Lisa

()

Ik ontmoette Lisa de laatste dag van een trip die ik deed met Yasmine. Ze stelde voor om twee van haar vrienden, Lisa en Jack uit te nodigen en dat leek me wel een leuk idee. Na verschillende dagen samen waren we wat op elkaar uitgekeken en konden we verse input gebruiken voor onze laatavond- sessies.

Lisa was inspirerend. Ik observeerde haar de hele tijd. Beeldschoon, spiritueel, intelligent en jong. Ze kon mijn dochter zijn, maar leeftijd is iets wat me nooit boeide. We hadden een mooi weekeinde met ons groepje, en ’s avonds speelden we spelletjes die me nog meer inzicht verschafte in haar persoon. Het onderwerp Tantra kwam ter sprake en ik merkte dat dit haar boeide. Zondagmiddag nam ik afscheid van het bonte groepje maar iets zei me dat er een vervolg zou komen.

Ik stuurde Lisa twee weken later een berichtje uit of the blue, of ze zin had om mee te gaan naar het Markermeer, zeilen met de boot van een vriend van me. Twee dagen duurde het voor ze antwoordde. Ze vond het leuk, en wilde eventueel wel eens wat magic mushrooms meebrengen, iets wat ik haar verteld had dat het me intrigeerde. We zouden vrijdag vroeg gaan zeilen, dus ik stelde haar voor om donderdagmiddag langs te komen, en dan de paddo’s te testen die avond.

Ik haalde haar op aan het busstation, en in tegenstelling tot vorige keer met haar vriendin erbij, waar er een duidelijke afstand en no-touche gold tussen ons, was ze nu meteen op haar gemak en praatte vlot. Ik wilde voor haar koken, maar dat was blijkbaar geen goed idee met de paddo’s, dus na wat sangria aten we een van de twee porties en gingen dan met de Zodiak naar de overzijde van de rivier, en trokken het natuurpark in, gewapend met kussens, dekentjes en een MP3 player.

De paddo’s deden hun werk en Lisa en ik ging aan het trippen, soms heel emotioneel, in kleermakerszit naast elkaar. We zagen duizenden kleuren in de lucht en een magische zonsondergang, waarna de muggen hun intrede deden en we besloten terug te gaan naar de boot. Terwijl zij duidelijk nog sterk aan het trippen was, was ik terug redelijk op aarde neergedaald. Teruggekomen besloten we het tweede deel van de truffels te verorberen en we installeerden ons in de salon. Met zweverige muziek erbij begon ik haar voeten te masseren, terwijl ik diverse visioenen zag passeren. Van haar voetjes naar haar benen en weldra ging ik haar voorzichtig elders aanraken, wat ze liet begaan en waar ze duidelijk van genoot. Ik mocht haar borsten strelen, nog steeds gekleed weliswaar, en ze genoot van de aanrakingen van haar hoofd en nek.

Het werd middernacht en ik stelde voor om wat te gaan zwemmen. Het water was 21° dus best ok. Zonder veel na te denken speelden we allebei onze kleren uit en ik dook als eerste het water in, terwijl zij op de rand van de boot nog even twijfelde. De halve maan gaf me een mooi zicht op haar perfecte naakte lichaam. Even later zwom ze naast me, nog steeds zo high als wat. Ik lette erop dat ze niet te ver van de boot afdwaalde, en na een kwartiertje gingen we terug aan boord, een hete douche en dan belandden we terug op de bank, naakt deze keer. Het strelen en genieten ging verder, tot ik voorstelde om te gaan slapen. Ik ging alvast naar bed en zij besloot haar pyjama aan te trekken en in een van de twee andere kamers te gaan slapen, daar had ik niet op gerekend.

Ongeveer om 4 uur in de ochtend stond ze opeens in mijn kamer en kroop dicht tegen me. Ik omarmde haar koude lichaam en begon haar te strelen. Ze genoot van mijn warme naakte lijf en speelde al snel haar pyjama broek uit, en wat later haar topje. Ze liet mijn aanrakingen welgevallen en uitte af en toe een kreuntje als ik haar borsten intens vastnam en masseerde. Wanneer wat later mijn hand zich een weg baande in haar zwarte heupslipje stootte ik op een maandverband, wat mijn enthousiasme op die plek wat temperde. We vielen uiteindelijk intens verstrengeld in slaap.

De volgende ochtend prepareerde ik ontbijt terwijl ze nog languit lag wakker te worden. Ik genoot van de aanblik van haar bijna naakte lichaam. We reden vervolgens naar Amsterdam, pikten de schipper op en gingen dan zeilen op het Markermeer naar Hoorn, waar de volgende ochtend nog een dame ons zou vergezellen. Er waren vier slaapplaatsen op de boot, een dubbele en twee enkele. Ik had me ’s avonds dus op de dubbele geïnstalleerd in de veronderstelling dat ze zou aanschuiven, maar neen, ze verkoos ervoor alleen te slapen. Was ik te ver gegaan?

De volgende dag eindigden we op de Markermeer eilanden en bij de verdeling van de bedden besloot ze bij mij onder het dubbele dekbed te kruipen. Na enkele minuten verstrengelden haar voetjes zich met de mijne waarbij ze me in het oor fluisterde “is dit toegestaan?” De kleren bleven aan gelet op de twee anderen maar onze handen vonden de weg en de stijfheid van haar tepels bevestigde dat ze het leuk vond. Ze genoot ook duidelijk van mijn erecties die ze regelmatig kon voelen. Die avond zette ik haar thuis voor de deur af, en ik voelde dat dit niet de laatste keer ging zijn…

Een week later stuurde ik haar een bericht dat ik het erg spijtig vond dat ze weldra in het buitenland zou gaan studeren, en dat ik haar graag ervoor nog eens een laatste keer zou willen ontmoeten. Wat met paddo’s onder een volle maan volgende maandag. De dag erna stuurde ze me dat ze maar wat graag dit wilde doen, met de vraag erbij of het aanbod, dat ik haar de eerste keer had gedaan om haar in de wereld van tantra te introduceren, nog geldig was…

Die maandag na het werk haalde ik haar opnieuw af van de bus, en we vertrokken meteen met de boot naar een rustige plek om daar voor anker te gaan. We doken in de hapjes en de sangria, om dan bij zonsondergang naar een van de verlaten vlothuisjes te varen met het roeibootje, gewapend met een dekbed, deken en olielamp, en muziek. Dit nadat we opnieuw een portie magic mushrooms gekauwd hadden.

We bleven enkele uren in het drijvende huisje, afwisselend knuffelend op de luchtmatras onder het dekbed, dan wel op het terras kijkende naar de maan. Rond twee uur besloten we terug te gaan naar de boot, om dan opnieuw naakt te gaan zwemmen, deze keer wel wat kouder in het water, 19°. Na de hete douche kwam ze alleen gekleed in een kleine zwarte slip met heupband naast mij liggen. Ik vroeg of ze zin had in een massage met etherische oliën en dat zag ze wel zitten. Na eerst uitgebreid haar rug en benen gemasseerd te hebben, kon ik moeiteloos haar slipje verwijderen en haar zachte billen dezelfde verwenbeurt geven als de rest van haar achterzijde, waarna ze zich omdraaide en haar voorzijde aanbood om dezelfde manipulaties te ondergaan. Ze lag met gesloten ogen duidelijk intens te genieten, hoewel de verrassing groot was toen ik opeens van handen overschakelde naar tong en haar klitje en schaamlipjes begon te verwennen. Ik voelde haar meer dan eens schokkend klaarkomen, waarna ik haar even liet rusten.

Wat later nodigde ik haar uit voor de yam-yum positie met eerst eye gazing, en erna de handoplegging op het hart, bij haar een zachte warme borst. Onze geslachtsorganen ontmoetten elkaar terwijl onze lichamen steeds dichter bij elkaar kwamen, en voor mij het moment wat aangebroken om haar te zoenen. Ze reageerde eerst verrast, maar beantwoordde al snel mijn zoen met intensiteit en na een uitgebreide zoensessie neep ze me zo dicht tegen en in haar als maar mogelijk was. Erna vielen we moe en voldaan in slaap.

We sliepen “tot ver na de noen”, zoals Rob de Nijs dat zo mooi zingt. Toen ik haar na de erg late lunch terugbracht naar de bushalte, wist ik dat ik nu echt afscheid van haar moest nemen.

Lisa, het ga je goed, kom terug binnen twee jaar voor meer…

Alejandro

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Lisa”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *