Ano Domini 2000

()


Het gebeurde, ondertussen al meer dan twintig jaar geleden. Ik was net achttien geworden en we hadden een heerlijk hete zomer. We stonden op een camping in Italië aan het Gardameer waar ik Yara leerde kennen. We konden het goed met elkaar vinden en deden samen allerlei activiteiten. Op een dag waren we samen aan het wandelen en kwamen we bij een wat kleiner meertje achteraf terecht. We waren hier nog nooit eerder geweest omdat we voornamelijk aan het Gardameer lagen te bakken. Het meertje lag een beetje verscholen tussen wat struiken en bomen. Yara dacht hetzelfde als ik, want ze zei: “Jammer dat we onze zwemspullen niet bij ons hebben, want een heerlijke frisse duik zou mij wel goed doen.” Ik was het hier helemaal mee eens en we gingen samen aan de rand van het meertje zitten, Yara en ik.

Omdat het zo heet was stelde ik na een paar minuten voor terwijl we al met onze voeten in het water zaten om gewoon in ons ondergoed te gaan zwemmen. Er was toch niemand in de buurt, en zo gezegd zo gedaan. Binnen geen tijd stond ik in mijn boxer en zij in haar slipje en bh en keken we elkaar aan. We keken nog even in het rond en toen er duidelijk niemand in de omgeving was viel ook het laatste stukje textiel op de grond. We hadden elkaar nog niet naakt gezien en daar stonden we dan.

Yara had mooie stevige tieten en haar tepels stonden al hard van de spanning. Haar kutje was mooi geschoren op een streepje na. Voorzichtig stapten we in het water. Het was heerlijk, niet te koud, net goed. Even later holden we achter elkaar aan. We hadden er een spelletje van gemaakt, de bedoeling was om de ander in het water te gooien. Hierdoor namen we elkaar beet op allerlei mogelijke manieren waardoor dan ook niet vermeden kon worden dat ik haar tieten aanraakte en zij mijn lul regelmatig beroerde. Het gevolg liet dan ook niet zo heel lang op zich wachten en even later liep ik daar met een stijve in dat meer rond.

Nadat we elkaar een paar maal onder water hadden gekregen kwam Yara dicht tegen me aan staan en begonnen we te zoenen. Ik voelde haar harde tepels tegen mijn borst aan en mijn pik drukte tegen haar poesje aan. Ik stond net zo diep in het meer dat mijn ballen onder water zaten, maar mijn pik er bovenuit stak. Plots nam ze mijn paal in haar hand en begon er zachtjes over te wrijven. Hij werd nog harder en groter. En Yara zorgde voor de ene verrassing na de andere.

Ineens trok ze zich aan mij op en sloot haar benen rond mijn middel. Met haar kutje zocht ze naar de kop van mijn pik en liet zich er dan zacht overheen glijden. Heel langzaam liet ze zich zakken tot mijn hele paal in haar poesje verdwenen was. Toen begon ze trage neukbewegingen te maken. Ik voelde hoe haar nauwe kutje over mijn harde pik heen en weer gleed. Sneller en sneller ging ze op en neer. En telkens mijn paal helemaal in haar liefdesgrotje verdween hoorde je haar billen op het water kletsen. Ik genoot er van, maar opeens schrok ik toch. Ik stond met mijn gezicht naar de oever van het meer toe en zag nog net twee gezichten achter de struiken verdwijnen. Even dacht ik er aan om zo snel mogelijk onder water te duiken, maar ik deed het niet. Toen ik even later de twee gezichten weer tevoorschijn zag komen kon ik duidelijk zien dat het twee meisjes van ongeveer onze leeftijd waren. Ik besloot niets tegen Yara te zeggen. Zij had nog niets gemerkt en het tempo lag al behoorlijk hoog.

Ook ik had natuurlijk niet stilgezeten en streelde haar hele lichaam. Overal waar ik bij kon gleden mijn handen over haar zachte huid. Ze was al behoorlijk aan het kreunen en het zou dan ook niet lang meer duren voor ze klaarkwam, maar ook bij mij was de spanning hoog. Telkens haar billen op het water kletsten trachtte ik mijn pik nog dieper in haar kutje te stuwen tot ik plots mijn hele vrachtje diep in haar poesje spoot. Ook zij had haar toppunt bereikt.

De twee meiden zaten nog steeds vanachter de struiken naar ons te loeren, maar dat wist Yara niet. Mijn lul gleed uit haar kutje en Yara liet zich van me af glijden. Ik keerde me om en samen stapten we weer het diepere water in waar we nog even gingen zwemmen. Maar toen we terug naar de kant begonnen te zwemmen merkte Yara verschrikt op dat er nog mensen in het meer waren. En inderdaad de beide gluurders lagen ook in het water. Wat moesten we nu doen? Uit het water gaan, dan moesten we helemaal naakt voorbij die meisjes. Maar ons probleem werd snel opgelost toen één van beide meisjes recht stond en we konden zien dat ook zij volledig in hun blootje aan het zwemmen waren. We stapten dus maar verder naar de kant toe en passeerden de meisjes op enkele meters.

Op de oever aangekomen gingen we eerst even rustig op het gras bijkomen van deze lekkere neukpartij en kwamen de twee meiden, die zich voorstelden als Chantal en Chloë, er rustig bijliggen. De volgende dagen zijn we daar nog meer gaan zwemmen en ook beide meiden hebben we daar nog regelmatig gezien. Alleen deze keer bleef het niet bij gluren

T.Chris

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *