Forumcontact

()

Via een forum kwam ik in contact met een vrouw. Het was een forum voor mensen die ouder zijn dan veertig dus daar hoor ik ook bij. Op het forum was het niet zo heel erg druk, er waren ongeveer een tien à twaalf vaste leden die allerlei dingen met elkaar bespraken. Ik meldde mij als enige man ook aan. Vaak had ik al gedroomd van een leuke vrouw die iets meer zou willen doen met mij. Thuis krijg ik, in mijn ogen, te weinig seks. Ik ben al vrij lang getrouwd en dan komt er een bepaalde sleur in, dan ga je vaak ieder een bepaalde weg. Wel samen in het huwelijk maar, je doet ieder dat wat hij of zij graag wil. Ik was op het forum gegaan omdat ik in eerste instantie een beetje hoopte dat er iets te vangen was voor mij. Al snel had ik in de gaten dat het niet zo was, nou moet ik ook zeggen dat er maar weinig vrouwen zaten waarmee ik wel eens een beschuitje zou willen eten.

Op een gegeven moment kwam er een nieuwe dame bij op het forum, ik begroette haar ook in het voorstelrondje en kletste een beetje via het forum met haar. Op een gegeven moment kreeg ik een mailtje van haar. Daar stelde zij zich iets beter in voor en we begonnen een geanimeerd mailcontact. Ik kreeg van haar te horen hoe haar leven in elkaar zat. Ik vertelde haar op een gegeven moment dat ik dingen tekort kwam in mijn huwelijk. Vanaf dat moment werd er ook vaak en soms best lekker veel over seks gepraat. Ik snapte snel dat Tonia een vrouw is die veel van seks houdt, het graag doet en als het een beetje kan ook gewoon overal. Mijn interesse in haar groeide met elke mail. Ik had haar al eens gevraagd of ze een foto van zichzelf had. De eerste keren draaide ze daaromheen maar na een paar keer vragen vertelde ze dat ze momenteel geen lichaam had om mooie opwindende foto’s van te maken. Ik vertelde haar toen dat het mij niet uitmaakte hoe ze was en dat het ook een foto mocht zijn met al haar kleren aan. Het bleek dat ze alleen maar foto’s had van lang geleden en niet van nu. Ik stelde aan haar voor om haar vriend eens een paar plaatjes te laten maken.

Na verloop van tijd werd er een heel stuk persoonlijker gemaild en soms ook wel gechat. Ik waardeerde haar steeds een beetje meer, al was het via mail en chat. Het echte leren kennen ging nog steeds niet, ik denk dat ze een beetje bang was om dat te doen. Ik had mezelf daar bij neergelegd en genoot ook al van het gewoon chatten en mailen met haar. Op een gegeven moment werd het contact via mail nog closer, er werden dingen verteld die nooit aan andere mensen werden verteld. Ook vertelde ze mij dingen die niet met haar huidige vriend werden besproken. Ik probeerde haar zo goed als ik kon te helpen met verschillende antwoorden. Door de mails merkte ik dat het aardig op zijn plek kwam en dat ik de gevoelige snaar aardig raakte bij haar. Ik had haar wel eens geschreven in een mail dat als ze eens wilde praten recht tegenover elkaar dat ze dat maar moest aangeven. Dan zou ik kijken of dat het een keerje zou lukken. Ik kan ook niet zomaar van mijn werk weglopen dus dat zou echt moeten gebeuren op een dag dat ik het niet al te druk had en weg zou kunnen.

In de mails die daarna volgden werd daar nooit over gesproken. Ik had mijn hoop dus weer laten varen en praatte heerlijk met haar via de mail en chat. Ik kreeg weer een mail van haar met een heel verhaal. Sommige stukjes waren gewoon, andere stukjes waren heel erg serieus en er was ook een stukje bij wat gewoon vrolijk was. In een PS schreef ze “Ron ik wil eens met je praten, maar ik wil je dan ook recht in de ogen kunnen kijken.” Meer stond er niet bij, ik was even een beetje verbaasd dat ik dit bericht nu ineens kreeg. Mijn antwoord liet geen tien minuten op zich wachten. Ik beantwoordde de mail en schreef onderin “lieve Tonia, ik wil heel graag eens met je praten, vertel maar wanneer het bij jou het beste uitkomt. Ook waar je het wilt doen. Ik zal dan kijken of ik een dag vrij kan nemen of gewoon een aantal uren weg kan.”

Een paar dagen daarna kreeg ik weer een mail, een heel korte “kun jij op een dinsdag? En dan wil ik dat je gewoon naar mijn huis komt.” Het antwoord volgde heel snel “als ik het een beetje van te voren weet welke dinsdag dan kan ik dat regelen dat het mogelijk is.” Weer duurde het een poosje voor ik antwoord van haar kreeg. In het weekeinde kreeg ik een mail die ik wel een beetje vreemd vond. Haar vriend was altijd in het weekeinde bij haar en dan werd er nooit gemaild of gechat en nu kreeg ik wel een mail. Al snel begreep ik dat het kwam omdat haar vriend dat weekeinde andere dingen aan het doen was en daardoor niet bij haar was. Het was weer een heerlijke lange mail met allerlei dingen erin. Van vrolijke tot heel serieuze, van hete tot nog heter. De mail was in zijn geheel erg vrolijk en er kwam nu geen soort van verdriet in voor.

Na het lezen van de mail begon ik hem direct stukje voor stukje te beantwoorden. Op een gegeven moment zag ik dat er nog een mail van haar binnen kwam. Terwijl ik andere open liet staan drukte ik op haar nieuwe mail, deze was erg kort “sorry, ik was vergeten te vragen of je zin hebt om morgenmiddag langs te komen bij mij.” Even was ik stil en keek naar buiten, het weer was lekker dus ik kon zondag zeker op de motor weg. Als ik met mooi weer weg kan met de motor is er niets loos bij mij thuis. De vrouw gaat toch nooit mee dus ik besloot om in de andere mail die ik aan het beantwoorden was te zeggen dat ik het leuk zou vinden om te komen. Ik vroeg erbij waar ik moest zijn en hoe laat ik er mocht zijn. Toen ik op het knopje “versturen” had gedrukt duurde het precies vijf minuten voor ik weer een mail van haar kreeg. “Lieve jongen kom maar zodra jij het wilt, ik ben wakker vanaf een uur of acht dus als je dan al wilt komen mag dat.” Er stond een adres bij en een kleine routebeschrijving.

Mijn vrouw was net weggegaan om wat boodschappen te doen, ik sloot mijn laptop even op de printer aan en printte de mail met het adres en routebeschrijving uit. Daarna ging ik weer op de bank zitten en beantwoorde de mail even. Ik schreef erin dat het wel eens mogelijk zou zijn dat ik rond een uur of half tien bij haar zou zijn. Ik kreeg hier geen mail meer op terug en ging er maar vanuit dat het dus goed was.

De volgende morgen was ik zoals altijd weer lekker vroeg mijn bed uit. De zon staat al zwakjes in een strakke blauwe lucht naar binnen te schijnen. Na een klein ontbijt ga ik even op de bank zitten en doe de laptop aan. Ik open mijn mailbox en zie direct dat er weer vijfentwintig mailtjes binnen zijn. Als ik erover heen kijk zie ik dat de helft ervan weg kan. Er zijn ook een aantal mailtjes van een ander forum die ik even doorneem. Dan zie ik pas dat er ook een mail van Tonia bij is. Snel open ik die “Lieve Ron, ik verwacht je gewoon vanaf een uur een negen. Ik ben er klaar voor, aangekleed en de koffie is bruin.” De mail wordt weer afgesloten met een dikke knuffel. De rest van de mails lees ik even door en doe dan de laptop weer uit, ik sta op en pak mijn spullen die ik nodig heb voor mijn motor. Als ik even later in het leren pak sta, neem ik mijn helm en de sleutels.

Nadat ik nog even een berichtje voor mijn vrouw heb achtergelaten loop ik de achterdeur uit. Als ik de motor de schuur uit heb en in de brandgang sta, kijk ik nog even naar binnen waar het nog steeds erg stil is. Dan sluit ik de poort en doe de helm op mijn handschoenen aan en ga op de motor zitten. Ik duw hem een klein stukje, daar start ik hem en rij direct weg, zo maakt hij het minste geluid en kunnen de mensen gewoon door blijven slapen.

Een poosje later draai ik de rijksweg op richting de woonplaats van Tonia. Mijn hart is niet echt rustig meer te krijgen. Wat zal ik aantreffen? Wat zal er bepraat worden? En is zij inderdaad alleen? Is het echt wel te vertrouwen? Je hoort en leest zo veel van allerlei rare dingen die gebeuren door het internet. Eigenlijk maak ik mij helemaal geen zorgen want het mailen was ook zeer vertrouwd dus zal het gesprek ook zeker heel prettig gaan worden. Ik wist uit ons mailcontact dat ze graag verrast werd met een leuk dingetje of een bosje bloemen. Nu is op de motor niet zo gemakkelijk om een bosje bloemen mee te nemen. Ik had zomaar een klein dingetje gekocht voor haar, een klein leuk dingetje wat je overal kan neerzetten. Ik weet niet of ze het leuk vindt dus hoop ik maar dat ik op de goede weg zit.

Na een lekkere rit afgewisseld met wat binnendoor rijden kwam ik rond half tien bij haar de straat binnen rijden. Ik vond het nummer al snel en parkeerde de motor op de stoep. Terwijl ik mijn helm af doe, zie ik de deur open gaan. Ik loop naar de deur en kijk in een paar stralende ogen “Hallo jongen, kom binnen.” Ik pak de uitgestoken hand en nog voor de deur dicht is, heb ik al een paar warme zoenen te pakken. “Leg je helm maar op de grond en hang je jas maar aan de kapstok.” Ik doe mijn jack uit en loop achter haar aan de kamer in, Tonia ziet er goed uit. Ze heeft al eens verteld dat ze erg gegroeid was in het vorige huwelijk. Ze is inderdaad vrij breed maar zoals zij eruit ziet lopen de rillingen wel over mijn rug. Haar billen zitten lekker strak in een mooie spijkerbroek, erop draagt ze een loshangend vrij dun shirtje. De randen van haar bh zijn er net door te zien. De lange blonde haren hangen netjes gekamd over haar schouders.

“Bevalt het waar je naar kijkt?” Ik schrik van haar stem die precies weet waar ik naar kijk. “Wat ik voor mij zie lopen bevalt me erg goed.”

 “Dat is dan een geluk.” Lachend loopt ze de kamer in, als zij zich omdraait, geef ik haar het presentje dat ik heb meegenomen. In haar ogen komt een heerlijke schittering “je hebt het goed onthouden dat ik graag een beetje verrast word.” Ze pakt het uit en bekijkt het cadeautje even. “Dank je wel Ron, is leuk, ik ga het straks een plaatsje geven. Neem plaats dan ga ik een bak koffie inschenken.” Ik laat mezelf op de bank zakken en kijk gelijk de kamer even rond, het is erg gezellig ingericht. Vanuit de keuken hoor ik Tonia een beetje zingen, even later komt zij met twee koppen de kamer binnen. “Hoe vind je mijn huisje?”

“Het ziet er erg leuk en zeer gezellig uit mag ik wel zeggen.”

“Ach, ja ik woon er samen met de kinderen, dus ik kan het inrichten zoals ik en de kinderen het willen. Hoef er geen verantwoording voor af te leggen als ik de bank weer eens op een andere plaats neerzet.”

Lachend houdt Tonia mij een pak met koekjes voor, ik pak er een, daarna kijk ik naar Tonia die rustig in de stoel tegenover mij gaat zitten. Tijdens de koffie praten we een beetje over allerlei dingen, ook komt het probleem naar voren waarom ik bij haar ben. Ik luister goed naar Tonia, geef hier en daar wat commentaar, stel wat vragen. Na een poosje kijken wij elkaar even heel doordringend aan. “Je hebt mooie ogen Ron.” Door deze zin ben ik even de draad kwijt. “Dank je, die van jou zijn ook heel mooi en diep. Er spreekt een zeer diepe vurigheid uit. Die wordt nu in toom gehouden maar als je die los laat dan ben je een zeer vurige vrouw.” Tonia kijkt mij aan en schiet dan in de lach. “zullen wij een boterhammetje eten?” Ik kijk in haar lachende en vrolijke ogen. “ja lekker.”

Even later zitten we aan de tafel en eten rustig en stil onze boterhammen. “gek eigenlijk, ik ken je amper. Ja, via de mail en beetje via chat en dan zitten wij hier samen een boterham te eten.” Ik kijk haar even aan en zie een lichte glinstering in die diepe ogen. “ja, als je er over nadenkt dan is dat inderdaad zo. Kun je nagaan hoe je mij vertrouwt.” Haar ogen beginnen te lachen, de mondhoeken krullen iets op dan komt er een mooie rustige lach mijn kant uit. “Dat is zo, nu ben ik niet zo snel bang dat er iets verkeerds zou gebeuren. Kan mezelf aardig verdedigen. Ik gooi gewoon mijn gewicht erin en dan verlies jij het zeker.”

“Wie zegt dat ik zou willen winnen?” Ik kijk haar aan en zie die glinstering groter worden “dus jij zou je al snel overgeven aan mij?” Ik knik even, ik voel onder de tafel haar voet tegen die van mij aan komen. Of het expres is kan ik niet zeggen maar de voet blijft wel tegen en op die van mij liggen. Even later staat Tonia op en begint de tafel af te ruimen. Ik sta ook op en breng ook een paar dingen de keuken in. In de opening naar de keuken kom ik haar tegen, er is geen plek voor ons beiden. Heel even kijkt ze mij strak aan “ik heb voorrang, het is mijn huis dus jij moet achteruit.” Ik lach even en blijf gewoon staan. Haar handen komen mij tegemoet en pakken mij in mijn zij beet en drukken mij langzaam naar achteren. Ik sta al snel met mijn rug tegen de muur met Tonia vlak voor mij. In haar ogen zie ik een poel van glinstering en spel.

Ineens voel ik haar lippen op die van mij. Met haar tong drukt zij mijn lippen van elkaar waarna onze tongen elkaar raken voor een zeer hete zoen. Net zo snel als de lippen mij raakten zijn ze ook weer weg. De handen laten mij los. “Zie je nu dat ik win.” Ik loop de keuken in en zet de spullen op het aanrecht. Ik loop weer terug naar de kamer net als Tonia de keuken in stap ga ik er uit. “Kom jongen we doen eerst even de afwas.” Ik draai mij om en pak een theedoek die Tonia mij aanreikt. Ik sta tijdens de afwas verschillende keren tegen haar aan. De warmte die door haar spijkerbroek heen komt zet mijn huid ook in vuur. 

Na de afwas lopen wij samen de kamer weer in, ik neem weer plaats op de bank. Tonia komt nu naast mij zitten en trekt een been onder haar. We praten weer verder over haar probleempje, al snel verandert het gesprek. Ik heb in de mails veel met haar gepraat over seks en hoe je het graag doet en wat je wensen zijn. Daar heeft zij iedere keer heel eerlijk op geantwoord en ik ook. “Jij hebt al eens gezegd dat je het heerlijk zou vinden om seks met mij te hebben. Is dat nog steeds zo nu je mij hebt gezien in levende lijve?”

“Waarom zou dat niet zo zijn? Wat ik gezegd heb in de mails wil ik nog steeds.”

“Je bent een kanjer, lieve Ron.” Haar lippen raken die van mij weer, onze tongen vinden elkaar voor een lang en heet spel. Ik voel de handen van Tonia rond mij dwalen, dan trekt ze mij met een ruk strak tegen haar aan.

Even later merk ik dat zij met haar ene hand mijn motorbroek heeft losgemaakt, langzaam glijdt haar hand mijn broek in. Ik draag onder mijn motorbroek nooit een slip, omdat het niet lekker zit en ergerlijke randjes in mijn benen drukt. Ik hoor haar zachtjes kreunen als haar vingers geen slipje tegen komen. Even laat zij mijn lippen los “doe die broek eens uit lieve schat.” Ik ga staan en voor ik het in de gaten heb, ligt hij al op de grond. “Doe je shirtje ook maar uit, ik wil je helemaal naakt hier naast mij op de bank zien.” Als ik mijn kleren uit heb, trekt Tonia mij met een ruk naast haar op de bank. Onze lippen raken elkaar weer, ik voel de tong van Tonia tussen mijn lippen doorkomen. Ik beantwoordt haar zoen met dezelfde passie, mijn armen leg ik rond haar lichaam en streel haar rug zacht door het shirtje heen. Ik trek gelijk met mijn vingers het shirtje mee omhoog. Even later schuif ik mijn hand onder het shirtje en voel haar warme huid. Zacht streel ik elke stukje wat ik onder mijn vingers krijg. Ik merk dat Tonia het lekker vindt, want haar lichaam ontspant zich een beetje meer. Zachtjes komt er een lichte grom over haar lippen. Ik maak met mijn andere hand de knoopjes van het shirtje los. Even later zakt het shirtje over haar schouders naar beneden. Ik zie nu haar bovenlichaam wat lekker vol is.

“Wat je schreef is inderdaad waar, Tonia. Je hebt bij jou veel meer om van te genieten mm…” Tonia lacht zachtjes “doe dat dan maar eens, ik wil wel eens voelen wat jij met een vrouw weet te doen.” Ik maak snel haar bh los en trek die ook uit, dan neem ik haar borsten in mijn handen. Met rustige bewegingen begin ik de borsten te strelen, met mijn duim ga ik iedere keer net over de tepel heen. Deze reageert en groeit langzaam naar een mooie harde knop. Ik laat mijn hoofd iets zakken en raak met mijn lippen de harde tepel aan. “Mm… dit is lekker, ga door jongen je bent op de goede weg’. Ik luister naar haar kreunende woorden, mijn handen bewerken haar borsten nog even en zakken dan over haar buik naar onderen. Ik maak met hulp van Tonia haar broek los en trek deze met moeite van haar billen af. Ik hoor haar zacht lachen; “valt niet mee om die broek over die grote billen heen te krijgen?”

“Als je er langer over doet, is het ook een stuk spannender,” grom ik zachtjes. Het slipje heeft ze nog aan, mijn vingers maken strelende bewegingen langs het slipje en soms schieten ze net over het slipje heen. Ik merk dat Tonia er opgewonden van raakt. Nu ik weet dat ze dit lekker vindt, ga ik steeds een stukje verder. Ik voel haar been om mijn billen heen getrokken worden. Langzaam trekt Tonia mij met haar heerlijke benen verder naar voren.

Mijn lippen raken haar buik, ik laat mijn tong er een vochtig spoor overheen trekken. Mijn handen strelen haar benen en buik maar raken het poesje niet aan. Als mijn vingers in de buurt komen probeert Tonia haar billen zover omhoog te drukken dat mijn vingers haar kutje raken. Net als ik het heel zachtjes raak laat ik mijn vingers weer verdwijnen dat ontlokt Tonia een diepe grom van teleurstelling. Met haar handen pakt zij mijn hoofd en drukt mijn lippen met kracht op haar kutje “lik mij, laat me komen.” Ik laat mijn tong over het slipje heen gaan, ik ruik haar sappen, het slipje krijgt een natte plek. Met mijn vingers trek ik het slipje een stukje opzij, mijn tong streelt haar lipjes, zachtjes begint Tonia te grommen “mm… ga door jongen dit is lekker mm…” Mijn vrije hand laat ik naar de mooie borsten glijden en streel de harde tepels. Mijn andere hand streelt haar natte poesje, langzaam glijdt mijn vinger naar binnen. Met kleine bewegingen streel ik haar poesje. Met een stevige greep drukt Tonia mijn mond op haar kutje “Ja! Jongen, ik ga komen mm… heerlijk ga door…” Met een korte gedempte kreet komt Tonia klaar, de sappen lopen tussen haar lipjes vandaan. Ik lik elke druppel op, de druk op mijn hoofd wordt iets minder.

Ik merk dat Tonia zich omhoog werkt en mij omhoog trekt, onze lippen vinden elkaar in een lange vrij ruwe maar heerlijke zoen. Met haar vingers en handen brengt zij mijn iets verslapte lul weer in volle sterkte. Met haar handen begint zij mij heel rustig en voorzichtig af te trekken “wil je deze in mijn kutje stoppen?” Even kan ik geen antwoord geven, de spanning in mijn ballen is al heel erg hoog. “Graag lieve Tonia, maar het zal niet lang duren voor ik kom.”

“Nou en? We doen het straks gewoon nog een keer over.” Met haar hand begeleidt ze mijn pik bij haar naar binnen, in haar ogen die mij strak aankijken zie ik een diep genot beginnen te gloeien. “O ja! Stop hem er helemaal in lieve jongen, dit is zo lekker mm…” Met een snelle beweging druk ik mijn lul tot aan mijn ballen bij haar naar binnen. Ik probeer mezelf te concentreren om maar niet te snel klaar te komen. Langzaam voel ik het kutje van Tonia beginnen te knijpen in mijn lul. Het genot gaat weer naar een erg hoog gehalte “O! Tonia ik houd dit niet uit, ik ga klaarkomen.” Ik kijk Tonia strak aan en voel het zaad een weg naar de uitgang zoeken, met een paar harde stoten komt mijn genot tot een uitbarsting. “Ik kom!” Zacht kreun ik terwijl mijn zaad met krachtige stralen in het poesje van Tonia gespoten wordt. Met haar vingers heeft Tonia ervoor gezorgd dat zij bijna tegelijk met mij klaarkomt. Haar kutje knijpt zalig in mijn spuitende lul. In de ogen van Tonia is een en al orgasme te lezen. Heel langzaam trekt het zalige gevoel een beetje weg, Tonia laat mij los. Langzaam zakt mijn verslappende lul uit haar natte kutje.

Even later staan wij samen op en lachend lopen wij hand in hand naar de badkamer. Als het water een beetje behaaglijk is, stapt Tonia onder het water, even later trekt zij mij er ook onder. Ik krijg een heerlijke zoen van haar. Tonia legt haar handen op mijn schouders, kijkt mij strak aan en drukt mij langzaam naar beneden “lik mij Ron.” De woorden komen zacht kreunend tussen haar lippen vandaan. Het water stroomt over haar lichaam, er ontstaat een mooi glimmend geheel. Mijn vingers strelen elke stukje van het mooie lichaam, met mijn lippen streel ik de blanke huid. Zacht laat ik mijn vingers via de binnenzijde van haar benen afzakken naar de voeten. Heel traag en zacht laat ik ze dan weer omhoog komen. Mijn lippen raken zacht de zijdezachte kutlipjes aan, mijn tong streelt de binnenzijde ervan heel even. Tonia kreunt en pakt mijn hoofd beet. De voeten gaan een stuk verder uit elkaar, ik heb nu iets meer ruimte. Mijn mond druk ik strak op haar poesje en ik trek met mijn vingers de lipjes een stukje verder uit elkaar.

Twee vingers glijden vanzelf bij haar naar binnen, ik draai mijn vingers om en maak zachte bewegingen met mijn vingers langs het zeer gevoelige plekje daar binnen. Het kreunen van Tonia wordt iets harder, met mijn tong lik ik soms hard en dan weer zachtjes het harde knopje.

“O! Dit is lekker, ja… ga door lieve jongen mm… Ik ga zo komen mm… ja… ga door.” Tonia kan bijna niet meer stilstaan, haar lichaam begint harder te schokken en ik heb de grootste moeite om haar te blijven verwennen. Ineens staat ze stil en klemt met grote kracht haar dijen tegen elkaar. Ik zit gevangen tussen haar heerlijke benen. “Ja, ha… ik kom!” Kreunt ze zacht, “jij geile vent… ga door… vreet me op, doe het, dit is te gek mm…” Mijn mond stroomt langzaam vol met haar sappen vermengd met de stromen water die nog steeds langs haar lichaam lopen. Dan ontspannen haar benen een beetje en kan ik er tussenuit komen, het was een zalig gevoel om tussen die machtige benen gevangen te zitten.

Ik sta op en druk mijn lippen op die van Tonia, heel even is het rustig dan legt zij haar armen om mijn nek en beantwoord mijn zoen met veel passie. Ik voel haar handen over mijn rug, mijn billen krijgen een zalige beurt. Heel zacht laat ze een vinger door mijn bilnaad gaan. Bij mijn gaatje twijfelt zij heel even maar drukt dan zonder pardon haar vinger naar binnen. Ik zak iets door mijn benen zodat er meer ruimte voor haar vinger komt. Met haar andere hand streelt ze mijn ballen en pik. Langzaam voel ik er weer leven en genot in komen “volgens mij heeft hij er ook weer zin in.” Ik kan geen antwoord geven door het genot dat door mijn lijf heen trekt, een droom is dit om samen met een mooie vrouw onder het stromende water staan, haar handen die mij verwennen en dan een vinger in mijn kontje, heerlijk. Mijn lul is al heel snel in de hand van Tonia gegroeid tot volle sterkte, langzaam streelt zij hem en trekt hem rustig af. Haar vingers strelen het meest gevoelige plekje onder de eikel. Ik voel mijn genot weer met hoge snelheid aan komen.

“O! Lieve schat dit is teveel, ik ga je hand zo vol spuiten wat is dit lekker.” Ik zak iets verder door mijn benen en voel het zaad een uitweg zoeken “ik kom!”

“Kom maar ventje laat je maar gaan, mm… weer een hand vol van dat heerlijke spul zalig.” Met haar mooie ogen kijkt ze mij heel strak aan, het zorgt ervoor dat ik nog intenser klaarkom. Mijn zaad spuit in een paar heel krachtige stralen over haar hand heen, de vinger in mijn kontje blijft mij snel en vrij ruw neuken. Het is een zalig gevoel, genomen te worden met een vinger en je zaad te laten lopen. Het stroomt zacht van haar hand af. Dan laat ze mijn lul los en brengt haar hand naar haar mond. Met genietende ogen likt zij het zaad van haar hand af. Dan drukt ze de hand onder mijn neus “proef maar eens, het is heerlijk jongen.” Ik steek mijn tong uit en lik het zaad op, het is niet de eerste keer dat ik mijn eigen zaad proef.

Even later zitten wij weer aangekleed op de bank “waar jij eigenlijk voor kwam Ron dat is niet helemaal gebeurd.” Lachend kijkt Tonia mij aan. “Dan moet ik toch nog maar een keert komen. Nou moet ik zeggen dat het zeker geen straf is om hierbij te mogen zijn. Ik heb vreselijk genoten en dat is erg lang geleden.”

“Ik denk dat het zeker niet de laatste keer is geweest dat je hier bent geweest jongen, misschien ontweid ik je heel snel wel weer. Alleen moet je dan wel naar mij luisteren natuurlijk. Komen wanneer ik het zeg.” Ik kijk in de mooie donkere glimmende ogen “ik zal als het in mijn mogelijkheid ligt zeker gehoor geven aan jouw opdracht.”

Na nog een glaasje water sta ik op, in de gang drukt zij mij strak tegen de muur. Haar lippen raken die van mij, met een snelle maar heerlijke manier komt haar tong tussen mijn lippen door. Ik voel haar handen overal tegelijk en het verlangen begint weer een beetje te groeien. Ik kan geen kant op door de manier waarop Tonia mij gevangen houdt tegen de muur.

Na een krachtig en lang afscheid laat zij mij los, dan loop ik naar buiten en stap op de motor. Ik heb nog genoeg tijd om op tijd thuis te zijn en na te denken wat mij is overkomen vandaag, hier had ik niet van kunnen dromen maar het is wel gebeurd. Een zalige droom is waarheid geworden, ik hoop deze droom nog vaak te mogen hebben.

Ronald.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *