Jong

()


Ik was jong, heel jong… Groen als gras, totaal geen ervaring. Het nu volgende verhaal is een, zo goed als, een waargebeurd verhaal, met her en der een dichterlijke aanvulling mijnerzijds. Ik ga niet meteen het hele verhaal vertellen, maar in etappes. Deels om de spanning op te bouwen, maar ook om te zien of er waardering is voor het verhaal.

Ik was jong dus, ik zou na de aanstaande vakantie beginnen op de middelbare school. Ik woonde in Friesland, en een stukje van mijn huis vandaan was er net een ruilverkaveling geweest, waarbij de landerijen van de diverse boeren geruild en anders ingedeeld werden. Om het onderscheid tussen die landerijen aan te brengen, waren er grote sloten gegraven. Dit was aan het einde van de winter gebeurd, waardoor er in de zomer al behoorlijk wat begroeiing was. Een van die sloten, en juist DE sloot, ligt nabij een bos, en de sloot had bij de jeugd een naam.
Het was de favoriete zwem- en klooi plek geworden van de jeugd in het dorp, niet in het minst omdat het buitenaf lag, maar ook omdat hij met enige moeite te benaderen was op de weg van school. Maximale privacy dus, en als pubers hadden we geen behoefte aan bemoeizuchtige ouders of andere volwassenen. In groepjes werd die sloot bezocht en in één van die groepjes zat ik.

Die middag fietste ik van school naar huis, en besloot nog even langs de sloot te fietsen. Het was dus zomer, en dat zorgde ervoor dat ik lichte zomerkleding droeg. In mijn geval een shirt en een korte broek. Ik was jong, had geen ervaring en stond eerlijk gezegd ook nog niet ‘aan’. Dat gold voor ongeveer beetje iedere bezoeker van de sloot, want bijna iedereen ging gewoon in zijn of haar ondergoed te water. Zo ook die middag. Toen ik aankwam waren er al een paar van mijn groepje aanwezig, zowel jongens als meiden. Er werd geklooid, geplaagd, gezwommen en door sommigen ook een beetje uitgedaagd. Naarmate de tijd verstreek, vertrokken er steeds meer mensen. Uiteindelijk bleef ik over met een van mijn vrienden, en we bleven samen stomme jongens dingen doen in het water. Hij realiseerde zich hoe laat het was, en vertrok schielijk. Die avond zouden mijn ouders bezoek krijgen van doodsaaie mensen, dus ik had bepaald geen haast om te vertrekken. Het weer was nog heerlijk, het water goede temperatuur, dus waarom zou ik ook?

Wel moest ik plassen, dus ik klom het water uit en liep naar het nabij bosje. Onderbroek iets naar beneden, piemel eruit en wateren maar.
Terwijl ik zo aan het wateren was bedacht ik mij ‘goh, ik ben alleen, ik kan ook in mijn nakie zwemmen’. Ik keek zekerheidshalve even om mij heen, maar zag alleen een echtpaar dat verder op van mij aan het wegfietsen was. Dus, uit de broek en plons…. Het was heerlijk om het water om je piemel heen te voelen, niet iets erotisch, maar gewoon een gevoel van vrij zijn. De lome middag-avond, school bijna klaar, vakantie aanstaande, in je eentje… Terwijl ik zo aan het klooien was in het water hoorde ik plots iets. Ik schrok behoorlijk en terecht, want toen ik ging staan en het water uit mijn ogen wreef, zag ik plots een echtpaar staan. En omdat ik dus ging staan, kwam de aanzet van mijn piemel net niet boven de waterspiegel uit.

Het echtpaar was een man en vrouw van naar schatting, rond de 45 a 50 jaar. Ik geloof dat ik iets stamelde van ‘hallo’, echt goed weet ik dat niet meer. Ik weet wel dat de dame aan mij vroeg of het water lekker was, en of het water niet te smerig was. Het was een gewone en ontspannen vraag, dus de schrik zakte een beetje af bij mij. Ik zakte zelf ook een beetje af, ging door mijn hurken zodat het water tot aan mijn tepels kwam, want ja, op die leeftijd ben je nogal preuts. Ik gaf dus antwoord; dat we hier vaak kwamen dat het water juist lekker was van temperatuur en omdat het een afwatering betrof dat het water veel doorstroming had en daarom niet vies was. Zonder dat ik er erg in had, ging ik terwijl ik antwoord gaf weer een beetje staan, waardoor mijn piemel voor het echtpaar een beetje zichtbaar was. Het was duidelijk dat zij dat beiden registreerden, en ik was dan wel groen, maar tegelijkertijd niet onnozel; ik had dat door. Toen gebeurde er voor het eerst iets, ik vond het spannend dat zij mij konden zien.
Omdat het overduidelijk was dat zij hier geen bezwaar tegen hadden, ze gingen op de rand van de sloot zitten, ging ik door met mijn stupide ‘jongens water spelletjes’. Ondertussen keuvelden het echtpaar en ik wat, ik zou ondertussen echt niet meer weten waarover. Maar, ik weet nog heel goed dat ik het dusdanig spannend vond dat ik langzaam een stijve begon te krijgen. En door mijn jongens gedoe kregen de man en de vrouw daar elke keer een stukje van te zien. Omdat ik ook elke keer in het water dook, kregen zij ook mijn kont te zien: eigenlijk liet ik steeds meer van mijn naakte lijf zien.

“En Mieke”, hoorde ik de man zeggen, “heb jij geen zin om te zwemmen?” Zij gaf aan dat haar dit heerlijk leek, maar dat zij het ook wel wat raar vond. Als dame in de nabijheid van een dergelijke jonge jongen te gaan zwemmen. Terwijl zij dit zei, had haar man zijn schoenen uitgetrokken. “Ik ben benieuwd of het water inderdaad zo lekker en schoon is als de jongeman zegt, maar ik heb twijfel.” Dat hoorde ik hem zeggen, en het was overduidelijk dat hij mij totaal niet geloofde.

“Wauw, het is inderdaad heerlijk van temperatuur en het is ook helder water, want ik kan mijn voeten zien” was zijn verbaasde reactie. Ik was, totaal onnadenkend, aan de kant gaan staan en omdat het daar ondieper was, toonde ik mij in vol ornaat. Een jong jongenslijf, met een half stijve pik. Met voor mij een man en vrouw die betwijfelen of zij ook zouden gaan zwemmen. Ik voelde kriebels in mijn buik die nog niet eerder gevoeld had, nu weet ik dat dit pure lust is.
Ik werd door Mieke en haar man uitgebreid bekeken. Ik werd overvallen door een ongelofelijk dubbel gevoel: aan de ene kant wou ik wel door de grond zakken, zo naakt voor hen staan. Ik zou het liefst van de aarde verdwijnen. Aan de andere kant wond het mij enorm op dat Mieke en Henk zo naar mij keken, zo naar mijn pik en lijf keken. Met de kennis van nu, kan ik benoemen dat ik onbewust de dingen deed die uiteindelijk leidde tot meer, tot mijn inwijding. Toen was ik daar, in ieder geval bewust, niet mee bezig. Nu weet ik dat ik onbewust juist de knopjes van Mieke en Henk aan het indrukken was.

De lust won het van de preutsheid, ik bleef staan. Ik schaamde me tegelijk, wat moest zij wel niet denken dat ik hier met zo’n stijve voor hen stond Omdat mijn ongemak vanaf 1000 kilometer nog te zien was, zei Mieke: “geneer je vooral niet hoor, wij snappen het volledig. En wij zouden ons moeten schamen, want wij brengen jou in verlegenheid”. Simpele woorden, maar precies wat ik nodig had, het ongemak zakte een beetje. De lust en de geilheid echter, die zakte niet…

“Nou Henk, als het dan zo lekker is, waarom plons jij er dan niet in?” Hoorde ik Mieke Henk uitdagen. Henk dacht even na, en nu was het zijn beurt om zich heen te kijken om te zien of er geen mensen waren. Die waren er niet, het was immers al wat later geworden. Henk deed zijn shirt en broek uit, en liet vervolgens zijn onderbroek zakken. Het was voor het eerst dat ik een mannenpik zag. Henk was een tikje gezet, zongebruind en ging overduidelijk naar het naaktstrand: hij was egaal bruin. Ik wierp een vluchtige blik op zijn pik, en zag dat hij zich geschoren had. Zelf ben ik blond en licht behaard, van een afstandje zou je hebben kunnen denken dat ik ook geschoren was.
Henk plonsde nu ook in het water, en gedroeg zich behoorlijk uitgelaten. Het was niet een puf hete dag geweest, maar wel een tikkie benauwd; het zwemmen was lekker verfrissend. Henk kwam weer boven water en zei “nou Mieke, jij was degene die zin had om te zwemmen, dus…. Jij er ook in. Of moet ik je erin gooien”? Mieke begon te lachen, “nee schat dat is niet nodig.” Ze trok haar bloesje en rokje uit, en stapte in haar ondergoed langzaam het water in. “Jeetje, het is echt lekker en die bodem is helemaal niet zanderig maar lekker stevig”. Al haar bewegingen had ik nauwlettend gevolgd, ik denk zelfs eerlijk gezegd dat ik met open mond naar haar lichaam stond te kijken. Ze had dan wel nog ondergoed aan, maar dit was wit en van kant gemaakt, zodat je er veel doorheen zag. Ze had prachtig zware borsten, en door de kant heen kon ik haar tepelhof zien.

Ik wist niet meer waar ik het moest zoeken. Ik was dan wel jong en groen als gras, maar dat dit niet normaal was wist ik ook wel dat het puber-stout was van Henk en Mieke snapte ik ook wel. Maar terug kon of wilde ik niet, dus ik liet mij achter weer in het water vallen, en bleef op mijn rug drijven. Doordat ik dit deed, stak mijn jongenspiek fier boven het water uit, en dat terwijl Mieke vlak bij mij stond. Mieke en Henk wisselden even een snelle blik uit. Toen liet Mieke zich langzaam in het water zakken en ging zij beheerst een rondje zwemmen. Ik kon haar achterkant toen ook tot mij nemen, haar Bh-bandje, de achterkant van haar natte slip. Alles was nieuw voor mij, alles was raar en geil tegelijk.
Mieke ging weer staan, waardoor je haar tepelhof nog duidelijk zag en ook zag ik nu dat zij harde tepels had. Mijn blik ging naar beneden, naar haar slipje. Nu deze zeiknat was, kon ik de contouren van haar schaamhaar zien, althans: ik zag nog maar een klein stukje schaamhaar.
Terwijl Mieke zo bij mij stond, kwam Henk langzaam van achteren naar haar toe en ging achter haar staan. Ik zag, terwijl hij ging staan dat hij al een aardige stijve had, en dat zijn mannen piek een tikje groter en voornamelijk dikker was dan mijn jongens piek. Henk vleide zich tegen Mieke aan, en pakte haar borsten van achteren met 2 handen beet. “Weet je, dit is heerlijk speelgoed…”

Terwijl hij dat zei, begon hij haar borsten te masseren, terwijl tegelijkertijd Mieke haar hoofd in zijn nek legde. Henk haalde even zijn handen van haar borsten af, en maakte toen haar BH van achteren los. Omdat hij nat was bleef hij plakken aan haar borsten, dus Henk moest echt de BH los halen van haar borsten. Langzaam werden de borsten van Mieke voor mij zichtbaar, en waar ik dacht dat ik het toppunt van geilheid al bereikt had, zorgde de aanblik van haar grote borsten voor niet alleen een spijkerharde zak, maar ook voor het nodige voorvocht.
Mieke keek nu doorlopend naar mijn pik, naar mijn druipende jongenspik. Ze deed een stapje naar voren, terwijl Henk haar meteen volgde en hij haar borsten bleef masseren. Ik keek gebiologeerd naar haar borsten: ook Mieke was kennelijk naturist, want ze waren egaal bruin. Mieke was een tikje gezet en had dito borsten. Groot, zwaar, een tikje hangend en met prachtige tepels.

“Goh Henk, moet je eens kijken”, zei Mieke “ik ben niet de enige die nat is”. Vier paar ogen waren nu gefixeerd op mijn pik, waarop de druppels voorvocht goed te zien waren. Mieke legde haar wijsvinger tegen mijn pik aan en wreef met haar duim over het drijfnatte topje van mijn pik. Heel zacht, heel teder. Het was maar een kleine aanraking, maar zo extreem geil dat ik even heel kort trilde. Ik was gefixeerd aan het kijken hoe de duim van Mieke langzaam over mijn eikel bleef wrijven, elke keer bleef er maar voorvocht komen. Ik was echt drijfnat…
Terwijl haar duim bleef masseren, ging haar wijsvinger langzaam van boven naar beneden. Elke keer heel zacht bijna tegen mijn zak aan. Ik bleef maar kijken, naar deze zo simpele maar ook zo effectieve handeling. Ik registreerde dat er iets gebeurde met de hand van Henk, en hoefde maar even een stukje verder te kijken. Henk had zijn linkerhand van Mieke ’s borst gehaald, en was haar broekje ingegaan. Voor Mieke het moment om met haar vrije hand mijn hand te pakken en deze op haar borst te leggen. Voor het eerst voelde ik een vrouwenborst, waarbij Mieke zei “wrijf maar over mijn tepel dat vind ik lekker”. Ze zei dit met een lichte zucht in haar stem, ze vond alles overduidelijk lekker. Ik zag de andere hand van Henk ook verdwijnen, en besloot uit eigen initiatief Mieke ’s andere borst ook beet te pakken. Uit de reactie van Mieke bleek dat dit een goed plan was, want ik hoorde een lichte kreun. Deze lichte kreun, kwam niet alleen omdat mijn handen haar borsten streelden, maar ook omdat Henk haar slipje had uitgedaan, zodat ik nu bijna helemaal kon zien dat Henk haar aan het vingeren was.
Mieke ’s rechterhand bleef bezig om mijn pik zacht te masseren, mijn twee handen die haar borsten voelden en ik hoorde zowel Mieke als Henk lichtjes hijgen. Ik had echt het idee dat ik in het paradijs was dat het niet beter kon dan dit. Wat zat ik fout….

Nadat ik even kort had geknepen in haar tepel, liet Mieke mijn pik met rust en draaide zich om. Daardoor kwam mijn pik tegen haar billen aan, en Mieke dirigeerde een hand naar haar borsten, maar toen… Toen dirigeerde zij mijn andere hand naar haar kutje. Ik zou dat zelf niet gedurfd hebben, maar zij leidde mijn hand echt via haar buik naar haar kutje. Ik voelde haar streepje schaamhaar, en direct daarna haar warme en natte kutje. Mijn pik bleef maar voorvocht produceren, Mieke haar kont werd drijfnat van mijn geil. Mieke had daar de minste bezwaren tegen, want ze begon met haar kont tegen mijn pik aan te draaien en bijna een soort neukbewegingen te maken. Mijn vingers gleden tegelijkertijd door het kutje van Mieke, als een soort hongerig beest wou ik alles voelen. Mieke schoot in de lach: “doe maar rustig aan, je hoeft niet alles tegelijk te doen”. Het was overduidelijk dat ik onervaren was. Plotseling voelde ik de hand van Henk op mijn eigen hand, die mij rustig heen en weer over de venusheuvel van Mieke dirigeerde. “Zo heen en weer gaan, waarbij je ook langs haar clitoris gaat dat vindt Mieke heerlijk”. Henk bleef mij dirigeren, bleef mijn hand heen en weer schuiven. Soms dwong hij mijn hand even stil te houden, waarbij mijn vinger dan diep in Mieke ’s kutje verdween. Mijn andere hand bleef ondertussen Mieke ’s borst masseren, met duim en wijsvingers masseerde en kneep ik zachtjes in haar tepel.

Ik hoorde Mieke steeds meer gaan hijgen en voelde ook dat ze af en toe even door haar knieën zakte. En ook nog meer begon te draaien met haar heupen terwijl ze steeds harder en heftiger met haar kont tegen mijn pik aan begon te rijden: ze kwam bijna klaar. Ik zag dat Henk verrukt stond te kijken, terwijl hij nog steeds mijn hand aan het dirigeren was. Hij dwong mijn hand zich te focussen op haar clitoris en terwijl ik tegelijk wel doorhad dat ik mijn vinger in en uit haar kutje moest blijven bewegen. Henk boog voorover en begin met zijn mond aan haar tepel te zuigen, het moment voor Mieke om daadwerkelijk klaar te komen. Een groot aantal zuchten, gevolgd door veel gekreun en zich heel dicht tegen mij aandrukken; mijn onervaren jongens hand liet een oudere vrouw gigantische klaar komen. Het orgasme van Mieke duurde lang, Henk bleef mijn hand tegen haar kutje aan duwen en Mieke bleef tegen mij aan kronkelen…

Na enige tijd merkte ik dat Mieke ’s ademhaling weer wat normaler werd, en werd de druk van haar kont tegen mijn stijve pik minder. Mieke draaide zich om, gaf zonder enige waarschuwing een dikke zoen vol op mijn lippen en gaf mij daarna een knipoog. “Mijn hemel jongens, wat hebben jullie mij laten klaar komen, ik voel mijn benen nog trillen”. Henk begon te lachen, en gaf haar een tik tegen haar billen. Ik kon alleen maar met open mond alles bekijken: omdat Mieke nu iets verder van mij afstond, kon ik haar lichaam goed bekijken, iets wat ik heel gulzig deed.
“Lekker hoor, zo’n jonge vent, die kunnen blijven gaan” zei Mieke. “Maar eh, hoe heet jij eigenlijk?” Was de meteen daarop volgende vraag van Mieke. Mijn fameuze antwoord was; “Remco mevrouw”. Mieke schoot in de lach, “mevrouw, zeg je nou mevrouw tegen mij? Wat ben jij toch een schatje. Maar Remco” zei Mieke terwijl ze naar mijn pik keek, “volgens mij ben je nog lang niet klaar. Heb je zin om met ons mee te gaan naar ons huis? Anders kom je er wat karig van af nu”. Of ik zin had? Natuurlijk. Ik vroeg alleen wel “heel graag, maar kan ik dan bij jullie wel even naar huis bellen, om te zeggen dat ik veel later kom?” “Natuurlijk schat, geen probleem” was de reactie van Henk. Henk? Schat?
Mieke pakte haar natte spullen op van de grond, en terwijl ze bukte, had ik een prachtig zicht op haar kutje. En ik schrijf kutje, maar eigenlijk is kut meer op zijn plaats. Ze had door dat ik keek, en trok haar billen iets uit elkaar, zodat ik nog een beter zicht had. Henk en ik trokken al onze kleren weer aan, maar voor Mieke was niet mogelijk; haar BH en slipje waren immers drijfnat. “Nou, dan moet ik maar met mijn blote kut op het zadel gaan zitten” was haar uitspraak toen we op zouden stappen. “Dat vind ik niet erg, want dat schuurt dan zo lekker tegen mijn schaamlippen en klitje aan”. Het was overduidelijk, Mieke was nog altijd geil. Terwijl ze opstapte, deed ze nog een keer extra haar benen wijd, zodat ik nu ook van voren een goed zicht op haar openstaande kutje kreeg. “Lekker hè”, zei Mieke. “Een klein stukje fietsen, en dan mag je daar weer mee gaan spelen”. Volledig daas van alles stapte ik op de fiets, Henk en Mieke volgend. Het fietsen ging lastig, met zo’n stijve pik. Daas ook omdat ik niet wist wat ik moest verwachten, wat er nog ging gebeuren. Wist ik toen veel….

Het bleek gelukkig niet ver fietsen, want al vrij vlot verlieten Mieke en Henk het fietspad, en fietsten toen een amper verhard paadje in, op weg naar wat hun huis bleek te zijn. We kwamen aan bij een grote heg van coniferen, waar een deur in bleek te zitten. Henk stapte af, draaide de deur van het slot en volgend op het gebaar van Mieke volgde ik hen. Toen we door de deur waren, hoorde ik Henk deze weer afsluiten. Henk en Mieke zetten hun fiets tegen een schuurtje, ik volgde hun voorbeeld maar. Net zoals ik hun volgde, toen ze richting hun huis liepen. Mijn erectie was bepaald niet gezakt, het kontwiegen van Mieke voor mij droeg daar nogal aan bij. Bij het huis aangekomen liep Mieke richting het terras, en Henk vroeg aan mij “loop je mee?”

Omdat ik hem kennelijk nogal onnozel aankeek, zei hij “je wilde toch bellen?” Oh kut ja dat was ik glad vergeten. Mijn moeder nam op, en ik vertelde haar dat ik bij een vriend bleef hangen dat ik daar ook bleef eten, en dat ik niet precies wist hoe laat ik thuis zou zijn. “Fijn, dan hebben we alle tijd voor je” zei Henk, die bij mij was blijven staan. Ik wilde die woorden even bij mij laten indalen, maar voordat ik de kans daartoe had vroeg Henk “ga je mee” en zonder een antwoord af te wachten liep hij richting het terras. De tuin was helemaal omsloten door die coniferen, waardoor ze maximale privacy hadden. Henk sloeg de hoek om, en als een puppy volgde ik hem. Bij het terras aangekomen, werd mij de adem ontnomen. Op dat terras stond een grote zonnebank, waar je volgens mij wel met 5 personen op kon liggen. En daar lag Mieke, helemaal naakt, wijdbeens. De zon zorgde ervoor dat haar huid glinsterde, door haar adem bewogen haar borsten zachtjes heen en weer. Het was gewoon een magisch gezicht, en toen zakte mijn blik verder naar beneden, naar haar gespreide benen. Haar kutje lag volledig in beeld, en gebiologeerd bleef ik kijken naar haar kruis. Mieke begon mij verder te plagen, door haar handen over haar borsten, buik en dijen te laten dwalen. Ik bleef zo gebiologeerd kijken, dan ik wel doorhad dat Henk mij uitkleedde, maar dat ik dit tegelijk eigenlijk niet registreerde. Ik was zo hard en zo nat dat ik het gevoel had dat ik stond te druppen vanuit mijn piemel.

Mieke schoof ietsjes onderuit, ondertussen “kom eens bij mij, kom eens tussen mijn benen liggen” tegen mij zeggen. Terwijl mijn blik doorlopend op haar kutje gericht was, deed ik wat ze mij vroeg. Ik ging op mijn buik liggen, en kwam met mijn hoofd vlak bij haar kutje. Dit was kennelijk niet helemaal hoe Mieke het bedacht, want ze schoof nog iets onderuit, daarmee mijn gezicht in en tegen haar kutje duwend. Die geur, die geur hè… Zelfs nu, meer dan 30 jaar verder in de tijd, kan ik die geur meteen weer oproepen.
De geur oproepen dat is dus geen enkel probleem, maar hem beschrijven dat lukt me na al die jaren nog steeds niet helemaal. Ik doe de geur tekort als ik zeg dat het een mengeling is van nectar, oesters en andere natuurlijke producten. Ik was al zo geil als boter, maar de geur en de aanblik letterlijk voor mijn neus!- van Mieke haar kutje deed mij buiten zinnen raken, het was een echt afrodisiacum voor mij. Het was overduidelijk dat Mieke verwachtte dat ik haar zou likken, en dat deed ik dan ook: met overgave. Zowel het proeven als het voelen van de binnenkant van haar kutje met en op mijn tong, het was geweldig. Mieke duwde even tegen mijn voorhoofd, daarmee mijn hoofd iets omhoog drukkend: “wat zalig, zo’n lekker onervaren joch, die mijn kutje likt. Je onhandigheid maakt het juist nog lekkerder.” Je vindt het lekker dacht deze beffer bij zichzelf? Haha, je moest eens weten hoe heerlijk ik dit vind!

Ik drukte mij even op mijn ellebogen, zodat ik nog beter naar haar kutje kon kijken. Deze stond open, en was natter dan nat. Ik keek even omhoog, en zag net dat Mieke oogcontact maakte met Henk. Niet veel later voelde ik zijn handen op mijn rug, begon Henk mij langzaam te masseren. Ik werd gemasseerd, ik likte en vingerde een kutje… Ik had slechtere dagen meegemaakt? Met de kennis van nu weet ik dat de geur van Mieke haar kutje ervoor zorgde dat ik niet verbaasd was dat Henk mij masseerde dat dit paste in het beeld. Maar, ik was toch een beetje verrast dat de handen van Henk, na uitvoerig mijn rug te hebben gemasseerd, afdwaalde naar beneden. Hij ging heel kort over mijn billen heen, om vervolgens uitgebreid mijn beide benen te strelen en te masseren. “Doe je benen eens wijd” was de vraag van Henk, “dan kom ik tussen je benen zitten en kan dan je dijen beter masseren.”

Volledig automatisch schoof ik mijn benen van elkaar en meteen kroop Henk tussen mijn benen. Met zijn duimen kneedde hij mijn dijen, terwijl zijn vingers de aanzet van mijn billen elke keer aanraakte. Hemels dat vond ik het helemaal, en dat onderbouwde ik door af en toe te kreunen, daarbij even mijn mond van Mieke haar kutje haalde. “Wat een lekkere kont heeft deze jongen hè”, was Mieke haar vraag aan Henk. Die gaf meteen antwoord; niet met zijn mond, maar met zijn handen. Met draaiende bewegingen werden mijn beide billen gemasseerd, iets wat zowel een ontspannend als geil gevoel opriep. Ik liet mijn hoofd tussen haar dijen even rusten, waarbij mijn linkerbeen een beetje omhoog kwam. Henk ging door met het masseren van mijn billen, maar deed met zijn linkerhand ook de aanzet van mijn linker heup: daar kon hij nu bij. Zijn rechterhand stopte met masseren, en met zijn wijsvinger ging hij langzaam en rustig door mijn bilspleet, op het einde kwam hij bijna in de buurt van mijn anus. Ik sidderde, waarbij mijn hele lijf even trilde; “wow, en of hij dat lekker vindt” was het commentaar van Mieke. Terwijl ze dat zei, schoof ze langzaam naar achter, met als toevoeging “draai je eens om schat?”.

Zonder nadenken deed ik het, en terwijl ik mij omdraaide, werd daardoor een enorme natte plek op het zonnebad onthuld: ik was zo nat geweest, ik was zo geil geweest dat het voorvocht was blijven stromen. “Wauw” was het commentaar van Mieke, terwijl ze met haar vingers door de natte plek ging, en deze vervolgens in haar mond stak. “Heerlijk, ik proef je geil, wat een geil gezicht zo’n grote natte plek”. Zonder verder commentaar stapte Henk naar achteren zodat Mieke mij helemaal op mijn rug kon draaien.
Het gevoel dat alles mij overkwam, bleef overheersen, maar waar ik net alles onderging alsof ik er zelf niet bij was, werd ik mij nu iets bewuster van de situatie. Van de unieke situatie waar ik mij als jong broekje in bevond. Een situatie die alweer ging veranderen, want zonder iets te zeggen kwam Mieke over mij heen zitten, met haar mond boven mijn kruis. Dat betekende dus ook dat haar kruis boven mijn hoofd hing, de aanzet tot het fameuze standje 69. Nu ik iets meer afstand had, probeerde ik meer op te nemen. Ik keek naar Mieke haar dij, haar kutje, haar buik, haar sproetjes. Natuurlijk had Mieke een buikje, maar niet storend eerder lief en lekker. Ik keek verder omhoog en zag haar tieten net boven mijn pik bungelen, waarbij haar tepels bijna mijn buik raakten.

Mieke bukte verder, waardoor haar tieten mijn buik raakten. Ik voelde Mieke haar adem op mijn pik, die van weeromstuit nog harder begon te lekken, er leek geen einde aan het voorvocht te komen. Oordelende naar de nagels, voelde ik Mieke haar nagels van mijn knieën naar mijn kruis gaan, daarmee een gevoel creërende dat tussen kietelen en genot in lag. Door dat gevoel begon ik met mijn benen te draaien, om daarmee de energie kwijt te kunnen raken. Mieke maakte meteen van de gelegenheid gebruikt, en ging via mijn liezen richting mijn zak. En zonder enige aankondiging pakte ze met haar rechterhand mijn zak extreem stevig beet en met haar linkerhand begon ze met de muis van haar hand rondjes te draaien over mijn zeiknatte eikel. Gelijktijdig dat Mieke mijn zak beet pakte, ontsnapte mij bij een grote zucht-kreun, wat voor haar weer aanleiding was haar kruis te laten zakken. Omdat haar benen gespreid waren, kon ik haar clitoris overduidelijk zien, en haast in trance bewoog mijn mond zich weer naar haar kutje, maar nu juist naar haar clitje. Ik begon hier, wat minder gehaast dan eerst, heerlijk op te zuigen.
Wat een genot; mijn zak die stevig werd beetgepakt, het draaien op mijn eikel, haar clit in mijn mond… De rest laat ik aan jullie verbeelding over, maar daar waar het realiteit was godsonmogelijk heerlijk, pijn, beffen en neuken, met nog een paar eigenaardigheidjes tussendoor.

Big John

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *