Paardendrift

()


Gefascineerd keek ik toe hoe de penis van de hengst stijf werd en uitstulpte als een telescoopbuis. Het ding was enorm. Vanuit een ooghoek zag ik dat ook Anne gebiologeerd toekeek en zenuwachtig met de knop van haar rijzweep tegen haar laarzen sloeg. We waren als aan de grond vastgeklonken en konden niet anders dan toezien hoe de hengst tenslotte zijn merrie besteeg en haar dekte, de voorste poten op haar schoften. Pas toen het over was, was de betovering gebroken en kregen we terug controle over onze ledematen. Stilzwijgend waren we uit elkaar gegaan. Anne was toen dertien en ik nauwelijks twaalf. Misschien juist omdat we niet hadden gepraat over wat we net hadden gezien, was ik Anne steeds blijven associëren met het beeld van die stijf wordende paardenroede en het tafereel dat er op volgde. Het maakte dat ik altijd een zekere gêne voelde in haar aanwezigheid.

Na onze tienerjaren verloren we elkaar uit het oog. De herinnering aan haar en dat incident vervaagde altijd meer en zou tenslotte ook helemaal zijn verdwenen. Tot ze me op een dag telefoneerde met de vraag of ze één van haar merries op natuurlijke manier kon laten dekken door mijn prijshengst. Dat kon niet anders omdat volgens de statuten van het stamboek de natuurlijke dekking de enige toegestane manier van inseminatie was. Haar stem had ik niet herkend, maar de naam deed meteen een belletje rinkelen. Toen kon ik niet anders dan op haar verzoek in te gaan hoewel deze manier van dekken niet risicoloos was voor merrie noch voor hengst. Het feit dat we allebei blijkbaar de liefde voor paarden hadden behouden, creëerde meteen een band.

In het weekeinde kwam ze aangereden met haar merrie. Ze was zowel naar uiterlijk als naar kledij op-en-top boerin geworden, zag ik toen ze uit haar jeep met aanhangwagen stapte. Ze droeg een blauwe spijkerbroek en laarzen, die aan stevigheid goedmaken wat hen aan elegantie ontbrak; en de dikke kabeltrui paste perfect bij de ampele boezem en brede heupen. De slanke deerne van weleer was dus een paar kilootjes aangekomen, maar dat misstond haar helemaal niet, integendeel. Ondanks de kraaienpootjes rond haar ogen en het met blond doorschoten grijs van haar haren vond ik trouwens dat ze de tand des tijds veel beter had doorstaan dan ik. “Rudi, je ziet er echt fantastisch uit”, zei ze echter terwijl ze me beet pakte en me drie smakkende zoenen op de wangen gaf. “Hoelang is het ondertussen ook weer geleden?” Vroeg ze me dan. “Meer dan dertig jaar.”

“Dertig jaar? Meen je dat? Sjonge, jonge. Dat moeten we dringend bijpraten. Maar misschien eerst de klus?”.

Ze leidde haar merrie aan de halster naar de omheinde loopweide. We lieten de paarden aan elkaar wennen en gingen zelf aan de buitenzijde staan, tegen de afsluiting leunend. De dekhengst kwam langzaam naderbij om aan de merrie te ruiken, die vrij hengstig was. Hij hinnikte opgewonden. Gefascineerd keek ik toe hoe de penis van de hengst stijf werd en uitstulpte als een telescoop. Het ding was enorm. Vanuit een ooghoek zag ik dat ook Anne gebiologeerd toekeek. We waren als aan de grond vastgeklonken terwijl de hengst de merrie besteeg, zijn voorste poten op de onrustige achter partij en zijn immens lange penis in de schede schoof.

“Weet je nog toen…?” Draaide Anne haar gezicht naar me toe. Ze bloosde hevig en ook ik voelde mijn wangen gloeien. Er waren verder geen woorden nodig. Anne maakte haar jeans los en trok die samen met haar slip naar beneden tot op de rand van haar rijlaarzen. Ik zag dat ze een prachtige kont had toen ik achter haar kwam staan en mijn gulp open ritste. Anne zette haar voeten iets verder uit elkaar terwijl ik mijn pik beet pakte. Haar ademhaling ging zwaar van anticipatie, maar stokte toen ik haar penetreerde. Ze was kletsnat en mijn eigen opwinding moest niet voor die van haar onderdoen: zelden was mijn lul zo lang en zo dik geweest als wilde ik die van de hengst evenaren. Anne van over de afsluiting en ik van over de horizon van haar schouders keken toe hoe de paarden neukten.

Naarmate de hengst meer amok maakte in het onderlijf van de merrie, stootte ik ook harder in Anne ’s kut. We waren hitsig als de beesten. Telkens ik in haar drong, duwde Anne haar bekken hard achteruit om me zo diep mogelijk in haar te hebben en ze probeerde me ook langer in zich te houden door haar kut dicht te knijpen wanneer ik me terugtrok. Ik verloor stilaan de beheersing over mijn heupen en ging onbeheerst stoten. Mijn eikel jeukte verschrikkelijk; mijn zaad werd ongedurig in mijn ballen. Ik stond op het punt klaar te komen en kon niet langer het tempo van de hengst bijhouden, die bijna onvermoeibaar leek. Tot hij toch ineens bevroor en dan langzaam van de achterhand van de merrie afgleed. Meteen begon ik onstuitbaar te ejaculeren terwijl ik Anne hoorde kreunen en aan het pulseren van haar kut rond mijn schacht voelde dat ook ze kwam.

Toen mijn lul uitgeblust was en ik hem voelde verslappen, trok ik hem terug. Ik duizelde op mijn benen. Anne draaide zich om, nog steeds tegen de afsluiting leunend. Ze hijgde moeizaam en haar blik stond glazig, als had ze moeite om te herkennen waar ze was en wat er gebeurd was. Maar haar stem klonk wel standvastig toen ik mijn pik opnieuw in mijn gulp wou stoppen. “Je bent toch geen hengst Rudi?” een vraag die voor duizend uitleggingen vatbaar was. Voor ik de kans had te begrijpen wat ze bedoelde, trok ze haar trui over haar hoofd zodat ik haar boezem zag meebewegen, eerst op en dan neer verend, en haakte dan haar bh los. Haar lijf deed me werkelijk versteld staan. De borsten waren inderdaad zwaar zoals ik had vermoed. Alleen de V-vormige geul was de huid wat rimpelig, door het vele blootstaan aan de zon. Verder hadden ze echter weinig aan stevigheid ingeboet. Zwangerschapsstrepen hadden slechts een vaag spoor nagelaten op de gebruinde huid van haar buik, waarvan het vel nog strak zat. Natuurlijk stulpten de lippen van haar kut wat uit: dat normaal was voor een vrouw van haar leeftijd. Dat gulle, rijpe vrouwenlichaam had geneukt, bemind en gebaard. Dat lijf had geleefd en had een heel leven geleid in mijn afwezigheid en dat maakte het des te begeerlijker.

Ik trok mijn kleren ook uit, niet langer verlegen haar te laten zien dat ook mijn lijf had geleefd. Ik had gedronken, gegeten en bemind. Ik was getrouwd en ik had gerouwd. In een flits trok dat leven aan me voorbij terwijl ik mijn kleren uitdeed. De haren op mijn borst waren allang grijs geworden en mijn bast. “Mm…”, fluisterde Anne, goedkeurend naar me kijkend. “Lekker ding.” Ik knielde voor haar en trok eerst haar linker- en dan haar rechter laars uit, terwijl ze zich telkens met de andere voet afzette tegen mijn blote schouders. Daarna trok ik ook haar broek en slip uit. Ze was naakt.

Anne rilde terwijl de lentebries tegen haar lijf en ik tegen haar kut ademde. Haar tepels stonden hard als kleine kiezelsteentjes en de grote tepelhoven waren als kippenvel. Ik legde mijn handen op haar heupen en bracht mijn gezicht nader. Ze geurde naar seks en vers gemaaid gras. Toen ik mijn tong door de kut-geul van lippen haalde, zoog ze luidruchtig lucht in tussen haar opeengeklemde tanden. Haar lichaam kromde zich kortstondig om dan weer te ontspannen. Hoewel mijn pik voorlopig niet volgde, raakte ik sterk opgewonden door haar kut. Ik sabbelde en kauwde hartstochtelijk op de vlezige schaamlippen, die door de vele uren, jaren seks sterk ontwikkeld, door de geilheid met bloed verzadigd en gezwollen waren. Anne was heel nat en ik moest hard slikken om haar sappen bij te kunnen houden. Ze leunde met haar schouders en uitgestrekte armen op de bovenste balk van de omheining. Legde eerst haar ene en dan haar andere been over mijn schouders. Haar dijen drukten tegen mijn wangen. Ze was warm en transpireert van hitsigheid. Langs de helling van haar lijf en over haar schouders, zag ik hoe de twee paarden zij aan zij graasden en verveeld toekeken hoe mijn lippen over Annes kut graasden en mijn pik stijf werd en uitstulpte als die van een hengst.

Anne draaide zich geroutineerd om en bukte met die prachtige kont, haar handen steunend op de onderste balk van de omheining. Ik kwam langzaam overeind, mijn handen op haar billen, tot ik haar flanken beklom. Haar tieten schommelen loom op het ritme van mijn pulserende lul.

Langs de helling van haar lijf en over haar schouders, zag ik hoe de twee paarden zij aan zij hun welwillend oog op ons lieten rusten en ze stilletjes tegen elkaar aan schurken.

Rudi

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *