden, ik zie haar hand naar de rok gaan en die trekt de rok bijna onzichtbaar nog verder omhoog. Ze zet haar benen even een stukje verder uit elkaar en gelijk kijk ik heel even recht tegen een wit slipje aan. In mijn broek begint mijn lul langzaam een andere vorm aan te nemen. Paula staat op en loopt vlak langs mij heen de kamer in, ik zie dat ze naar het toilet gaat.

Ik probeer mijn aandacht bij het gesprek van de dames te houden, ook Sandy zit er niet helemaal netjes bij, haar wat langere rok heeft ze opgeslagen tot halverwege haar knieën, de rest van de rok heeft ze tussen haar benen gedrukt alleen aan de zijkant kan ik tot bijna aan haar slipje kijken. Lena heeft het allemaal heel goed in de gaten wat de beide dames aan het doen zijn, soms geeft ze mij een hint om ergens naar te kijken. Sandy is degene die het minste doet, Paula is een vrouw die heel trots op zichzelf is, dat mag ze ook zijn ze ziet er heel lekker uit. Soms kijk ik een lange tijd recht tegen haar kruis aan, het witte slipje heeft aan de voorkant een klein donker plekje gekregen. Ik sta op en loop de kamer in, als ik de deur van het toilet open doe kijk ik heel even naar het balkon. De enige die mij nu kan zien is Paula, er broeit een kleine gedachte bij mij.

Lachend stap ik het toilet in, als ik klaar ben doe ik mijn broek niet vast en open de deur. Met een snelle blik zie ik dat Paula nog steeds de enige is die mij zien kan, ik stap naar buiten en trek mijn broek een stuk verder open waarna ik met een ruime beweging, waardoor Paula mijn slip moet hebben gezien, mijn broek vast. Als ik het balkon weer oploop kijkt Paula mij verhit aan, ze zit recht tegenover mij. Heel even gaat haar tong zachtjes langs haar lippen, haar hand streelt zachtjes over haar benen.

“Best jammer dat je nog meer visite krijgt Lena, ik zou best die vriend van jou eens uit willen kleden mm…” Lena kijkt mij en Paula even lachend aan, haar blik boort zich diep in mijn ogen en dan dwaalt haar blik even langs Sandy.

“Lieve Paula, Ron is niet mijn vriend maar een lieve lekkere buurman, dus als jij hem wilt uitkleden dan ga jij je gang maar. De andere visite komt pas over een twee uur, je hebt dus even de tijd om te doen waar je zin in hebt. Als Ron daar ook zin in heeft natuurlijk.”

Paula straalt helemaal en haar gezicht krijgt een verhitte kleur, Sandy kijkt mij strak aan en laat dan haar blik terug gaan naar Lena.

“Maar als jij daar aan begint Paula, dan doe ik echt mee. Volgens mij doet ook Lena dan gewoon met ons mee. Of heb ik het mis Lena?”

“Nee, lieve Sandy, op het moment dat een van jullie Ron gaat uitkleden doe ik gelijk mee. Hij heeft mij al een keer heerlijk verwend, en na al die tijd van niets hebben gekregen wil ik hem niet te ver uit het oog verliezen.”

“Dat geldt voor ons alle drie lieve Lena, wij hebben al lang niets meer gehad omdat we ons schamen en bang zijn dat we worden nagekeken door mannen. Nu jij een man hebt getroffen die het fijn vindt om een vrouw als ons te verwennen, willen wij daar eigenlijk graag ook gebruik van maken, als Ron dat tenminste ook wil natuurlijk.”

De dames kijken mij alle drie glimlachend aan, ik krijg het er even heel warm van. In mijn broek begint mijn lul zich langzaam op te richten. Als ik in de ogen van Lena kijk zie ik dat zij het heel fijn zal vinden als ik alle drie de dames zou verwennen. In de ogen van Sandy en Paula brandt een vuur dat al lang niet meer gebrand heeft.

“Ik heb er niet veel over te zeggen dames, natuurlijk lijkt mij het zalig om drie van die heerlijke volle dames te mogen en te kunnen verwennen. Maar ik ben hier omdat ik iets heb met Lena en zij is voor mij het belangrijkste. Ik woon naast haar en wil geen ruzie met haar, dus als zij het niet erg vindt en er aan mee doet dan zal ik geen nee zeggen. Maar mag ik vragen of jullie met elkaar ook iets hebben?”

“Ron wij hebben met elkaar soms wel eens seks, juist omdat wij niet graag gezien worden in een kroeg of zoiets kunnen wij bij elkaar dat genot vinden wat ook wij zo erg nodig hebben. Sandy en Paula zijn al heel lang mijn vriendinnen, wij hebben elkaar leren kennen op een site voor vollere mensen. Ik hoop echt dat wij met zijn vieren ooit een keer in bed belanden en dan met elkaar een heel fijne tijd mogen beleven.”

Ik sta op en ga voor Lena op mijn hurken zitten, haar hoofd wat ze een beetje verdrietig heeft laten hangen pak ik in mijn handen. Mijn lippen druk ik zachtjes op die van haar voor een lange tongzoen. Als ik haar aankijk staan haar ogen vol met tranen, ik streel de tranen zachtjes met mijn vinger weg en lik mijn vinger af.

“Lieve schat, ik zal mijn best doen om jullie alle drie dat te geven wat je zo graag wilt hebben. Maar jij blijft voor mij de liefste en mooiste buurvrouw en voor jou kom ik elke minuut mijn bed uit.” Ze pakt mij beet en trekt mij even strak tegen haar aan, haar tong streelt mijn lippen zachtjes. Als ik mij omdraai kijk ik recht in de ogen van Sandy die vlak achter mij staat. Haar lippen komen direct op die van mij, ook zij geeft mij een lange innige tongzoen. Wanneer Sandy mij loslaat ga ik naar Paula toe en ga bij haar ook op mijn knieën zitten, heel even kijk ik in een paar mooie ogen. Mijn handen strelen zachtjes over haar volle gladde benen, haar ogen draaien even zachtjes weg en er komt een lichte kreun tussen haar lippen vandaan. Mijn lippen vinden die van haar, langzaam ontmoet mijn tong haar vurige tong. Na een lange heerlijke zoen laat ik haar los.

“Pf… nu moet ik even naar het toilet want dit is wel heel erg lekker.”

Paula staat op en loop vrolijk naar het toilet toe, de andere meiden kijken mij verliefd aan. We nemen alle drie een grote slok uit het glas. Als ik de kamer inkijk komt Paula net van het toilet af. Haar rok heeft ze opgetrokken tot net zover dat ik haar witte slipje voor de helft kan zien. Met haar hand streelt ze zachtjes over het slipje en laat haar hand er even in glijden, met een lichte buiging van haar knieën haalt ze haar hand terug. De rok trekt ze netjes naar beneden, even later loopt ze voor mij langs en drukt haar vingers heel even tegen mijn lippen aan. Snel laat ik mijn tong erover heen gaan en proef haar heerlijke vrouwelijkheid.

Glimlachend gaat Paula weer zitten, de dames hebben een hoop lol. Ik laat mijn blik rustig van de ene dame naar de anderen glijden. Ze zijn alle drie ongeveer van dezelfde omvang, hun benen zijn lekker vol zo ook hun borsten, voor de rest is het wel vol maar zeker niet te. Het plezier wat ik met Lena al heb mogen meemaken zal met de beide andere vrouwen zeker ook gaan lukken. De rok van Sandy is weer een stukje verder omhoog geschoven, haar hand ligt tussen haar benen en drukt haar rok een beetje ertussen. Aan de zijkant is de rok door de beweging van haar benen omhoog geschoven, ik kan haar slip zien zitten. Het is een mooie donkere kanten slip, langzaam voel ik mijn pik weer in beweging komen.

Ik laat mijn ogen langzaam langs haar lichaam glijden, bij haar borsten laat ik mijn ogen even rusten. Door de stof van haar bloes heen is goed te zien dat haar tepels hard naar voren staan. Als ik mijn ogen naar de bloes van Paula laat gaan zie ik daar hetzelfde. Ook Lena is een beetje opgewonden, zij heeft haar bloes een stukje verder opengedaan waardoor ik de bovenrand van haar bh kan zien. De dames laten zo nu en dan een hand langs de grote borsten glijden en raken dan even de harde tepel aan. Zodra ze dat doen is in hun ogen even een lichte genotschok te zien. Er wordt veel gelachen en gepraat aan de meiden is te merken dat ze erg ontspannen zijn. Als hun blik even op mij is gericht komt er een opgewonden uitdrukking in hun ogen.

Aan het begin van de avond komen de ouders van Lena, het zijn leuke en gezellige mensen. De moeder van Lena is ook redelijk aan de maat, daar heeft Lena haar figuur van geërfd. Ik ga lekker op het balkon zitten, even later komt Paula bij mij zitten. Ze gaat recht tegenover mij zitten en terwijl ze zich langzaam in de stoel laat zakken tilt ze haar rok een heel stukje op. Even kijk ik tegen haar witte slip aan waar de donkere plek nog steeds in zit. Zodra ze zit laat ze haar rok los die halverwege haar heerlijk dijen blijft liggen.

“Paula hoe komt het dat jouw slipje zo nat is?”

“Dat is voor jou een vraag Ron, en voor mij een weet.”

“Mag ik dat ook weten?”

“Ja, dat mag je weten, ik ben de hele avond al heel erg opgewonden. Als ik mezelf zo opgewonden voel kan ik mijn sappen niet echt tegen houden. Dus alles wat mijn slipje nat heeft gemaakt zijn mijn genotsappen.”

“Lekker, die zou ik wel op willen likken, lijkt me heerlijk te smaken.”

Lachend kijkt ze mij aan, in haar ogen is het vuur nog meer gaan branden. Haar tong streelt even zachtjes langs haar lippen. Een hand streelt langzaam over haar bovenbeen en verdwijnt dan onder het rokje. Ze zet haar benen iets verder uit elkaar en laat dan een paar vingers in het natte slipje glijden. Ik zie dat ze zichzelf even stevig verwent, er komt een donkere zachte kreun over haar lippen. “Ik zou het zalig vinden als dit jou hand was, ik denk dat ik dan heel snel zou klaarkomen mm… wat ben ik geil.”

Ik trek mijn stoel iets dichterbij en leg een hand op haar been, even kijkt ze mij strak aan en dan dwaalt haar blik naar de balkondeur. Ik heb mijn hand tussen haar benen laten glijden, als ik haar vingers tegenkom trekt ze die terug en opent haar benen nog iets verder. Zodra mijn vingers haar slip in schuiven voel ik de warmte en natheid van haar poesje. Voorzichtig verdwijnen twee vingers in haar kutje, met mijn duim streel ik hard haar klitje. Het duurt maar een paar seconden voor Paula begint te schokken.

“Oh… ho… shit! Ron ik kom klaar! Mm ga door hier komt het, ho… oh… ho… ja! Ha… ja… ja…”

Met een paar wilde schokken komt Paula heerlijk klaar, de sappen lopen rijkelijk over mijn vingers. Met een snelle beweging drukt ze haar benen tegen elkaar, als ze weer een beetje ontspant haal ik mijn m’n hand terug en lik al haar heerlijke sappen van mijn vingers af. In haar ogen is alleen nog maar genot te lezen, langzaam komt ze weer een beetje bij. Glimlachend kijk ik haar aan, ze boort haar ogen diep in die van mij. “Dat was heel lang geleden dat ik door een man zo ben klaargekomen, het was zalig ik hoop dat jij dat nog vaak wilt en zal herhalen. Nu ga ik even naar het toilet.”

“Zal ik even meelopen? Ik wil je graag ook daar even bij helpen lieve schat.”

“Zou je dat echt doen?”

“Ja, als jij wilt doe ik alles voor je, en ook voor de andere twee dames.”

Ze staat op als ze naast mij staat laat ik mijn hand via haar been weer naar het natte slipje kruipen, ik voel dat ze weg wil maar ze wil ook blijven staan. Dan loopt ze weg bij de deur draait ze zich nog even om en ik krijg een handkus van haar en een heel geile blik toegeworpen van haar. De rest van de avond ben ik overal een beetje, met haar ouders maak ik rustig een praatje en met haar zus en broer met zijn vrouw. En er zijn ook nog twee collega’s van haar. De drie meiden houden mij de hele avond in de gaten, inwendig moet ik lachen, eindelijk ben ik als man een lustobject geworden en dat bevalt mij heel erg goed. Rond middernacht gaan de twee collega’s van Lena weg, vlak erna gaan ook de andere naar huis. We zijn nog met zijn vieren overgebleven, Lena is met haar ouders naar de deur gelopen en neemt in de hal afscheid van hen.

Sandy is opgestaan en komt voor me staan, haar ogen boren zich diep in die van mij. Dan zakt ze langzaam op haar knieën op de bank, aan iedere kant van mij plaatst ze een knie. Terwijl ze naar beneden zakt trekt ze haar rok mee omhoog, als ze op mijn benen gaat zitten kijk ik recht tegen haar donkere slipje aan. Ik leg mijn handen op haar blote bovenbenen en streel zachtjes richting haar slipje, als ik vlak bij haar kruis ben voel ik de warmte tegen mijn vingers komen. Als ik met mijn vingers haar slipje raak voel ik dat het ook erg nat is, Sandy zit een beetje te schuiven op mijn benen. Met haar armen rond mijn nek hijgt ze zwaar, in haar ogen is een vulkaan te zien. Als mijn vingers over het slipje strelen en haar harde klitje raken springt ze bijna omhoog.

“Mm… ga door lieve schat, dit is lekker en al zo lang geleden, ho… oh…oh… ja… ha… ik hou het niet langer vol. Ik wil klaar komen Ron. Laat me komen mm… doe het.” Ik trek haar slipje een stukje opzij en laat mijn vingers in haar grotje schuiven, de lipjes zijn helemaal haarloos en voelen erg prettig aan. Als ik mijn duim op haar klitje druk komt ze ineens klaar. Met wilde schokken zit ze op mijn benen te bewegen, met mijn andere hand houd ik haar beet zodat ze niet op de grond valt.

Lena komt net binnen lopen als Sandy haar orgasme krijgt, heel even blijft ze in de deuropening staan dan loopt ze naar Paula toe. De vrouwen drukken hun lippen stevig op elkaar, verwikkeld in een lange zoen strelen zij elkaar van boven naar beneden. Met een handige beweging trekt Lena de rok van Paula van haar billen, het bloesje volgt gelijk. Dan staat Paula in een heel mooi wit setje tegen Lena aan, mijn lust wordt weer heel stevig aangewakkerd door deze bijna blote dame. Ze ziet er heel goed uit en precies zoals ik de vrouw graag heb.

Sandy is een beetje bij gekomen, ze kijkt naar haar twee vriendinnen. Ik maak de knoopjes van haar bloes los, zodra ze allemaal los zijn trekt Sandy de bloes uit. Mijn handen omvatten gelijk haar grote borsten, zachtjes knijp ik in haar stijve tepels. Paula heeft Lena losgelaten en komt op de bank zitten, ze komt tussen mij en Sandy in zitten. Haar lippen drukt ze op die van mij, haar tong glijdt gelijk mijn mond in. In een hevige tongzoen laat ze voelen hoe opgewonden ze is. Haar vingers strelen mijn hele lichaam, mijn shirt trekt ze met een snelle beweging omhoog en gooit het achteloos op de grond. Sandy is van mijn schoot af gegaan en trekt aan de knopen van mijn broek, zodra ik mijn billen even op til verdwijnt mijn lange broek en slip in een beweging.

“Mm… die ziet er lekker uit, ik wil jou paal in mij Ron. Oh… ho… ja… neuk mij als je wilt.”

Paula gaat van mij af en trekt de rest van de kleren van Sandy uit. De bh en slip volgen met dezelfde ruwheid, ik hoor de stof hier en daar scheuren. Zodra Sandy alles uit heeft, laat ze zich achterover weer op mijn schoot zakken. Paula pakt mijn harde paal beet en begeleidt hem tussen de lipjes van Sandy. Met haar rug naar mij toe zakt ze langzaam over mijn lul heen, kreunend houdt ze zich beet aan mijn knieën. Paula streelt zachtjes met haar nagels over mijn tepels, Lena is voor Sandy gaan zitten. De vingers van Lena strelen de kut-lipjes van Sandy, als ze het klitje raakt knijpt Sandy hard in mijn paal met haar kutje. Ik voel haar sappen rijkelijk stromen langs mijn pik.

“Oh… ho… lieve schatten ik ga op die heerlijke paal zalig klaarkomen. Ja… streel me harder daar Lena mm… ik kom! O ja, ik ko… mm…”

Schokkend komt Sandy voor de tweede maal klaar, ze zakt achterover tegen mij aan en blijft dan stil liggen. Ik laat mijn handen over haar borsten strelen, als ik de harde tepel beetpak schiet ze omhoog. Ik krijg een zoen van haar terwijl ze langzaam opstaat, mijn harde paal schiet uit haar warme grotje. Direct verdwijnt hij in de mond van Lena, met rustige lange halen likt ze mijn hele pik schoon. Paula is ook met haar mond naar mijn pik gedaald en samen met Lena verwent zij mij met haar tong en lippen. De beide meiden kijken mij heel geil aan terwijl mijn paal tussen de lippen van Paula verdwijnt. Ik voel het zaad in mijn ballen beginnen te koken, likkend met hun tong langs mijn pik en ballen jagen zij mij steeds verder naar een hoogtepunt.

Lena voelt mijn pik beginnen te schokken en gelijk laten de meiden hem los. Met haar vingers knijpt ze zachtjes onderin mijn paal. Het genot zakt een beetje weg, Lena komt omhoog haar lippen drukt ze op die van voor een lange warme zoen. Als ze mij loslaat trekt ze mij gelijk mee op de grond, zodra ik op de grond lig komt Paula met haar heerlijke geurende poesje op mijn mond zitten. Ik laat er twee vingers in verdwijnen en lik met mijn tong krachtig langs haar harde klitje. Ze begint hard over mijn tong te bewegen, Lena is op mijn pik gaan zitten en neukt mij rustig. Met haar vingers streelt ze zachtjes de borsten van Paula. Sandy is met haar hoofd op mijn buik gaan liggen en streelt het harde klitje van Lena met haar vingers.

“O! ho… ja! Ik ga je zo onder zeiken Ron, wat is dit lekker ik weet niet meer wat me gebeurt. Mm… ik kom klaar en moet plassen, ho… neen, ja! Alles tegelijk, ik ko… mm”

Met wilde schokken komt Paula ineens klaar, ze komt spuitend klaar haar sappen lopen met een grote hoeveelheid mijn mond in. Het smaakt heerlijk, ik probeer er zoveel mogelijk van binnen te krijgen. Langzaam komt Paula weer tot rust, ze blijft op mijn gezicht zitten. Ik hoor Lena ook steeds harder kreunen, de vingers van Sandy doen hun werk erg goed. Ineens kermt Lena hard, ze knijpt mijn paal stevig tussen haar lipjes vast. “O! Oh ja! God ik kom klaar. Oh… oh… ja… aa… ja… ga door Sandy ik kom!”

Met de grootste moeite kan ik voorkomen dat ik haar kutje volspuit, door aan allerlei andere dingen te denken zakt het genot iets weg. Lena laat zich van mij afrollen. Paula laat mijn hoofd vrij en werpt zich op mijn pik, even likt ze er met haar tong stevig langs dan gaat ze op mijn pik zitten. Ik zie hem stukje voor stukje in haar grotje verdwijnen, de ogen van Paula zijn strak op mij gericht.

“Ik wil je zaad in mijn poesje Ron, mm… ik ga je neuken tot je alles aan mij geeft.” Met stevige halen gaat Paula wild op en neer, ik pak haar grote borsten beet en streel de harde tepels. In haar ogen is het genot nog steeds aanwezig, ik voel mijn zaad een uitweg zoeken.

“Paula ik ga je vol spuiten, oh… ho… wat is dit! Hemels! Ik ga komen schat. Ja! Hier! Ja, ik kom… daar kom mijn pap!”

Met grote kracht spuit ik mijn zaad in haar warme kutje, als ik weer iets tot rust kom knijpt ze haar kutje strak rond mijn paal en gaat dan langzaam omhoog. Sandy en Lena liggen met hun hoofd tegen elkaar op de grond, Paula gaat over de beide meiden heen staan en laat dan mijn zaad langzaam uit haar lopen. Lena en Sandy vangen alles in hun mond op, dan zakt Paula naar de meiden toe en geeft hun een lange zoen. Alle drie de meiden hebben nu mijn zaad in hun mond, met een korte slikbeweging verdwijnt mijn zaad diep in hun mooie buik. Ik voel het genot met een schok terug komen.

We blijven even op de grond liggen en staan dan langzaam op, als we onder de douche staan wassen wij elkaar lekker schoon. Ik krijg van alle drie en lange heerlijke zoen, even later zitten we weer in de kamer. Lena heeft haar nieuwe lingerie nog aan en laat het de andere meiden even goed zien.

“Dit is het cadeau dat ik van Ron heb gekregen, hoe vinden jullie het?”

Het staat haar heel erg goed, de andere meiden zijn onder de indruk van het mooie setje. Als Lena weer gaat zitten loopt Sandy naar de keuken en schenkt voor ieder iets te drinken in. Sandy heeft alleen een slipje aan, Paula en ik zijn naakt en Lena is erg trots op haar lingerie die ze dan ook aan houdt. Genietend van het glaasje drinken laat ik mijn gedachte over de afgelopen weken gaan, eerst denk je alleen maar aan zo een mooie volle vrouw en een paar weken later heb je er drie. Het genot komt met schokjes weer terug in mijn lichaam, ik weet dat er deze avond en nacht nog wel het een en ander zal gebeuren. Het is ook een begin van een heel mooie tijd.

Ronald.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *