Rick, mijn stiefzoon

()

Ik heb al een tijd een relatie met een oudere man, Ron. Op zich een normaal leven en seksueel was het door de jaren heen wel wat minder geworden, onder andere omdat Ron vaak voor zaken weg was. Het veranderde nadat zijn zoon Rick bij ons kwam wonen.

Ik zal me even voorstellen, Carla, 37 jaar, redelijk slank, donkerblond en 1.67 lang en mijn lichaam mag er nog best zijn. Natuurlijk kende ik Rick al goed en het was een gezellige jongen. Slank, donker haar, redelijk sportief, hij ging vaak hardlopen en eigenlijk introvert en op zichzelf. Negentien jaar en vaak achter de computer op zijn kamer te vinden. Vaak ook kwamen er vrienden over de vloer maar nooit meiden. Ze gingen wel eens stappen maar ook dat was maar zelden. Meestal zat hij boven of ging hardlopen. Natuurlijk vermoedde ik al lang dat hij wel eens rukte want zijn handdoeken waren soms wel heel hard als ik ze in de was gooide, al waren het er wel wat veel. Op zich gezond lijkt me. Natuurlijk had ik hem ook wel eens naar mijn borsten zien gluren, maar ook daar vond ik niets vreemd aan. Ik heb grote borsten en ben slank dus ja, ze vallen wel op.

De laatste tijd was me ook opgevallen dat de bodyolie wel heel hard ging, maar ja misschien had hij ineens een overdreven verzorging bui of zo. Niet echt wat voor hem, maar goed. Ron zat weer eens in het buitenland en Rick en ik hadden dus het rijk alleen. Het was redelijk mooi weer en natuurlijk zag ik wel dat hij me steeds meer bekeek naarmate ik meer blote kleding droeg. Ik zou die avond naar mijn tweede avondcursus gaan en we hadden samen vroeg gegeten. Ik vertrok en Rick had het huis voor zich alleen. Bij de cursus bleek het vandaag te vervallen vanwege allerlei ziektes en andere dingen. Ik dronk een kop koffie met een van de medecursisten en vertrok maar weer naar huis. Ik kwam binnen via de keukendeur want ik vermoedde toch al dat Rick die niet op slot had gedaan en gooide mijn tas op bank en bedacht dat het misschien een goede dag was om eens een lekker bad te nemen, nu ik toch de hele avond nog voor me had. Rick zat waarschijnlijk weer achter zijn computer en nietsvermoedend liep ik naar de slaapkamer en kleedde me uit. Ik deed mijn kimono aan en liep de gang op toen ik vreemde geluiden van de tweede etage hoorde komen. Eerst wat muziek en ineens wat gekreun. Plotseling stopte het weer en toen een heel andere gekreun.

Ik was toch heel erg nieuwsgierig en sloop de trap op en bleef boven bij zijn, op een kier staande, deur staan. Het leek wel of hij porno keek. Want zo klonk het gekreun. Ik glimlachte, zag er geen kwaad in en wilde me eigenlijk omdraaien toen ik de kier aan de kant van de scharnieren zag. Nieuwsgierig keek ik er doorheen en viel echt zowat om van verbazing. Eerst zag ik alleen zijn naakte been. Kennelijk zat op de rand van zijn bed. Maar toen ik dichterbij kwam, zag ik wat hij aan het doen was. Ik zag hem kennelijk wat pakken en ineens zag ik de fles bodyolie in zijn hand die hij omdraaide en toen spreidde hij zijn benen en greep zijn lul vast. Toen moest ik echt even slikken. Zijn vader is goed geschapen, maar dit sloeg alles en iedereen die ik ooit gezien had. Met wijd open ogen zag ik gewoon hoe hij een enorme hoeveelheid olie over de allergrootste lul die ik ooit had gezien liet lopen. En met allergrootste bedoel ik zoveel de lengte als de dikte. Vol ongeloof gluurde ik door de kier terwijl hij de fles olie weer naast zich neer zette en met een hand de olie over zijn lul uitsmeerde en met de andere hand zijn lul stevig vast had.

Toen hij met twee handen heel langzaam aan zijn lul trok en de voorhuid over zijn enorme glimmende eikel duwde, zag ik de olie er af druipen. Langzaam trok hij de huid weer terug en ontblootte een waanzinnige eikel. Zeg maar formaat van een tomaat. Roze rood en glimmend van de olie. Perplex bleef ik staan gluren terwijl hij rustig met zijn lul speelde die glom van de olie. Zijn ballen hingen tussen benen en glommen ook enorm. Geen haartje te bekennen dus mijnheer scheerde het zaakje ook. Zijn hand gleed onder zijn ballen en duwde het hele zooitje omhoog terwijl zijn andere hand over de volle lengte van zijn enorme paal heen en weer gleed. Even later zat hij met twee handen aan zijn lul te trekken. Zonder dollen, dat ding moest wel vijfentwintig centimeter zijn, anders had ik geen idee hoe je met twee handen tegelijk zulke enorme bewegingen kon maken. Ik stond echt met open mond te kijken en durfde nauwelijks ademen. Toen het gekreun uit zijn TV harder werd, haalde ik snel adem en staarde nog even en maakte dat ik weg kwam.

Ik sloop zo zacht mogelijk weg en liep naar beneden. Snel schoot ik de badkamer in en liet het bad vol lopen. Natuurlijk was ik me bewust van het feit dat ik net mijn stiefzoon had zitten gluren en zijn enorme lul me behoorlijk opwond. Ik ging op de badrand zitten, ondertussen naakt. Twee minuten later zat ik mezelf te vingeren en kneedde mijn borsten. Natuurlijk was het niet bevredigend en nog steeds geil liet ik me in bad zakken. Ik had de grootste lul ooit gezien en dat bij een negentienjarige in mijn eigen huis. Bizar. Ik reikte naar de radio en lag genietend in bad. Uiteindelijk spoelde ik me met de douche nog even af na de nodige maskers en scheer-bewegingen. Langzaam droogde ik me af en liep in kimono naar de slaapkamer en deed de TV aan. Nog even naar beneden om wat te drinken te halen en daarna lekker in bed tv kijken.

Ik kon de slaap niet vatten en bleef terugdenken aan wat ik had staan gluren. Mijn verstand wist ook wel dat ik hem niet mocht verleiden en dus nam ik me voor me te gedragen en het te vergeten. Alleen zo werkt het dus niet. De dagen erna was ik meer dan ooit bewust van zijn blikken op mijn decolleté en al snel had ik door dat Rick me altijd wel bekeek. Natuurlijk vond ik het leuk en misschien liet ik onbewust veel te veel zien, maar toch, ik zou me inhouden. Dat weekeinde, zat ik s’ morgens om een uur of tien in kimono achter de laptop toen het ding weer eens niet deed wat ik wilde. Ik riep Rick en kreeg geen reactie. Uiteindelijk hoorde ik wat gestommel en zijn slaperige hoofd verscheen even om de hoek bovenaan de trap. Ik lachte dat de laptop het niet deed en vroeg of hij koffie wilde. Hij knikte en liep de trap af. Hij had alleen een boxershort aan, het was dan ook heerlijk weer en ineens besefte ik dat ik stond te staren naar zijn boxer en draaide me snel om. Terwijl hij binnen kwam, vertelde ik hem over de laptop.
Hij ging er gelijk achter zitten aan de grote keukentafel. Omdat de zon ondertussen al naar binnen scheen kon ik nauwelijks zien wat hij deed en eigenlijk onbewust hing ik voorover over de tafel en keek even mee. Direct zag ik zijn blik steeds naar mijn borsten glijden en te laat besefte ik dat ik ook wel erg grote inkijk moest hebben. Ik kwam overeind en liep naar het espressoapparaat en wist gewoon dat hij me na staarde. Ik maakte koffie en hoorde Rick zeggen dat ik een virus op de laptop had. Hij lachte dat het er zo weer af was omdat het oud was en riep dat hij even een andere soort virusscanner zou downloaden. Ik hielde de koffie omhoog en riep “eerst koffie.” Hij stond op en ik kon het niet laten even naar zijn boxershort te kijken.

Snel keek ik naar buiten en riep dat het heerlijk weer was. Natuurlijk had ik de beweging in zijn boxer gezien, ik liet een zucht ontsnappen en sloeg mijn benen over elkaar. Nu is mijn kimono niet al te lang dus ik wist wel dat er behoorlijk wat van benen te zien was. Ik voelde hem kijken en toen ik mijn laatste slok koffie nam, zag ik hem nog steeds kijken. Ik lachte en rekte me uit terwijl ik mijn haar naar achteren streek. Het was, denk ik, een uur later dat ik me gedoucht had en met een handdoek om naar boven liep om wat uit de droger te pakken. Ik dacht dat Rick nog beneden met de laptop bezig was en zag zijn kamerdeur open staan.

Nietsvermoedend liep ik binnen om vrijwel direct met open mond open stokstijf stil te staan. Rick keek met een knalrood hoofd achterom vanaf zijn bureaustoel, poedelnaakt en vrijwel direct had ik mijn laptop op het bureau gezien waar een aantal vakantiefoto’ s van mij op het scherm stonden. Topless op het strand. Rick stotterde wat terwijl zijn hand in zijn kruis lag en wat probeerde te verbergen wat met geen mogelijkheid zou lukken. Ik lachte en vroeg of hij zich op mij zat af te rukken. Met een rood hoofd keek hij naar de grond en mompelde wat onverstaanbaars terwijl ik op het randje van zijn bed ging zitten. Hier moest ik eigenlijk wat van zeggen, maar de geilheid sloeg eerlijk gezegd al toe. Toen hij zich langzaam wat naar me toe draaide met zijn handen nog steeds in zijn kruis zag ik zijn blik langs mijn lichaam glijden en uiteindelijk op mijn borsten eindigen. Als vanzelf holde ik mijn rug en durfde hem niet aan te kijken terwijl ik voelde dat mijn handdoek langzaam los gleed.

Als in een vertraagde film gleed mijn handdoek los, eerst langzaam, om daarna van me af te glijden. “Wel, kijk dan maar” hoorde ik mezelf zuchten. Mijn grote borsten naar voren drukkend voelde ik mijn tepels vrijwel direct hard naar voren steken. Ik hoorde hem zuchten en keek aarzelend naar zijn kruis. Mijn buik klampte toen hij langzaam aan zijn enorme lul trok en zijn eikel ontblootte. Wat een waanzinnig grote lul had hij en dommige stamelde ik, “da’ s een flinke, ruk je maar lekker af.” De snelheid waarmee hij overeind kwam, verraste me en een fractie later stond hij voor me aan zijn enorme lul te rukken zoals hij waarschijnlijk wel vaker deed. Als in trance staarde ik er naar. Zijn dikke paarsrode eikel die glimmend voor me bewoog. Zijn flinke balzak die heen en weer slingerde. Ik deed eigenlijk niets, liet hooguit mijn benen wat uit elkaar vallen en staarde hijgend naar zijn enorme lul. Ik voelde de druppel op mijn dij vallen en dacht dat het voorvocht was en hijgde dat hij maar lekker moest spuiten. Ik was nog niet uitgesproken of ik werd verrast, door een enorme straal zaad die voor het grootste deel over me heen vloog en tegen de muur achter me kwakte. Een klein deel kletste over mijn schouder en met zacht, “oh,” graaide ik naar zijn lul en trok hem wat omlaag om de volgende straal zaad vol tegen mijn kin en hals aan te voelen slaan. Straal na straal kletsen tegen me aan en hij spoot een onwerkelijke hoeveelheid zaad tegen mijn borsten aan. Ik voelde al flinke klodders naar beneden druipen voordat het eindelijk minder werd.

Ik staarde naar zijn dikke, kloppende eikel en hijgde, “Jezus, wat kun je spuiten” en trok langzaam aan zijn lul. Een dikke klodder droop van zijn enorme eikel via mijn hand naar beneden. Zijn lul leek nauwelijks te verslappen en langzaam trok ik aan zijn enorme lul terwijl ik naar zijn eikel staarde. Hij boog voorover en betastte een van mijn borsten. Als vanzelf leunde ik wat achterover om hem de ruimte te geven. Met twee handen duwde hij mijn borsten tegen elkaar terwijl hij zachtjes hijgde dat ik zulke geile tieten had. Ik rilde even toen hij over me heen knielde en drukte zelf zijn enorme lul tussen mijn borsten. Een seconde later gleed zijn warme lul tussen mijn borsten heen en weer. De onbedwingbare lust om hem te proeven overviel me en te uitdagend stak ik mijn tong uit en boog mijn hoofd naar voren.

Zijn dikke warme eikel glibberde tegen mijn tong terwijl hij mijn borst los liet en achter zich langs tussen mijn benen liet glijden. Natuurlijk had ik hem moeten tegenhouden, maar ik was niet meer in staat om te denken. Zijn eikel zat al half in mijn mond toen zijn vingers over mijn kut gleden. Natuurlijk was ik nat en ik schokte even toen zijn vingers mijn natte gevoelige plekje beroerden. Hij voelde het beter aan dan ik verwachtte en ik kreunde terwijl zijn eikel in mijn mond zat en zijn vingers door mijn natte kut woelden. Hoe hij zo snel tussen mijn benen zat geen idee, maar het feit was daar. Zijn lul zwaaide heen en weer, alweer op volle sterkte, terwijl zijn vingers ondertussen diep mijn kut in glijden en ik wijdbeens, achterover leunend op het bed lag. Mijn hele lichaam reageerde puur instinctief en ik graaide naar zijn lul terwijl hij tussen mijn benen schuifelde.

Een fractie later drukte ik zijn eikel tegen mijn lipjes aan. Hij keek met geile ogen naar beneden en drukte zich naar voren. Ik kreunde toen zijn enorme eikel bij me binnen drong. Zijn lul gleed tussen mijn vingers tussen mijn lipjes naar binnen. Zijn eikel was echt wel dikker dan zijn vader en zijn hele lul was groter. Langzaam maar zeker werd ik compleet gevuld door zijn enorme lul. Met een zucht trok ik mijn hand weg terwijl hij zich in me perste. Met langzame bewegingen begon hij me te neuken. Steeds dieper drukte zijn enorme eikel diep in mij, perste zich helemaal in me en hij vulde me compleet op. Ik had het niet meer, voelde me waanzinnig en ik kreunde zacht terwijl ik me op mijn rug liet vallen. Ik pakte mijn eigen borsten vast die loom heen en weer bewogen op het ritme van zijn stoten. Ik had mijn ogen gesloten en toen ik ze opende, zag ik Rick geil naar me kijken.

Waarom ik me weer wat oprichtte, geen idee, maar als vanzelf deinsde hij wat naar achteren en trok me verder omhoog. Als vanzelf, zonder woorden, ging hij op de grond zitten en kroop ik over hem heen. Ik graaide naar zijn lul en moest flink omhoog komen, voordat ik zijn warme eikel weer tussen mijn lipjes kon persen. Met een zucht liet ik me zakken en begon hem langzaam te berijden. Mijn borsten zwaaiden voor zijn gezicht en toen ik mijn borst vastgreep en naar hem toe bewoog, bedacht hij zich geen moment. Zijn lippen sloten zich om mijn harde tepel en hij zoog er stevig aan. Zijn handen gleden over mijn billen terwijl ik zacht bewoog. Hij zoog hard aan mijn tepels. Precies zo hard dat het me alleen maar meer genot verschafte.

Toen zijn vingers zich ook nog voornamelijk op mijn andere gaatje richtte, werd het me in sneltreinvaart te veel. Hijgend en kreunend schokte ik weer over zijn lul heen, voelde eerst een, maar even later twee vingers in mijn kont glijden en kwam ongegeneerd klaar zoals ik zelden deed. Ik kneep mijn eigen borst zowat fijn. Rick zoog hard aan mijn tepel terwijl zijn vingers in mijn kont bewogen en zijn lul diep in mijn krampende kut zat. Ik schokte, kermde en kreunde luid om alle controle te verliezen en als een waanzinnige klaar te komen. Ik zat minutenlang schokkend op zijn enorme lul, niet in staat om hem nog echt te berijden. Met zijn vingers in mijn kont trok hij me wat omhoog en duwde me weer terug. Ik kreunde luid, schokte en liet me voorover vallen. Mijn borsten op zijn schouders plettend terwijl hij zich afzette en zijn heupen omhoog duwde, en me zo alsnog neukend. Minuten lang lag ik te kreunen en onbeheerst te schokken totdat hij zich van me af duwde.

Het zaad van mijn borsten kleefde aan zijn schouders en borst. Hijgend schoof ik van hem af, op mijn knieën terwijl hij snel achter me knielde. Zijn hand op mijn bil, zijn andere hand om zijn lul die hij razendsnel weer tegen mijn lipjes zette. Hij stootte toe en ik zocht steun op het bed. Zijn handen grepen mijn heupen terwijl hij hijgde dat ik zo’n geil wijf was en zich onbeheerst in me ramde. Zijn heupen kletsen tegen mijn billen. Ik kreunde doorlopend terwijl zijn vingers mijn kont alweer binnen schoven. Zijn vader was nooit anaal gericht geweest, maar Rick kennelijk wel, want vol overgave neukte hij mijn kut en duwde zijn vingers steeds mijn kont in. Ik hoorde hem snuiven en kreunen en voelde mijn volgende orgasme alweer aankomen. Schokkend en kreunend hoorde ik mezelf roepen, ”oh ja! Neuk me,” om vervolgens weer klaar te komen. Zijn lul die uit mijn kut verdween, deed er niets meer aan af. Schokkend voelde ik zijn warme dikke kloppende eikel tegen mijn kont en heel even vreesde ik dat hij hem naar binnen wilde duwen. Ik ontspande toen ik hem hoorde kreunen en zijn zaad met kracht tegen mijn kont aan spoot en ik kreunde luid. Alsof hij daarop gewacht had.

Hij schokte onbeheerst tegen me aan en zijn dikke, wild kloppende spuitende eikel drong mijn kont binnen. Ik kreunde luid, veerde omhoog en voelde nog net zijn eikel mijn kont inglijden gevolgd door een enorme lading zaad. Ineens had zijn hand ook mijn haar gevonden en trok hij er wat aan. Ik schokte! Dit was te geil, zijn eikel schokte pijnlijk in mijn reet, maar terwijl hij ineens verder gleed, verdween de pijn ook. Waarschijnlijk glibberig van zijn zaad had ik ineens zijn halve lul spuitend in mijn kont en kreunend kermde ik het uit. “Oh mijn God, oh mijn God.” We waren een schokkende, klaarkomende twee-eenheid die heel even eeuwig leek te duren. Zijn arm om mijn buik heen en ik zat bijna rechtop. Als vanzelf bewogen we hijgend wat heen en weer en langzaam maar zeker, zakte ik op zijn schoot. Zijn uitgespoten, iets verslapte lul zat ineens helemaal in mijn kont terwijl hij hijgend zijn handen over mijn lichaam liet glijden.

Langzaam op adem komend hijgde ik, “Jezus, man, je kunt je stiefmoeder toch niet zomaar neuken.” Hij grinnikte en hijgde, “eindelijk, ik geil al heel lang op je.” Ik kreunde dat we dit echt aan niemand moesten vertellen en voelde zijn handen overal over mijn tintelende lijf. Ik sidderde gewoon nog na terwijl zijn handen over me heen dwalen en zijn lul nog altijd in mijn kont zat. Hij hijgde dat ik geile tieten en een lekkere nauwe reet had. Ik kreunde en schokte toen zijn vingers langs de bovenkant van mijn kut gleden. Ik kreunde dat we moesten gaan douchen en hoorde geluiden die ik niet voor mogelijk had gehouden toen hij toch nog in me stootte.

Uiteindelijk leunde ik voorover, over het bed en voelde zijn lul tergend langzaam uit mijn kont glijden terwijl hij hijgde, “wat een geile reet, ik wil nog een keer.” Lachend keek ik achterom. Zijn lul was half stijf maar nog steeds groot en ik hijgde dat ik niet elke dag zo’ n enorme lul in mijn kont kreeg. Ik bedacht me dat mijn ex me bijna altijd in mijn kont neukte, maar de vader van Rick nooit en het dus al een paar jaar geleden was. Ik kwam overeind en moest me gewoon even vasthouden. Mijn benen leken wel erg slap. Rick was ook overeind gekomen en zijn handen gleden alweer over mijn lichaam. Ik lachte dat we gelukkig nog ruim anderhalve week hadden, voordat zijn vader terug zou komen en graaide mijn handdoek van het bed.

Niet veel later stond ik onder de douche. Verscheurd door geile gevoelens, verlangens en het besef dat ik op een vreselijke manier vreemd was gegaan. En toch, als Rick binnen was gekomen dan had ik het gelijk weer gedaan. Dat gebeurde later ook, maar dat vertel ik straks.”

Isabel

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Rick, mijn stiefzoon”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *