Net achttien

()

Het was in april ’99 toen het al behoorlijk warm begon te worden. Ik was 18 jaar en zat op de HAVO in de 4de klas. Er zat een heel lekker meisje in mijn klas. Ze zag er perfect uit. Ik zal ze beschrijven.
Ze is ongeveer 1.70 m, bruine haren tot haar schouderbladen, lekker kontje, dikke, mooie, ronde tieten ofwel gewoon perfect. Op een dinsdagmorgen hadden we vrij laat school. De temperatuur was al aardig aan het oplopen toen ik haar zag staan op het schoolplein met een shagje in de hand. Ze heet Tamara. Ik kwam iedere dag met de fiets naar school en zo zette ik ook deze keer mijn fiets weg, pakte mijn tas en liep het gebouw in, zonder dat ze me gezien had.

Ik liep naar de les Natuurkunde en moest even wachten totdat de leraar kwam. Ik keek door het raam waar zij stond en fantaseerde hoe ik haar een keer te pakken moest nemen. Het was bijna tijd, ze liep naar binnen toe en even later kwam ze de trap op gelopen. Ze had buiten nog een jas aan en ik kon niet zien wat ze aan had, maar binnen had ze die los hangen. Ze zag mij staan en kietelde me in mijn zij. Ik schrok ervan. Ze kwam naast me staan en vroeg of ik geleerd had voor een proefwerk dat later op de dag zou komen. “Ja”, zei ik vrij droog, “natuurlijk, je kent me toch”. Ze had een vraagje over die toets, maar het antwoord wist ik niet, dus ging ik door mijn knieën om mijn leerboek te pakken. Ze verdraaide iets met haar lichaam dat haar voorkant naar mijn hoofd stond.

Ik keek op en keek direct tegen haar broek aan. Het was de mooiste broek die ze had, een bruine broek met ribbeltjes erin. Verder droeg ze een decolleté en daarover een jasje. Ik kwam overeind en keek bijna tussen haar borsten. Ik kreeg direct een stijve. Maar het uitleggen had geen nut, want de leraar kwam eraan. Ze pakte haar tas en wachtte totdat de deur openging en ik ging snel achter haar staan. Iemand achter me duwde zodat ik met mijn stijve tegen haar kontje kwam, maar ze zei niks. We namen plaats, maar omdat degene die altijd naast haar zat, ziek was ging ik naast haar zitten op de achterste rij. De les begon en we moesten veel schrijven. Maar, van het schrijven kwam niet veel ik huis. Omdat haar decolleté naar voren hing, kon ik direct haar borsten zien. Ze droeg een zwarte push-up BH en haar broek stak een beetje naar achteren zodat ik haar zwarte slipje ook zag. Ik werd helemaal gek. Even later werd er iets voor gedaan. Ze ging naar achteren hangen en pakte me vast bij mijn arm om goed te kunnen kijken. Ik pakte haar been vast en wreef langzaam naar haar bovenbeen tot haar kutje. Mijn lul werd stijver en stijver.

Ze zei zacht dat ik wel mijn hand in haar broekje mocht doen, dus deed ik dat snel. Ik voelde haar steeds natter wordend kutje en ging met een paar vingers in haar kutje en raakte ook haar klitje. Ze genoot zonder dat de anderen het merkte. De les was voorbij en we hadden pauze. Ik vertelde haar dat ze morgen maar een jurkje moest aantrekken, want dat stond haar mooier en dat was veel geiler. De rest van de lessen gingen snel.

De volgende morgen had ze wel degelijk het jurkje aan die ik bedoelde, maar geen decolleté. Ze droeg een strak T-shirtje waar haar borsten goed uit staken. We hadden weer als eerste Natuurkunde en ik zat weer naast haar. De leraar legde weer veel uit zodat Tamara haar jurkje zo kon leggen dat ik haar slipje kon zien. Ze pakte m’n hand en legde die op haar been. Ik bewoog mijn hand naar haar slipje, maar ze deed haar jurkje verder open en ze deed haar slipje omlaag tot de knieën. Haar kutje was beeldschoon, mooie haren en heel sappig. Per ongeluk liet ik mijn pen op de grond vallen die onder onze tafel rolde. Ik ging onder de tafel mijn pen pakken en wilde omhoog komen, maar Tamara hield mij tegen. ‘Beffen die hap’, dacht ik. Ik pakte haar slipje en deed dat verder uit. Ze deed haar benen wijder en ik stak mijn hoofd ertussen. Als eerste kuste ik die kut en likte haar schaamhaar. Toen zoog haar kut mijn tong naar binnen en ik likte alles, wat ik likken ik kon. Ik pakte haar ondertussen bij haar dijen vast om meer kracht te hebben. Ze begon een beetje te kreunen, maar toen hield ik op. Ik ging weer op mijn plaats zitten en Tamara trok haar slipje weer aan.

De les was voorbij, maar van tevoren zei ik dat de volgende les doorging, maar die leraar viel uit. We hadden pauze en erna hadden we die les. Ik liep naar boven en Tamara stond al te wachten. Ze had de riemen van haar tas schuin over haar nek gedaan tussen haar borsten door. Haar tas was zwaar, dus haar borsten staken super ver uit. Ik ging naast haar staan en keek naar haar borsten, want die zagen eruit om flink aan gelebberd te worden. Haar tepels staken uit en mijn rechterhand ging langzaam naar haar tepel, maar ik zag dat ze een paar knoopjes van haar T-shirt had losgemaakt, want het was al aardig heet aan het worden. Ze had flinke inkijk. Ik pakte haar hand vast en raakte haar tepel aan. Ze zei: “Pak mijn tiet maar en zuig er maar hard aan”. Dat liet ik me voor geen tweede keer zeggen. Ze deed haar tas af en ik pakte haar beide tieten vast en kneep erin. Ik maakte de rest van de knoopjes los en hing beide tieten buiten haar shirtje.

Ik begon flink te zuigen en te likken tussen haar tieten. Ik pakte haar billen vast en tilde haar op en ze kwam op mijn schoot hangen met haar rug tegen de muur. Haar shirtje hing toch in de weg, zodat ze die uittrok. We stonden midden in de gang en een wc was dichtbij dus gingen we daar verder vrijen. Uit mijn lul spoot bijna sperma, maar ik kon het tegenhouden. Ondertussen had Tamara mijn bloes al uit kunnen trekken. Ze wilde mijn broek uittrekken en ik liet dit toe, maar mijn onderbroek ging mee. Mijn stijve lul kwam er flink uit hangen. Ze ging op haar knieën zitten en begon me te pijpen, zo hard dat ik direct in haar mond klaarkwam. Ze kwam omhoog en ze kuste me, ze wou me lekker tongzoenen. Ze werd al moe, maar ik niet, dus deed ik langzaam haar jurkje omhoog en vond haar slipje, die deed ik uit en stak mijn ondertussen stijf geworden lul in haar kutje.

Haar kutje was erg sappig geworden dus mijn lul kon er helemaal in tot mijn ballen. Toen haalde ik hem eruit en draaide Tamara om. Ze had haar jurkje nog wel aan, maar die maakte ik los, zodat die afviel. Ze ging krom staan om iets te pakken van de grond dus stak in mijn lul in haar kontje waar ze van schrok. Ik duwde mijn lul er zo ver mogelijk in en neukte haar hartelijk. Tamara vond het heerlijk. Uiteindelijk kwam ik weer klaar in haar kontje. Onder het neuken probeerde ik haar te vingeren, maar dat lukte niet. Ze duwde me naar achteren terwijl mijn lul nog in haar kontje zat. Ik moest haar gaan vingeren, dus deed ik dat. Ze kwam heel snel klaar waardoor in haar kutje kon neuken, dus deed ik dat en ze kraaide het uit van plezier. Ze zei dat ze dat nog wel een keertje wilde doen. Toen ik voor de zoveelste keer klaarkwam, befte ik haar en bleven we uitgeput liggen op de koude tegels. Ons sperma had ik doorgeslikt en dat smaakte goed. Tamara lag op haar rug en ik stond op, om op haar te gaan zitten. Mijn lul werd weer stijver en legde hem tussen haar borsten. Ze wreef over haar borsten en ik neukte ze nog maar.

Deze neukpartij duurde een uur. We kleedden ons aan en gingen hand in hand naar de kantine. Ze vroeg bij de laatste les of ik haar iets kon uitleggen en dat deed ik met veel plezier, maar mijn spullen liggen thuis zei ik tegen haar. “Geef niets lieverd”, zei ze, “dan gaan we toch gewoon naar jouw huis”.
“OK, afgesproken”, zei ik. Ik nam haar achter op de fiets mee en we lachten onderweg veel over de neukpartij. Tamara had geen fiets bij, want ze ging elke dag met de bus naar school. Niemand was thuis, dus dronken we wat. Ze wilde eerst nog even douchen. “Dat vind ik best”, zei ik. “Wil je mij dan inzepen op mijn rug?”
“Ja hoor, schatje.” Ze zette de kraan aan en kleedde zich snel uit en in kwam binnen met een nieuw stukje zeep. “Wat ben je toch een ontzettend lekker ding, Tamara”, zei ik.
“Ik zie dat je geil begint te worden, lieverd.
Klopt”, zei ik er snel achteraan. Ze stapte in de douche en ik sprong er achteraan zonder kleren want die had ik al uitgetrokken.

Ze wilde ook haar haren wassen dus gingen die armen ophoog en haar borsten zwiepten mee met de bewegingen die ze maakte. Toch wilde ik haar nog een keertje likken. Ik pakte haar borsten vast en zoog hard aan haar rode tepels. Ondertussen deed ze haar hoofd achterover en ze pakte mijn lul die ze in haar kutje stak. Het bad liep vol en we gingen erin liggen met de geslachtsdelen nog in elkaar. We gingen beiden plat liggen zodat Tamara hard ging kreunen, omdat mijn lul over haar klitje bewoog. Ze kwam niet klaar en ik haalde mijn lul uit haar kutje. Ze draaide zich om, want ik moest haar rug nog inzepen. Dat deed ik zeer zorgvuldig en ging tot haar kontje door. Zelfs ging een vinger in haar poepgaatje, en dat vond ze heerlijk.
We spoelden ons af, gingen uit bad en we droogden elkaar af. We kleedden ons weer aan en ik legde haar uit wat ze wilde weten, maar het kwam er niet in omdat ze al behoorlijk moe was geworden. We stopten ermee en ze ging naar huis toe. Met een lange tongzoen namen we afscheid. Het was ondertussen al wel 18 uur geworden. Ik zwaaide haar uit en dacht nog tijden aan haar. De volgende dag zei ze nog tegen me dat ze dit nog vaker wilde doen met mij.

Maar helaas, we gingen beiden over, maar de liefde leek langzaam uit te gaan. Ik zakte voor mijn examen en zij slaagde. Ik denk nog elke dag aan Tamara en wil haar nog wel een keer ontmoeten. Ik heb nog enige hoop.

Vindes

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *