Achttien

()

Wat doet een jongen van achttien jaar jong? Pas bevrijd uit de gevangenis die de katholieke kerk heet. Terwijl Blondie op nummer één staat en de hormonen door het ranke lijf gieren. Juist… Fantaseren.

Blondie is hot. Iedereen wil met haar trouwen en ik ook. In mijn fantasie bedrijf ik iedere dag de liefde met haar. Ik koop muziekbladen waarin ze staat afgebeeld, verzamel foto’s en ik teken haar dagelijks na. Ook nu. Altijd zonder kleren. Soms met een smetteloos kutje, maar net zo gemakkelijk met een subtiel streepje of een geil dotje boven haar spleet. Met kleine tieten of met grote tieten. Haar tepels steken altijd recht vooruit. Terwijl ik Debbies bloedgeile lichaam vorm geef op papier, verhardt mijn lul en mijn onderbroek wordt natter en natter. Tot ik het niet meer houd. Dan scheur ik mijn broek van het lijf, pak met mijn vrije hand mijn pik beet en begin er mee te spelen. Geil als een bok laat ik mijn potlood over het papier glijden en creëer ik zorgvuldig mijn eigen, meest verrukkelijke Blondie. Als de tekening klaar is, leg ik Debbie op mijn kussen, gooi de rest van mijn kleren uit en kijk opgewonden in haar mooie ogen. Botergeil en gewillig als een hoer kijkt ze terug. Mijn onweerstaanbare, geile Debbie. Ik droom weg bij haar wulpse tieten en haar smeuïge kut. En ik ruk door tot mijn witte zaad krachtig uit mijn glimmende eikel gutst. Het is een dagelijks ritueel. Samen met Debbie. Ik ben achttien jaar jong en altijd geil.

Het feit dat ik ondertussen een vriendinnetje heb, verandert daar maar weinig aan. Ze lijkt trouwens wel op Blondie. Mijn Suzanne heeft ook blond haar en is net als Debbie tenger gebouwd. Daarbij heeft ze een vergelijkbare kaaklijn en innemende, blauwe ogen. Toen ik haar vorige week mijn tekeningen van Debbie liet zien, begon ze acuut te blozen. Schuchter vroeg ze of ik ook een dergelijke tekening van haar wilde maken. Ze gaf me een foto en ik maakte een prachtig kunstwerkje. Mijn vriendinnetje Suzanne poedelnaakt. Met prachtige tieten, harde tepels en een kutje waar je u tegen zegt. Trots nam ze de tekening mee naar huis. Wist ik veel dat haar moeder het iets later zou vinden…

Het is vrijdagavond als ik met Suzanne heb afgesproken in het jongerencentrum in ons dorp. We drinken wat, kijken naar een punkbandje en omdat Suzanne het druk heeft op school gaan we redelijk op tijd naar huis. Het is een uur of één als we vertrekken en Suzanne vermoedt dat haar moeder nog niet in bed ligt.

“Laten we even ergens gaan liggen,” stelt Suzanne voor.

“Ik moet een momentje ontnuchteren. In deze toestand wil ik mijn moeder niet onder ogen komen. Ik heb redelijk veel op…” Gelukkig is dat in het boerendorp waar we wonen geen enkel probleem. We lopen langs het bedrijf van boer Schipper, waar om de hoek van de boerderij een heerlijke hooiberg op ons wacht. En als we de ladder opklauteren hebben we nog mazzel ook. De hooiberg is vrij… Het zwakke schijnsel van een lantaarnpaal biedt voldoende licht om een aangenaam plekje te vinden.

Als we zij aan zij in het hooi liggen voel ik mijn hart bonken van verliefdheid. Suzanne kijkt me aan met haar prachtige ogen en kust me. Als een slang schuift haar tong bij me naar binnen en ze grijpt me zonder omwegen in mijn kruis. Al vrijend opent ze mijn gulp waarna mijn stijve pik als een dolle stier uit mijn broek springt. Ik heb ondertussen mijn hand in haar slipje geschoven en voel dat haar muisje kletsnat is. Suzanne is zo geil als een gympie en zodra ze zich heeft ontdaan van haar kleren gaat ze hijgend op mijn pik zitten. Soepel schuift ze mijn harde paal in haar spleet en begint te raggen dat het een lieve lust is. Ze neukt me zo geil dat ik binnen een minuut al klaarkom. Veel te snel voel ik het zaad op volle kracht door mijn pijp gieren en onbeschaamd spuit ik bruusk haar buikje vol. Suzanne komt niet veel later. Ik hoor haar zuchten en steunen en haar benen trillen zo heftig dat ze tijdens haar orgasme van me af rolt en naast me neervalt in het hooi. Gelukkig en voldaan kijkt ze me aan.

“Daar knapt een mens van op…” Zegt ze met een charmante glimlach van oor tot oor. We liggen nog een kwartiertje met elkaar te spelen, totdat we besluiten de hooiberg te verlaten. Zoals gewoonlijk breng ik Suzanne aan het einde van de avond weer veilig thuis. Altijd netjes tot de achterdeur. Daar vrijen we een minuut of tien en dan vertrek ik weer. Maar dit keer loopt het anders. Als we aankomen bij de achterdeur lopen we onverwachts de moeder van Suzanne tegen het lijf.

“Ojee,” zegt ze verontschuldigend. “Sorry hoor. Maar ik wilde jullie echt niet storen. Ik heb even een fles rode wijn uit het tuinhuisje gepakt. Ik had nog zin in een afzakkertje.” Dan stapt ze op me af en reikt me de hand. “Jij moet Joey zijn,” zegt ze vriendelijk. Ondertussen kijkt ze me belangstellend aan. “Dat klopt, mevrouw,” antwoord ik verlegen. “Zeg maar Chantal, hoor.” Zegt ze lachend. “Je hoeft me geen mevrouw te noemen. Maar wat leuk om even kennis met je te maken. Doen jullie anders even een wijntje mee? Zo laat is het toch nog niet?”

Even lijk ik te zweven, even ben ik van de wereld. Maar ik herpak me snel en sta vervolgens aan de grond genageld van verbazing… “My God,” denk ik bij mezelf… “Is dat Susanne ‘s moeder?”

Ze is net zo mooi als Suzanne, maar dan fruitiger, volwassener. Haar borsten zijn duidelijk groter en de vrouwelijke vormen uitbundiger. Ze draagt zwarte pumps en een strak, kort rokje. Daarop een witte blouse waarin haar ronde tieten traag op en neer dansen. Ik vraag me af of Chantal een beha draagt, want haar tepels steken brutaal door haar blouse naar voren. En dan haar gezicht. Net als Suzanne heeft ze die karakteristieke kaaklijn en prachtige donkerblauwe ogen. Mooie, gestifte, rode lippen en licht krullend, bruin haar. Ik ben overdonderd. “Godverdomme, wat een geile chick.” Dromerig meng ik me weer in het gesprek tussen moeder en dochter.

“Ik weet het niet,” zegt Suzanne dan. “Ik ben wel erg moe. Ik ben ik echt aan mijn bed toe…”

“Maar laten we anders één glaasje doen…?” Zeg ik overmand door geilheid. “Het lijkt me leuk om even kennis te maken met je moeder.”

“Oké,” zegt Suzanne dan maar om het feestje niet te bederven. “Eén wijntje en dan ga ik slapen.”

We nemen plaats op de bank en in een ongedwongen sfeer ontwikkelt zich een leuk gesprek. Geen spanningen en geen tenenkrommende stiltes. Suzanne ‘s moeder blijkt een aangename vrouw die leuk kan vertellen. Ze is vierendertig jaar en was dus achttien toen Suzanne werd geboren. Ze vertelt verhalen over de jeugdige Suzanne en over Suzanne ‘s vader die inmiddels met de noorderzon is vertrokken. Verder gaat het gesprek over muziek. En Chantal blijkt net als Suzanne en ik van alternatieve muziek te houden. Ik heb het idee dat ik nog uren kan lullen met haar, maar Suzanne is helaas aan het eind van haar Latijn. Na een zware schoolweek en een berg repetities is ze hondsmoe. Ze begint steeds vaker te knikkebollen en op het moment dat Suzanne geruime tijd haar ogen sluit, schenkt Chantal stiekem mijn glas weer vol. Als Suzanne iets later weer bij zinnen komt, gaat ze staan en zet haar halfvolle glas wijn bij mij neer.

“Drink jij hem maar op, lieverd. Ik ben echt helemaal stuk. Ik ga lekker naar bed.”

“Je hebt gelijk, Suzanne,” zeg ik. “Als je bekaf bent, is het bed je beste vriend.”

Ik loop met haar mee de trap op en ga even naast haar liggen op bed. Binnen een minuut slaapt Suzanne. Ik kus haar op het voorhoofd en ga stilletjes naar beneden. Met een bonkend hart en een kloppende roede. Tijdens het gesprek met mijn schoonmoeder ben ik zo geil als een makreel geworden. Die geile blik, die fameuze borsten, die heerlijke kont in dat strakke, korte rokje. Mijn ademhaling versnelt en mijn maag draait rondjes van wellust. Ik weet niet of het echt zo is, maar ik heb het vermoeden dat ze me aan het versieren is. En ik ga haar geen strobreed in de weg leggen. Als ik de woonkamer weer betreed, zit Chantal in haar uitgebreide platenverzameling te bladeren. “Jij houdt wel van alternatieve muziek hè?” Vraagt ze als ik weer plaats neem op de bank. “Heb je wel eens van King Crimson gehoord…?”

“Tsja, die naam zegt me wel iets,” antwoord ik. “Dat is nogal experimenteel, toch?”

“Nou ja, ik weet niet hoe je het omschrijft; het is gewoon fantastische muziek. Ik zal het eens draaien. Dit is de LP Islands. Eén van mijn favorieten, het nummer heet Ladies of the road.”

Chantal plaatst de naald op de plaat en komt naast me op de bank zitten. Uit de boxen hoor ik zachtjes een jazzy gitaartje opkomen. Vanuit de verte. Een vuig gitaartje, ritmisch ondersteund door een simpel tamboerijntje. Als de zanger van de band zich in het nummer mengt, wordt de muziek intenser. De tekst lijkt me tamelijk geil. ‘I smiled and just unzipped her…’ Hoor ik King Crimson zingen en tegelijkertijd kijk ik richting mijn schoonmoeder. Mijn hart bonkt in mijn rusteloze lijf. Een zodanige opwindende vrouw heb ik zelden gezien. De tent in mijn broek is intussen zo duidelijk dat ik er alles aan doe om het te verbergen. Maar dat wordt steeds ingewikkelder. Ik besef dat ik nu eigenlijk naar huis moet gaan. Maar mijn verstand laat me weer eens in de steek. Daar zit ik dan op de bank naast mijn verrukkelijke schoonmoeder. Een wijntje in de hand en een losgeslagen pik in mijn broek. Ik neem af en toe een slokje en gluur stiekem naar de tieten van Chantal. Ik zie haar tepels vooruit steken terwijl de muziek maar voortstuwt. Een scheurende en piepende saxofoon maakt het nummer nog heftiger. De diepe bassdrum lijkt synchroon te lopen met mijn heiende paal. ‘All of you know, that the girls of the road, are like apples you stole in your youth,’ zingt King Crimson.

Ik kan nog maar aan één ding denken. Die appels, die sinaasappels, die tieten. Die fantastische tieten. Die godallemachtig, lekkere tieten. En die geur. Zo vrouwelijk. Haar lichaam ruikt zo geil als een bad vol bloeiende jasmijnbloemen. Ik zet mijn glaasje wijn op tafel en overweeg serieus om mijn handen brutaal op haar machtige prammen te leggen. Maar ik durf niet. Om mezelf een houding te geven, ga ik quasi nonchalant achterover zitten; met mijn benen relaxed over elkaar. Ik leg mijn armen opzichtig op de leuning van de bank. Het kan me ondertussen geen reet meer schelen of Chantal mijn stijve ziet. Stiekem hoop ik het zelfs. Ze zit naast me op het puntje van de bank en heeft haar handen op haar blote knieën gelegd. Ik voel haar lichaam gloeien en ik neem het aroma van haar parfum in mij op. Haar ogen kijken me vurig aan en ik merk dat ze de paal in mijn broek ontdekt. Ik zie haar genieten. En ik geniet mee… Op dat moment blaast de saxofonist een wervelend slotakkoord en geleidelijk glijdt de muziek weg. Totdat het muisstil is in de kamer.

“En… Wat is je eerste indruk van King Crimson?” Vraagt Chantal nieuwsgierig.

“Heftig,” weet ik alleen maar uit te brengen…

“En geil?” Vraagt ze. “Ja, geil ook,” zeg ik blozend. “Je hebt tenminste een aardige bobbel in je broek gekweekt.” Zegt Chantal lachend. Ik kijk naar mijn kruis en zie dat ze gelijk heeft. Mijn pik staat rechtop en omdat ik een broek draag van een dunne stof, is de vorm van mijn paal duidelijk zichtbaar.

“O jee,” lach ik verlegen. Snel bedek ik mijn kruis met mijn handen. “Sorry mevrouw dat was niet de bedoeling, hoor.”

“Geen mevrouw hè, hadden we afgesproken. Noem me maar gewoon Chantal. Ik ben toch geen vreemde meer voor je?” Dan schuift mijn aanstaande schoonmoeder tegen me aan en legt haar arm moederlijk op mijn schouder.

“Het geeft niets. Joey. Ieder mens is wel eens geil. Ik ook hoor. Vooral toen ik vanavond die tekening van Suzanne zag liggen in haar slaapkamer. Wat een geil kunstwerkje… Je kunt mooi tekenen. Het wondt me echt op. Kun je van mij ook een dergelijke tekening maken…?”

“Oh ja, maar natuurlijk,” zeg ik…“Als je een geschikte foto hebt?”

“Misschien wel… Of moet je daarvoor een naaktfoto hebben?” Vraagt Chantal baldadig.

“Nou ja dat is wel het makkelijkst…” Antwoord ik stoer. “Oké,” zegt ze. “Zullen we die foto nu even maken?”

Ze kijkt me ondeugend aan en ontdoet zich glimlachend van haar pumps. Dan gaat ze staan en zonder de minste schroom trekt ze haar shirt langzaam over haar hoofd. Tergend langzaam komen Chantals weelderige borsten onder haar blouse tevoorschijn. Haar gebruinde tieten zijn nog mooier dan ik had verwacht. Bij iedere beweging dansen haar borsten nonchalant op en neer. De donkerbruine tepels staan stijf vooruit en ik moet mezelf tot het uiterste beheersen om er niet direct mijn tanden in te zetten. Dit zijn geen meisjes puntjes meer, dit zijn echte vrouwen spenen. Heupwiegend schuift ze daarna haar rokje een stukje omlaag, tot net boven haar knieën. Ze draagt een zwart kanten slipje. Dan neemt Chantal weer plaats op het puntje van de bank en laat haar rokje langs haar kuiten op het tapijt glijden. Plagerig kijkt ze me aan.

“Is dit al genoeg voor de foto of moet mijn slipje ook uit?” Ik kijk haar aan en zie de wellust branden in haar twinkelende ogen. “Als jij je ook uitkleedt, doe ik mijn onderbroekje uit.” zegt ze dan zachtjes. Plotseling klinkt haar stem een stuk zwoeler. “Ik wil die stijve hengst van jou wel eens in het echt zien.” Fluistert ze zachtjes in mijn oor.

“Maar als Suzanne wakker wordt?” Zeg ik met mijn laatste restje relatief vermogen. “Wees maar niet bang Joey, die slaapt zeker door tot morgenochtend.”

Chantal knipoogt naar me alsof ze suggereert dat ze haar een slaappilletje heeft toegediend. Ik wil het niet weten en ik hoef het niet te weten. Maar ik heb mijn keuze gemaakt. Mijn gevoel wint het gemakkelijk van mijn verstand. Snel trek ik mijn kleren uit en iets later sta ik in mijn onderbroekje tegenover haar. Ze bekijkt me van top tot teen en knikt goedkeurend. Ze streelt mijn schouders en zet haar mond op die van mij. En terwijl haar tong langzaam bij me naar binnen glijdt, verplaats ik mijn handen richting haar verrukkelijke tieten. Als een kind zo blij begin ik met haar zachte borsten en haar tepels te spelen. Mijn tong raast als een orkaan door Chantals mond en ik voel het voorvocht kwistig uit mijn eikel stromen. Zo geil als een beer duw ik mijn snoeiharde pik tegen haar naakte buikje. Chantal kreunt zachtjes en schuift haar hand brutaal in mijn onderbroek, waarna ze haar vingers over de kletsnatte top van mijn lul laat glijden. Ik ben al zo ver heen dat ik me moet inhouden om niet meteen klaar te komen. Chantal scheurt mijn onderbroek naar beneden en duwt me langzaam achteruit op de bank. Ze kijkt me aan als een leeuwin die maanden droog heeft gestaan. Een geil dier dat zich vol overgave en plezier op haar pas verworven prooi gaat storten. Dartelend laat ze haar slipje langs haar benen naar beneden glijden. Elegant stapt ze er uit en knielt voor me neer op het zachte tapijt.

“Ik ga je pijpen, Joey… Ik wil die geile pik proeven.” Zucht ze hongerig. Chantal pakt mijn druipende paal beet, likt verlekkerd aan mijn eikel en schuift mijn pik langzaam tussen haar rode lippen. Ik spreid mijn benen en sluit mijn ogen. Dan geef ik me volledig over aan mijn ontketende schoonmoeder. De smakkende geluiden van mijn pik in Chantals mond overstemmen ruimschoots de inmiddels klassiek getinte klanken van King Crimson. Chantal zuigt mijn pik regelrecht naar een snel en wervelend orgasme. Na amper een halve minuut schiet ik mijn zaad in de keel van mijn schoonmoeder. Kreunend en schokkend kom ik klaar. Als een veel te snelle puber. Chantal kijkt me verrast aan, terwijl ze heerlijk aan mijn lul blijft zuigen. Haar pretoogjes doen vermoeden dat ze er lol in heeft. Als mijn lul helemaal leeg is laat ze hem los en lacht me vriendelijk toe. “Je bent een snelle jongen Joey,” zegt ze glimlachend. “Daar houd ik wel van…”

Chantal kruipt over me heen en kust mijn warme lichaam. Geraffineerd draait ze mijn tepels in haar mond en laat ze het puntje van haar tong over mijn borstkas glijden. Dan verdwijnt haar bloedhete tong weer in mijn mond. Haar borsten glijden over mijn torso en haar harde spenen kriebelen mijn tepels. Binnen no time ben ik weer zo geil als een bosaap. Dat wordt alleen nog maar erger als Chantal op mijn pik gaat zitten. In een uiterst relaxed tempo schuift ze haar keiharde clitoris over mijn half harde fallus. Haar zware tieten bengelen verleidelijk boven mijn gezicht. Ik pak ze met beide handen vast en kneed er zachtjes in. Voorzichtig bijt ik in haar tepels en verplaats mijn handen naar haar achterste. Even masseer ik haar kontje en duw mijn middelvinger dan diep in haar spekgladde poepgaatje. Chantal kermt en kreunt zachtjes. Klaarblijkelijk vindt ze het heerlijk. Dan komt ze een stukje overeind, pakt mijn groeiende pik tussen haar duim en wijsvinger en drukt haar klit tegen mijn glimmende eikel. Zuchtend schuift ze naar voren en naar achteren. Als een amazone op een koninklijk paard glijdt haar kletsnatte kittelaar over mijn inmiddels weer keiharde geslacht.

“Dat lang geleden, Joey.” Fluistert Chantal zachtjes. “Het is erg lang geleden dat ik een echte pik voelde. Ik verheug me er op als je me straks gaat neuken. Maar je moet me eerst likken. Ik heb wat in te halen dat merk je wel, hè…” Chantal kruipt een stukje naar voren, positioneert haar knieën aan weerszijden van mijn hoofd en drukt haar kaalgeschoren kut vol verwachting op mijn mond. Zonder aarzeling duw ik mijn tong in haar spleet en proef de heerlijke smaak van haar rijpe vrucht. Chantal schuift haar klitje zuchtend over mijn mond en al snel druipt het overtollige kutsap weelderig langs mijn kin omlaag. Ik voel haar vlezige schaamlippen langs mijn tong glijden en binnen de kortste keren komt Chantal trillend klaar. Het lijkt er op alsof Chantal in een recordtempo alle mogelijke standjes met me wil doen. Want net als ik de smaak van haar overheerlijke pruimentaart te pakken heb, heeft zij alweer andere stoute plannen. Ze kruipt iets verder op de bank en met haar kontje naar mij gericht neemt ze plaats op haar knieën. Ze klapt op haar kont en kijkt ongeduldig achterom.

“Fucktime, Joey… Je moet me nu neuken.” Beveelt ze vriendelijk maar dwingend. “Laat eens zien wat je kunt met die harde zwans van je…” Ik kom overeind en zie haar malse schaamlippen als plakjes rosbief tussen haar dijbenen uitsteken. Vol bezieling schuif ik mijn stijve er langzaam tussen. Chantal piept van genot en slaakt een diepe zucht als mijn lul volledig in haar doos verdwijnt. Dan laat ik mijn pik in en uit haar goddelijke kut glijden. Chantals begint steeds luider te hijgen en te kreunen. En ze wordt geiler en geiler. “Harder Joey,” roept ze plotseling met luide stem. En als een gedienstige slaaf luister ik natuurlijk goed naar mijn meesteres. Steeds harder ram ik mijn pik in en uit haar romige wak. Chantals vingers bewegen in een razend tempo over haar klit en ik voel haar kut trillen rondom mijn pik. Met gesloten ogen geniet ze optimaal van mijn staalharde heipaal, die in en uit haar trillende kut dendert. Mijn ballen trommelen ritmisch tegen haar zachte kont. Dan explodeert Chantal. “Oh!” Roept ze schor. “Ik ga komen. Ja, ja, ja! Ik ga komen. Ah!” Schokkend komt Chantal klaar. Totdat ik het ook niet meer kan houden. Mijn kloten lijken te ontploffen en mijn zaad knalt als een welgemikt schot hagel in de kletsnatte doos van mijn kermende schoonmoeder. Voor mijn gevoel schenk ik haar een halve liter. Of misschien nog wel meer. Als ik mijn druipende penis uit haar kut heb getrokken, gaat Chantal demonstratief op haar rug liggen.

“Dat was lekker Joey.” Zucht ze ontspannen. “Maar ben je in voor nog een verzoeknummertje? Wil je met je eikel over mijn kittelaar wrijven. Ik wil zo graag nog een keer komen… Wil je dat voor me doen?” Daar hoef ik natuurlijk niet lang over na te denken en ik voeg meteen de daad bij het woord. Ik neem mijn pik tussen duim en wijsvinger en schuif hem subtiel langs haar zachte schaamlipjes. Vervolgens smeer ik mijn kwast grondig over haar opgezwollen clitoris. Binnen de kortste keren zijn we beiden weer knettergeil. Chantal kronkelt over de bank als een ingezouten paling in een emmer, terwijl ik mijn glimmende pik steeds sneller over haar klit schuif. Met gekromde tenen komt mijn schoonmoeder minimaal drie keer klaar en ik spuit daarna als toetje een verse lading zaad tussen haar bloedhete tieten. Gelukkig en voldaan kijkt Chantal me aan, terwijl ze het te ver gespoten sperma met haar tong van haar lippen verwijdert. “Daar knapt een mens van op, Joey…” Fluistert ze met een brede glimlach.

En Suzanne? Die gluurde stiekem mee. Ze had natuurlijk allang door dat haar moeder een oogje op mij had laten vallen. En vooral op mijn pik. Het tafereeltje in de huiskamer heeft Suzanne bloedgeil gemaakt. Ze heeft heerlijk met haar kutje gespeeld en is nu in een vergevorderde staat van geilheid… Zij wil ook mijn pik in haar kut voelen en terwijl Chantal en ik aan het bijkomen zijn van onze orgasmes, komt ze tot onze grote schrik pardoes de kamer binnenwandelen. “En nou ben ik aan de beurt, trouweloze smeerlappen,” sist ze geprikkeld. “En mam, jij zuigt die pik van Joey weer beenhard en daarna zul je je moeten toekijken.” Van schrik is mijn wapen volledig ingestort en is hij geen schim meer van die snoeiharde fallus die iets eerder Chantals leven nog zo veraangenaamde. Mijn arme lul heeft momenteel meer de aanblik van een doorgekookt sperzieboontje die de keuring niet heeft doorstaan. Toch verdwijnt diezelfde piemel in al zijn slapte wederom in de openstaande mond van mijn aanstaande schoonmoeder. Chantal voelt zich vreselijk schuldig en doet haar uiterste best om het weer goed te maken met dochterlief. Ze begint te zuigen als een echte hoer; keihard en swingend.

Gelukkig stijgt mijn pik razendsnel op en is hij binnen no time weer klaargestoomd om Suzanne gepast te bevredigen. En ze is er hard aan toe, want nadat ze haar pyjama van zich heeft af gegooid, heeft ze knielend plaats genomen op de bank. Ongeduldig wacht ze op mijn pik. “Komt er nog wat van, Joey!” Roept ze terwijl ze over haar schouder achterom kijkt. Met veel plezier schuif ik mijn paal in haar frisse, jonge gleuf. En dat is ook wel weer lekker. Hij glijdt er in als een heet mes in de boter. Suzanne zucht diep als ik mijn pik in en uit haar druipende spleet schuif. Steeds sneller en steeds harder. Net als bij Chantal flitsen de vingertjes van Suzanne pijlsnel over haar opgezwollen clitoris. Tot ze begint te kwijlen van genot. Suzanne trilt, ze beeft en laat tenslotte haar orgasme de vrije loop… “Ik kom” roept ze zacht, “ik kom!”

Haar stem zakt weg en ik voel haar doosje beven. Haar orgasme is langdurig en de mijne komt er gelijk achteraan. Ik sluit mijn ogen en geniet van iedere golf sperma die ik in Suzanne ‘s warme kut spuit.

Chantal heeft ondertussen weer plaats genomen achter de pick-up en draait een toepasselijk liedje. Ze heeft Pretty Baby van Blondie op de draaitafel gelegd. Al bij de eerste tonen realiseer ik me dat ik een enorme geluksvogel ben. ‘Stars live in the evening, but the very young, need the sun.’ Ik ken nu het genot van twee pretty baby’s. We kleden ons nog lang niet aan, maar drinken nog een paar heerlijke wijntjes onder het genot van een muziekje. ‘You look okay, in every way’, zingt Debby. En ze heeft gelijk. We kussen en we strelen en terwijl Suzanne in slaap valt, speel ik ongegeneerd met de grandioze vrouwen spenen van Chantal. De volgende ochtend word ik voldaan wakker in het hemelbed van Chantal. Aan het plafond hangt een grote spiegel. De handen van twee beeldschone, slapende vrouwen rusten op mijn borstkas. Ik zie mijn mond tevreden krullen…

Joey

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Achttien”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *