Het familiezwaard

()

Het was een mooie warme nazomerse zaterdag, Johan en ik waren een rustig weekeinde thuis gebleven, onze ouders waren naar op Texel om de caravan naar de stalling te brengen, en de mannen hadden eigenlijk wel honger. Er werd gestemd voor gemakkelijk, en het werd de Chinees. Ik pakte het giropasje van moeder dat ze voor ons had achtergelaten, en liep naar het Sierplein. Ik stapte naar binnen, zei “goedemiddag”, en sloot de deur achter me. Er stond een beeldschoon tenger Chinees meisje achter de toonbank, ongeveer een kop kleiner dan ik. Kort steil gitzwart haar, mooie, typische Aziatische schuin staande diepbruine ogen, een prachtig gave huid met de kleur van oud ivoor, kleine meisjesachtige oortjes en een mooi regelmatig gevormd gelaat. Ze lachte naar me en toonde een mooi regelmatig gebit met spierwitte tanden. Ze droeg een korte strakke zwarte kokerrok, en een hagelwitte katoenen bloes waar haar borstjes tegen stonden te duwen dat ze er uit wilden. Ik schatte haar ongeveer 18, 19 jaar.

“Ja, ook goedemiddag, Jacob”, zei het meisje achter de toonbank in accentloos Nederlands terug. Ik keek haar verbaasd aan en vroeg “ken ik U?”

“Nee,” lachte ze, “maar ik jou wel, ik zit bij jou op school, oliebol, jij in de bouw klas en ik op de Havo! Jij gaat tussen de middag altijd thuis eten, en ik blijf in de aula eten omdat mijn ouders dan uitslapen, we sluiten vaak s ’nachts laat. En dus ken je mij niet”! Overdonderd liet ik me op een stoel vallen. Plagend zei ze met een namaak Chinees accent “Wa wille eten, mehneel?” Ik lachte en zei “twee bami speciaal met saté en kroepoek, alsjeblieft.” Ze krabbelde iets op een briefje en schoof dat onder het luikje naar de keuken door, en zei weer met haar namaak accent “Sambal bei?” Ik schoot in de lach en we raakten weer aan de praat, en het bleek dat dit haar laatste schooljaar was. Ik vond haar lief en vertederend, en besloot de stoute schoenen aan te trekken.

“Wat doe je morgen… ?” Ze zei “Ik heet Wah Man Hing, maar zeg maar Wah dat is Chinees voor Bloesem. Morgen doe ik zachtjes, mijn ouders slapen dan uit van vanavond laat hard werken.”

“Oh, vroeg ik droog, kan ik je daar mee helpen?” Ze schoot in de lach en zei “ja, je kunt me meenemen naar het strand.” “Okidoki, zei ik, ik kom je tien uur halen.”

“Nee,” zei ze, “ik kom wel naar jou toe, anders worden mijn ouders misschien wakker.” Ze bukte zich, opende het luikje naar de keuken en riep iets naar binnen in rap Chinees. Intussen genoot ik van de aanblik van haar mooie smalle achterkant. Wow! Dacht ik, hoe zou ze er naakt uitzien? Morgen zou ik het weten, nou ja in bikini dan. Ik betaalde met moeders pinpas, knipoogde en zei “tot morgen dan!”

Ze knipoogde guitig terug, en zwaaide, tot morgen. Ik liep als in een roes naar huis, en dacht bij mezelf, ‘foei, wat een schatje!’ Toen ik thuis kwam had mijn broer Johan de tafel al gedekt, zag me bezig, en keek me onderzoekend aan. Hij vroeg “hoe noemt ze”?

Ja, hij kent me langer dan vandaag. Ik zei, “Wah Man Hing, van het Chinees restaurant.” “Gefeliciteerd, zei hij, die liet zich tot nog toe niet meenemen, door niemand, en jou lukt het, bofkont”! We gingen aan tafel en pakten de tasjes uit. Onvoorstelbaar, wat daar allemaal uitkwam, twee dubbele porties bami, vier porties saté, extra ei, extra ham, extra satésaus, extra kroepoek, het was echt veel te veel voor ons twee. Vergenoegd en vol gesmuld zaten we even later achterover geleund in onze stoel elkaar tevreden aan te kijken. Die Wah.

De volgende dag was ik al vroeg wakker en ging lekker heet douchen en scheren met een vers scheermes, we scheren thuis allemaal heel ouderwets met een scheermesje. Zwembroek aan, korte spijkerbroek erover, wijd rood T-shirt, sportschoenen, ik plukte een grote en een kleine badhanddoek uit de linnenkast, en om half tien zat ik beneden klaar te wachten en zapte nog even naar TMF en MTV. Even voor tienen zag ik haar voorbij het raam lopen en liep de gang in. Ze belde aan, ik deed de deur open, en ze zei met haar namaak-accent.

“Jij snel hé? Vool mij?” Ik lachte, en zei met hetzelfde accent “jij mij volstoppen, hé”?

“O ja, was het lekker”? Vroeg ze.

“Oh, ja, het was echt veel te veel, we waren uitgeteld en volgegeten”!

Glimmend van trots keek ze me aan. “Hoe gaan we?” Vroeg ze. “Om de files te vermijden nemen we de brommer.”

“Ik heb geen helm,” zei ze.

“Ik vraag die van Johan wel.” Ik vroeg dat en Johan riep naar beneden dat dat wel goed was. “Veel plezier hé?” Brulde hij vanachter zijn computer. We plukten de brommer en de Beachshelter uit de schuur en tuften de straat uit.

Na een half uur kwam het strand in zicht, en na een flink stuk wandelen vonden we een in de luwte liggend duinpannetje. We zetten de shelter op, kleedden ons uit en spreidden onze badlakens uit. Vergenoegd gleed ik languit in het warme zand. Genietend en met gesloten ogen lag ik lekker een tijdje te bakken, toen Wah zei; “Jacob, vind je het goed dat ik mijn bovenstukje uittrek?”

Ik zei “dat moet je toch zelf weten, daar heb je mijn toestemming toch niet voor nodig?”

“Ja, maar jij bent vandaag mijn gastheer, zo werkt dat in onze cultuur”. Mm… bromde ik, “ga gerust je gang.” Ze deed haar bovenstukje uit, en onthulde twee kleine blanke borstjes, elk net een hand vol, mooi zuiver rond van vorm, met donkerbruine tepelhoedjes, en kleine donkerbruine tepeltjes. Ik had nog maar zelden zo genoten van de schoonheid van het uiterlijk van een meisje. Ik ging op mijn buik liggen, en was als de dood dat ik een stijve zou krijgen waar ze bij zat, de schande van mijn leven. Na even gelegen te hebben zei ze “Jacob, wil je mijn rug even insmeren?” Ik bromde “ja hoor.” Ze gaf me de zonnebrand en ze ging uitgestrekt languit op haar buik liggen. Ik spoot een straal olie uit de fles en begon met mijn ongegeneerd grote handen haar kleine smalle ruggetje in te smeren. Ik voelde me potsierlijk bij zoveel gracieuze schoonheid. Toen haar rug klaar was, vroeg ze “mijn benen ook, graag.”

Ik wist niet meer hoe ik het had, ik mocht zomaar overal aankomen! Ik deed haar dijen, kuiten, en zijden, en zag onder haar bikinibroekje in haar kruisje wat zwarte steile haartjes aan de zijkant naar buiten piepen. Ik gluurde naar haar borstjes die geplet onder haar zijkant vandaan werden geperst.

“Mm… lekker doe je dat”, bromde ze, “wil je de voorkant ook doen?”

Ze draaide zich om, strekte haar armen langs haar oren met haar polsen heel sierlijk tegen elkaar, en sloot haar ogen. Ik begon bij haar voetjes en benen, dan omhoog naar haar buik, verder, en kon er niet omheen, ook haar borsten. Ze waren lekker klein en elastisch stevig, en ik voelde haar tepels verstijven onder mijn handen. Toen ik genoeg ingesmeerd had veegde ik mijn handen af aan een zakdoekje en ging weer liggen.

“Zal ik jou ook even insmeren, je wordt wat rood onderaan je rug”.

“Alsjeblieft,” ze ik, en ging op mijn buik liggen. Ze spoot een flinke straal zonnebrand op mijn rug, en begon te smeren. Genietend van haar smeren lag ik met mijn ogen dicht. Van mijn hals naar mijn voeten en weer terug, er werd geen plekje overgeslagen. Toen ze weer bij mijn schouders was, werden haar insmeren ongemerkt kneden van mijn spieren, en volkomen ontspannen lag ik voorover te genieten. Ze was verbazend sterk voor zo’n tenger ding. “Lekker?” Vroeg ze.

“Mm…, goddelijk”, mompelde ik.

“Je begrijpt wel dat ik je nooit meer laat gaan, hè? Dan kunnen we lekker elke dag elkaars rug doen.” Ernstig keek ze me aan. “Zou je dat wel willen?” Vroeg ze.

“Zo als ik me nu voel wel, ja,” zei ik.

“Ik vind je lief, Jacob,” zei ze.

“Til je kont eens op”, zei ze, en hup, daar ging mijn zwembroek en voelde ik de warme strand wind over mijn naakte billen blazen.

Ze smeerde ook mijn billen lekker in. “Oh…” kreunde ik, “wat lekker ontspannend, kun je zo niet een kwartiertje doorgaan?”

“Ik weet wel wat”, zei ze en glipte uit haar bikinibroekje, spoot weer een straal zonnebrand op mijn rug en ging schrijlings op mijn rug zitten. Ze zei; “Dan volgt nu die beroemde oosterse massage.” Ze begon naar voor en achteren naar links en rechts over mijn rug en billen te glijden, en het was heerlijk. Overal voelde ik die lekkere kleine billen en haar zachte poesje, en werd gek van genot. Ze zei; “Draai je eens om”, en ik zei; “Ik kan niet, ik heb een stijve.”

“Omdraaien!” Gebood ze, ik moest wel, en wijzend op mijn trillend stijve erectie zei ze grinnikend, het laat je niet onberoerd, hè? Ik kreeg een kleur en wist niet waar ik kijken moest.

“Kom Jacob, niet verlegen zijn”, zei ze, “ik heb drie broers, ik heb dat wel vaker gezien, bovendien ben je een gezonde knaap, die barst van de hormonen, en ik doe niets anders dan je plagen. Ik wilde je al lang eens aanspreken, omdat je me een rustige en serieuze jongen lijkt, heel anders dan die puberale blagen op school. Daar kan een meisje toch niets mee? Ik heb dus al lang naar een afspraakje met je uitgekeken, en nu kwam het vanzelf in orde, leuk hè?”

Ze spoot een straal zonnebrand op mijn borst en buik en begon daar in de buurt alles te kneden en te wrijven. Op het laatst hadden alleen mijn ballen en Piet nog geen smeerbeurt gehad. Ze spoot een verse straal olie in haar handpalm, ze begon lekker geil m’n zak en ballen te strelen, te rollen, maar zo dat het geen zeer deed of onprettig was. Ik ontspande daardoor volledig, en toen ze weer een spuit olie deed kwam mijn piet aan de beurt. Eerst werd de stam van mijn jantje lekker ingesmeerd, toen drukte ze m’n voorhuid naar achter en kreeg mijn eikel heel voorzichtig een behandeling. Ze had perfecte zachte handjes om dit zo lekker te doen dat de wereld om me heen niet meer bestond, en ik alleen daar nog maar aan kon denken. Toen ze enkele keren m’n voorhuid ritmisch op en neer haalde, hield ik het niet meer en spoot een hete straal sperma wel een meter de lucht in.

“Mm…”, mompelde ze goedkeurend, “lekker!” Ze kwam weer op mijn arm liggen, en ik zei dat ik trots was dat ze zo’n goede en lieve minnares was. Glimmend van trots keek ze me aan. “Ik vind je lief, Jacob, en dan doet een vrouw vanzelf de dingen lekker en goed.”

Toen ik weer een beetje bij zinnen was gekomen, spoot ze een straal olie op mijn borst en ze kwam schrijlings op m’n borst zitten en zei; “Ik zal de voorkant ook even Oosters doen.” Ik wist niet waar ik kijken moest, met dat lekkere doosje met dun steil zwart schaamhaar onder handbereik. Na enkele seconden gekeken te hebben hield ik het niet meer en greep haar bij haar billen. Ik schoof haar over mijn geoliede borst richting mijn tong, en hield haar vlak voor me even stil. Ze had een heel dun behaard venusheuveltje, door het spreiden van haar knieën stond haar poesje een klein stukje open en ik zag haar mooie roze binnen lipjes met aan de rand een donkerbruine verkleuring.

Ik was er stil van, zoiets moois had ik nog nooit gezien. Met haar hoofd in haar nek liet ze me begaan, en met de wijsvingers van beide handen peuterde ik voorzichtig haar oestertje open. Ze rook heerlijk naar sandelhout, en iets wat op wierook leek, maar ook lekker naar seks en meisjeskut. Haar lipjes glommen van genot en vochtigheid. Ik kuste haar schaamlipjes, haar roze binnenlipjes, kuste haar kleine witte klitje, en voelde haar huiveren. “Oh! Mijn grote sterke blonde man, wat doe je met me,” kreunde ze, “wat ben je lief voor me”.

Ik mompelde, “dit is de wereldberoemde West-Europese vaginamassage”, en ze grinnikte naar me en zei “ik wist niet dat dat bestond?”

Ze legde haar hoofd weer in haar nek, en genietend begon ze mee te deinen op het ritme van mijn tong. Ik schoof mijn handen rond haar heerlijke smalle billen en liet een vinger langs haar bilspleet glijden. Ik masseerde haar staartbeentje en hoorde haar ademhaling versnellen. Ik schoof mijn vinger dieper tussen haar malse billen en duwde zachtjes tegen haar roze sterretje. Dat was de sprong naar haar orgasme en spastisch schokkend en kreunend kwam ze intens klaar. Ze liet zich uitgeput voorover op mijn borst vallen, en draaide haar hoofd iets, en zo kreeg ik kreeg de kans haar lekker te kussen. Heerlijk lagen we zo een tijdje lekker te tongen. Ik zei; “Een beetje de omgekeerde wereld hè, eerst vrijen en dan kussen.” Dat vond ze niet erg, het was allemaal toch erg lekker? Ze lag heerlijk te ontspannen, en voelde mijn half stijve jantje tegen haar roze sterretje drukken. Dat zal ik haar maar niet aandoen, dacht ik.

Even later spreidde ze haar knieën iets, wipte haar heupen iets omhoog en mijn piet vond vanzelf de weg naar de ingang van haar grotje. Ze richtte zich iets op, steunend op haar armen, en ik voelde mijn piet tot haar baarmoedermond naar binnen glibberen. Ik werd helemaal week en slap van het geile genot, van verliefdheid en van dat heerlijke kleine strakke kutje dat mijn voorhuid helemaal naar achter drukte, terwijl ze m’n piet met haar kutspieren vasthield alsof ik nooit meer weg mocht. Zacht begon ze met haar bekken- en kutspieren mijn piet te melken, ik dacht mijn God! Wat zijn Chinese meisjes geweldige minnaressen. Ik balanceerde steeds op het randje van klaarkomen, en alsof ze dat kon voelen, wist ze het zo te regelen dat het steeds net niet doorzette. Ik werd geiler en geiler, kreeg kramp in mijn ballen, en wist dat het niet lang meer zou duren. Opeens voelde ik dat ze doorzette, ik haalde diep adem, hield mijn adem even vast, en kwam opnieuw kreunend zinderend klaar, en voelde hoe haar baarmoedermond zich aan mijn eikel vast zoog. Toen ook het laatste restje sperma uit mijn jantje gemolken was, zeeg ze languit onderuit op mijn borst.

Ze paste in de lengte net niet op me, en ik had totaal geen hinder van haar gewicht. Dat voelde heerlijk eigen en vertrouwd aan. Heerlijk ontspannen streelde ik over de lengte haar rug, en ze mompelde; “Jacob, ik vind je lief”.

“Ik vind jou ook lief, lieve kleine Wah”, mompelde ik. Ze fluisterde, “als mijn vader dit weet, onthoofdt hij je met zijn familiezwaard, of hij dwingt je met me te trouwen.”

“Nou, zei ik, ik zou het wel weten.”

“Ja, wat dan? Een snelle en genadige dood door het zwaard?”

“Nu, weet je, ik ga het aan je pa vertellen, dan moet je wel met me trouwen!” Ernstig keek ze me aan.

“Zou je dat wel willen?” Ik bromde, “Zoals ik me nu voel, laat ik je nooit meer gaan.”

“Dat is lief van je, zei ze, zo denk ik er ook over.”

“Lieve Wah, vroeg ik, wil je verkering met me hebben?”

“Alleen als je altijd lekker mijn poesje likt,” zei ze.

“Dat is goed”, zei ik tevreden, en wist dat we samen een heerlijke tijd tegemoet gingen.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *