Mark

()

Mark, die van mij, werkt in de bouw als metselaar. Het is zwaar werk. Sjouwen met stenen, kuipen specie, ladder op en ladder af. De radio schalt muziek over de bouwplaats en overal hoor je het geluid van machines, wagens en mannen die de bekendste liedjes meebrullen. Het is er een mannenbolwerk. Komt Mark thuis dan moeten de schoenen op de mat en zijn kleding in de was. Zo heb ik bepaald. Dat lijkt streng, maar hij is het er mee eens. Op moddersporen, kalk en andere troep door de kamer, daar zit ik niet op te wachten. Zelf snelt hij dan naar de douche, om even later, fris ruikend en schoon, op de bank neer te ploffen. Televisie aan, biertje, kat op schoot. Rust voor zijn gespierde armen en benen, de rugpijn van de laatste weken zakt gelukkig langzaam weg. Het eerste kwartier zeg ik even helemaal niets tegen hem. Hem de tijd geven om op adem te komen werkt voor ons beide heel erg goed.

Zelf heb ik met een vriendin een webshop, waarmee we exclusieve en handgemaakte sieraden verkopen. Het bijhouden van de website en de bestellingen doe ik, mijn vriendin ontwerpt kettingen, ringen en allerhande accessoires. Kortom, ik ben de zakelijke en zij de creatieve zakenpartner. Het past bovendien goed in mijn relatie met Mark. Ik ben meestal thuis als hij met zijn werk klaar is. Het is misschien wat traditioneel, maar ik begrijp best dat hij te moe kan zijn om ook nog uitgebreid eten te maken. En heb ik geen zin om te koken, dan komt af en toe de pizzakoerier of de Chinees langs. Hij maakt het overigens weer goed, als hij na het eten de vaatwasser inruimt en later op de avond, als ik op de bank kan blijven hangen, het apparaat ook weer leeghaalt en het vaatwerk in de keukenkastjes zet. Mijn vriendinnen zien in Mark de stoere kerel, maar oh wat heeft hij een klein hartje.

Mijn zus heeft een zoontje van twee jaar oud. Mark is gek op dat knulletje. Hij praat met hem honderduit, voor zover het mannetje het begrijpt. Leest boekjes voor van Nijntje en laatst kwam er een ijscoman langs in de straat. Die was op weg naar de markt, maar zag Mark wijzen. Natuurlijk moest er een vanille-ijsje gekocht worden. Toen hij met het ventje weer thuis kwam zaten ze beide onder het vanille-ijs. En een lol die twee samen. Ruwe bolster, blanke pit dat is Mark.

Het is avond, de televisie staat aan en ik doe de gordijnen dicht. “Zeg schat, ik ga vast douchen hoor”. Hij vindt het prima, maar kijkt niet op. Hij heeft de aandacht bij de ontknoping van een spannende voetbalwedstrijd. Gelukkig draait die niet op een verlenging uit. Ik heb namelijk zin in aandacht van hem en heb de hele tijd zitten wachten op de negentigste minuut van de wedstrijd. Nog een kwartier te gaan, loop ik de trap op naar boven. Na het douchen maak ik mezelf op en trek een mooi setje lingerie aan, waarvan ik weet dat hij die mooi vindt. Dat bestaat uit één zwart kanten slipje en BH, met een doorzichtig zwarte kimono daar overheen. Ik heb die lingerie besteld op internet en toen ik die voor het eerst droeg, draaide de avond uit op een enorm wilde vrijpartij. We waren toen zo bezweet geraakt dat we het vrijen onder de douche hebben voortgezet.

Bovenaan de trap hoor ik dat de wedstrijd is afgelopen. Nu waag ik het om naar beneden te komen. Mark zit nog op de bank en houdt de afstandsbediening van de televisie in zijn hand. Als hij zijn hoofd in mijn richting draait, verschijnt er een levensgrote lach op zijn gezicht. “Hé schatje, wat zie jij er geil uit”, laat hij weten. Ik daal de trap langzaam af en gun hem zo een goede blik op mijn lichaam. Wat voelt het heerlijk vrouwelijk als je zo wordt begroet. “Kom jij maar eens op de bank lieverd”, moedigt hij me nog eens aan, terwijl hij de TV uitzet. Ik gehoorzaam hem echter niet. Langzaam loop ik naar hem toe, blijf voor hem staan en kniel vervolgens tussen zijn knieën neer. Ik rits zijn gulp open, knoop zijn broek los en trek, als hij zijn billen van de bank optilt, het kledingstuk omlaag. Hetzelfde doe ik met zijn slip. Wat ik zie, is zijn half slappe piemel, het toefje schaamhaar daarboven en zijn netjes geschoren zak, waarin de vorm van zijn grote ballen goed zichtbaar is.

Mijn hand in de vorm van een kommetje houd ik zijn ballen vast. Heel voorzichtig beweeg ik ze beide en zie hoe zijn penis daarop reageert. Zachtjes wipt die op en neer en wordt groter en groter. Totdat die zo stijf als een paal is geworden. Hij is mooi recht van vorm. Niet uitzonderlijk lang, maar wel lekker dik. Er lopen een paar kronkelende aderen overheen. Zijn eikel wordt nu nog grotendeels door de voorhuid bedekt, maar ik zie toch dat het topje glinstert van voorvocht. Ik pak de randen van zijn eikel vast tussen mijn duim en wijsvinger, en duw heen zachtjes de voorhuid eroverheen en weer terug. Het lijkt of zijn pik op zijn hartslag klopt, zo is zijn opwinding gegroeid. Ik zal hem niet langer plagen en sluit mijn lippen om de kop van zijn penis heen. De schacht houd ik met mijn hand vast en beweeg die op en neer. Ondertussen zuig en lik hem zo dat hij af en toe met zijn lichaam schokt. Dan pak ik zijn pik zo vast dat zijn eikel op de top van mijn beide duimen rust. Zo kan ik zacht, met beide duimen, het zo gevoelige toompje masseren. Het gekreun van Mark bewijst hoe sensueel het gevoel aan zijn pik op hem inwerkt. “Oh stop, ik wil nog niet”, kreunt hij luid door de kamer. Als ik ophoud met masseren bekent hij: “jeetje Sof, ik kwam al bijna. Kom maar bij me op de bank.”

Hij gaat languit, op zijn zij, op de bank liggen. “Lepeltje – lepeltje?” Vraagt hij. Ik vind het goed. Eerst ontdoe ik mij van mijn kimono en als ik voor hem ga liggen, doe ik dat met mijn rug naar hem toe. Meteen sluit hij zijn handen om mijn, door de BH omsloten, borsten vast. “Oeh, die zijn zo lekker liefje”, zegt hij zachtjes in mijn oor. Zijn tedere kneepjes zijn zo fijn. Door de dunne stof heen heeft hij gemerkt dat mijn tepels zich verharden. Met zijn vingertoppen wrijft hij er eerst zachtjes rondjes omheen, want hij weet hoe gevoelig die knopjes kunnen zijn. Maar dan moet hij toch heel even voelen hoe stijf mijn tepels nu zijn, door ook daar even fijntjes in te knijpen.

Terwijl hij zo bezig is, laat ik mijn eigen handen naar mijn onderlichaam glijden, over mijn buik, over mijn venusheuvel naar mijn kutje. Dat voelt zo heerlijk, nu ik zo vanille-zacht door Mark wordt geliefkoosd. Als ik mijn vingers over de onderkant van mijn lichaam laat glijden merk ik weer eens hoe fluweelzacht, zowel mijn buitenste als mijn binnenste, schaamlippen zijn. Met mijn volle hand wrijf ik mijn onderkant. Terwijl Mark nu mijn buik masseert, laat ik twee vingers mijn vagina in glijden. Oei, wat ben ik nat. Het vocht dat ik daar nu heb, breng ik vanuit mijn vulva omhoog en smeer er mijn klit mee in. Mijn vingertop laat ik nu links en rechts langs het kleine knopje glijden, wetend hoe snel dat bij mij een orgasme veroorzaakt. “Toe, maar schatje, kom maar lekker”, klinkt het in mijn oor. Mijn klit is nu bijna overgevoelig geworden. Ik kan het niet tegenhouden. Daar is het randje, ik ga erover en “ja, ja, ha!” Daar ga ik. Mijn onderlijf schokt ervan als ik zo lekker klaarkom. Kreunend in het oor van Mark geniet ik van de krampjes in mijn onderlijf. Mijn hijgen, gaat diep bij een dergelijk fantastische climax. Ik moet er gewoon van bijkomen. Daar neemt Mark alle tijd voor. Hij kust mij in mijn haar en streelt er doorheen met een hand. Als ik weer bij mijn positieven ben, kus ik hem terug. Het was zo veilig, zo fijn, zo samen. “Nu jij nog”, lach ik hem toe.

“Wat wil je lieverd, in je kontje, of in je kutje?” Vraagt hij me. “Doe het, maar gewoon”, antwoord ik hem, “ik heb geen glijmiddel van boven meegenomen”. Hij knikt begrijpend. “Ga jij maar op je rug liggen”, zeg ik hem, “dan kom ik wel boven op jou”. Als hij dat doet, zie ik hoe zijn pik stijf naar boven wijst. Boven hem hangend hoef ik die niet eens vast te houden. Mijn vagina is zo nat dat ik die gewoon boven zijn eikel kan houden en beweeg ik omlaag, dan verdwijnt zijn hele penis in mijn lichaam. Nu lig ik bovenop hem en kus hem met veel speeksel. Onze monden, onze lippen, onze tongen versmelten in een traag en nat spel. Ondertussen beweeg ik mijn heupen niet op en neer, maar houd zijn pik zo diep mogelijk in mijn vagina vast. Ondertussen knijp ik mijn bekkenbodemspieren samen en laat weer los, vast en weer los, vast, los. Zo melk ik zijn pik terwijl we sensueel door blijven tongen. Totdat er ineens een heftig grommen uit zijn keel ontsnapt. Mark stoot zijn onderlijf omhoog, zo ver hij kan. Een warme stroom zaad schiet mijn vagina in. Er volgt nog een stoot en weer voel ik de warmte van sperma in mijn lijf.

Volkomen uitgeteld blijft Mark daarna liggen. Vaak houd ik van wild en onstuimig vrijen. Maar als ik met mijn slipje tussen mijn benen gepropt, om het wegvloeiende sperma op te vangen, de trap op loop om nog eens te gaan douchen, gaan mijn gedachten naar het moment, nog maar enkele minuten geleden. Vanille-ijs is toch wel erg lekker op z’n tijd, vanilleseks nog veel lekkerder!


Sophie1973

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *