Bijverdienste

()

Ik haalde een zelfgemaakt reclamebriefje uit de brievenbus. – Jongedame zoekt bijverdienste als oppas om rijbewijs en vervoer te kunnen aanschaffen -. Ik nam contact op met die jongedame en maakte een afspraak om die woensdagavond te komen babysitten bij mij thuis, handig voor een alleenstaande vader. Die woensdagavond stond ze mooi op het opgegeven uur bij mij thuis. Het was een leuke meid, lang donker haar, net zo groot als ik eerder mollig dan mager te noemen. Ik wees ze de weg door het huis en gaf haar de uitleg over de video en dvd-speler indien ze deze wou gebruiken. Ik vertelde ze dat het wel eens laat kon worden. Dat was geen probleem voor haar. Voor mijn vertrek stopte ik zoonlief in zijn bedje zodat ze niet veel werk had. De geplande vergadering viel in het water omdat griep de helft van de aanwezigen geveld had. Op enkele kleine details na kon er niet veel besproken worden. Dan maar terug naar huis.

Toen ik de voordeur opendeed, hoorde ik uit de woonkamer rare geluiden. Ik deed de deur van de woonkamer open en zag tot mijn verbazing de oppas in de zetel liggen met de borsten bloot, een hand haar borsten betastend, rok omhoog getrokken en haar slipje op haar enkels terwijl ze met de andere hand hevig met haar poes aan het spelen was. Van verbazing kon ik geen woord uitbrengen maar mijn lul stond direct stijf van dit schouwspel. Op de tv speelde een van mijn pornofilms. Plots kreeg ze me in de gaten en ze schrok zich te pletter. Vlug probeerde ze zich te bedekken met het dekentje dat op de zetel lag. Enkele seconden bekeken we elkaar waarop ik in de lach schoot en ze rood werd tot ver achter haar oren. “Wil je alsjeblieft niets tegen mijn ouders zeggen,” smeekte ze. “Dat zou het einde van mijn bijverdienste betekenen.”
“Je ouders inlichten, antwoordde ik, ben je gek, ik stond eigenlijk te genieten van dat schouwspel.” Ze lachte nerveus op mijn antwoord.

“Als je wil mag je gerust verder doen hoor, ik geniet ten volle” en onbewust wreef ik over mijn erectie. “Heb jij een erectie,” vroeg ze verwonderd. “Natuurlijk, zo’n schouwspel zet mij in vuur en vlam hoor.” Door mijn antwoord herwon ze blijkbaar haar zelfvertrouwen en geilheid want ze liet het dekentje voor haar lichaam wegvallen. Mijn ogen werden naar die borsten getrokken. “Heb ik mooie borsten” vroeg ze zacht. “Prachttieten” antwoordde ik. “Echt waar” vroeg ze en ze stak ze naar voren. Ik plaatste me naast haar neer, mijn handen reikten naar haar borsten en ik legde ze erop. Ze kreunde onder mijn aanrakingen. “Doe maar,” moedigde ze mij aan. Met beide handen streelde ik over haar stijve tepels en masseerde zachtjes die lekkere tieten. Ze waren meer dan een handvol.

“Ik krijg er een heel nat kutje van,” hijgde ze in mijn oor, “voel maar eens.” Met een hand ging ik onder de rok en voelde haar warme natte spleet. “Doe verder ik kom bijna klaar” sprak ze. Mijn vingers woelde ndoor haar schaamlippen en streelden zachtjes over haar liefdesknopje. Na korte tijd kwam ze schokkend klaar terwijl het kutsap uit haar kutje droop. Met een gelukzalige blik keek ze me aan bedankte me met een zoen op mijn lippen. “Nu zit jij nog steeds met een erectie,” merkte ze speels op. Ze legde haar hand op mijn kruis en streelden erover. Een beetje onhandig deed ze mijn broek open en stak er een hand in. Ze voelde aan mijn stijf lid. “Doe mijn broek maar naar beneden dan kun je hem eens zien,” hijgde ik op mijn beurt. Ze frommelde mijn broek naar beneden en keek naar mijn erectie.

Met een hand nam ze hem vast en begon zacht op en neer te bewegen. Ik kreunde en liet haar verder doen. Snel voelde ik het zaad in mijn ballen kolken, waarschuwde dat ik ging klaarkomen en spoot mijn zaad op haar blote tieten. Op mijn beurt gaf ik haar een zoen om ze te bedanken. We zaten even onwennig naar elkaar te kijken maar ik trok ze tegen me aan en we knuffelden een tijdje. “Dit is de leukste oppas die ik op mijn lijstje heb staan,” fluisterde ze in mijn oor. “Heb je nog snel een oppas nodig?”
“Als we deze avond kunnen overdoen dan mag je vrijdag terug komen babysitten van mij.” Ze stond recht en nam haar handtas en keek in de agenda. “Perfect voor mij,” ik schrijf je in. “Als je het niet erg vindt dan ga ik nu naar huis, maar als je wil blijf ik vrijdag slapen.” Na haar te hebben betaald voor het babysitten wuifde ik ze uit. Toen ik terug in de woonkamer stond dacht ik even dat ik gedroomd had, maar de video bewees dat ik niet droomde. Dat het maar snel vrijdag wordt.

Die vrijdag kon ik me niet concentreren op mijn werk, ik had steeds dat beeld van de oppas voor mijn ogen. Toen ik naar huis reed, kreeg ik een sms-berichtje van de oppas; “het gaat straks toch door hè, ik heb er zin in.”

“Hm… zet een filmpje op een geef me maar een massage.” Ik dempte het licht en stak dezelfde film in zoals afgelopen woensdag. “Kom ik zal je helpen met je uit te kleden” stelde ik voor en ze knikte kort ja. Ik ging achter haar staan en knoopte langzaam haar blouse los terwijl ik zachtjes haar nek kuste. Ik liet het bloesje over haar schouders zakken. Mijn kussen verplaatsten zich naar haar schouders. Ze rilde van genot. “Jij weet echt hoe je me geil moet maken hè,” fluisterde ze. Ik liet het bloesje op de grond vallen en deed een voor een de bandjes van haar bh naar beneden dan deed ik de haakjes los. Ik liet de bh op haar bloesje vallen. “Jij hebt toch echt lekkere vruchten” fluisterde ik in haar oor en liet mijn handen over de stijve tepels glijden. Zacht masseerde ik haar borsten terwijl zij haar kont tegen mijn ondertussen keiharde lul aan wreef. Zo stonden we elkaar een tijdje op te geilen.
“Doe jij ook niet wat uit” vroeg ze, “dan heb ik ook om wat mee te spelen.”

“Kun je me niet helpen” was mijn tegenvraag. Ze draaide zich om en deed mijn hemd los, trok het over mijn schouders uit en gooide het bij de rest van de kleren. Ze bukte zich en knoopte mijn broek los die tot op mijn enkels zakte. Ik stapte uit mijn broek en schopte ze op het hoopje kleren. Haar hand zocht naar mijn lul en opnieuw was ze verwonderd dat ik reeds een erectie had. Ze speelde met mijn boxershort, trok hem speels naar beneden zodat mijn eikel ontbloot werd. Ze deed een stapje achteruit en heupwiegend begon ze haar rokje los te knopen en liet dat op de grond vallen. Daar stond alleen maar een slipje en die enkellaarsjes aan tieten stevig vooruit stekend. Haar slip vertoonde een donkere vlek.

Ze stapte op me af en gaf een tongzoen terwijl ze zich stevig tegen me aan drukte. Ze schuurde tegen mijn lul aan en ik nam haar kont stevig beet. “Willen we op de zetel gaan zitten” stelde ik voor. Kussend en tongend zetten we ons in de zetel, haar handen verdwenen in mijn boxer. “Spuit me nog eens onder” hijgde ze terwijl ze me verder aftrok. “Dat vond ik vorige keer zo geil.” Van pure opwinding en genot kon ik niet veel meer doen dan hijgen en kleine neukbewegingen maken. “Ik ga weer spuiten” hijgde ik een waarschuwing waarna ze haar borsten voor mijn lul plaatste. Ik stak mijn leuter spontaan tussen die borsten en na enkele stoten van mijn lul kwam ik klaar. Ik spoot zo hard dat het op haar gezicht vloog en deels op haar borsten. Ik was even in de zevende hemel beland. Ondertussen was ze gaan liggen en ze masseerde met het zaad haar borsten en proefde er aan. “Aha zo smaakt dat dus.”

“Ik zal je eens flink verwennen,” sprak ik, en begon zachtjes haar borsten te likken en zoog op haar stijve tepels. Ik proefde mijn eigen zaad. Ik liet mijn mond zakken naar haar buikje en liet het nog verder gaan tot aan de rand van haar slip. Speels liet ik mijn tong langs de rand van haar slip gaan die ondertussen behoorlijk nat was. Ik trok met een hand die slip opzij zodat haar kutje bloot kwam. Haar schaamlippen lagen mooi uit elkaar zodat ik met het puntje van mijn tong ertussen kon. Ze kreunde vrij luid bij de aanrakingen van mijn tong. Voor mij het sein om verder op tongonderzoek te gaan. Mijn gezicht hing vol met kutsap, maar daar genoot ik ten volle van. Plots kneep ze haar benen dicht en maakte ze hevige schokbewegingen gepaard gaande met hard gehijg. Ik voelde kutgeil tegen mijn gezicht spatten, zo hevig kwam ze klaar. Daarna ontspande ze zich volledig. Toen ik mijn hoofd tussen haar benen uithaalde, zag ik een gelukkige jonge dame. “Wauw dat was lekker” fluisterde ze, “dat mag je straks nog eens doen, ik blijf geil staan.”

Na onze stoeipartij waren we tegen elkaar aan gevleid om zonder woorden na te genieten. Ze betastte haar borsten, “dat plakt wel hé.” Ook ik voelde de kutsappen op mijn gezicht opdrogen. “Daar is het douchen goed voor, wat denk je samen in de douche?” Ze kreeg instant stijve tepels van mijn vraag en dat was antwoord genoeg voor mij. “Ja dat is een goed idee,” bevestigde ze. “Ogenblikje, dan ga ik eerst de verwarming opzetten ook even controleren of mijn zoon goed slaapt.” Hij sliep de slaap van de onschuldigen en daar zou ik pas in de ochtend van horen. Ik keek de badkamer even vluchtig na, de verwarming op vol, propere handdoek op het rek, hm… ze was toonbaar.

Toen ik terug in woonkamer kwam, zag ik dat ze wilde pogingen aan het doen was om die laarsjes uit te trekken. “Wacht sprak ik, laat me je helpen.” Vanaf het moment dat ik die laarsjes beet nam en uittrok, voelde ik de geilheid weer opborrelen. Ik wees de weg en deed als een gentleman voor haar de badkamerdeur open. Speels maakte ze een kleine buiging en kwam binnen. Toen viel het mij pas op wat voor lekkere kont ze had. We stapten samen in de douche en ik voelde de stralen warm water over mij lopen. Ik spoelde het geil van mijn gezicht. Ik schrok toen ik een koude vloeistof op mij kreeg. Badolie, rook ik. Handen gingen snel over mijn lijf, overal badolie smerend. Bij mijn pik hield ze even halt om enkele rukjes te geven. Ze stopte en wou ook geolied worden.
“Wacht dat doe ik lijf aan lijf, je hebt veel te veel olie gebruikt.” Zo stond ik achter haar een bodymassage te geven. Mijn pik schoof tussen die lekkere billen, mijn handen op haar borsten, alles glibberde. Om niet te vallen bukte ze een tikje voorover en hield zich vast aan de muur. Zo had ik een hand op haar borst en een ander op zoek naar haar kruis dat vakkundig verwend werd. Plots stak ze haar kont achteruit en ik voelde mijn eikel even haar anus binnendringen en er terug uitfloepen. “Je kriebelde me, daarom mijn rare beweging. Dat was eventjes in mijn kontje hè,” vroeg ze. Ik knikte ja. “Raar, maar da was lekker,” dat vond ze gek. Ik gaf haar een voorlichting over de anale geneugten, van rozet strelen tot anaal neuken.

Tussendoor bleef ik met mijn pik tussen haar bilspleet schuiven. Ze stak weer haar kont naar achteren en ik zette mijn eikel voor haar gaatje. Ze duwde zelf mijn lul naar binnen, eerst de eikel en dan stukje voor stukje de rest van mijn erectie, ze bleef op en neer pompen. Eens mijn lul tot aan de ballen tussen haar billen was verdwenen, begon ik haar te vingeren. Ze stootte wilde kreetjes van genot uit en het kutgeil droop langs haar benen naar beneden. Telkens ik een vinger in haar muis stak, hijgde en schokte ze. Zelf voelde ik een enorm orgasme opkomen en trok mijn lul uit haar kontgat. Ik gleed nog twee keer door de bilspleet om dan een orgasme te krijgen. Dikke stralen werden vanuit mijn eikel over haar rug gespoten en gleden zo over haar rug tussen die bilspleet naar beneden.

Met mijn handen spoelde ik de laatste resten van haar rug. Ze draaide zich om en gaf me een tongzoen. Na het douchen kleedde ze zich om in nachtkledij, een babydoll. Op de zetel voerde ik een gesprek met haar want ik kreeg het vermoeden dat deze jongedame nog niet veel seks ervaring had. Klopte ook, ze had strenge ouders. Uitgaan was taboe en vriendjes was voor na de studies. Ik was haar eerste sekservaring gaf ze toe. Ze speelde wel met zichzelf, maar had er thuis niet vaak de gelegenheid voor. “Daarom dat ik de woensdag volop bezig was toen jij thuiskwam, ik had je niet verwacht.”

“Ik had dat schouwspel ook niet verwacht” lachte ik. “Mag ik volgende week terug komen babysitten,” vroeg ze plots. Door de onverwachte vraag bekende ik meteen dat die week de zoon bij de mama was, co-ouderschap. “Maar je mag gerust komen… babysitten.” “Perfect, nu woensdag, dan kun jij me alles leren over seks.” Dat beloofde een hete woensdagavond te worden.
Die woensdag was ik zenuwachtig omdat ik tot het besef was gekomen dat ik die oppas zou ontmaagden. Ik wilde ervoor zorgen dat ze deze avond nooit zou vergeten met bijhorend voor-, hoofd- naspel. Ze stond stipt om 18u op de stoep. Ik liet ze binnen en nam haar jas aan. Ze had een leuke blouse aan en een mooie halflange rok, gekruid met laarsjes. Ik gaf ze een zoentje en leidde ze naar binnen. De woonkamer was halfduister omdat de lichten uit, maar vele kaarsjes aan waren. De tafel was mooi gedekt en de champagne stond koel. Tijdens de bediening gaf ik haar steelse kusjes in de nek, de pretlichtjes in haar ogen verraadde dat ze dat lekker vond. Na het eten nestelden we ons in de zetel en ik opende de champagne, we dronken samen een glaasje. Ze werd snel tipsy. Ze trok zich tegen me aan en begon mij hartstochtelijk te zoenen.

Mijn handen gleden over haar rug naar haar kontje en ik trok haar rokje op. Ze droeg stay-up kousen en geen slipje. Mijn vingers gleden door haar bilspleet en naar haar kutje. Dat was al lekker nat. Ze begon stilletjes tegen mij aan te rijden. De lul in mijn broek reageerde door keihard te worden. “Ga je me vandaag neuken,” fluisterde ze met geile stem in mijn oor, “daar heb ik zin in.” Ik zoende haar hartstochtelijk op de mond als antwoord. Mijn kussen verplaatsten zich naar haar nek terwijl mij handen haar blouse los knoopten. Haar goed gevulde bh stak naar voren, ik deed met mijn tong de bandjes naar beneden en de stijve tepels kwamen tevoorschijn. Ze maakte zelf het slotje los en haar jonge stevige borsten trilden na. Ik nam ze in mijn handen en speelde ermee.
Zij begon mijn broek los te knopen. “Laat je lekkere lul zien, ik wil hem in mij voelen,” hijgde ze. Mijn erectie sprong uit mijn broek toen ze die naar beneden trok. Zij bukte zich en nam mijn stijve in haar mond. Dat was de eerste keer dat ze pijpte en ze deed het met volle overtuiging. Ze wist goed haar tong en handen te gebruiken. “Vergeet mijn ballen niet te masseren, maar zachtjes aan,” moedigde ik haar aan. Ik voelde het zaad opkomen en voor ik het goed besefte, spoot ik in haar mond. Gulzig dronk ze mijn liefdesnectar op tot de laatste druppel.

Nu de eerste druk er voor mij af was nam ik rustig de tijd om haar verder uit te kleden, elk plekje dat bloot kwam, werd overladen met kussen. Op het einde droeg ze alleen maar kousen. Toen ging ze op haar rug liggen en trok haar benen op, “steek hem daar eens in” en wees naar haar drijfnatte spleet. Van dit beeld zwol mijn lul in snel tempo op en hij stond gereed voor een dieper onderzoek. Snel ontkleedde ik mij en nam een condoom dat klaar lag. Ik opende hem en rolde hem over mijn erectie. “Sta eens recht dan kan ik gaan liggen en jij mij berijden. Dan kun je zelf het tempo bepalen.” Zo wisselden we van positie en zij kwam over me heen zitten. Ik hield mijn stijve voor haar natte grotje en zachtjes liet ze zich zakken. Het voelde heel warm en strak aan. Toen ze zich volledig had laten zakken begon ze eerst rustig en dan steeds heviger en heviger op neer te gaan. Haar borsten wipten ritmisch op een neer.

Mijn handen hadden haar kontkaken vast en een vinger gleed in en uit haar kontgaatje. Ze hijgde en kreunde en het zweet parelde van haar gezicht over haar borsten om dan op mijn buik neer te spatten. “Ik kom! Ik kom…!” Schreeuwde ze het uit en ik voelde haar kutje samenknijpen. Ikzelf was niet ver van mijn orgasme af en gaf nog enkele stoten van mijn lenden en kwam zelf luid grommend klaar. Beiden zwaar hijgend lagen we op elkaar. Na een tijdje stapte ze van mij af en ik hield het gevulde condoom vast zodat er geen ongelukjes kunnen gebeuren en legde er knoop in. “Hm… eindelijk een echte vrouw fluisterde ze me toe, bedankt” en ze gaf me een zoen. We bleven een tijdje stil tegen elkaar aan liggen terwijl ik haar aaide.
“Eigenlijk heb ik terug zin, wil je me nog eens met je mond mijn poesje verwennen?” Dat moest ze geen twee keer vragen. Ze ging op haar rug liggen benen wijd open en ik stak mijn mond tussen haar benen. Het was er nat en warm en het rook erg kruidig. Speels liet ik mijn tong langs haar lipjes gaan en af en toe draaide ik rond haar klitje. Met een hand zocht ik weer haar kontgaatje terwijl ik haar poes bleef verwennen met mijn tong. Ze reageerde daar hevig op, ook mijn lul was die avond in topvorm want hij stond weer fier overeind. Ik kon het niet laten om hem weer tussen haar bilspleet te schuiven. “Wacht even, ik draai me wel om,” sprak ze. Ze lag op haar buik en stak ze haar kont omhoog. “Neuk me daar nog eens dat was vorige keer ook heel lekker.” Ik ging op haar liggen en schoof mijn lul tussen de bilspleet en het was alsof hij in haar kont gezogen werd. Mijn hand ging naar haar spleetje om er mee te spelen. We bewogen samen zeer ritmisch, ik voelde me een met die griet. “Ik ga weer klaarkomen” zuchtte ze en ik voelde het kutsap tussen mijn vingers lopen. “Ah! Ik blijf klaarkomen” en ik voelde ze schokken onder mij. Ook bij mij voelde ik het zaad weer in mijn ballen kolken en vlak voor ik klaarkwam, trok hem uit het nauwe gaatje. De laatste stoten tussen haar billen gaven een fontein van sperma. Haar rug blonk van het zweet en zaad.

Nadat we ons hadden gewassen en aangekleed zaten we nog gezellig na te praten in de zetel. Het was een zeer hete en leuke avond geweest en ze was weer aan het hengelen naar een nieuwe oppas opdracht. Ik bedacht plots dat ik haar moest betalen voor de geleverde oppasdienst. “Zo kun je sneller je auto kopen en je rijbewijs halen.” Ze bekeek me even met hele grote ogen en ze schoot in de lach. “Auto? Hoe bedoel je,” vroeg ze. Ik verwees naar haar reclame briefje van de eerste keer. Rijbewijs en vervoer. “Gekkie” proestte ze het uit, “ik ga voor mijn scooter rijbewijs.” “Volgende maand word ik zeventien!” Deze woorden deden mijn hart even stoppen met slaan, het bloed trok weg uit mijn gezicht en ik dacht even dat de aarde zou opengaan en ik verzwolgen zou worden. “Hoe oud ben je,” stamelde ik. “Zestien” antwoordde ze, “bijna zeventien sprak ze trots. Waarom? Dacht je dat ik ouder was?”
“Tussen de achttien en twintig dacht ik, anders zou ik nooit die dingen met je gedaan hebben.”
Sindsdien huur ik een oppas van de ziekenkas, niet zo prettig, maar wel veel veiliger.

Mandus

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *