Bas neukt beter

()

Gisteren was ze hem tegen het lijf gelopen en ze moest zeggen, hij was inderdaad geen spat veranderd. Hij zag er nog steeds heerlijk uit en hij had een geweldige bouw. Zijn lichaam was precies het soort lichaam waar ze echt helemaal gek van geilheid van werd. Hij had vast een heerlijke pik tussen zijn benen hangen, zo dacht ze bij zichzelf.

Ze had hem eerder een jaar of tien geleden ontmoet en was meteen op slag verliefd. Ze had hem gezien op een verjaardag van haar zus en daar raakten ze aan de praat. Bas, zo heette hij, was een vriend van de man van haar zus en hij was een druk bezet man, maar had echt een heleboel tijd vrij weten te maken in zijn drukke schema om meer tijd met vrienden en familie door te kunnen brengen. Nu had hij dus ook tijd voor haar gehad en ze gingen dan ook een paar keer uit. Ze groeiden dichter en dichter tot elkaar, tot op een gegeven moment Bas weg moest naar het buitenland voor zaken. Dat was ook de laatste keer dat ze hem zag want hij had daar een vaste aanstelling kunnen krijgen voor een heleboel geld. Ze was verdrietig geweest, maar ging wel verder met haar leven, omdat ze toch iets moest doen om verder te kunnen gaan.

Ze was haar huidige man tegen het lijf gelopen en was redelijk gelukkig met hem. Ze miste alleen iets. Iets wat Bas wel in zijn bezit had. Een bepaald soort charme, waar ze simpelweg vanaf dag één voor was gevallen. Ze moest en zou gewoon, nu ze Bas had gezien weer, met hem gaan neuken. Ze schrok van de gedachte, ze was toch getrouwd? Maar aan de andere kant was ze ook absoluut niet blij met het idee dat haar man een lul was. Hij was al meer dan eens vreemdgegaan en had het zelfs toegegeven. Dus besloot ze er een eind aan te breien. Maar eerst maar eens een wraakactie tegen haar man. Ze zou Bas gaan neuken en hij zou haar hard mogen nemen. Zo hard dat haar man gewoon woedend zou zijn als ze hem alles in details zou gaan vertellen. En dat was dus precies wat ze wilde. Ze zou Bas gaan gebruiken maar dat maakte hem niets uit. Ze had het hem al gevraagd en Bas kreeg meteen een harde lul bij het aanhoren van haar voorstel. Dat kon ze namelijk zien, zijn broek was nogal van een dun materiaal gemaakt en de bobbel was een duidelijk bewijs van een stijve leuter.

Dus ze was op weg naar het hotel waar Bas verbleef en kwam op zijn kamer aan, waar hij overal rozen had neergezet en kaarsen brandden overal. Het was al donker buiten en het zag er erg gezellig uit zo in de hotelkamer. Hij had een fles champagne klaar staan, maar dat kon haar nu eerst niets schelen. Ze wilde hem en dat was ook meteen wat ze hem duidelijk maakte. Die champagne kon natuurlijk altijd nog, maar eerst wilde ze die dikke lul in zich voelen en dat was iets waar ze niet veel langer op kon wachten. Ze trok haar kleren uit en stond naakt voor hem terwijl hij zijn badjas uitdeed, waar hij allang bloot onder was dat had ze allang kunnen raden. Daar hing zijn pik en het was meer dan ze ooit had durven dromen. Hij was behoorlijk dik en de lengte was volgens haar best in orde, zover ze dat beoordelen kon in die slappe toestand. Ze liep naar hem toe en pakte zijn lul vast en begon hem zacht tussen haar handen te kneden, terwijl ze hem zachtjes op zijn lippen begon te zoenen.

Het voelde allemaal heerlijk aan en zijn fluwelen lippen maakten haar nog geiler dan ze al was. Ze liet zijn zak in haar linkerhand rusten en het was een behoorlijk volle zak dat was al een heel positief ding, want dat betekende hoogstwaarschijnlijk veel zaad wat in of over haar zou komen straks. Ze ging nu langzaam op haar hurken zitten en nam zijn pik in haar mond. Ze begon aan zijn eikel te likken waarna ze met veel kracht zoog. Hij schrok er zelfs een beetje van, maar dan op een aangename manier. Zijn lekkere pik schoof steeds dieper in haar mond en ze kon het natuurlijk niet allemaal verwerken, toch was hij behoorlijk ver bij haar naar binnen geschoven. Bas pakte haar bij de haren vast en trok haar hoofd zachtjes naar zich toe, zodat hij haar in haar mond aan het neuken was. Ze liet hem alles dirigeren en speelde ondertussen met haar kutje en tieten. Ze was lekker nat geworden van dit hele spel wat al lekker wild aan het worden was. Ze liet zijn lul lekker tegen haar huig aantikken en ze slokte zo veel als ze kon naar binnen, ook al ging ze bijna over haar nek door dat lange en vooral dikke ding achter in haar mond, bijna in haar keel rammend. Nu trok hij haar zacht maar dwingend omhoog, begon haar weer te zoenen, waarna hij haar optilde. Ze sloeg haar benen om Bas heen en voelde hij zijn pik in haar kut aan het drukken was. Hij gleed er soepel in. Ze was behoorlijk strak geschapen zelf, maar haar kut kon zich behoorlijk goed aanpassen aan lullen die erg dik waren.

Dat was een enorm voordeel wat ze had en terwijl Bas haar op en neer aan het bewegen was, voelde ze zijn steeds harder wordende pik diep in haar kutje glijden, alsof het niets was. Hij drukte haar tegen de muur en kon haar nu nog vele malen harder neuken dan hij eerder kon. Ze sloot haar ogen en kreunde bij iedere stoot. Ze schrok toen hij haar ineens omdraaide en op het bed neer gooide. Hij stond te glimlachen en ook ze schoot in de lach. Ze hadden niet alleen een geile, maar ook een leuke tijd samen. Ze werd hard genomen op het bed. Hij draaide haar om en nam haar op zijn hondjes, zoals ze het altijd al het lekkerst had gevonden. Haar kleine billen schudden met iedere stoot mee en haar tieten schudden geil op het ritme van zijn bijna klaarkomende pik dat kon ze namelijk aanvoelen.

Ze hoopte dat hij haar helemaal vol zou spuiten maar over haar heen zou minimaal zo geil en lekker zijn. Ze had een geweldige sensatie in haar kutje en ineens voelde ze wat het was. Ze kwam gillend, of meer hijgend en gillend klaar en ze voelde haar hele lichaam samentrekken. Iedere spier deed mee en ze was zo intens blij met die heerlijke pik van Bas in haar.

Bas kon niet meer en trok zijn pik uit haar kut. Ze draaide zich om en Bas trok zich af maar, ze nam het van hem over. Bas kon ontspannen en ineens spoot het eruit. Het leken in haar ogen wel liters zaad wat over haar heen kwamen het voelde zo lekker warm en intens. Het was net alsof ze de meest lekkere spermadouche ooit kreeg. Ze trok, likte, zoog en deed alles om iedere druppels sperma, maar uit die geile pik te krijgen, waar ze eigenlijk al jaren en jaren op aan het azen was. Nu was hij helemaal leeg en likte en zoog ze door tot het een slappe hap geworden was. Ze lagen daar wat in elkanders armen en keken elkaar diep in de ogen aan. Ze zouden nog vele malen met elkaar gaan neuken, tot haar man erachter kwam.

Ze ging scheiden en toen zag Bas haar ineens niet meer interessant. Ze was teleurgesteld in hem maar, had nog altijd de herinnering aan zijn dikke pik in haar. Het was heerlijk, vreemdgaan met een oude bekende dat was een ding wat zeker was. En ze genoot nog een hele lange tijd na.

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *