Bente, Mike en Floor

()

Mike vertelt:

Vijf jaar geleden heb ik met mijn vriendin Bente een oude boerderij gekocht en deze omgebouwd tot een goedbezochte B&B. Die nu stil ligt door de coronacrisis. Afgezien van de zolderverdieping waarin wij riant wonen komen er zo goed als geen mensen. Alleen onze beste vriendin met extra’s: Floor bezoekt ons nog regelmatig. Of onze relatie polygaam te noemen is weet ik niet. Of er liefde in het spel is? Voor mij niet echt, wel lust. Meer dan genoeg lust. Vanavond is Floor er ook. Ze is samen met Bente al ruim een uur op de badkamer, de dames zullen het wel naar hun zin hebben onder de douche samen. Ze gaan hun gang maar.

Maar als de deur van onze woonkamer open gaat blijkt dat de dames nog een verrassing voor mij in petto hebben. Voor vanavond hebben de dames gekozen voor een matching kleding: met kleurspoeling hebben ze hun haren gebleekt. Twee stoute staartjes steken aan elke kant van hun hoofd opzij. De simpele witte blouse, het rode plooirokje en de witte kniekousen met sneakers eronder maken de “stoute schoolmeisjes” look compleet. De smokey eyes geven er nog een rauw randje aan. Het is maar goed dat ik een wijde joggingbroek aan heb, anders was er geen ruimte geweest voor de harde opleving die zich direct manifesteert in mijn broek.

In de deuropening staan beide meiden sensueel te zoenen. Gezichten draaien over elkaar heen, tongen strelen elkaar als oude geliefden. Schouders, wangen, een rug, dit alles wordt getrakteerd op een liefkozende aanraking. Floor laat haar hand onder het rokje van Bente glijden. Net voor het echt een spannend gezicht wordt trekt Floor haar hand terug. Een paar knoopjes van de blouses gaan open. In mijn keel borrelt een grom van goedkeuring en verlangen op. Door mijn broek heen knijp ik tussen mijn benen, als amuse voor de weldaad van genot die ik vanavond nog ga krijgen. En ga mogen geven.

De schoolmeisjes zetten hun rugzakjes op de grond en komen naast me zitten op de bank. Van dichtbij schijnt de bh door de blouses. Net genoeg om op te vallen, niet teveel om ordinair te zijn. Voor beter zicht help ik nog een knoopje open. Ook de bh’s passen bij elkaar, al is die van Floor blauw en van Bente rood. Nu is het mijn beurt voor een sensuele tongzoen. Bente diep in de ogen kijkend laat ik mijn tong haar mond in glijden. Ik word zeker niet geweigerd. Aan mijn andere kant zit Floor die mijn pik uit m’n broek haalt. Met een hand speelt ze met m’n ballen, de ander gebruikt ze om me zacht af te trekken. Bente bijt in mijn lip. Ik verstijf er gewoon van. De pijn aan de ene kant, het heerlijke gevoel van Floor “s vaardige handen aan de andere kant. Ik hoop maar dat ik het nog even vol kan houden. Zeker als de blouse van Bente nog wat verder open gaat en ze haar bh, die niet meer is dan een lapje kant opzij schuift. Haar licht gebruinde borsten met fluweel roze repels glimmen in het spaarzame lampenlicht. Floor begint harder te trekken als ik een tepel van Bente in mijn mond neem. Ik bijt, ik sabbel, ik lik en ik kus het harde knopje terwijl mijn hand de andere masseert. Mijn vrije hand wordt vastgepakt en door Floor onder haar rokje geschoven. Het dunne kanten lapje voor haar poes is vochtig en vormt geen belemmering om haar nog verder op te winden. Ik voel dat ik al bijna ga komen maar ik wil dat nog niet.

Ik weet wat mijn vriendin Bente leuk vindt en besluit haar niet teleur te stellen. Bente heeft zich in onze relatie ontwikkeld tot een echte “cuckold” ze vindt het heerlijk mij met Floor te zien vrijen en mag graag aanwijzingen en opdrachten geven. Ze kijkt ook nu heel verlekkerd als ik Floor op schoot pak.

Met beide handen til ik haar op tot ze staat op de bank. Mijn handen houd ik op haar bollen. Gedreven door begeerte zoek ik een weg onder haar rokje. Bente doet hetzelfde, maar dan bij zichzelf. Door de kanten stof heen kus ik Floor tussen haar benen. Plagerig, opwindend, uitdagend is het. Floor zet druk tegen mijn gezicht, ze wil meer. En ze wil het nu. Met een duim haak ik de stof van tussen haar billen en trek de blauwe stof opzij. Alles vanonder is lekker glad geschoren, iets wat de dames graag bij elkaar mogen doen. Ik lik en vinger dat het een lieve lust is. Floor rolt haar heupen tegen mijn gezicht, haar handen zoeken steun tegen de muur om niet opzij te vallen van het overweldigend genot van mijn tong. Naast me hangt Bente achterover over de kussens van de leuning. Aan haar ogen zie ik dat ze stiekem klaarkomt door haar eigen vingers. Ze maakt geen geluid om ons niet te onderbreken. Floor echter maakt steeds meer geluid. Haar dijen glimmen gewoon van het vocht dat uit haar poesje vloeit.

Als Bente wat bijgekomen is trekt ze haar string recht, kruipt ze naar me toe en fluistert in m’n oor dat als ik klaarkom dat ik dan een probleem heb. Ze knielt tussen mijn benen en neemt m’n hele penis in een lange haal naar binnen in haar mond. Bijna had ik dus echt een probleem. Maar door me volledig te richten op Floor kan ik me inhouden. Bente pijpt me vol overgave. Haar hoofd gaat op en neer, haar vingers spelen met m’n ballen en haar tong likt aan mijn eikel. Floor komt als eerste. Ze stopt abrupt met ademen en trekt aan m’n haar. Meer merk ik niet van haar orgasme. Tot ze omvalt naast me op de bank. Bente stopt gelukkig ook, anders had ik me niet meer in kunnen houden.

Met haar blouse helemaal open geknoopt gaat Bente op haar rug liggen en trekt mij boven zich. Met twee handen trekt ze me af tot ik klaarkom op haar borsten. “Je mag me schoonmaken”, gebiedt ze Floor die prompt het zaad van haar borsten en tepels gaat likken, af en toe gepauzeerd door een lange, trage kus van Bente. Nu we alle drie al een keer gekomen zijn is de ergste druk van de ketel. Maar we zijn nog niet verzadigd.

Bente duwt Floor met haar hoofd naar beneden. Floor begint mijn nog slappe penis te kussen en te likken. Het beest ontwaakt langzaam voor een volgende ronde en rekt zich uit in de volle lengte. Aan haar staartjes vast gehouden wordt bij Floor mijn hele lengte naar binnen geduwd. Ik hoor haar gags en zie de smokey eyes in waterige lijntjes over haar wangen lopen. Floor moet van Bente gaan staan terwijl ze mij in haar mond houdt. Bente’s rokje wordt omhoog gelegd over haar rug en uit een van de twee schooltasjes komt een zilverkleurige buttplug. Bente maakt hem wat glibberig met haar eigen vocht en brengt hem dan in bij Floor die zonder onderbreking verder pijpt. Als ze door Bente ook nog gevingerd wordt stopt ze heel af en toe een seconde maar ze blijft me heerlijk verwennen met haar mond. Bente gaat met Floor verder tot ze bijna komt. Net voordat het zover is stopt Bente. Floor moet in de hoek gaan staan. Om “af te koelen”. Bente komt bij mij op schoot zitten, haar rug tegen mijn borst. Met mijn handen om haar borsten geslagen leidt ze mij bij haar naar binnen. Ik kus haar nek terwijl ze zachtjes wiegt. Ze laat zich gaarne betasten en kussen door me. Zelf staat ze zich ook geen orgasme toe. Als Floor voldoende afgekoeld is naar haar zin mag ze haar string uit doen. Als knevel krijg ik het kleine ondergoed in mijn mond. Met de onderbroek van Bente worden mijn handen achter mijn rug geknoopt. Toch verrassend dat je een man kan vangen met twee van die kleine broekjes.

Wat er nu gebeurt, is afgesproken werk: Floor posteert mij tussen Bente haar benen en gaat met twee vingers tussen haar roze lipjes door. Van waar ik zit hoor ik Bente gewoon soppen terwijl ze stevig gevingerd wordt door haar beste vriendin. Ik kijk verlekkerd toe hoe Bente voor de tweede keer komt. En ze komt hard. Haar gekreun gaat verloren in de golf van vocht die me overspoelt. Schokkend squirt ze niet alleen mij maar de halve bank onder. Trillend blijft ze liggen. Floor komt overeind, trekt de string uit mijn mond en laat mij haar vingers aflikken. Gulzig werk ik eraan mee.

Dan gaat Floor als een sfinx op de bank zitten en laat zich achterlangs in haar poesje nemen door mij. Wat had ik graag mijn handen vrij gehad om haar vast te houden zodat ik nog harder toe kon stoten. Floor is kletsnat en een paar keer glibber ik uit haar. Zonder het plugje was ik zelfs eens het andere gaatje in gegleden. Maar met een leidende hand van Floor dring ik steeds op de juiste plek naar binnen.

Na een paar minuten vloeien de zaadjes van mijn orgasme in Floor uit. Ik stoot nog een paar keer na om alles goed uit mijn eikel te krijgen en wankel dan opzij om naast haar neer te ploffen. De bank zit onder de vlekken van ons alle drie. Dat zal wel een nieuwe worden. Maar het was het waard. Als ik lekker lig te doezelen word ik opeens in mijn tepel gebeten. “Zou je Floor niet eens klaarmaken? Of moet ik het voor je doen?” ik heb niet eens gemerkt dat Floor al maar de badkamer is. Alweer half stijf trek ik een sprintje naar onze badkamer.

Was getekend,

Lidnaë

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *