De lift

()


Het is een warme, of beter gezegd, bloedhete dag. De temperatuurmeter in de auto geeft eenendertig graden aan! En ik zit hier, zonder airco, in die bloedhete wagen! Onderweg naar mijn hotel in het zuiden van het land. Weer een nacht helemaal alleen in een hotel. Ik word er eigenlijk wel een beetje chagrijnig van. Net als alleen in de auto iedere keer.

Zeker in deze hitte! Ik besluit te stoppen bij een tankstation en net wanneer ik uitstap om wat drinken te gaan halen, hoor ik achter mij een meisjesstem die vraagt: “Gaat u naar het zuiden toe, mijnheer? Ik ben op zoek naar een lift”. Ik draai me om en zie een jong meisje, van net achttien jaar staan. Ze heeft een klein koffertje in haar hand en kijkt me vragend aan. “Ben je alleen?” Vraag ik. En na een bevestigend antwoord besluit ik de liftster mee te nemen op mijn reis. Even later zitten we in de auto.

“Waar moet je naartoe?” Vraag ik. “Antwerpen, maar zover gaat u denk ik niet hé?”. Ze begint te vertellen dat ze in Antwerpen een vriendin heeft waar ze naar op weg is. Ze had geen geld meer voor het openbaar vervoer en had besloten het liftend te proberen. Vanaf Amsterdam was ze al een aardig stuk op weg en met mijn eindbestemming net boven Breda hoefde ze niet ver meer te gaan. Tijdens haar verhaal bekeek ik het meisje nog eens goed.

Ze had mooi lang haar, blond, en boven een spijkerbroek droeg ze een mooie witte blouse. Het was me niet eens opgevallen dat ze de bovenste knoopjes wat open had, maar nu ik haar zo in de auto goed kon bekijken zag ik dat ze onder haar blouse verder niets aan had! Door het bovenste knoopje kon in een stukje van haar kleine, strakke borsten zien. We praten wat over koetjes en kalfjes maar ondertussen werd het steeds warmer in de auto. “Hebt u geen airco in de auto?” vraagt ze. “Het is best warm vandaag hé?”. Ze pakt haar blouse beet en wappert er mee heen een weer, en hoopt zich er door te verkoelen denk ik en ik zeg lachend. “Dat zal niet veel helpen tegen de warmte, denk ik”.

Ze lacht en zegt: “Nee, dan maar een beetje meer open!” En terwijl ze dit zegt begint ze een knoopje van haar blouse aan de onderkant open te maken. Ze knoopt ook het tweede en het derde knoopje los en haar blouse zit nu enkel nog met twee knoopjes voor haar borsten vast. Ze kijkt me aan en vraagt of ik het niet warm heb. “Ja natuurlijk, maar ik kan zo niks uitdoen hé”, zeg ik. “Nee… jammer voor je”, zegt ze lachend en dan zegt ze; ”…maar ik wel!” Ik kijk haar verbaasd aan. Maar zonder blikken of blozen, knoopt ze de twee overgebleven knoopjes los. Haar strakke tietjes vallen onder haar blouse vandaan en ze ziet me kijken. “Krijg je het al warmer?” lacht ze, en ze trekt haar bloesje helemaal uit.

Dit had ik natuurlijk nooit verwacht toen ik haar een half uur geleden als liftster mee had genomen. Nu zat ze half ontbloot in mijn auto! Ik kreeg het inderdaad nog warmer en kreeg bij het zien van die mooie strakke tietjes een harde lul! “Vind je ze mooi?” vraagt ze opeens. Wat een vraag! Ze zagen er heerlijk uit en ook de rest van haar lichaam mocht er best wezen. “Je ziet er goed uit ja!” antwoordde ik.

“Zal ik jou anders even helpen met je overhemd?” Vraagt ze en voor ik een antwoord kan geven begint ze de knoopjes van mijn overhemd open te maken. Wanneer ze het laatste knoopje los heeft zegt ze opeens: “Dat knoopje ook nog, en haar handen zitten al bij de knoop van mijn broek. “Doe maar…” antwoord ik en ze begint te lachen.

“Ik wilde je eigenlijk gewoon bedanken voor de lift” zegt ze, en dan maakt ze mijn broek los. Haar hand glijdt door de open broek naar beneden en ze pakt mijn lul! “Of wil je dat ik stop?” Vraagt ze. Ik zeg niets maar kijk naar haar lichaam. Ik leg mijn hand om haar hoofd en streel haar door haar haar. Ze merkt dat ik wel wil en begint mijn lul te masseren met haar hand.

“Mm… je hebt een harde zeg! Maak ik je geil?” Ze begint harder te trekken aan mijn lul en ik word steeds meer opgewonden. “Zullen we stoppen?” Vraag ik. “Nee,” zegt ze, “rij maar even door, ik wil je nog even zo verwennen!” Wat wil je dat ik doe?” Ik druk haar hoofd voorzichtig naar beneden en ze heeft door wat ik wil. Niet veel later pijpt ze me terwijl ik met één oog nog op de weg moet letten! Haar mond zuigt strak over mijn eikel heen. Met haar hand begint ze mee te bewegen en ik voel dat mijn pik steeds harder word. Ik wil haar neuken en besluit de afslag te nemen. Even voorbij de afslag parkeer ik de auto op een landweg. Ik stap uit en loop naar haar kant van de auto toe. Wanneer ze uitstapt, weet ik niet hoe snel ik haar beet moet pakken. Mijn handen pakken haar kont beet en ik til haar op.

Ik loop met haar naar de voorkant van de auto en leg haar op de motorkap. Dan begin ik haar borsten te kussen en maak ondertussen haar broek los en trek deze naar beneden. “Andersom”. Zegt ze en ik draai haar om. Haar naakte lichaam hangt over de motorkap heen en ik steek mijn stijve harde lul langs achter in haar zacht nat kutje. Ik breng haar met een paar flinke stoten tot kreunen en ik pak haar tieten met beide handen beet. Ze kreunt en laat zich compleet door me nemen! Ik ben zo geil als een beer en het duurt niet lang of ik laat mijn sperma in haar stromen. Met een zucht leun ik met mijn bezweten lichaam op dat van haar. Niet veel later rijden we langs Breda.

“Ik ga er zo uit”, zegt ze. Ze stapt uit en met een kus zegt ze.

“Bedankt… en niet alleen voor de lift!”

Djang

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *