Alle begin is spannend

()


Simone en ik zijn ondertussen dertig jaar getrouwd en onze kinderen zijn de deur uit. We hebben een goed seksleven, al is dat niet al te spannend. We praten wel eens over andere mensen, meestal als we die, bijvoorbeeld als we ergens op een terras zitten, voorbij zien lopen. Iedereen doet dat natuurlijk wel. Daarbij was het me opgevallen dat bij het passeren van donker getinte mannen Simone vaak opmerkingen maakte dat ze de man in kwestie aantrekkelijk vond. Daarop eens doorvragend gaf ze aan dat ze eigenlijk wel op donkere mannen viel. Ze vindt ze mooi, de huid, het gezicht, de volle lippen en niet te vergeten, het atletische lichaam dat daar vaak bij hoort. Welnu, aan dat signalement voldoe ik helemaal niet. Op de vraag waarom ze dan met mij getrouwd is kwam het antwoord dat ze van mij houdt, maar dat ze ook opgewonden raakt van een mooie donkere man. Ik schrok wel even, maar tegelijkertijd kon ik die denkwijze wel begrijpen.

Het was is de coronavrije zomer van 2019 dat wij in het zonnetje op een terras in Amsterdam zaten. Na een paar wijntjes besloten we nog even de stad in te gaan. Na een tijdje zagen we een club en we besloten daar eens binnen te gaan. Eénmaal binnen zagen we een gemengd publiek, maar er waren wel veel Surinaamse mensen binnen, veelal mannen. Ook wel de nodige blanke mensen, dat waren in hoofdzaak jongere vrouwen. Er werd gedanst op fijne discomuziek, dus daar hebben wij een uurtje op gedanst. Het was wel duidelijk dat Simone daarbij over aandacht van andere mannen niet had te klagen. Ze zag er dan ook goed uit. Slank, een zomerjurkje tot op de knie en een mooi decolleté die uitzicht bood op de bovenkant van haar borsten.

Toen we even aan de bar zaten kwam er een donkere jongen op ons af die zich voorstelde als Rodney. Hij zei tegen Simone dat hij haar goed vond dansen en vroeg of ze ook even met hem wilde dansen. Dat wilde ze wel, maar keek vragend naar mij. “Joh, als ze daar zin in hebt, moet je het doen,” zei ik. En dus begaven ze zich op de dansvloer en dansten geruime tijd met elkaar. Ook af en toe op een langzaam nummer, waarbij ze heel dicht tegen elkaar dansten en Rodney af en toe een arm om Simone ‘s middel sloeg. Na verloop van tijd kwamen ze terug naar de bar. Simone met een rood gezicht.

“Zo schat, was het leuk?” Vroeg ik? “Je hebt een blos van opwinding.”

“Ja, Rodney kan heerlijk dansen,” antwoordde ze. Als reactie legde Rodney zijn hand op haar heup en zei: “je hebt een heerlijke vrouw.” Als verlegen reactie draaide ze zich naar mij om en ging tussen mijn benen met de rug naar hem toe staan. Ik legde nu een hand op haar heup en kuste haar op haar mond. Een kus die zij in haar opwinding met haar tong beantwoordde en ik liet mijn hand tussen haar benen glijden. Rodney, die niet van haar zijde was geweken, lachte veelbetekenend. “En ik dan? Word ik niet bedankt voor het dansen?” Ik draaide Simone aan haar heupen een halve slag en nu stond ze met haar rug tegen mij aan en met haar gezicht vlakbij dat van Rodney. “Ja, dat lijkt met eerlijk” zei ik.

Ze kuste hem op z’n wang en hield hem met haar handen op afstand. Rodney kwam nog wat dichterbij en Simone probeerde nog wat achteruit te wijken, maar ik hield haar tegen. Ik fluisterde dat als ze het wilde ze hem ook wel een echte kus kon geven. Na enige aarzeling kuste ze hem op z’n mond en daarna volgde nog een kus, waarbij Rodney zijn tong gebruikte en Simone dat toeliet. Ik kon haar nu loslaten en ze raakten verstrengeld in een innige omhelzing en kusten gepassioneerd. Ik liet mijn hand van achter tussen haar benen glijden en voelde door haar rokje aan haar poesje. Simone was nu zeer opgewonden en stapte wat opzij, waardoor ik er beter bij kon. Ze drukte haar borsten tegen de borst van Rodney. Ik voelde aan haar broekje en terwijl ik met mijn vingers naar voren schoof voelde ik ineens nog een paar vingers! Ze liet hem dus al aan haar poesje zitten, zo opgewonden was ze.

Rodney trok haar langzaam bij mij vandaan en ze keek mij aan. Ik trok haar terug en kuste haar. “Voorzichtig schat,” zei ik. Met een arm om haar middel trok Rodney haar mee naar de gang, waarin de garderobe en de toiletgroep was. Ik bestelde nog maar een drankje. Na een kwartiertje kwamen ze terug. Simone was zo mogelijk nog wat roder aangelopen. Ze kuste me en fluisterde; “dat was geil.”

“Wat hebben jullie uitgespookt?” Vroeg ik.

“Niet zoveel,” zei ze. “Zo wil ik het niet. Rodney heeft me gevingerd en we hebben gekust. Ik heb z’n pik in m’n hand gehad, hij is groot… En we hebben telefoonnummers uitgewisseld.”

“Ben je klaargekomen?” Vroeg ik.

“Ja, dat was heerlijk, maar ik wilde nu niet verder gaan.” Genoeg opwinding voor een dag en mijn broek stond op knappen. We zouden naar huis gaan en voor later afspreken. Rodney en Simone kusten elkaar gedag en de hele weg terug naar huis hebben we deze spannende dag nabesproken.

We zien uit naar meer…

Lood.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *