Free sex

()


Het is even voor zeven uur wanneer ik met mijn autootje de parkeerplaats op rijd. Er zijn verder geen auto’s maar ik ben dan ook een paar minuten te vroeg. Iets verderop staat een vrachtwagen met een buitenlands nummerbord waarvan de chauffeur blijkbaar op de parkeerplaats heeft overnacht. De gordijntjes zijn nog dicht dus ik neem aan dat hij nog slaapt. Ik zet de motor van mijn auto uit en hoor meteen niets anders meer dan het gedempte gebrom van de auto’s op de snelweg een eindje verderop. Ik heb dit al zo vaak gedaan, maar toch pulseert even een heerlijke golf spanning door mijn lijfje. Hoe vaak ik ook al een geile cardate heb gehad, elke keer is het weer even opwindend en lekker. Ik hoop dat mijn date snel komt.

Ik doe eerst de zonneklep van de bijrijdersstoel omlaag want dat is nu eenmaal het universele teken dat je wel in bent voor een geile cardate. Dan doe ik mijn stoel wat naar achteren en leun achterover. Met mijn ogen dicht fantaseer ik over alles waar ik zin in heb. We hadden al via de chat afgesproken dat ik hem lekker zou pijpen, maar ik ben zo geil vanochtend dat ik ook wel lekker geneukt wil worden. Hopelijk is mijn date daar ook voor in. Zo lig ik een paar minuten en mijn ogen dwalen van de achteruitkijkspiegel naar de rest van de omgeving en weer terug. Keer op keer zie ik auto’s de afslag negeren en ook na tien minuten ben ik nog altijd alleen. Ik begin me nu toch wel een beetje zorgen te maken, zou hij nog wel komen?

Ik pak snel mijn telefoon en ga naar de datingsite waar we elkaar gisteravond hebben ontmoet. Daar zie ik zijn profiel niet meer in mijn contactenlijst. “Godver…” mompel ik tegen mezelf. Hij heeft me verwijderd. Als ik naar zijn profiel ga kan ik hem zelf geen berichtje meer sturen, hij heeft me dus ook geblokkeerd. Betrapt door zijn partner, niet de ballen om door te zetten… het zou van alles kunnen zijn maar feit is dat ik mijn lekkere beurt wel kan vergeten nu. Ik leg mijn telefoon weer op de stoel naast me en mijn hand grijpt geërgerd naar de autosleutel. Voor ik hem omdraai in het contact valt mijn oog weer op de vrachtwagen voor me. Ik aarzel. Zou ik het aandurven? Wie weet is het wel een vadsige vijftiger met een kleine piemel. Maar misschien ook niet…

Wie niet waagt die niet wint, dus stap ik uit mijn auto en been gedecideerd naar de het linker portier van de truck. In het voorbijgaan zie ik dat die een Pools kenteken heeft. Lekker discreet voor mij dus, des te beter. Alle twijfel is nu weg en met een korte roffel op de deur maak ik kenbaar dat de chauffeur bezoek heeft. Ik hoor alleen wat gestommel maar daarna blijft het stil zodat ik na een paar tel nog eens klop. Ik hoor wat chagrijnig gevloek in wat de Poolse taal moet zijn maar dan gaat plots de deur open. Een slaapdronken gezicht kijkt me verbaasd aan. “No police?” stamelt hij? “No police” zeg ik “Free sex!”. Verbouwereerd kijkt hij toe hoe ik in zijn vrachtwagen klim en het portier achter me sluit.

“Free sex?” Vraagt de chauffeur terwijl hij op het bed in zijn slaapcabine gaat zitten. Ik schat hem begin 40. Hij heeft een breed postuur en ondanks een klein buikje ziet hij er beslist niet onaardig uit. Op zijn armen prijken een paar tatoeages en zijn baardje van een paar dagen vind ik wel sexy. “What, you don’t like free sex?” vraag ik hem met een ondeugende glimlach. “Yes, of course…” zegt hij. “But why…”. Ik leg mijn vinger op mijn lippen om hem tot zwijgen te brengen. “No but and now why” fluister ik terwijl ik al bezig ben de knoopjes van mijn bloes los te maken. Hij zwijgt nu inderdaad en kijkt gebiologeerd toe hoe ik de bloes open sla en mijn borsten ontbloot. Mijn stijve tepels verraden al hoe opgewonden ik ben. Ik gebaar hem ook zijn shirt uit te trekken, wat hij nog een beetje aarzelend doet. Om te laten zien dat het me echt menens is trek ik ook meteen mijn rokje uit. Met alleen nog een string loop ik gebukt naar het bed en draai me om, mijn billen uitdagend voor zijn gezicht wiegend. Hij heeft nu geen verdere aansporing meer nodig en nadat hij mijn zachte billen heeft gekust trekt hij mijn string uit.

Nu ik helemaal naakt ben kruip ik bij hem op bed en ga tegen de wand van de cabine zitten. Ik spreid uitdagend mijn benen zodat hij mijn natte kutje eens goed kan bekijken. Hij bekijkt me van top tot teen en buigt zich dan voorover om aan mijn glad geschoren gleufje te ruiken. Ik hoor hem goedkeurend grommen en kijk toe hoe hij eerst mijn schaamlipjes zoent en me dan begint te likken. Ik voel al snel het puntje van zijn tong op en neer tussen mijn lipjes glijden. Al snel ligt hij met volle overgave te beffen. Afwisselend sabbelt hij aan mijn klit en dan weer likt hij het vocht tussen mijn schaamlipjes vandaan. Alsof ik zijn ontbijt ben, zo gulzig verorbert hij me en ik word er alleen maar natter en natter van. Hij neukt me met zijn tong, steeds dieper, zodat ik er steeds meer naar verlang om lekker diep opgevuld te worden.

Met zijn kin nat van mijn kutvocht komt hij omhoog en begint aan zijn broek te morrelen. Ik help hem zijn pik te bevrijden en die mag er zeker zijn. Hij is al beenhard en het is een lekkere dikke vleespik die ik nu wel in mijn kutje wil voelen. Ik ga weer achterover liggen en schuif mijn billen naar hem toe. Hij likt nog even mijn kutje maar pakt dan zijn lul met twee vingers bij de basis beet en schuift hem in een vloeiende beweging diep in mijn kletsnatte kutje. “Oh ja!” Kreun ik zachtjes terwijl hij hem een tijdje lekker diep in me blijft duwen. Ik voel zijn eikel kloppen, diep in mij. Hij moet duidelijk even afkoelen. Hoe lang zou hij al niet geneukt hebben zo ver van huis? En dan nu ineens heel onverwacht een zodanig geile cardate in zijn vrachtwagen, houd je dan nog maar eens in! Maar dan begint hij langzaam in me te bewegen. Aan de grimas op zijn gezicht is te zien dat hij moeite moet doen me niet meteen helemaal vol te spuiten maar hij houdt het vol.

Hij neukt me nu in een lekker rustig tempo. Zijn handen bewegen zich weer naar mijn borsten en knijpen er stevig in. Ik pak zijn hand en ik begeleid die naar mijn tepels. Ik knijp in zijn hand zodat die in mijn tepel knijpt. Oh wat vind ik dat toch lekker, ik maak mijn rug hol van genot en een siddering trekt door mijn lijf. Hij raakt nu in zijn element en begint steeds sneller in me te stoten terwijl hij hard in mijn tepels blijft knijpen. Hij haalt zijn lul eventjes weer zo ver uit kutje dat zijn eikel alleen nog mijn lipjes uit elkaar houdt, dan ramt hij hem ineens weer diep in me. Ik kreun luid omdat het zo lekker is, maar ook om hem aan te sporen om dat vooral nog een keertje te doen. Keer op keer plaagt hij me, om dan weer vol toe te slaan. Zijn hele pik verdwijnt in mijn kutje en ik voel zelfs zijn balzak tegen mijn kontgaatje duwen, zo diep ramt hij zijn pik in me. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo enorm nat ben geweest. Ik kreun nu doorlopend want ik wil niet dat hij nog ophoudt. Ik breng mijn vingers naar mijn klitje want ik wil nu lekker klaar gaan komen, zo lekker klaar gaan…

Hij heeft door wat ik van plan ben en haalt zijn pik ineens uit mijn kutje. Ik voel hoe hij mijn hand pakt en die op mijn eigen borst legt. Dan duikt hij met zijn gezicht tussen mijn benen en begint hard op mijn klit te zuigen terwijl hij een paar vingers in mijn kutje steekt. Ik knijp in mijn eigen tepels en omdat ik weet dat hij me zo wil laten klaarkomen doe ik niets meer om dat tegen te houden. Het voelt zo heerlijk wat hij met me doet dat ik mijn orgasme op voel komen. Plots voel ik zijn duim nat van mijn eigen sappen soepel over mijn kontgaatje glijden. Oh ja, dat wil ik. Ik duw mijn billen nog meer naar hem toe en voel hoe zijn dikke eeltige duim mijn kontje binnen glijdt. Nu houd ik het echt niet meer. Terwijl ik zo hard in mijn tepels knijp dat die er zelfs pijn van doen kom ik luid kreunend klaar. Mijn kutje pulseert om zijn vingers en ik voel ook mijn kontje heerlijk samentrekken rond zijn duim, terwijl ik een van de heftigste en langste orgasmes meemaak die ik ooit heb gehad. Mijn hart bonkt in mijn keel tijdens wel oneindig lijkende golven van genot. Ik lig er helemaal van te shaken tot het heerlijke gevoel dan uiteindelijk toch begint weg te ebben. Hij geeft me nog lekker lang de tijd om na te genieten terwijl hij heel rustig mijn klitje blijft likken en met zijn vingers zachtjes mijn nog na hijgende gaatjes blijft masseren. Ik voel me enorm ontspannen en loom worden.

Na een paar minuten kom ik weer wat meer bij mijn positieven en realiseer me dat die arme Pool zelf ook nog wel wat wil genieten. Ik kom wat overeind en dat is het moment waarop hij heeft gewacht. Hij plaatst zijn knieën naast me zodat ik zijn lul van dichtbij kan bewonderen. Hij glimt nog van mijn vocht en daar lik ik even gretig van. Ik smaak even goed als altijd en neem zijn dikke vlezige lul nu diep in mijn keel terwijl ik zijn grote ballen masseer. Ik doe mijn best weer wat energie te vinden om hem klaar te laten komen, maar hij gaat al snel zelf zijn eigen gang door me lekker diep in mijn keel te neuken. Steeds sneller en sneller tot hij zichzelf ineens terugtrekt uit mijn soppende mond en zijn zaad met grote sterke stralen over mijn gezicht en tieten heen spuit. Als ik nog twijfelde over de duur van zijn droogstaan dan is dat nu wel voorbij, want als hij eindelijk helemaal klaar is gekomen ben ik werkelijk helemaal bedekt onder zijn zaad. Ik kijk bewonderend naar het kunstwerk wat hij van me heeft gemaakt.

Tien minuten later rijd ik weer in mijn eigen autootje en bedenk dat dit de meest geile cardate was die ik ooit heb gehad. Ik neem mezelf meteen voor om eens wat vaker spontaan op het portier van een vrachtwagen te kloppen.

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Free sex”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *