Gezellig bezoek

()


“Ik ga nog even de stad in hoor!“ Riep Herman naar zijn moeder. Het was zondagavond en Herman was geil. Gewoon een normale vent, begin dertig en was nog steeds vrijgezel. Zijn moeder had hem al enkele keren aangespoord om eens een leuke vrouw te zoeken, maar Herman wou er niets van weten. “Nee mam, het bevalt me allemaal prima zo.“

“Zie dat je een leuke meid tegenkomt vanavond jongen?” Riep zijn moeder hem nog achterna, maar Herman was al vertrokken. Op naar de Rosse buurt. Vaak ging hij in het weekeinde neuken. Soms deed hij het ook gewoon zelf, thuis met wat boekjes of een lekker filmpje. Hij vond dat er zoveel mensen geld in gokkasten gooiden, en hij gooide het liever in iets anders. En vanavond had Herman wel trek in iets oriëntaals.

Lekker fris gedoucht, en op zijn manier behoorlijk uitgedost zwalkte Herman langs de huisjes en keek aandachtig bij alle ramen naar binnen, hopend dat er een lekker wijfie bij zou zitten. Het zag er niet bepaald gunstig uit. Het leek wel of de dames vanavond niet veel trek hadden of zo. Natuurlijk… de laatste avond van het weekeinde en de meiden wilden ook naar huis, was hij maar gister gegaan. ‘Maar dan moet je zo lang op je beurt wachten’ dacht Herman en besloot om het voor gezien te houden. Herman liep naar de parkeerplaats waar hij zijn auto had neergezet en reed de stad uit. Onderweg kwam Herman langs een snackbar en besloot nog even een vette hap te halen, hij had geld genoeg over helaas. “Doe mij maar een patatje met…” zei Herman en ging vlak voor het raam zitten, wachtend op zijn bestelling. Enigszins teleurgesteld keek hij naar buiten en hij vroeg zich af of moeders geen gelijk had. Als hij nu wel een lekker vrouwtje had, kon hij neuken wanneer hij wilde. Maar alleen voor de seks dat was natuurlijk ook niet wat… “Een patatje met…” brulde de gozer achter de vette bakplaten van de snackbar vandaan. “Nu… dacht Herman… die is ook niet bepaald vrolijk.” Herman stond op en haalde zijn patatje op en ging weer op zijn plekje bij het raam zitten. Bijna toen hij de patat op had, werd hij even verblind door de felle koplampen van een auto die de parkeerplaats opreed. Herman kneep zijn ogen dicht, maar opende ze snel weer, nieuwsgierig naar buiten kijkend wie er uit de auto zou stappen.

“Verrek… die ken ik… maar… Hoe heet die griet ook weer?” Hij kende haar wel, maar wist zich niet te herinneren van waar. ‘Misschien was het wel een hoertje’ lachte hij in zichzelf. Ans stapte uit de auto en smeet met een klap het portier van de wagen dicht. Van de lange reis was ze best gammel geworden en had zin gekregen in iets snel om de honger in haar buik wat te stillen. Het was rustig in de snackbar en ze was dan ook direct aan de beurt. Na haar bestelling keek Ans even rond om een plaatsje te zoeken… daar zag ze Herman zitten. “Als dat Herman niet is…” Zei Ans op een vrolijke toon. Ze liep naar het raam waar Herman een beetje dromerig voor zich uit zat te kijken. “Hoe gaat het met je? Ik heb jou lang niet gezien zeg!” Herman, zich nog steeds afvragend hoe ze heette, nodigde haar uit om erbij te komen zitten. Ans ging tegenover Herman zitten op een van de nogal oncomfortabele stoeltjes. Lachend keek ze naar Herman. Ze was blij na zo lange tijd een bekend te zien. “Je weet het niet meer hè? Het is ook al best lang geleden” zei Ans.

“Ik moet toegeven dat je me wel heel erg bekend voorkomt, maar ik kom even niet op je naam nee” verontschuldigde Herman zich. “Ik ben het! Ans! Ik was je buurmeisje. Toen ik een jaar of vijftien was, zijn we verhuisd naar het noorden.” Langzaam begon het Herman te dagen ja… Hij herinnerde zich het jonge vrolijke kind dat bijna altijd gekleed ging in een grote tuinbroek. “Nu weet ik het weer ja! Dat je mij nog kent zeg!” Herman wist het nu weer, en hij keek vol verbazing wat er van haar geworden was. Niet meer dat kleine jonge meisje, maar een heerlijk wijf was het geworden. Hoe langer hij naar haar keek, hoe meer het hem opviel dat ze er echt wel lekker uitzag. Ondertussen had Ans haar bestelling al opgehaald en tussen de hapjes door vroeg ze Herman van alles…waar hij woonde, of hij getrouwd was enz. Steeds sneller begon ze te ratelen en even wist Herman weer waarom hij nog steeds vrijgezel was gebleven al die jaren. Desondanks hadden ze een leuk gesprek en allebei waren ze best opgetogen iemand tegen te komen. Herman had al niet veel geluk gehad, en Ans was van ver gekomen om in haar oude woonplaats een nieuwe woning te zoeken. “Vertel Herman… wat houdt jou zoal bezig op een zaterdag avond?”

“Tja… ik ben even in de stad geweest, maar daar was niet echt veel te doen vanavond. Meestal zoek ik een leuk kroegje op en vermaak me dan best” Ans wist wel beter en vond het leuk om Herman even de stuipen op het lijf te jagen. “En na een paar biertjes ga je even langs de hoeren om lekker te neuken nietwaar Herman?” Een beetje geschrokken van de laatste vraag gaf Herman toch toe dat hij het lekker vond om, als het even kon, te vinden was bij de dames. “Alleen,” vervolgde Herman, “vanavond geen succes gehad dus… het leek of ze allemaal naar huis wilden en toen ben ik ook maar gegaan. Daarom dat ik nu hier even zit, anders was ik je nooit van zijn leven weer tegengekomen Ans!”

“Nou dat denk ik wel, tenminste als je nog op het oude adres woont, ik was van plan om hier weer te gaan wonen namelijk. Vorige maand ben ik gescheiden van een akelige man die me niet altijd even leuk behandelde. Ik kon er niet meer tegen om dingen te doen die ik niet wilde.” Even klonk Ans haar stem eigenlijk wel verdrietig en Herman legde even zijn hand op die van haar. “Heb je nou al een plaats om te slapen dan vanavond?” Vroeg Herman. “Nou, om eerlijk te zijn… als ik niemand was tegengekomen was ik waarschijnlijk in de auto blijven slapen vanavond.”

“Geen sprake van! Je gaat mooi met mij mee, m’n moeder zal het prachtig vinden om je weer eens te zien. Dan drinken we nog wat en dan kun je alles vertellen.”

“Dat is leuk Herman, ik ga graag op je aanbod in… eens kijken wat we ons nog van vroeger kunnen herinneren.” Ans reed achter Herman aan en na een minuutje of 20 rijden waren ze op de plaats van bestemming. Na het parkeren van de auto’s hielp Herman sjouwen met een paar zware tassen van Ans. Haar hele wagen was volgepakt met van alles en nog wat. “Moeder! Nog wakker? Kijk eens wie ik van de straat heb geplukt.” Schreeuwde Herman in de gang. Hermans moeder kwam langzaam uit haar lievelingsstoel, ze was al een dagje ouder en niet de snelste meer. Herman gooide de deur van de woonkamer open en presenteerde Ans. “Dag Ans glimlachte moeder, wat een onverwachts bezoek!” Hermans moeder wiste nog precies wie ze was en wist zich ook haar tuinbroekje nog te herinneren. “Je bent geen spat veranderd meid.“ Knipogend naar Herman nodigde ze het tweetal uit om te gaan zitten.

Samen dronken ze nog wat en praatten veel over vroeger. Ans vertelde haar verhaal en begon zich lekker op haar gemak te voelen nu. Er werd veel gelachen en het was een gezellige avond. Herman had plots helemaal geen spijt meer dat hij die avond niet gescoord had. Dit was veel leuker en kostte helemaal niets! Moeder stond op en zei dat ze naar bed ging. “Jullie zijn nog jong, en de avond ook, ik ga naar bed toe, het was een vermoeiende dag voor me. Leuk om je weer eens gezien te hebben meid.” Beiden wensten ze moeder een fijne nacht toe en nu zaten ze alleen in de kamer. “Lust je nog een glaasje wijn?” Vroeg Herman. “Ja hoor, tenminste als jij er ook nog een neemt?” Herman schonk de glazen nog eens vol en Ans kwam nu pas goed op dreef. Ze vertelde honderd uit en Herman begon wat waziger te kijken. “Wat is er Herman? Zit ik je te vervelen met m’n verhalen?”

“Nee hoor, ga maar gerust door” zei Herman. Ans vervolgde haar verhaal en zag dat Herman steeds meer aandacht voor haar lichaam kreeg. Ze zag er ook best goed uit. Lekkere grote tieten en een heerlijk mals figuurtje. Ans was een beetje van het type ouderwets. Ze deed niet mee aan piercings en andere lichaam versieringen. Het was niet aan haar besteed. Ze wilde er gewoon verzorgd uitzien en meer niet. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg was haar motto. “Herman, als je nou eens even de douche induikt, en je lekker wast, zal ik je eens even flink verwennen. Je hebt nog niet geneukt toch?” Herman schrok weer, tijdens het gesprek eerder die avond was hem wel opgevallen dat haar vrij zware borsten meedeinden als ze lachte en bewoog. Hij had daar tussendoor zijn fantasieën over gehad, hoe het moest voelen om zijn lul tussen die twee grote vleesbollen te moeten hebben. Hermans pik was op dat moment ook even behoorlijk hard geworden.

“Het was me meteen wel opgevallen dat je me wel een lekker wijf vond, ja toch? Of wil je niet?” Ans stond op en liep naar Herman, ze schoof vervolgens haar truitje boven haar tieten en liet Herman even genieten van haar wulpse vlees. Herman voelde zijn lul gelijk weer hard worden. Ans zag de dikke bult ook maar liet Herman maar even gaan. Ze deed een stap dichter bij en Herman legde zijn handen op haar dijen. Haar blote buik en de aanblik van die grote tieten, verpakt in een mooie zwarte bh, bezorgde hem een rilling van genot. Snel gaf hij haar een zoen op haar buik en Ans voelde het licht prikkelende snorretje van Herman. Ans deed even een stap terug en begon zich nu verder uit te kleden. Vlug ontdeed ze zich van haar rok en schoenen en stond nu in volle glorie voor hem. Herman was verrukt door het zien van haar kleding. De mooie zwarte bh had hij zo-even al gezien, maar had toen niet kunnen weten dat ze ook een mooi zwart-kanten slipje droeg, en een paar heerlijke zwarte kousen die voorzien waren van een jarretel. Het geheel wond hem enorm op en hij voelde hoe zijn neuker harder begon te kloppen. “En… vind je het er lekker uitzien?” Vroeg Ans. Ze deed weer een stap dichter bij en Herman liet zijn handen weer over haar dijen glijden. Haar een beetje naar zich toe trekkend zei Herman.

“Ik geloof dat ik dit slipje eens even een beetje laat zakken.” Ans zei niets… ze glimlachte naar beneden en liet Herman zijn gang gaan. Herman keek nu recht tegen haar kut aan… een lekkere volle weelderige vrouwenmuts had ze… wat een stoot was ze! Ans was niet geschoren, op haar bikini lijn na dan. Een lekkere verzorgde kut. Heel even dacht hij het geil van Ans te ruiken. “Hm… je bent echt een lekker wijf geworden zeg” zei Herman schor. Herman trok haar nog dichter bij en drukte zijn tong even tegen haar klit aan… even liet ze hem begaan, maar niet te lang. Ze wist dat Herman behoorlijk geil was, en ze wou er wel plezier van beleven. “Je mag alles met me doen Herman, als je wilt mag je m’n kut helemaal vol spuiten, het is heerlijk voor een vrouw om een harde hete lul in je kut te voelen spritsen! Herman kon zijn oren en ogen niet geloven. Werden zijn verlangens van vanavond toch nog beantwoord. Nog steeds op de bank zittend, liet Herman zijn broek zakken en Ans zag zijn lekkere geile neukpaal. Trillend en fier stond zijn pik rechtop, klaar om geneukt te worden.

Ans draaide zich om en liet zich op de lul van Herman zakken. Heel even slaakte ze een klein kreetje want Hermans pik was bepaald niet klein. Het was dan ook zijn trots! Met een rustig tempo begon Ans zijn speer te rijden. “Pak me bij m’n tieten Herman, zijn het geen heerlijke geile pramen?” Hermans handen vonden de weg naar haar tieten en voelde hoe hard haar dikke tepels waren. Behendig speelden zijn vingers met die harde knoppen en Ans genoot volop. Ze voelde hoe Herman het neuktempo verhoogde en dat zijn lul wilder begon te kloppen. Snel klom ze van hem af. “Ho… ho… even kalm aan lieverd… je wilt toch niet dat het al voorbij is?” Ze zag hoe zijn ballen strak in zijn zak stonden en kneep even een beetje in Hermans balzak. Je hebt een lekkere volle zak Herman… ik wil je geil straks allemaal in m’n kut voelen spuiten.”

“Ja dat wil ik ook Ans, maar eerst wil ik nog wat standjes met je doen.”

Het vertrek waarin de twee bezig waren, hing een bijna bedwelmende sekslucht. Herman ging op de bank liggen en nodige Ans uit om voor hem te komen liggen. Opnieuw voelde ze hoe de neuklat diep in haar boorde. Herman lag achter haar en voelde hoe ze zijn ballen geraffineerd begon te kneden. Zich stevig aan haar tieten vast houdend begon hij het tempo weer enigszins op te voeren. Wild neukte hij haar nu en Ans geil droop van haar af. Zijn harde lul uit haar heerlijke natte geile kut halend, duwde hij zijn dikke paarse eikel tegen de anus van Ans. “Oh ja… duw verder… druk je lul in m’n nauw gaatje,“ kermde Ans. Langzaam duwde Herman door en gleed met één haal naar binnen. “Wow! Ik heb zin om je geile kont vol te spuiten.” Herman was niet meer te stoppen en wilde niets meer horen van wachten. Met hoog tempo beukte hij haar wild van achteren. Het duurde ook niet meer lang of Ans voelde zijn neuker hard en wild in haar kont klaarkomen. Schokkend gleed Herman uit haar en Ans draaide zich om. Ze zag hoe Hermans lul langzaam iets slapper begon te worden. “Kun je nog een keertje. Ik heb nog wel trek hoor.”

Ans ging voor Herman op een stoel zitten, sperde haar kut ver open en begon haar heerlijke volle lippen te strelen. Ze keek naar Hermans lul en zag hoe die langzaam weer tot leven kwam. Heel even was het ding iets slapper geworden, maar bij deze aanblik kreeg Herman het weer te kwaad. “Jij lekker geil sletje… je hebt het geflikt!” Ans, nog steeds super heet, was nog niet klaar met die heerlijke pik van haar oude buurvriend en kroop naar Herman die nog steeds op de bank zat. Ze greep zijn pik stevig vast en begon in een vlot tempo de harde vleesboom af te trekken. Ondertussen zoog ze vol en nat op zijn ballen. Herman begon zacht te kreunen en kreeg weer zin om haar heerlijke volle kut te neuken. Ans wist het en ging op zijn hondjes zitten, haar kont naar Herman wijzend. Opnieuw voelde ze hoe Herman bij haar naar binnendrong. Langzaam liet hij zijn pik tussen haar donkere schaamlippen glijden en legde zijn handen op haar kont. Stevig knijpend begon hij haar weer te beminnen. Ans liet haar hand naar haar poes gaan en begon haar klit te strelen. Het duurde nu ook niet lang meer voor haar. Herman voelde hoe haar schede begon samen te trekken en hoe Ans met haar heerlijke reet begon te draaien. “Herman… Auw… Herman!”

Hij schrok even en dacht dat hij te wild was. Maar dat duurde maar een seconde. Hij wist dat ze schreeuwde van genot en gaf zijn beste krachten om haar tot een hoogtepunt te laten komen. Ans voelde nu stroompjes en kleine schokjes door haar hele onderlichaam gaan. Zo ver als ze kon wou ze Hermans lul nu in haar. Herman keek op het hete spel neer en hoorde hoe bij het in en uit gaan van zijn lul, de kut af en toe zuigende geluidjes maakte. Heel even kreeg hij de kruidige geur van kut en geil in zijn neus en het maakte hem nog wilder. Heftig neukend bracht hij haar tot het hoogste punt wat een vrouw kan bereiken. “Ja! Ha… ja… neuk me Herman, spuit m’n trut helemaal vol met je geile witte zaad. Hm… ho, ja, nog, ja… nu!”

Even nadat Ans gekomen was, spoot Herman voor een tweede keer in haar. Luidkeels lieten de twee zich even helemaal gaan. Nahijgend stak Herman een sigaret op en keek hoe Ans een laatste slokje wijn uit haar glas nam. “Zou je moeder het gehoord hebben?” Vroeg Ans. Op beider gezichten kwam een glimlach… eigenlijk maakte het niet uit of ze gehoord waren. Na deze avond zouden er nog meer komen. “Wat een heerlijke avond meid! Ik ben echt nog nooit zo blij geweest met onverwachts bezoek.” Ans lachte. “Als jij nou zeker weet dat je in de toekomst niet meer ‘bezoek’ krijgt, zullen we elkaar ongetwijfeld nog vaak zien.” Samen besloten ze het moeder de volgende ochtend te vertellen.

“En zo komt het toch nog goed met haar jongen.”

R&L

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *