Writers block

()

In de mist van de grauwe ochtend was haar gestalte duidelijk zichtbaar. De schoonheid van haar vrouwelijke rondingen leken de mist te doen verdampen. Zo poëtisch als deze zinnen voelde Veronique zich ook. Haar mooie, donkerbruine haren wapperden als een sjaal van zijde in de zachte zomerwind en het jurkje dat ze droeg, draaide zich als een geliefde om haar vrouwelijk schoon. Ze was op weg naar het huis van haar collega Arnulf. Hij had haar verteld dat hij een writersblock had en dat hij afleiding nodig had om zich daarna weer te kunnen concentreren.

Veronique had geen enkel idee wat hij daarmee had bedoeld, maar ze hoopte dat het een beetje spannend zou worden tussen hen tweeën en dat de spanning op zou gaan lopen naar een avond van warmte en extase. Maar goed, dat zou er wel helemaal niet van komen, op zo’n niet hete, maar best benauwde avond als deze. Ze had al een hele lange tijd een oogje op Arnulf gehad, vanaf het moment dat ze hem een keer in de sportschool tegen was gekomen. Hij had niets anders gedragen dan een erg klein sportbroekje en een heel strak shirtje zonder mouwen. Zijn lichaam werd gedragen door pilaren, verbonden door spieren en bij elke stap die hij zette, kon Veronique zien, hoe de spieren in zijn benen zich aanspanden.

De rest van Arnulf ‘s lichaam mocht er ook wezen. Hij had armen als zware kabels die gebruikt werden om oceaanstomers vast te leggen in de grote havens op deze wereld. Zijn borstkas was erg breed, maar een vergelijking met iets anders kon Veronique niet bedenken, dus genoot ze alleen maar van de aanblik ervan. De mist was nu helemaal opgetrokken en Veronique was weer terug met haar gedachten in het heden, de droom over de sportschool nog diep in haar geheugen gegrift. Ze liep nog enkele minuten over straat, de hitsige blikken van autopoetsers in de verhit rakende straten, van de stad trotserend. Eindelijk was ze aangekomen bij het kleine, maar daardoor ook wel charmante huisje van haar collega Arnulf.

Ze zag hoe hij voor het raam stond met zijn krachtige armen over elkaar gevouwen. Blij met de aankomst van haar erotische schoonheid liep Arnulf naar de voordeur toe en trok deze rustig open, om haar niet aan het schrikken te maken. “Kom binnen Veronique. Ik stond al met spanning op je te wachten.” Hij liet haar voorgaan de huiskamer in en Veronique draaide zich om, met een verbaasde uitdrukking op haar gezicht. “Spanning? Waarom dan? Zo erg is het toch niet, dat ik hier ben?” Arnulf liep naar de luie stoel vlakbij het raam en liet zich hierin zakken, terwijl hij Veronique aanbood om lekker te gaan zitten op de zachte bank tegen de muur.

“Laat ik er maar niet om heen draaien Veronique, ik ben heet op je. Gewoon ronduit geil word ik alleen al als ik de geur van je zachte haren in mijn gedachten voorbij laat drijven. Ik wil het je al tijden zeggen, maar durfde eerst gewoon niet. Maar de spanning loopt nu gewoon zo erg hoog op in mijn lichaam, ik moest nu wel. Ik heb het sinds een paar maanden geleden. Ik zag je in de sportschool in je strakke sportpakje, je borsten stevig en recht naar voren, je lekkere kont stond strak en…” Veronique onderbrak hem door een klein beetje te giechelen en vertelde hem, dat zij zich net zo voelde en dat ze hem ook in de sportschool had gezien. Het hele verhaal met de spieren herhaalde ze maar niet, dat kwam zo gek over, dacht ze. Toen het hoge woord er bij haar ook uit was, voelde ze hoe nat ze eigenlijk was geworden met de gedachte van de sportschool in haar hoofd. Ook Arnulf had het flink te pakken en dat was duidelijk te zien.

“Nou, dan zal ik je, maar even van je writersblock afhelpen hé? Zo te zien staan er bepaalde spieren behoorlijk gespannen.” Ze stond op en liep met haar heupen zwaaiend op Arnulf af, terwijl ze haar handen door haar lange haren liet glijden, het steeds nonchalant op haar schouders laten vallen. Ze knielde voor Arnulf neer en zag tot haar grote vreugde dat hij zijn lul al uit zijn broek had gehaald. Deze deed het zeker niet onder in vergelijk met alle andere spieren van zijn prachtige lichaam. Ze nam het geweldig lekkere apparaat in haar handen en bracht deze als had ze lang niet gegeten naar haar mond en sabbelde erop dat het een lieve lust was.

Arnulf hield het niet meer en stond op, terwijl hij Veronique mee omhoog trok, gooide hij haar op de bank en beval haar om haar benen te spreiden. Tot zijn verbazing had ze geen slipje aan! Dat was niet alleen aangenaam maar ook nog eens lekker gemakkelijk. Hij klom bij haar op de bank en pakte zijn enorm harde lul en schoof deze zonder pardon bij Veronique in haar natte, geile kutje. Hij duwde zijn lul tot de ballen bij haar naar binnen en begon als een wild beest op en neer te pompen, alles meenemend in zijn pad van geilheid en verlangens.

Maar deze geilheid nam niet af en hij trok zijn lekkere pik terug uit haar drijvende kutje terwijl hij nog eventjes zijn eikel langs haar lippen liet gaan. “Steek je lekkere kont omhoog lieverd.” Veronique liet zich dit geen tweede keer zeggen, ging op haar knieën zitten en tilde haar kont omhoog. Arnulf maakt haar rijzende ster een beetje nat, zodat zijn kloppende eikel diep in haar strakke, lonkende anus oog kon drukken. Eerst kalm en bedeesd, maar later met diepe en snelle halen begon hij haar kont hard te neuken en je kon horen, hoe zijn ballen tegen haar kut aansloegen. Veronique schreeuwde het uit van genot en kietelde zijn klotsende ballen met haar vingers, elke keer als Arnulf diep in haar strakke kont stootte. “Oh Veronique, ik kom… Ik kom!”

Hij kon het niet helpen. Wilde dit ook nog lang niet, maar het zaad spoot als een warme, harde douche diep in Veronique ’s darmen. Onder het klaarkomen door, bleef hij diep en hard stoten, totdat alle sperma helemaal uit zijn lul was verdwenen en zijn lul van titanium tot papiersterkte afzwakte. Het zogenaamde writersblock was helemaal verdwenen. Hij had ook daadwerkelijk last hiervan, maar nu hij deze fijne neukpartij met Veronique had gehad, was alle motivatie vanuit zijn eerst goed gevulde ballen tijdens het klaarkomen omhoog geschoten naar zijn brein. De volgende week had hij echter weer last van writersblock, en belde hij de enige persoon op, die het ware Elixir wist te brouwen.”

V & A

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *