Simone leert bij

()

In de dagen die volgden op Simone ‘s eerste date met Rodney, appte hij mij een aantal keer. Aanvankelijk om mij te vertellen hoezeer hij van haar gezelschap genoten had. De gesprekken, de gezelligheid en haar lichaam. Later vertelde hij meer details, hoe ze hartstochtelijk gekust hadden en gevreeën. Hoe ze elkaars lichaam hadden verkend en wat ze precies gedaan hadden. Dit wond mij erg op en ik moedigde Simone aan om, als ze daar zin in had, vaker af te spreken. In de maand die volgde bezocht ze Rodney nog twee keer en ze kwam daarvan erg voldaan thuis. Ze gloeide helemaal van de spanning en de opwinding en begon zich, ook naar mij toe, meer seksy te gedragen. Desgevraagd vertelde ze me dat ze genoot van de aandacht en de spannende vrijpartijen met de zeer attente Rodney.

Toch appte hij me dat hij niet helemaal tevreden was over Simone ‘s bedprestaties. Hoewel ze zeer welwillend was om met hem in alle standjes te vrijen, wilde ze hem niet pijpen en haar kontje was ook verboden terrein. Ik vertelde hem dat het mij in de jaren niet gelukt was om haar zover te krijgen dat ze me oraal bevredigde. Het idee stond haar tegen. En verder dat een vinger in haar kontje terwijl ik haar befte was ik ook niet gekomen. Rodney gaf aan dat dat wat hem betreft niet acceptabel was en dat hij meer verwachtte van haar en dat het hem tegenviel dat ze niet tot meer dan gewone seks bereid was. Vriendinnen van hem moeten beter presteren en hij wilde wel helpen bij haar verdere ontwikkeling. Ik zei hem dat hij wat mij betreft dat wel kon proberen, maar dat ik mijn twijfel had bij de kans van slagen.

Het volgende weekend hadden ze opnieuw afgesproken. Ze vertrok op vrijdagmiddag na het werk en zou pas zondagavond weer thuiskomen. Dit was de eerste keer dat ze twee nachten zou wegblijven. Ik bracht haar naar het station en kuste haar gedag en wenste haar veel plezier. Ze zag er fantastisch uit. Éénmaal in Amsterdam aangekomen pakte ze de metro naar de Bijlmer en belde bij Rodney aan. Rodney deed open en vertelde dat hij een aantal vrienden op bezoek had. Binnen zaten drie vrienden gezellig te kletsen en een drankje te drinken. Rodney stelde Simone voor als zijn nieuwe vriendin en de mannen reageerden enthousiast en vriendelijk. Naarmate de avond verstreek werden de mannen meer complimenteus en zeiden verschillende keren hoe mooi en sexy ze was. In het voorbijgaan naar de keuken om een nieuw drankje te halen, zaten ze af en toe aan haar. Zo af en toe deed Rodney dat ook, maar die deed dat wat vrijpostiger, aan haar billen of borsten, waarbij zijn vrienden lachend toekeken en Simone niet goed wist hoe daarop te reageren, anders dan een beetje afhouden. Om een uur of elf vertrokken ze en bleef ze alleen met Rodney achter. Die vroeg wat ze van zijn vrienden vond. “Aardig,” zei ze. “En aantrekkelijk ook?”

“Jawel,” antwoordde ze, “ze zien er goed uit.” Op de vraag wie ze het meest aantrekkelijk vond, antwoordde ze: “Delano, hem vind ik het mooist.”

Éénmaal alleen trok Rodney haar op zijn schoot en begon haar te kussen. Ze zoende hem hartstochtelijk terug, terwijl ze zijn pik langzaam voelde groeien. Ze deed haar hand onder haar billen en liet hem via zijn broekband in zijn broek glijden. Ze nam zijn pik in haar hand en voelde hem kloppen. Rodney tilde zijn billen op en schoof zijn broek naar zijn enkels, hij liet Simone van zijn schoot glijden met haar gezicht naar hem toe en nam haar tussen zijn benen, waardoor ze een beetje klem zat tussen zijn knieën. Ze had zijn pik nog in haar hand. Zijn eikel glom van het voorvocht. Langzaam trok ze hem af en met haar vrije hand nam ze zijn zak in haar hand, zachtjes zijn ballen strelend. Na enige tijd maakt ze aanstalten om op te staan, maar dat ging niet. Rodney omklemde haar.

“Neem hem eens in je mond”, zei hij. “Daar houd ik niet van,” reageerde ze. “Maar ik wel”. En bezorg ik jou niet veel genot?” Dat moest ze beamen en voorzichtig kuste ze de stam van zijn pik. “Doe maar verder”, zei hij en duwde zijn pik tegen haar lippen. “Ik houd niet van de smaak”, zij ze. “Ik heb anders gehoord dat je dat niet kunt weten,” reageerde Rodney. Lood vertelde me dat je hem nooit pijpt. Verschrikt keek ze naar hem op. “Wij Surinaamse mannen houden er wat andere regeltjes op na,” zei Rodney. “Vriendinnen worden geacht te pijpen en ons zo genot te geven. Onder andere… Dus, kom op, doe maar.”

“En als ik het nu niet wil,” reageerde Simone. “Dan kunnen wij niet verder, het is voor mij belangrijk”. Simone dacht koortsachtig na. Ze had al meer dingen gedaan, zoals deze hele affaire, die ze niet van zichzelf verwacht had. En, ze had meer plezier dan ze voor mogelijk gehouden had.

Schoorvoetend nam ze zijn eikel tussen haar lippen en langzaam gleed hij in en uit haar mondje. Eerst met strakke lippen, later wat meer ontspannen. Rodney verslapte de druk op zijn benen en liet zich achterover leunen. Na een vijftal minuten tilde hij Simone omhoog en kuste haar. “Heel fijn,” zei hij, schoof zijn hand onder haar rokje en voelde aan haar poesje. Dat was vochtig en zijn vinger gleed tussen haar lipjes. “Dit heeft je behoorlijk opgewonden,” zei hij en liep met haar naar de slaapkamer, waarna hij uitgebreid de liefde met haar bedreef en zij in standje 69 nog eens zijn pik met haar mond verwende. Ze voelde zich daarbij niet slecht. Er was geen sprake van een nare smaak en hij kwam gelukkig niet in haar mond klaar. Wel later diep in haar kutje. Ze voelde de warme stralen naar binnen schieten.

De volgende dag kwam Rodney na het douchen naakt voor haar staan toen ze op de rand van het bed zat. Zijn dikke pas geschoren pik bungelde ter hoogte van haar gezicht en zonder enige twijfel hapte ze ‘m naar binnen en pijpte hem kiezelhard. “Ik ben erg trots op je,” zei Rodney tegen haar. “Je begint je al een beetje te gedragen zoals ik dat graag zie. Zo kunnen we vrienden blijven,” zei hij lachend. En verder: “Ik zou je nog wat meer vertellen over de gewoontes van de Surinaamse mannen. Wij zijn echt complete lovers en wij delen onze vrouwen ook altijd met onze vrienden en ook houden wij van lekkere kontjes. Die neuken we heel voorzichtig. Dat ga ik met jou ook doen. Denk maar alvast na over de spannende ervaringen die ik je ga laten beleven.”

Eenmaal thuis vroeg ik Simone naar haar weekend. “Het was fijn, maar ook niet fijn,” vertelde ze me. Ze wist niet of ze nog terug ging. Ze wist niet of ze, wat er haar te wachten stond, wel zou gaan waarderen. Ze vermoedt van niet en ze vertelde me over de opmerkingen die Rodney maakte. “Ik zou gaan,” zei ik. “Je kunt altijd ‘stop’ zeggen en vertrekken, dat heeft Rodney me beloofd.”

“Ik denk dat het klaar is,” reageerde Simone. De hele volgende week had ik te maken met een chagrijnige Simone, die kennelijk niet wist wat ze met haar gevoelens aan moest. Enerzijds wilde ze niet te ver gaan; anderzijds was er een vlammetje in haar ontstoken dat in haar binnenste bleef branden. Ze was er aan gewend geraakt begeerd te worden en ze was het heerlijk gaan vinden om ongecompliceerde seks te hebben. Geen verliefdheid, geen toekomstplannen, alleen genieten. Dat gevoel overheerste, zodat ze toch het plan opvatte om weer naar Amsterdam te gaan. Ze sprak daarom af met Rodney, die nog eens beloofde lief voor haar te zijn. Dus bracht ik haar op vrijdagavond naar Amsterdam en parkeerde een stukje voorbij de voordeur van Rodney ’s huis, zodat ze eenvoudig naar de auto kon lopen als ze weg wilde. Ik keek haar na en ze verdween door de deur naar binnen.

Rodney ontving haar met een glimlach en een kus. “Fijn dat je er weer bent en dat we door kunnen met ons avontuur. Ik ben erg dol op je geraakt en ik heb later een verrassing voor je. Eerst wat eten en drinken.” Na een eenvoudige maaltijd een glaasje wijn leidde Rodney haar naar de badkamer. “Even lekker douchen, schat en een nieuw scheermesje ligt voor je klaar. Maak alles lekker glad.”

Na een heerlijke douche en een eigenlijk overbodige scheerbeurt stapte ze, gehuld in haar slip en Rodney ’s badjas de slaapkamer binnen. Tot haar verrassing stond daar een massagetafel klaar, volledig bekleed met handdoeken en Rodney stapte, gevolgd door een prachtige donkere vrouw, de kamer binnen. “Ga maar lekker op de tafel liggen, Sharella is een fantastische masseuse, die je een heerlijke ontspanningsmassage zal geven.” Simone ontdeed zich van de badjas en klom op de tafel. “De slip mag ook uit en ga maar op je rug liggen”, zei de vrouw en ze pakte een flesje olie.

Ze goot een klein scheutje tussen Simone ‘s borsten en in haar hand. Ze begon langzame bewegingen te maken langs haar borsten naar haar schouders en armen en daarna weer terug naar haar borsten, waarbij ze de borsten met haar hand omvatte en met duim en wijsvinger de tepels beroerde. Langzaam werd het werk verlegd naar haar buik en benen en Simone voelde zich heel loom worden. Ze raakte zo behoorlijk ontspannen en sloot haar ogen. Sharella was nu bij de schaamstreek aangekomen en wreef zachtjes over Simone ‘s schaamlippen. Dit was een nieuwe ervaring. Heel teder werd over haar clitoris gewreven en Simone voelde zich erg warm worden. “Omdraaien, graag”, was het commando en Simone draaide zich op haar buik. Nu kwamen nek en rug aan de beurt, gevolgd door benen en billen. Simone voelde een scheutje olie tussen haar billen werd gegoten en hoe vingers tussen haar billen naar haar kutje bewogen. Tussen haar lipjes door naar haar clitje. Heen en weer. Simone voelde zich nat worden en een vinger gleed naar binnen, gevolgd door een tweede vinger. Het was erg nat en glad tussen haar billen en ze voelde dat er steeds een vinger langs haar anus gleed, zo nu en dan wat druk uitoefenend.

Ze raakte erg opgewonden en ineens gleed er een vinger voorbij haar kringspier. Ze maakte een klein schokje, maar het was niet pijnlijk. De vinger werd langzaam heen en weer bewogen en wat olie werd toegevoegd. Nu gleden twee vingers in haar kutje en één in haar kontje. Het voelde geweldig. Twee sterke armen tilden haar na enige tijd op, zodat ze op haar knieën kwam zitten en de vingers in haar kutje maakten plaats voor een tong. Ze voelde hoe er iemand naast haar kwam staan en ze vermoedde de masseuse en keek op. Het was echter Rodney, die met een half harde pik bij haar hoofd kwam staan. Ze werd dus gelikt door een vrouw! Dat wilde ze niet maar ze was overweldigd door haar opwinding en ze nam Rodney ’s pik ik haar mond. Zonder enige twijfel zoog ze hem naar binnen en liet haar tong en lippen om de eikel heen draaien. Na een paar minuten trok Rodney zijn pik terug en tilde Simone, nog steeds in dezelfde positie, op het bed.

Simone zag dat Sharella nu ook naakt was en bewonderde haar prachtige lichaam. Sharella kwam naast haar liggen. Rodney vroeg: “Is ze ruim genoeg” en goot wat olie over zijn pik. Sharella draaide zich onder Simone en vervolgde met het likken van haar kutje. Rodney liet zijn pik tussen Simone ‘s benen glijden en hij gleed heerlijk langs haar kutje, zo langs de tong van Sharella. Hij liet een vinger in en uit Simone ‘s kontje glijden. Na een tijdje trok Rodney zijn vinger terug en zette zijn eikel tegen Simone ‘s kontje en gaf wat druk ertegenaan. Met wat extra olie week haar poepertje iets van elkaar. “Nee, niet doen,” riep Simone, maar het was daarvoor veel te laat. Een ieder was te opgewonden om nu te stoppen, overigens inclusief Simone, dus ze wachtte af wat er komen ging. Heel langzaam en een beetje vergezeld van pijn gleed zijn eikel verder en opeens schoot hij voorbij haar kringspier. Langzaam bewoog Rodney zijn pik heen en weer, terwijl Sharella zich langzaam naar de borsten van Simone bewoog om aan haar tepels te gaan zuigen. Rodney bewerkte met zijn vingers haar clitje en neukte haar kontje; Sharella ’s mond deed ook haar werk en Simone kwam geweldig klaar. Ze kneep met haar kontje op Rodney ’s pik die vervolgens klaarkwam in haar kontje. Langzaam werd hij slap en zijn pik floepte eruit.

Alleen Sharella lag nu nog onbevredigd, met Simone ‘s hoofd op haar buik. “Proef eens aan dat lekkere kutje,” zei Rodney en Simone likte voorzichtig aan de roze binnenkant van dat donkere poesje. Ze zoog op het clitje en de opgewonden Sharella had niet veel nodig en kwam ook heerlijk klaar. Afgepeigerd lagen de vrouwen tegen elkaar aan en Sharella kuste Simone op de lippen.

“Dank je, schat, het was heerlijk”, zei ze en liep naar de badkamer. “Dit is nu seks, zoals ik het graag zie”, zei Rodney. “Ik schaam me dood”, zei Simone. “Dat ik dit heb laten gebeuren… “

Hoe vond je het”?

“Het was geweldig”, antwoordde Simone. Dat had ik nooit kunnen denken. Ergens rond middernacht stapte Simone in de auto bij Lood, die nog steeds stond te wachten. “Hoe is het me je?” Vroeg hij. “Ik ben een vreselijke slet”, zei Simone. “Ik deug niet, ik begrijp niet dat je me dit laat doen”.

“Ik gun het je, lieverd, als jij geniet, dan ben ik tevreden. Laat het gewoon gebeuren, totdat je denkt dat je niet meer wil, maar wat mij betreft kun je niet genoeg genieten”, reageerde ik en kuste haar.

Lood

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *