Wiskundeles

()

Geert zat op de middelbare school, maar zijn cijfers waren niet al te best. Eerlijk gezegd waren ze niet allemaal slecht, maar vooral wiskunde vormde een nogal groot probleem voor Geert. Dus was dat vak toch wel een onderwerp waarvoor zijn vader naar school moest komen op de periodieke ouderavond. De ouders van Geert waren sinds twee jaar uit elkaar en daar had Geert nogal problemen mee. Het eerste jaar was dat dus duidelijk zichtbaar. Geert haalde alleen maar slechte cijfers sinds de scheiding, terwijl dat daarvoor toch niet het geval was. Met de spreekwoordelijke hakken kwam hij dan ook dat jaar over de sloot, en het jaar daarop, dit jaar dus, ging het wel stukken beter met hem, maar bepaalde vakken bleven slecht. Zo ook wiskunde.

Geert zijn vader, Joop, was op deze koude woensdagavond naar de school voor het gesprek tussen ouder en leraar. Op zoek naar lokaal drie in het enorme schoolgebouw bedacht Joop wat voor een onnoemelijke klootzak hij tegen zou komen, die zich voor zou gaan stellen als Geert zijn wiskundeleraar. Geert kwam regelmatig thuis met de meest erge verhalen over deze zogenaamd “verschrikkelijke man”. Maar goed, Joop zou het allemaal wel zien. ‘Just go with the flow’, zei hij zachtjes tegen zichzelf. Joop moest op de derde verdieping zijn, en eenmaal daar aangekomen zag hij dat er net een jonge vrouw lokaal 3 betrad. ‘Moet ik daar zeker eerst op wachten.’ Een beetje geïrriteerd liep Joop toch maar het klaslokaal binnen en nam plaats op een van de stoelen die klaar waren gezet. De leraar zelf was klaarblijkelijk niet aanwezig, want Joop was alleen met de jonge vrouw.

Het was een roodharige vrouw. Niet van dat oranje haar, maar meer kastanjebruin. Ze had prachtige lange benen, een handvol maat borsten en een klein, maar rond kontje. Een prachtige vrouw om naar te kijken. Vooral haar volwassen gezicht. Duidelijk was het in haar gezicht te lezen dat ze al de nodige levenservaring had, maar ergens diep daarbinnen lag een jeugdige onstuimigheid, waar een kleine vleug van opwinding bij loskwam, fladderend naar Joop zijn maagstreek, om daar een klein, magisch gevoel achter te laten. “U bent hier voor de ouderavond?” De vrouw draaide zich om. Ze was in haar tas bezig en had Joop niet eens horen binnenkomen. “Ja dat klopt. Maria Versteeg, aangenaam.” Ze liep richting Joop en reikte hem een hand toe. ‘Joop Vliegenthart, insgelijks.” Hij schudde Maria de hand. Even keek hij haar daarbij recht in haar ogen en zag hij een vleugje verleiding, drijvend op een parfum van zijn eigen verlangen. Het leek erop dat Maria het opmerkte en ze glimlachte lief naar Joop. Plots leek haar ineens wat te binnen te schieten.

“U bent de vader van Geert, is het niet” Joop was een beetje verbaasd door deze voor hem opzienbarend lijkende conclusie. “Dat klopt, ja. Maar hoe weet u dat?” Maria moest weer lachen. “Zeg maar gewoon je, hoor. Ik ben Geert zijn nieuwe wiskundelerares. De heer Watersmid is ernstig overspannen geraakt helaas, en ik ben zijn invalster. Maar wees gerust. Hij heeft mij alles verteld wat ik weten moet en alle cijfers en problemen zijn mij bekend.”

“Gelukkig dan maar. Dat bespaart mij ook weer een hoop uitleg. En zeg ook maar je mij, hoor. Zoveel verschillen we niet in leeftijd denk ik.”

“Ikzelf ben 26 jaar. En U… heu…jij bedoel ik?” Weer die adembenemende glimlach. “Ik ben 34. Maar ach, wat zegt leeftijd helemaal?”

“Wel, in sommige gevallen maakt leeftijd helemaal niets uit.” zei Maria en ze nam Joop helemaal in zich op, van top tot teen. “Goed. Laten we maar ter zake komen, hè? Wat is het probleem met Geert? Moet hij bijscholing krijgen? Extra attentie? Een niveau lager geplaatst worden? Zeg het maar.” Maria kwam een stukje dichter bij, zodat ze op het bureau waaraan Joop zat, kon gaan zitten. “Ik ben bang, Joop dat je zoon het dit jaar onmogelijk nog gaat halen wat betreft wiskunde. Zijn cijfer is te laag en het is te ver in het jaar om deze nog op te kunnen halen.” Joop schrok hier toch wel een beetje van. “Wat stel je dan voor dat we doen? Je weet dat Geert net een moeilijke periode achter de rug heeft, sinds ik gescheiden ben van zijn moeder?”

“Ja dat is mij allemaal bekend.” Maria boog zich wat voorover en keek Joop diep in zijn donkerbruine ogen. “Ik weet wel een manier om Geert zijn cijfers omhoog te brengen, zodat wiskunde als een voldoende op zijn rapport komt te staan.” Opgelucht haalde Joop eventjes diep adem. “Je leek mij ook al een vrouw met veel talent voor dit vak. Vertel het maar.”

“Vlijen is niet nodig Joop. Je krijgt toch wel wat je wilt. De enige manier, waarop je lieve zoon kan slagen, is als ik jou mag.” De wangen Maria van begonnen spontaan te kleuren en zijn broek was rond het kruisgedeelte strak gaan zitten. Maria kroop over het bureau heen en kwam met lenige bewegingen bij Joop op schoot zitten en haalde haar lange vingers door zijn blonde haren. Zacht begon ze Joop zijn voorhoofd te kussen en in haar ooghoeken zag ze dat de deur van het klaslokaal nog open stond. Joop was dit ook opgevallen en hij vroeg zich angstig en opgewonden af wanneer er iemand langs zou komen lopen. “Maak je maar geen zorgen Joop. Het is al laat op de avond. De meeste leraren zijn al klaar met hun gesprekken. En bovendien, op deze verdieping ben ik de enige die ouders ontvangt. Op welke manier dan ook.”

Ze begon hem zachtjes op zijn slapen te kussen en nam zijn linker oorlel in haar mond en begon eraan te sabbelen. Teder en beheerst likte ze langs zijn lelletje en beet er zachtjes in. De rillingen liepen bij Joop over de rug en zijn lul was nu keihard geworden. Hij voelde dat Maria dit had gemerkt, omdat ze een klein beetje opzij schoof, zodat ze met haar zachte kontje recht op zijn lul kwam te zitten. Voorzichtig wreef ze heen en weer over de opgewonden lul en door zijn broek heen kon Maria de huid van Joop zijn lul heen en weer laten bewegen. Ze trok hem af zonder haar handen te gebruiken en Joop voelde hoe zijn onderbroek een beetje nat was geworden van het kleine beetje geil wat ongemerkt naar boven was komen zetten.

Maria streelde Joop zacht in zijn gespierde nek. Joop had altijd veel aan sport gedaan en sinds zijn scheiding had hij zich hier des te meer op gericht, zodat hij afleiding had. Hij was dus een bonk spieren. Hij tilde Maria een klein beetje op, zodat hij zijn strak staande lul een beetje vrijheid kon geven, want al het wrijven had hem toch een beetje afgekneld. Maria had het begrepen en ging nu staan. Joop liet zijn handen over haar onderrug gaan en zakte langzaam en als fluweel zo zacht af naar haar ronde billen. Ze lagen heerlijk in Joop zijn handen en tot zijn grote vreugde voelde hij dat Maria geen slipje droeg onder haar rode jurkje. Nu ging Maria op haar knieën naast Joop zitten en begon ze zijn riem en broek los te maken. Eenmaal los en uitgetrokken, kreeg Joop zijn enorm hard geworden lul, nat van het geil, de ruimte en sprong fier overeind. Maria liet haar warme handen over de harde schacht gaan en met haar vingers speelde ze plagend met zijn ballen. Teder begon ze deze te kneden en rollen tussen haar lange vingers en daardoor kwam er nog een straaltje geil uit Joop zijn eikel zetten. Maria liet haar wijsvinger erlangs gaan en stak deze in haar mond om vervolgens daar zachtjes op te zuigen. Joop hield het haast niet meer van opwinding.

“Neem mijn lul in je mond, geile slet.” Maria trok zachtjes en plagerig zijn lul een beetje af. “Ik heb het magische woord nog niet gehoord.” Joop hield het niet meer. “Alsjeblieft. Wil je me pijpen? Alsjeblieft?”

“Zo is het al beter, ja.” Maria pakte zijn lul stevig vast en nam de diep- paarse eikel tussen haar felrode lippen. Met diepe, lange halen zat ze Joop nu intens te pijpen. Af en toe liet ze de lul uit haar mond, om hem even flink af te trekken en met haar tong langs Joop zijn eikel te gaan, terwijl ze met haar zaad- vragende ogen Joop wellustig aankeek. De gehele tijd. Ze voelde dat Joop toch wel op springen stond want zijn lul begon te kloppen. Ze nam hem uit haar mond en speelde met zijn ballen, terwijl ze Joop vroeg of hij haar wilde neuken. “Ik wil je beffen. Alsjeblieft laat me je beffen. Ik wil je geile sappen op mijn tong proeven terwijl ik mijn vingers in je kutje laat glijden.”

“Klinkt erg aantrekkelijk, maar ik wil je lul diep binnen in me voelen. Nu!” Maria stond op, trok haar jurkje omhoog en legde haar handen op het bureau. “Pak me eerst, maar van achteren in mijn natte hoerige kutje, lieverd.” Dat liet Joop zich geen twee keer zeggen en hij stond op en ging achter haar staan. Voorzichtig duwde hij zijn lul tegen de volle schaamlippen van haar kletsnatte kut aan, maar Maria wilde hem nu voelen en duwde wat naar achteren zodat de eikel naar binnen schoot. Er schoot een gevoel van ongekende klasse en schoonheid door Joop zijn lichaam heen, toen zijn eikel tussen de warme, natte schaamlippen schoof. Eerst rustig, maar steeds sneller begon hij Maria te neuken. Hij duwde zijn lul tot aan de ballen naar binnen, om hem vervolgens net niet helemaal eruit te halen. Hij herhaalde dit en verhoogde het tempo zo dat Maria zacht begon te kreunen.

Maar hoe harder Joop haar neukte, hoe harder Maria begon te kreunen. Haar stem echode door de hal van het schoolgebouw, maar geen van beiden had daar nog echt oor naar. Maria hield Joop nu tegen en ging op haar rug op het bureau liggen, haar benen gespreid. “Neem me Joop. Neem me zo hard als je kunt en spuit je geile zaad diep in mijn warme kutje.” Dit liet Joop zich geen twee keer zeggen en hij duwde zijn lul snel en diep naar binnen. Met forse stoten neukte hij Maria en het bureau verschoof steeds een paar centimeter verder. Een nat, kletsend geluid maakte hun geslachtsdelen nu en Joop voelde hoe het sperma in zijn ballen begon te koken. “Ik ga komen” riep hij. En met dat hij dit zei, kreeg Maria, misschien juist wel door de extra stimulans van de hitsige woorden die Joop had uitgesproken, een gigantisch orgasme en schreeuwde ze het letterlijk uit. Joop voelde hoe haar geil langs zijn heen en weer glijdende lul stroomde en kon zich niet meer inhouden. Ondanks Maria haar vraag om haar vol te spuiten, trok Joop zich terug uit haar na het klaarkomen, extra gevoelige kut, trok hij zich af boven Maria haar blote buik en spoot hij met een diepe kreun haar tieten en buik helemaal onder.

Gelukkig had Maria haar jurkje in de tussentijd uit weten te doen, waardoor deze niet onder de zaadvlekken zou komen te zitten. Na deze enorme inspanningen rustte het tweetal eventjes uit. “Wel Joop, je hebt mij overgehaald. Voor nu is Geert zijn cijfer gered. Maar als ik van het weekeinde thuis zit, kan ik mij zomaar ineens bedenken…” Joop lachte hartelijk. “Voor mijn zoon doe ik alles. Dus ik kan altijd langskomen om te … praten.”

Op dat moment werd de deur onzacht dicht gesmeten waardoor Joop wakker schrok. Een oude afgeleefde Mr. Watersmid zette zich schrijlings op een stoel tegenover Joop.

Hagar DeLieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *