Sleutel tot succes

()

Zaterdagavond, het is tamelijk druk in onze B&B. Drie van de vijf kamers zijn bezet. Drie verschillende stellen. Onze leeftijden lopen ongeveer gelijk. Met het verstrijken van de avond en het drinken van meer dan een glaasje wijn worden de gesprekken diepzinniger, flirterig en meer loslippig.
Maar eerlijk gezegd heb ik er geen oog voor. Mijn ogen worden continu naar het stel rechts van mij getrokken. Een stel dat een en al uitdaging uitstraalt. Zij is gekleed in een Datex broek waarin mijn gezicht zowat weerspiegelt, een kanten Crop top. Een bh draagt ze niet maar haar borsten zijn er stevig genoeg voor. Waarschijnlijk met wat hulp van de dokter maar, daarom niet minder leutig om te zien. Om haar nek een leren riempje met vooraan een klein ringetje dat een duidelijk signaal afgeeft. Dit is geen poesje maar een tijger.

Maar zij is niet degene die me al sinds een uurtje laat blozen. Het is haar man, Manuel. Een Spanjaard van afkomst. Licht getint, ravenzwart haar waar precies genoeg grijs doorheen zit om het charisma te noemen en ogen om in te verzuipen. Hij ziet dat ik kijk, heel de avond waarschijnlijk al. Zijn glimlach terug is geheimzinnig, niet te peilen voor mijn radar. Dat brengt me uit mijn comfortzone, ik ben gewend mensen te lezen, weten wat ik aan ze heb. Manuel brengt me van mijn stuk. And I like it.
Zijn vrouw staat op en gaat even wat gemakkelijker aantrekken Manuel fluistert nog snel wat in haar oor voor de start. Ik ben eigenlijk blij dat ze even weg is, meer zwoele Manuel voor mij alleen. Mike, mijn vriend zit gewoon naast me en heeft niks in de gaten.

Als Manuels vrouw terugkomt – haar naam is me ontschoten – heeft ze een lange jurk aan. Vanonder mesh, van boven kant. De rode kleur is niet zoals al snel het geval is ordinair maar, complimenteert haar olijfbruine huid juist op een stijlvolle manier. Ze weet dat we allemaal naar haar kijken.
Ze neemt plaats naast het andere stel, Manuel komt bij ons zitten zo ontstaan er twee groepjes van drie. De gezelligheid is er niet minder om. Met Manuel vlak naast me krijg ik het bovendien nog een graadje warmer. Ik kan het niet laten een paar keer zijn arm aan te raken. Zijn lach is veelbetekenend. En dan gaat alles opeens heel snel.
De vrouw van Manuel vertelt over hun ‘sleutelclub’. Ik weet niet of het de wijn is, of de spanning, of de kans op Manuel maar, ik stem snel, misschien iets te snel toe. Mike en het andere stel ook. In een vaas gooien we allemaal beide erts van de kamersleutels. De dames vertrekken eerst een voor een naar de kamer die bij hun gekozen sleutel hoort. Met als belofte het licht helemaal uit te doen. Er mag niet gesproken worden. Geheimhouding is onderdeel van de spelmagie.

De heren kiezen daarna elk blind een sleutel uit en zullen zich dan naar de betreffende kamer vervoegen. Zo weet niemand wie met wie het bed in duikt. Op de kamer aangekomen check ik nog snel mijn make-up in de spiegel en probeer me nog wat te fatsoeneren. Daarna doe ik het licht uit en ga op het kingsize bed liggen.
De deur gaat open, ik zie niet wie er binnen komt. Slechts een vage schaduw. “Ssht” wordt er gezegd. De man trekt me aan mijn handen als een gentleman overeind. Hij kust me zacht en laat zijn handen over mijn schouders en rug gaan. Op mijn beurt trek ik zijn shirt uit. Hij is gespierd maar, niet te, zijn korte borsthaar voelt zacht onder mijn hand. Ik maak mijn mond los van de zijne, kus zijn nek en zak af naar beneden, zijn harde tepels krijgen om beurt een zacht beetje. Mijn onbekende minnaar masseert mijn schouders terwijl ik tergend langzaam verder afzak tot aan de band van zijn broek. Een voor een maak ik de knopen van zijn jeans los en wurm het kledingstuk tot op zijn enkels. Mijn handen laat ik nu de vrije loop, ik wrijf over de bobbel in zijn onderbroek, langs zijn benen naar beneden en weer naar boven tot over zijn billen.

Verbaasd voel ik dat hij een string aanheeft. Maar eigenlijk vind ik het wel geil. En stoer, een man die een string aandurft. Met mijn tong ga ik langs het elastiek van zijn onderbroek om hem verder op te geilen. Zo te zien gaat het me prima af. Met een hand trek ik de voorkant van zijn string opzij zodat zijn penis in vol ornaat tevoorschijn springt. Een plagerig likje aan de onderkant en hij springt een stukje op. Handen worden op mijn hoofd gelegd – niet dwingend maar sensueel masserend – ik neem zijn kopje tussen mijn lippen en laat mijn tong kennis maken met hem. Zijn nagels woelen door mijn haar. Met een centimeter per keer laat ik hem verder mijn mond in schuiven.
Ik ben nog maar halverwege of zonder waarschuwing is het opeens gebeurd. Zijn warme zaad golft als een totale verrassing mijn mond in. Ik verslik me bijna maar, kan me net beheersen. Ik was echt nog maar een paar minuten bezig. Als dit de trend is voor deze avond kom ik er berooid vanaf…

Nog helemaal in zijn spel pakt de onbekende man me op en legt me op bed. Het duurt ongeveer een minuut of ik ben naakt. Ik vind het nu toch wat teleurstellend worden. Zeker als mijn bedpartner zonder inleiding zijn tong tussen mijn lipjes steekt. Toegegeven dat doet hij heerlijk. Maar, het had wat romantischer gemogen. Na een paar minuten als een dolle stier tekeer gaan, zwakt zijn tempo toch wat af en krijgt de regio rond mijn poes ook wat aandacht. Nu blijken zijn tong en vingers heel vaardig en ik merk dat ik nu echt opgewonden raak. Met beide handen duwt hij opeens mijn benen hoog in de lucht, zijn tong zakt wat naar beneden en likt me tussen mijn billen. Ik pak mijn benen over zodat hij zijn handen weer vrij heeft. Mijn clitje krijgt daarvan de aandacht. Dan gaat zijn mond weer naar beneden terwijl zijn vingers naar onder gaan. Mijn poesje en kont krijgen elk een vinger als bewoner. Zijn tong zit spot-on op mijn pareltje. Nu is het mijn beurt om door zijn haar te woelen. Maar mijn intentie is anders, niks lief masserend. Ik zou hem zowat maar binnen trekken.

Ik slaak een gilletje als ik opeens omgedraaid word. Nu zit ik op zijn gezicht. De tong gaat over heel mijn erotische zone. Ik val bijna om zo lekker voel ik het nu. De teleurstelling is ver te zoeken. Als ik dan kom val ik inderdaad om. Zwaar ademend plof ik naast hem neer. Hij kruipt naar boven en neemt me in zijn armen. Ook zonder het te zeggen snapt hij dat ik even bij moet komen. Aarzelend krijg ik een kusje. Die ik sensueel beantwoord. Ik ben niet zo vies van mijn eigen lijf. En mijn bedpartner gelukkig ook niet. Nog met de naweeën van het klaarkomen in me liggen we rustig maar passievol te zoenen.

Mijn hand zakt naar beneden. Zo te voelen heeft hij zijn string nog aan. Ik heb nog geen kracht hem uit te doen dus masseer zijn pik door de stof heen. Ik voel wel dat er nog een ronde twee aan komt. De gestalte naast me doet na een paar minuten zelf zijn string uit en komt over me heen zitten. Met mijn hand leid ik hem bij me naar binnen. Al zoenende ben ik me alleen nog maar bewust van hem in me. Het kleine plukje schaamhaar dat tegen me aan kriebelt bij iedere stoot. Na een tijd, een minuut of een uur, wie zal het zeggen raak ik me van meer dingen bewust. Zijn handen over mijn lijf, het zoenen. Zijn ademhaling in mijn mond. Het lukt me ook om meer deel te nemen nu. Mijn nagels trekken sporen op zijn rug en over zijn billen. Na wat voelt als een heerlijke eeuwigheid verdwijnt hij opeens uit me. Uit zijn broek die op de grond ligt, haalt hij iets waarvan ik niet kan zien wat het is. Afwachtend blijf ik liggen zoals ik lag. Op mijn rug, benen wijd.

Nu worden er echt grenzen verlegd! Ik krijg een voorbinddildo aan. De harde leren riempjes zitten niet bepaald comfortabel maar, dat mag de pret niet drukken. De zoete geur van glijmiddel vult de kamer als mijn minnaar voor deze avond het plastic ding voorziet van een dikke laag hiervan. Dan gaat hij op handen en knieën zitten zodat ik goed bij hem naar binnen kan. Ik moet zeggen dat het goed voelt. Bij mijn eigen vriend Mike zou ik dit nooit moeten proberen. Maar voor deze avond vind ik het geweldig. We proberen dan ook allerlei standjes uit. Doggy, ik onderop, ik bovenop, lepeltje-lepeltje. En dit allemaal terwijl hij zich zachtjes aftrekt. Na een tijdje duwt hij me weg en gespt het ding los. Achteloos gooit hij het van bed af. Hij trekt me bovenop hem en begint me weer te zoenen. Met een hand beroert hij mijn clitje, de andere zoekt zijn weg over mijn rug naar beneden om daar in mijn kleine ingang een kootje te verdwijnen. Bijna uitgeteld ga ik nog maar langzaam op en neer tot hij me voor de tweede keer klaar laat komen.
Hijzelf is nog niet zover. Om daar wel te raken rolt hij me teder van zich af en houdt zijn eikel tegen m’n rechtertepel. Ik snap de bedoeling. Met mijn laatste krachten trek ik hem, glad en glibberig van mijn eigen vocht af tot zijn lauwwarme crème via de piemel over mijn borsten golft. Hijgend valt hij naast me. Mijn minnaar van zo even houdt me nog een tijdje vast en vertrekt dan.

Ik doezel nog een minuutje of tien en ga me dan ook aankleden. Tot mijn verbazing is mijn string weg. Vast meegenomen als aandenken. Dan maar zonder.
Ik ben als laatste beneden. De rest zit al lekker terug aan de wijn. Ik schenk mezelf een extra groot glas in en neem ook plaats in een zetel. Het was vanavond niet mijn eigen vriend Mike. Welke van de twee mannen was het dan wel. Hun gezichten verraden het niet.

Lidnaë

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *