Het diner

()

Mijn naam is Miriam en ik neem jullie mee naar mijn seksuele ervaringen toen ik jong was in de jaren tachtig en negentig. Hier mijn tiende waargebeurde verhaal. Ik was toen zesentwintig. Ik ben in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein, woog toen ca. 48 kilo met cup maat 70 C.

Gerard, mijn vriend en ik zijn collega’s bij een consultancybureau waar hij senior consultant is en ik informatie documentalist. Hij had me meegevraagd naar een diner voor zijn werk. Eens per jaar is er een diner waar alle belangrijke consultants bijeenkomen. Dit jaar was ook Gerard hiervoor uitgenodigd. Een diner met partner. Ik probeerde er nog onderuit te komen door te zeggen dat ik er geen jurk voor had. Dat hielp niet. Afgelopen weekeinde hebben we samen een jurkje gekocht.

Woensdagmiddag was ik vroeg naar huis gegaan om me voor het diner op te tutten. Nagels van handen en tenen gelakt, opgemaakt, haar opgestoken met een paar krulletjes langs mijn nek. Ik zocht mooie lange oorbellen uit, gouden armbanden nog van mijn oma, een bijpassend kettinkje voor mijn hals en twee ringen om mijn lange slanke vingers. Naakt stond ik voor de spiegel. Ik was tevreden met mijn donkerpaars, bijna zwart jurkje aan. Ik keek weer naar mezelf. Zo had ik er nog nooit uitgezien. Ik leek wel een ander. Het was tijd. Deed snel mijn oorbellen in, mijn armbanden en kettinkje om, zocht een grote bijpassende sjaal voor als het fris zou worden. Gerard belde aan. Ik deed mijn zwarte pumps met twaalf cm hoge hakken aan. Nog snel even mijn lippen gestift. De lippenstift in mijn tasje, met mijn zonnebril op mijn neus ging ik de deur uit. Gerard moest zich aan de auto vasthouden toen hij mij zag.

“Schoonheidsprinsesje” was het enige wat hij uit kon brengen. Hij gaf me een zoen en hield de deur van de auto voor me open. Hij ging achter het stuur zitten en keek me aan “Wat ben je mooi”. Ik voelde me zo trots als een prinses. Ik was zo verschrikkelijk verliefd op hem. We reden de straat uit, de ring op richting Den Haag. Bij Schiphol deed ik mijn jurkje wat omhoog, mijn benen uit elkaar. Ik pakte Gerards hand en bracht die naar mijn kruisje. Gerard draaide verrast zijn gezicht naar me toe. “Geen slipje” zei hij met een grote glimlach. Zijn vingers ging mijn glad geschoren gleufje in. Ik keek naar Gerard, die geconcentreerd het drukke verkeer volgde. We reden langzaam. Ik had mijn jurkje helemaal opgestroopt. Zijn vingers gingen door mijn natte kutje. Ik keek naar de auto’s om ons heen. Mannen keken vanuit hun auto’s naar mij. Het leek of al die automobilisten wisten dat ik botergeil was en mijn kutje op ontploffen stond. Ik keek naar Gerard en hij naar mij. Met een intense lange zucht kwam ik klaar. We waren ondertussen Leiden gepasseerd. Ik zag dat zijn pik rechtop in zijn broek stond. “Zal ik je pijpen”. “Nee, doe maar niet, we rijden zo Den Haag in”. Ik droogde mijn kutje met een tissue en controleerde of alles nog goed zat.

We reden de parkeergarage van het Kurhaus in Scheveningen binnen. Gerard haalde een rolkoffertje uit de achterklep. Ik keek hem verrast aan. “We blijven een nachtje slapen. Het is morgen mooi weer. Ook voor jou heb ik morgen vrij gevraagd.” We checken in en gingen naar de hotelkamer. Wat een geweldig leuke verrassen. Een prachtige kamer met openslaande deuren naar een smal balkonnetje met uitzicht op zee. Ik kroop tegen Gerard aan en zoende hem hartstochtelijk. “Nee, nu geen seks. We moeten naar de receptie”. Ik dofte me nog even op. Een paar minuten later stapten we de lift uit een prachtige zaal binnen. Het was al aardig vol met mannen in pak en opgedofte dames. Gerald zei een aantal mensen gedag en stelde me aan hen voor. Niet veel later kwam onze directeur Jaap met zijn vrouw Mimi binnen. Gelukkig iemand die ik ken. Met Mimi had ik al eerder kennisgemaakt. Ze vertelde me dat ze een hekel heeft aan dit soort bijeenkomsten, “maar ja, tweemaal per jaar doe ik het voor Jaap. Wat zie je er prachtig uit. Je bent nu nog mooier dan je altijd al bent. Gerard boft maar. Al die kerels zullen wel stiekem naar jouw prachtige kont gluren” zie ze.

Ik vertelde dat ik me best een beetje opgelaten voelde. Ik was de jongste van alle aanwezigen. “Wees maar lekker mooi en jong en praat maar een beetje met iedereen mee dan gaat de avond vanzelf voorbij” zei Mimi. Ze was jaloers dat Gerard een kamer had geboekt en we morgen naar het strand gaan. “Dat doet Jaap nooit” vertelde ze. “Je boft met zo’n lekkere vent”. We gingen al vrij snel aan de prachtig gedekte ronde tafels. Vijf stellen allemaal best aardige mensen, maar hun verhalen deden me niets. Ik volgde Mimi haar advies door maar mee te praten. Het eten was overigens heerlijk en de speeches saai. Dan keek ik wat rond, genoot ik van de prachtige zaal met wand- en plafondschilderingen en grote kroonluchters. Ik was niet alleen de jongste. Ik was ook de enige donkere. Gerard legde af en toe zijn hand op mijn been en schoof dan naar mijn vagina. De eerste keer schrok ik. Daarna deed ik gewillig mijn benen uiteen. Onder het damasten tafelkleed plaagde hij me door mijn klitje aan te raken en met een vinger door mijn natte kutje te gaan. Heel even telkens. Ik was zo geil. Iedereen kon mijn stijve tepels zien.

Na het hoofdgerecht moest ik naar het toilet. Snel een wc-hokje in. Mijn kutje was overgevoelig. Ik haalde maar een paar keer met mijn vinger langs mijn meest gevoelige plekjes of een overheerlijk orgasme overkwam me. Ik wankelde toen ik opstond. Ik moest even wachten tot mijn benen me weer konden dragen. Bij de spiegels stonden dames hun make-up bij te werken. Ik haalde mijn lipstick uit mijn tasje en stiftte bij. Ik liep terug naar de tafel. Voelde vele ogen over mijn lichaam gaan. Ik ging snel weer zitten, fluisterde in Gerards oor “ik heb gemasturbeerd, nu blijf je even van me af.” Na het diner werd in de lounge koffie geschonken. Gerard was net als ik super geil. We namen snel afscheid van Jaap en Mimi. In de lift gingen Gerards handen al heerlijk over mijn strakke jurkje. Mijn spleetje werd weer nat. We waren nog net op tijd voor de zonsondergang. Ik deed de openslaande deuren van de hotelkamer open. Ik stond vol in het oranje zonlicht en zag de zon aan de horizon in zee zakken. Het was druk op de boulevard. De mensen keken naar de ondergaande zon.

De handen van Gerard gingen over mijn lichaam. Langzaam voelde ik mijn stretch jurkje omhoog gaan over mijn billen, over mijn borsten. Ik deed mijn armen omhoog. Mijn jurkje ging over mijn hoofd. Daar stond ik op mijn hoge hakken geheel naakt in het oranje licht van de ondergaande zon vol in het zicht van al die mensen op de boulevard. Zijn dikke eikel drukte tegen mijn billen. Ik deed mijn benen iets verder uit elkaar, duwde mijn billen naar achteren, voelde zijn dikke eikel tussen mijn lipjes in mijn kutje verdwijnen. Hij speelde met mijn borsten en zoende me in mijn nek. Zijn pik ging ritmisch mijn kutje in en uit. Botergeil was ik, dit wond me enorm opdat ik vol in de spotlight zichtbaar voor iedereen op de boulevard werd geneukt. Heel snel kwam ik klaar. Ik gilde het uit. Zijn pik ging steeds sneller door mijn kutje heen. Ik zag mensen naar ons kijken. Gelijktijdig kwamen we klaar.

Uitpuffend leunend op de reling van het balkon zagen we de zon in de zee verdwijnen en de zee rood kleuren. Wat een genot. Voortaan ga ik jurkjes en rokjes dragen. Geen slipje meer. Dan kan Gerard altijd met mijn kutje spelen en overal mijn vagina binnendringen. Met die gedachte stond ik onder de douche en ging ik naar bed. Ik droomde dat Gerard me in een drukke kroeg neukte, terwijl ik aan de bar hing in gesprek met onbekende mensen. Al vroeg was ik wakker. Het was prachtig weer. Gerard lag naakt op het grote bed. Hij sliep nog.

Ik kroop naar hem toe en nam zijn slappe lul in mijn mond. Het warme vlees begon in mijn mond te zwellen en meer en meer te kloppen. Hij begon te grommen, met een harde kreun, spoot hij zijn warme zaad in mijn mondje. Gerard werd wakker. We bleven nog een uurtje in bed liggen waarna we ons klaar maakten voor het strand. Ik kocht een bikinietje en niet veel later lagen we heerlijk op onze strandbedjes. We lieten ons verwennen met een ontbijtje en later op de dag met een lunch. Een heerlijke dag; insmeren, zwemmen en relaxen. Om drie uur gingen we terug naar Amsterdam.

Gerard zat in zijn joggingbroek achter het stuur. Ik had mijn zomerjurkje aan. Tijdens het rijden vingerde ik me zelf lekker klaar en vertelde Gerard dat ik voortaan rokjes en jurkje ging dragen zonder slipjes, zodat hij me lekker gemakkelijk kon verwennen. Hij had een grote glimlach om zijn mond en een enorme bobbel in zijn broek. Ik maakte me los uit de veiligheidsgordels. Bevrijdde zijn pik uit zijn broek. Liggend op zijn schoot pijpte ik hem. Bij het inrijden van Amsterdam pompte hij zijn sperma in mijn mond. Voor mijn huis zoenden we elkaar hartstochtelijk. De volgende dag zouden we elkaar weer zien op het werk. Wat was ik verliefd op deze man.

Dorien Vercammen

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *