Afhaalchinees nummertje 69

()

Af en toe kan afhaalchinees wel eens smaken en die bestel ik al geruime tijd bij hetzelfde restaurant. Aan de balie waar de bestellingen worden opgenomen en afgehaald worden staat een mooie verschijning van Chinese afkomst. Ze is, denk ik, rond de 35 jaar, niet al te groot maar wat ik kan zien een mooi verzorgd figuur met hier en daar een mooie afronding en kleine maar fijne borsten. Haar kapsel heeft ze meestal opgestoken en lijkt me best lang en een paar blauwe ogen om in te verdrinken. Als vaste klant praten we soms al wel is wat smalltalk als het een rustige avond is. Maar ik begon stilaan op te merken dat op die avonden haar wit hemd dat ze altijd draagt niet meer tot boven is toegeknoopt maar wat meer open staat en toch wat decolleté te zien is.

Op een avond moest ik vrij laat overwerken tot iets voor sluitingstijd, dus belde ik om mijn bestelling door te geven. Bij de bestelling voegde ze toe dat ze me nummer 69 heel hard kon aanraden. Ik had geen idee over wat ze het had ondanks dat ik het menu toch al vrij goed kende. Ik zou het wel zien als ik mijn eten kwam halen, ze gaf me mee dat dit alleen voor bepaalde vaste klanten was en alleen wanneer ze bijna gingen sluiten. Heel nieuwsgierig pakte ik men boeltje op kantoor en ik vertrok richting het restaurant.

Wanneer ik binnenkwam zag ik helaas nog geen zakje klaar staan. Ze had me benieuwd gemaakt en ik wilde meteen kijken wat erbij zat. Maar het viel me wel op dat ze haar zwartsluik haar los droeg i.p.v. opgestoken zoals normaal. Haar hemd was ook nu weer wat verder open geknoopt waardoor ik weer een mooi zicht had op het begin van haar welgevormde borsten. Ook haar lach om me te verwelkomen leek me heel anders. “Goedenavond, ik hoop dat je veel ‘honger’ hebt?” De toon waarop was ook… anders… Waarop ik antwoordde: “Zeker, je hebt me benieuwd gemaakt”.

“Ik mag het hopen” zei ze, “Je bent ook de eerste klant en waarschijnlijk enige klant die nummer 69 mag bestellen.” Ze stapte achter haar toog vandaan en deed verder haar hemd los. Onder haar hemd droeg ze een korte zwarte rok met zwarte Stokking (pas later zou ik ontdekken dat het Stokking waren en geen panty’s). Haar hemd was helemaal los wanneer ze voor me stond en ze me vroeg of het me beviel. Ze gaf toe dat ze eerder voor mij haar decolleté wat bloter had gemaakt en dat ze door had dat ik daar niet onverschillig op reageerde.

Hier kon ik geen gras over laten groeien. Ik legde men linkerhand op haar heup, met men rechterhand nam ik haar borst beet. Ik begon deze over de mooie zwarte BH te strelen en masseren. Onze lippen kwamen dan ook snel naar elkaar toe om dan al even snel onze tongen van elkaar te laten proeven. Met haar linkerhand kwam ze even poolshoogte nemen hoever men paal al was gegroeid in men broek. Tevreden voelde ze al een stevige bult waarbij ze meteen begon men riem en broek los te maken. Wanneer die op de grond viel, zakte ze door haar knieën en ze trok men boxer gelijk mee naar beneden. Ze nam men paal beet en likte al wat voorvocht van men eikel om hem dan tussen haar lippen te nemen en heerlijk naar binnen te zuigen. Omdat ze hurkte schoof haar rokje naar omhoog en werd het duidelijk dat ze sexy Stokking aan had en haar slipje al had uitgedaan (of de moeite niet had gedaan om eentje aan te doen die ochtend).

Haar lippen glommen van de opwinding waardoor mijn bloed natuurlijk nog meer richting men kruis stroomde. Na een paar lange halen kwam ze terug recht en maakte ze me attent dat ik nummer 69 had besteld en wees naar de zetel waar normaal de klanten zaten te wachten. Ik schopte men schoenen uit en stapte uit men broek. Ze hielp me uit men hemd en duwde me in de zetel en kwam in geen tijd met haar natte spleet boven men gezicht zitten om het beloofde nummer op te voeren. Dorstig likte ik haar geile vocht van tussen haar schaamlippen om me dan meer te concentreren op haar clitoris. Ondertussen pijpte ze mij met lange halen waarbij men zaad bij elke haal steeds verder naar boven borrelde. Even stopte ze om met mijn eikel en ballen te spelen maar wanneer ze terug hongerig m’n paal in en uit haar mond zoog duurde het niet lang voor ik men zaad in haar mondje leeg spoot en ze gretig alle kwakjes doorslikte.

Dat was voor mij ook nodig om me terug op haar genotsknopje te kunnen concentreren. Eens het orgasme door was liet ik m’n tong terug tussen haar schaamlippen glijden en begon ik terug haar klitje te likken. Af en toe liet ik men tong dieper in haar kutje glijden. Tussen het hijgen van genot hoorde ik een kreun wat voor mij extra motivatie was om haar nog meer te laten genieten. De hevigste kreun kwam wanneer ik iets verder naar achter gleed met men tong en haar kontgaatje likte. Ik vreesde dat er eerder een afwijzende reactie ging komen maar het was net omgekeerd. Wanneer ik haar kontgaatje voldoende had voorzien van men speeksel duwde ik men wijsvinger naar binnen. Ik gleed m’n tong terug naar haar klitje. Deze combinatie was de juiste en niet veel later begon haar lichaam te schokken en kreunde ze het uit. Ik proefde haar orgasme dat naar buiten vloeide wat voor mij nog lekkerder was dan het eten dat klaar stond.

Wanneer ze uitgesopt was draaide ze zich, om nog even met mij in de zetel na te genieten. Wanneer we terug op onze positieven waren gekomen trokken we onze kleren terug aan zodat ik met mijn eten huiswaarts kon keren. Nog nooit heeft afhaalchinees me zo gesmaakt, zowel door de amuse geule en aperitief als de razende honger die ik ondertussen had gekregen.

Een week of twee later belde ik opnieuw voor een bestelling. Het kan aan mij liggen maar ik hoorde toch meer opwinding in haar stem, zeker wanneer ik vroeg of nummertje 69 nog op het menu stond. Met veel enthousiasme bevestigde ze dit en vroeg ze ook of ze het aan huis mocht leveren, een half uur na sluitingstijd. Natuurlijk vond ik dat prima en ze raadde me aan om de oven alvast op de warmhoudstand te zetten, want het voorgerecht was veel uitgebreider dan de vorige keer….

lycan

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *