Arabische prins

()


Achmed uit Syrië keek zijn ogen uit. Hij zat op een bankje in de zon op de markt om zich heen te kijken. ‘Wat een verderfelijke wereld is het hier toch’ dacht hij, toen hij om zich heen keek. Hij was pas aangekomen en genoot van de gastvrijheid van Nederland in een volgepakte sporthal. Natuurlijk had hij al veel gehoord over dit land. Het beloofde land, beter gezegd. Een opleiding, werk en een prachtig huis, en het gevoel dat hij vrij was, dat zijn leven geen gevaar meer liep was hem alles waard. Zijn vrouw, Ashia die nog ver weg in een Turks kamp zat, moest hij nog over laten komen. Ze hadden alleen maar geld voor hem gehad. Hij was van plan om te sparen zodat zij hem achterna kon reizen. Hij dacht met weemoed aan zijn jonge geliefde. Ondanks dat alles kreeg hij wel een dubbel gevoel als hij zag hoe de mensen hier hem bekeken. Ze keken net of hij van een andere planeet kwam, als ze hem zagen.

Hij keek om zich heen en probeerde zijn gedachten te verzetten. Er was genoeg te zien op deze mooie najaarsdag. De mensen om hem heen liepen gehaast, door de dagelijkse beslommeringen langs hem heen. Vooral de kleurige kleding viel hem op. De grijze stoffige wereld waar hij in geleefd had was niet te vergelijken met de plek waar hij nu in terecht was gekomen. Er liep een groepje jonge meisjes over de markt. Alleen dat beeld was voor hem al bijzonder. Hoe die meiden erbij liepen. Ze zagen er zedeloos uit. Zonder hoofddoek, korte mouwen. Kleding waarin hun vormen nauwelijks bedekt waren! Zouden ze dan nergens in geloven? Vonden de ouders dat wel goed dat ze er zo bij liepen? Zeker in het begin was hij van de ene verbazing in de andere gevallen. Wat een wereld! ‘Bij ons zou dit helemaal niet goed aflopen’ dacht hij.

“Hee Achmed, wat doe jij hier?” hoorde hij plots een vrouwenstem achter zich roepen. Hij keek om, en zag een vrouw die hij gelijk herkende. Ze werkte in de kledingwinkel waar hij bij aankomst gratis kleren had gekregen. “Hallo Karin,” zei hij verrast. De blonde vrouw keek hem aan. Ze was in gezelschap van een meisje. “Dit is mijn dochter Anne,” zei ze. De tiener stak beleefd haar hand naar hem uit die hij onzeker schudde. Het was niet zijn gewoonte om handen te geven aan vrouwen. Maar hij wilde niet onbeleefd zijn. Aan sommige dingen moest hij toch wel wennen, hoewel het niet meeviel om met eeuwenoude gebruiken te breken. Zo was hij niet opgevoed. “Lekker weer hè?” zei de vrouw. “Voor jou zal het hier eigenlijk wel koud zijn, maar wij genieten nog even. Het is redelijk warm voor de tijd van het jaar.”

Anne deed even een stapje terug. Ze vond het maar enge mannetjes. Er werd ook veel op school over gepraat. “Hoe moet dat nu met hen, als die lui allemaal blijven? Hoe ziet onze toekomst er dan uit? Er zijn al zoveel werkelozen. Er gingen stemmen op, op school die zich af vroegen wat voor nut het nog eigenlijk had om nog een beroep te leren. Ze keek naar haar moeder. Die vond die bruin getinte man wel zeer interessant zo te zien. Het leek er zelfs op dat ze met die vent stond te flirten! Uit flarden van het gesprek hoorde ze zelfs dat ze hem uitnodigde voor een kopje thee!

“Mam wat doe je,” vroeg ze toen haar moeder afscheid had genomen van Achmed. “Ga je hem aan zijn besneden lul trekken?” vroeg ze brutaal.

“Meisje toch, wat is dat nu voor taal?” Karin keek haar dochter argwanend aan. ‘Lag het er zo dik bovenop’ dacht ze. Ze was eerlijk gezegd wel een beetje onder de indruk van die man. “Weet je, je vader heeft er voor gezorgd dat er driehonderd in die sporthal zitten. Dan mag ik er toch ook wel ééntje hebben?”

“Echt?” vroeg Anne. “Pas maar op dat hij er niet achter komt.”

Karin had alles goed voorbereid op het bezoek van haar vreemdeling. De werkster had ze vrij gegeven. Haar dochter die nog één vriendinnetje had overgehouden, nadat bekend werd gemaakt, dat het dorp overstroomd zou worden met vluchtelingen, was bij haar huiswerk gaan maken. En haar echtgenoot had nog een lange raadsvergadering. Het wachten was alleen nog op Achmed.

“Hier moet het zijn,” zei Achmed tegen zijn vriend Souad toen ze na lang zoeken eindelijk het adres hadden gevonden. Hij had een maatje meegenomen die hij ontmoet had in de sporthal. Alleen op bezoek gaan bij die blonde vrouw vond hij niet gepast. Als het uitkwam dat hij daar alleen was geweest, zou hij misschien wel in moeilijkheden komen. Je weet het nooit. Toen Karin de deur open deed, keek ze de twee mannen dan ook verrast aan. Achmed werd een beetje overvallen door haar verschijning. De vrouw zag er heel anders uit als vanmorgen. Ze droeg een korte rok en een laag uitgesneden blouse met korte mouwen. Haar hakjes maakten een tikkend geluid op de marmeren vloer toen ze de mannen voorging naar de salon. ‘O, mijn God,’ dacht Karin mijn gebeden zijn verhoord. Wat een geluk. Ik vroeg er om één en ik krijg er twee! “Ga zitten mannen,” zei Karin. “Jullie lusten vast een kopje thee.” Ze pakte er snel een kopje bij voor Souad. Ze bukte met een dramatisch gebaar voorover om de thee in te schenken. Ze schonk ze ook nog wat anders, namelijk een ruime blik in haar blouse. Haar tieten schommelden zachtjes onder het textiel heen en weer. De mannen konden, of ze nu wilden of niet hun blik gewoon niet afwenden van de prachtige blanke melkerij die ze lustig tentoonstelde. Achmed durfde zijn kopje niet te pakken, bang dat ze zou zien hoe hij trilde bij het zien van haar grote borsten. “O! Wacht, ik vergeet bijna iets,” zei ze. Ze stond op een liep naar de keuken.

“Wat is dit?” vroeg Souad aan Achmed. “Die vrouw is bijna naakt! Ik heb er een stijve van gekregen!”

“Ik ook,” zei Achmed. “Zag jij ook haar borsten,” Souad knikte. “Ze zijn prachtig! En volgens mij doet ze het expres, denk je ook niet?”

“Ja, volgens mij ook, stil daar komt ze weer!” Karin kwam de salon weer binnen met een schaaltje exotisch gebak. “Kijk, ik ben daar net voor ik thuis kwam nog even bij de Turkse winkel geweest. Willen jullie?” Ze hield het schaaltje voor haar borsten en boog voorover. Achmed reikte met zijn hand naar het gebak en ze duwde een tiet tegen zijn vingers aan. Hij trok snel zijn hand weg alsof hij zijn vingers verbrande. “O! Sorry, hoor mevrouw,” zei hij. “Ik wilde U daar niet aanraken hoor!” Hij kreeg een rood hoofd van schaamte. “Och, maar dat is helemaal niet erg hoor! Er heeft wel eens meer iemand per ongeluk aan mijn borsten gezeten. Vind je ze mooi? Wil je ze helemaal zien?” Ze wachtte zijn antwoord niet af en knoopte haar blouse open. De twee gasten zaten versteend met open mond te kijken naar de vrijpostige vrouw. Ze legde haar tieten nu bijna op de gebakjes. “Weten jullie zeker dat je niet moeten? Pak maar hoor, ze zijn groot genoeg voor jullie alle twee!” Souad en Achmed wisten nu helemaal niet met hoe ze het hadden. Mochten ze haar nu betasten? Souad waagde het erop. Hij duwde zachtjes op één van haar borsten en streelde haar tepel. Karin glimlachte. “Jij ook Achmed? Wil jij er ook aan voelen?” Ze zette het dienblad neer en ging tussen de twee inzitten. Haar blouse had ze snel uitgetrokken. “Zo dan kunnen jullie er beter bij hé!”

Het ijs was gebroken. Ieder nam een borst in hun hand, en kneep er zachtjes in. Karin legde haar handen op de bovenbenen van de twee mannen en verlegde ze langzaam richting hun kruis.

“O! Jongens wat voel ik hier? Hebben jullie allebei een stijve van mij gekregen?” Dat was natuurlijk niet verwonderlijk. De mannen hadden al een eeuwigheid geen seks meer gehad. En die prachtige volle tieten miste hun uitwerking niet. Karin ritste bij allebei hun gulp open. Nu had ze, ze waar ze, ze hebben wilde. Ze protesteerden niet toen ze hun pikken tevoorschijn haalde. Karin omvatte hun lul en bekeek ze. Mooie stijve besneden pikken! Ze begon ze zachtjes te masseren. “Willen jullie misschien de slaapkamer ook even zien,” vroeg Karin geil. Haar kut was zo nat geworden, dat ze bijna zat te soppen. Haar slip was drijfnat.

Toen ze boven kwamen trok ze snel haar slipje uit. Achmed kon het nog steeds niet geloven. Hier stond hij dan samen met zijn maat, in de slaapkamer van een wildvreemde vrouw. Ze zouden het gaan doen op het bed waar ze normaal gesproken, met haar man in lag. Souad had net zo weinig fatsoen als de vrouw. Toen hij haar blote kont zag, gaf hij haar een flinke tik op haar billen en hij dreef zijn stijve lul in haar kut. Hij nam niet eens de moeite om zijn broek uit te doen. “Kijk Achmed!” riep hij in het Arabisch. “Kijk hoe ik die hoer neuk!” Hij ging als een razende tekeer en de vrouw schreeuwde steeds om meer. Ze kon er geen genoeg van krijgen. Hij zag Souad zijn tempo plotseling vertragen en met een laatste felle stoot spoot hij zijn zaad diep in de kut van de vrouw die toen hij haar losliet, hijgend voorover viel op het bed. Souad lachte naar Achmed en knoopte zijn broek dicht. “Jouw beurt vriend, ik ben weg,” zei hij. Hij liep de slaapkamer uit en even later hoorde hij de voordeur dicht slaan.

Karin draaide zich om en zag Achmed staan. Zijn pik hing slap uit zijn broek. “Kom jongen, kleed je uit. Dan was ik me even. Jij mag ook een keer.” Hij aarzelde even, maar toen hij haar weg zag lopen en haar naakte lichaam zag, raakte hij weer opgewonden. ‘Ik hoop dat God en Aisha me vergeven’ dacht hij toen hij geil geworden zijn kleren uittrok. Toen Karin Achmed op het bed zag liggen bedacht ze, dat deze er niet zo gemakkelijk vanaf zou komen. Met zijn vriend was het eigenlijk wel snel gegaan. Ze kroop naast hem op het bed. “Wil jij mijn kut eens goed bekijken,” vroeg ze lief. Karin ging wijdbeens over zijn gezicht zitten en trok haar schaamlippen uit elkaar, zodat hij gelijk het binnenste van haar gleuf zag. “Kom knappe man. Gebruik je tong,” zei ze geil. Achmed duwde zijn gezicht tegen haar warme spleet, en nam ook gelijk haar zachte volle tieten in zijn handen. Karin kreunde toen ze voelde hoe hij zijn tong in haar kut boorde.

“Oh ja… ah, doe het, geile vent,” hijgde ze. “Lik mijn kut!” Ze bewoog haar onderlichaam over zijn gezicht. Zo smeerde ze heel zijn gezicht vol met haar kutvocht. Achmed rook het sperma dat Souad daarnet nog diep in haar spleet had gespoten. Het kon hem niets schelen, en likte als een wilde aan de gleuf van de kronkelende opgewonden vrouw die bovenop hem zat. Ze begon steeds harder te kreunen. Toen ze klaarkwam gaf ze een wellustige luidde gil.

Karin draaide zich om, en bedacht zich geen moment. Ze zag zijn dikke lul die recht overeind stond. Achmed voelde dat ze zijn pik in haar mond nam en er gulzig aan begon te likken. Hij had nog steeds een mooi uitzicht. De vrouw zat nog steeds bovenop hem met haar benen gespreid. Uit haar kut liepen een paar druppeltjes van haar geil. Haar dikke gezwollen schaamlippen stonden een eindje uit elkaar. Achmed duwde er twee vingers tussen en begon haar kut te vingeren, terwijl zij steeds harder aan zijn pik begon te zuigen. Hij hield het niet meer. Op het moment dat ze over zijn ballen begon te wrijven spoot hij zijn lading diep haar keel. Karin slikte alles zonder wat te verspillen in één keer door. Ze bleef aan zijn lul trekken om hem stijf te houden. Met er brede grijns op haar gezicht ging ze op hem zitten. Ze was van plan om zijn pik flink af te leven.

Haar kut maakte een zuigend geluid toen ze op en neer begon te bewegen. Achmed wist niet hoe hij het had. Er leek geen eind te komen aan de behoeften van deze losbandige vrouw. Én hij hoefde niets te doen. Hij zag hoe haar borsten een prachtige golvende beweging maakte in het tempo waarmee ze hem neukte. Ze schudde zachtjes aan haar brede bovenlichaam mee. Achmed had de manier waarop Karin het deed nog nooit meegemaakt. Ze keek hem strak aan, en kneep met haar kutspieren in zijn harde pik. Het leek wel of ze hem leeg wilde melken. “Vind je lekker? Dat knijpen met mijn kut?” Achmed kreunde goedkeurend. Hij kwam al bijna klaar door die speciale massage die ze hem gaf. Karin kwam languit bovenop hem liggen. “Niet bewegen,” waarschuwde ze. Dat deed zij wel. Ze schuurde met haar klit over zijn schaambeen. De combinatie van de dikke paal in haar natte sleuf, en de beweging die ze op hem maakte werkte altijd. Ze kwam trillend klaar op haar buitenlander. “Nu jij Achmed,” hijgde ze. “Spuit m`n kut vol!” Ze gaf hem ruimte om te bewegen door haar knieën naast zijn heupen te zetten. Achmed begon er als een jonge hond op los te beuken. Toen hij eindelijk zijn zaad schreeuwend in haar loste, kneep hij hard in haar kont.

Karin lag uitgeput op het bed. Ze keek naar Achmed die verzadigd naar het plafond lag te staren. “Weet je wat Achmed. Het zal voor jou vast wel lang geleden zijn dat je lekker in bad bent geweest. Nu je er toch bent, van mij mag je je gang gaan. We hebben tijd genoeg voor de volgende ronde!” Achmed keek haar vol ongeloof aan. “Nog een keer?” “Ja, wat dacht je dan? Dat ik je zomaar laat gaan?”

Achmed maakte dat hij in de badkamer kwam, en liet het bad vollopen. Toen hij er in lag hoorde hij zachtjes de deur open gaan. In de spiegel boven de wastafel, zag hij dat het Karin niet was maar, haar dochter. Hij hield zich muisstil. Het meisje had hem nog niet in het bad zien liggen, en begon zich langzaam uit te kleden. Ze was ‘prachtig’ dacht Achmed toen ze naakt was. ‘Zo jong en onschuldig. Ze lijkt wel een beetje op mijn jonge vrouw… Wat nu?’ Dacht Achmed. Hij lag nog steeds in bad en het meisje had nog steeds niets in de gaten. Trouwens het badwater begon ook koud te worden! Hij keek naar haar kleine strakke billen en haar prachtige blonde krullen die half haar rug bedekte. Anne die zich totaal niet bewust was van het feit dat ze een toeschouwer had, streelde vluchtig over haar borstjes en haar schaamstreek.

“Eva had gelijk toen ze mijn kutje streelde, allemaal stoppeltjes!” zei ze hardop. “Ik mag me wel eens scheren.” Ze zette haar benen wat uit elkaar en streelde zichzelf, met als gevolg dat ze een klein beetje kreunde. Wat het ook voor gevolg zou hebben, Achmed vond het tijd om haar te waarschuwen dat hij hier ook was. “Hallo meisje,” zei hij zacht. Anne keek geschrokken over haar schouder en zag hem in het bad liggen. Ze gaf een luidde gil en rende de badkamer uit.

“Mam… er ligt een vreemde vent in bad!” Schreeuwde Anne, in paniek tegen haar moeder die geschrokken van het tumult de slaapkamer uit kwam. Ze lachte geruststellend toen ze haar naakte dochter in haar armen nam. “Lieverd wees niet bang, dat is Achmed. Je weet wel, die man die we vanmorgen op de markt zagen. Anne kalmeerde een beetje en Achmed kwam uit de badkamer met zijn handen voor zijn onderbuik. “Waar zijn mijn kleren? Het spijt me voor het meisje. Dat was niet de bedoeling.” Hij schuifelde nog nat langs de vrouwen de slaapkamer in.

“Heb je het met hem gedaan mam?” vroeg Anne die de naakte man vluchtig bekeek. “Kun je een geheim bewaren? Wel twee keer, en hij is fantastisch.”

“Heeft hij echt zo`n grote?” Karin knikte en gaf haar dochter een kus. “Wil je hem soms zien?” Anne stond even in tweestrijd en Karin zag dat ze twijfelde. “Alleen maar kijken meisje, je hoeft er niet aan te zitten. Zijn lul is echt de moeite waard hoor!” Ze praatte er net over of ze er trots op was. Anne haalde haar schouders op. Ze was nu toch wel nieuwsgierig geworden naar de verovering van haar moeder. “Kom snel voor hij zich heeft aan gekleed.”

Ze waren net op tijd. Achmed had zich een beetje afgedroogd met een badjas die in de slaapkamer lag en wilde net zijn broek aantrekken. “Wacht even Achmed met aankleden. Mijn dochtertje wil jou ook wel eens bekijken. Ze heeft nog nooit een naakte man gezien. Tenminste geen volwassene. Dat is toch zo, hé Anne.” Anne knikte verlegen. Dat had haar moeder nu ook weer niet hoeven te zeggen. Ze was nota bene al zestien!

“Weet U dat zeker?” vroeg Achmed. Hij hield nog steeds zijn pik vast, zodat de tiener hem niet kon zien. Hij ging dwars op het bed zitten. “Kom handen weg!” Anne keek naar zijn slappe lul. `Wauw zeg! Hij was in slappe toestand al groter dan die van het vriendje waar ze wel eens mee gespeeld had, en die was toen heel aardig stijf geweest.

Karin ging naast hem zitten. “Let op Anne. Nu is het nog niets maar als ik dit doe wordt hij vanzelf stijf.” Ze duwde Achmed achterover op het bed en begon zacht aan zijn pik te trekken die langzaam groeide in haar hand. “Zie je hoe groot hij wordt? Hij is erg hard! Voel maar!” ‘Dat was niet afgesproken’ dacht Anne, maar ze kon het toch niet laten om er een vinger tegen aan te duwen. Karin lachte toen ze zag wat haar dochter deed. “Niet zo joh, je hand er omheen! Beweeg je hand op en neer als je hem vasthoudt.” Achmed kreunde toen het meisje dat deed. “Goed zo, als ze kreunen, vinden ze het lekker,” lachte Karin trots op haar dochter. “Zal ik je laten zien wat je er nog meer mee kan doen?” Anne liet de stijve paal van de man los en keek naar haar moeder. Ze ging bovenop hem zitten. Anne zag het gezwollen geslacht van Achmed in de kut van haar moeder verdwijnen die haar met een geile blik aankeek. “Zie je dat?” hijgde ze. “Hij glijdt er van zelf in, en het is een heerlijk gevoel!”

“Goh mam, niet te geloven dat, zo`n groot ding erin past. Is die van papa ook zo groot?”

“Helaas niet kind, maar dat hoef jij je geen zorgen over te maken.” Karin begon Achmed weer te neuken. ‘Wat een geile middag,’ dacht ze. Anne had wel genoeg gezien. Met een nat kutje liep ze weer naar de badkamer. `Als het zo gemakkelijk gaat denk ik dat ik morgen, zelf ook maar eens naar die sporthal moet…` dacht ze. Toen ze de volgende dag bij de ingang van de sporthal kwam werd ze gelijk aangesproken door een bewaker. “Kom jij het doen,” vroeg hij kort. Hij bekeek de tiener alsof ze en terrorist was. “Jij hebt hier niets te zoeken. Weet je niet dat het hier niet veilig is voor jonge meisjes zoals jij?” Anne haalde haar schouders op. De enige tot nu toe waar ze voor moest vrezen was de kleerkast zelf, die haar chagrijnig toesprak en haar met een paar geile oogjes aankeek. “Ik moet je vragen voor je eigen veiligheid om te verdwijnen!” Hij wees naar de weg.

“Het lijkt hier net een gevangenis,” merkte Anne brutaal op. De bewaker maakte er geen woorden meer aan vuil en verdween. Anne bleef nog even staan kijken. Ze werd gepasseerd door een groepje van zes bewoners die haar uitgebreid bekeken voor ze in de sporthal verdwenen. `Ik denk dat die bewaker gelijk heeft,” dacht Anne, en ze fietste naar de McDonalds die daar dicht in de buurt was. Ze kocht een milkshake en ging in een hoek zitten. Hier was het niet zo druk en ze had op deze plek een goed overzicht op de klanten van het restaurant. Zo te zien was het eten in de sporthal niet veel bijzonders want er zaten redelijk wat van die vluchtelingen te eten. Ze zat er nauwelijks of er kwam een man van middelbare leeftijd naast haar zitten. Hij keek haar vriendelijk aan.

“Waar woon jij meisje?” vroeg hij in goed Engels.

“Ik kom uit het dorp,” zei Anne, en ze slurpte van de milkshake. “En U?”

“Uit een heel ver land.” Anne keek de man aan en dacht bij zichzelf; ‘dat is er eentje.’ De man keek met een spiedende blik om zich heen. Hij schoof wat dichter naar haar toe. “Wat doet een mooi meisje zoals jij hier alleen?” Anne begon zich wat ongemakkelijk te voelen en keek hem aan. Die vent werd nu toch wel wat opdringerig. Ze zag dat niemand hier aandacht aan hen schonk. “Wat wilt U van me?” vroeg ze. Hij lachte gemeen. “Dat weet jij ook wel,” grinnikte hij. De man nam haar hand en duwde die onder de tafel. Zonder dat ze er erg in had gehad, had hij zijn pik uit z`n broek gehaald. “Jij kunt toch wel wat voor mij doen. Toch? Pak hem maar even vast!” Hij dwong haar om zijn lul in haar hand te nemen. Anne voelde dat hij beenhard was. Ze herinnerde zich de les van haar moeder. Ze had het ook bij Achmed zo gedaan. Ondanks dat ze min of meer er toe gedwongen werd, vond ze het toch wel erg spannend, en ze begon haar hand op en neer te bewegen.

“Doe je benen uit elkaar,” siste de man. Gehoorzaam gaf ze hem ruimte zodat hij zijn hand onder haar rokje kon duwen. Ze voelde dat hij met zijn vingers haar slipje opzij deed en aan haar kutje begon te friemelen. Zijn vingers gleden tussen haar schaamlipjes. Ze kreunde zacht toen hij haar klitje aanraakte. “Sneller meisje!” kreunde de man in haar oor. “Beweeg je hand sneller op een neer!” Het duurde maar even voor ze een warme stroom vloeistof over haar hand voelde stromen. De man stond op en maakte dat hij weg kwam. Zonder wat te zeggen ging hij er vandoor. Anne maakte haar hand schoon met een servetje. Daar zat ze dan. Opgewonden met een nat kutje. Ze keek nog even om zich heen en zag een jonge knul die een stuk jonger was dan die man die net weg gelopen was, alleen aan een tafeltje zitten. Hij keek wat terneergeslagen voor zich uit. Ze probeerde zijn blik te vangen wat uiteindelijk lukte. Ze glimlachte naar hem en hij forceerde een glimlach op zijn gezicht en lachte naar haar terug. Ze wenkte hem. De jongen keek om zich heen om te kijken of ze hem wel bedoelde. Anne knikte naar hem. Hij stond op en kwam naast haar zitten.

“Ik ben Anne, en jij?”

“Muhammed,” zei de jongen.

“Ben jij hier alleen,” vroeg Anne. De jongen keek haar aan en glimlachte. Hij had hier in Nederland nog nooit een jong meisje gesproken. Hij had de indruk dat ze allemaal bang voor hen waren. “Ben je hier al lang?” vroeg Anne. “Een paar dagen. Binnenkort moet ik weer weg, naar een andere stad.” “O, dat is ook jammer. Je bent er net en dan moet je al weer weg!” Anne zag dat het binnen steeds drukker werd. “Heb je zin om te wandelen? Er is hier een groot bos in de buurt.” Ze wilde eigenlijk wel even alleen zijn met die knappe jongen. En ze had het gevoel dat ze hem wel kon vertrouwen. Muhammed knikte. Zo`n buitenkansje liet hij niet voorbij gaan. Zeker niet met zo`n mooi meisje. Ze wandelde het bos in. Hier was het rustig. “Hier is het mooi hé,” zei Anne. “Hoor je de vogels?”

“Ja,” hij dacht heel even aan thuis. Zelfs de vogels waren daar gevlucht voor het oorlogsgeweld. Hij keek naar het knappe blonde meisje. “Mag ik een arm om je heen doen?” vroeg hij. Anne knikte “goed,” zei ze. Hij mocht nog veel meer als hij dat wilde. Sinds ze hem daar in dat restaurant had gezien, had ze de kriebels in haar buikje van hem gekregen. Anne deed hetzelfde bij hem en zonder wat te zeggen liepen ze gearmd steeds dieper het bos in. Ze kwamen bij een vennetje en zagen een dikke omgevallen boom. “Kom laten we daar even gaan zitten,” zei Anne. “Ik ben een beetje moe van het lopen.” Ze gingen zitten en Muhammed liet haar los. Hij staarde wat in het water. “Is er wat?” vroeg Anne. Hij haalde zijn schouders op. “Het is allemaal een beetje vreemd. Ik zit hier nu met het mooiste meisje dat ik ooit gezien heb. Dat had ik nooit gedacht toen ik vanmorgen op stond. En het vervelende is dat ik morgen alweer weg moet.” Hij keek Anne aan en hield haar hand vast. “Jammer dat het nooit wat met ons zal worden.”

“Ik ken iemand die je misschien kan helpen om hier te blijven. Dan kunnen we elkaar vaker zien als je wilt,” zei Anne. Ze stond op en ging bij hem op schoot zitten. Ze hield haar armen rond zijn nek. “Is dat echt waar?” vroeg hij ongelovig. “Ik wil eerst een kus voor ik je dat vertel,” zei Anne. Ze duwde haar lippen op die van hem. Verbouwereerd kust Muhammed haar terug. Dat had hij nooit verwacht. Dat de meisjes hier zomaar uit zichzelf het initiatief namen. Anne drong met haar tong tussen zijn lippen en liet haar tong met die van hem spelen. Ze voelde dat hij een geweldige stijve lul kreeg onder haar kontje. Muhammed maakte een eind aan de heerlijke tongkus. Hij streelde haar zachte blonde krullen. “Gaan we niet wat snel?” vroeg hij ongerust. “Ik vind je erg lief,” zei Anne.

“Ik jou ook, je bent mooi. Heel erg mooi,” zei hij verliefd. “Vertel eens wat over jezelf Muhammed. Ben jij getrouwd?” Hij schudde zijn hoofd. “Hoe oud ben je?” “Twintig en ik ben hier alleen. Geen familie meer.” Anne zag hem slikken. Hij had het duidelijk moeilijk met die vraag. Ze gaf hem een kus en hield hem vast. Ze luisterde allebei even naar de wind die door het bos ruiste. Anne begreep wel dat woorden nu even niet nodig waren. Anne bewoog haar billen en knuffelde hem. “Je hebt een stijve,” Muhammed kuste haar zacht. “Dat heb ik al sinds jij bovenop me zit. Vind je het erg?”

“Nee natuurlijk niet. Ik zou hem eigenlijk wel willen zien. Mag dat?” Hij wist even niet zo goed wat hij moest. Anne zag dat hij twijfelde. “Jij bent nu toch mijn vriend? Je mag best ook even aan mij voelen hoor!” Ze nam zijn hand en legde die op haar borst. “Ze zijn nog niet zo groot, ik hoop dat je het genoeg vind.” Muhammed streelde even haar borstjes en kuste haar. “Ze zijn heel erg mooi, alles aan jou is mooi,” zei hij. “Maar weet je geen andere plek, dan het bos?” Anne begreep wel dat hij het hier niet wilde doen. “We gaan naar mijn huis. Mijn ouders zijn nog niet thuis. En daar worden we niet gestoord.” “Weet je het zeker?” “Heel zeker, wees maar niet ongerust. En als ze thuis komen stel ik je gelijk voor.”

Ze hadden geluk. Anne zag dat alle twee de auto`s van haar ouders weg waren. Ze liet Muhammed bij de voordeur wachten en liep met haar fiets achterom. Toen ze binnen was trok ze snel al haar kleren uit en deed de deur voor hem open. Hij wist niet wat hij zag toen hij Anne naakt in de gang zag staan. Ze sprong in zijn armen en kuste hem. “Nu ben ik helemaal voor jou,” zei ze. Hij ondersteunde haar door zijn handen over haar billen te houden. “Kom, breng me naar mijn slaapkamer. Ik wijs je de weg.”

Muhammed was in de eerste instantie verrast om te zien dat het meisje zich al had uitgekleed, toen ze de voordeur voor hem open deed. Van de andere kant was hij ook blij dat ze zo gewillig was. Hij was zelf ook super opgewonden geraakt van de knappe tiener. Hij bracht haar in zijn armen naar haar kamer en legde haar op haar bed. “Kleed je uit schatje,” zei Anne. “Kom ik wil je naakte lichaam voelen.” Ze keek hem smachtend aan. Haar adem stokte even toen ze zijn stijve zag. `Hoe groot kan zo`n ding wel niet worden,” vroeg ze zich verbaasd af. Muhammed ging naast haar liggen en kuste haar. Hij trok haar stevig tegen zich aan. Ze streelden liefdevol elkaars lichaam. Muhammed kuste het meisje in haar hals en daalde langzaam af tot hij bij haar kleine stevige borsten was gekomen. Hij overlaadde haar zachte heuvels met kusjes. Anne voelde zich in een scène beland uit duizend en één nacht. Ze tastte tussen zijn benen en greep zijn lange pik vast. Muhammed maakte een voor haar bekend geluid. Hij kreunde zacht toen hij haar hand rond zijn lul voelde. “Oh! Anne heerlijk, je hand voelt zo heerlijk rond mijn lul,” kreunde hij. Nu ging hij ook op zoek naar haar gevoeligste plekje. Hij duwde haar benen uit elkaar en legde zijn hand op haar gleufje. Zijn vingers gleden tussen haar natte kutlipjes. “Oh… ja… ah,” hijgde Anne. “Kom ik wil je, kom Muhammed neuk me. Ik wil je in me voelen.” Hij ging bovenop haar liggen en duwde zijn eikel tegen haar kutje aan. Muhammed begon Anne zachtjes te neuken. ‘Dat dit de eerste keer voor haar was hoefde hij niet te weten’ dacht Anne. Ze gilde toen hij haar kutje oprekte met zijn dikke pik.

“O… oh nee,” riep hij. “Anne heb je het nog nooit gedaan?” vroeg hij verbaasd. Hij hield even op met bewegen. Ze keek hem verliefd aan. Ze schudde met haar hoofd. “Waarom heb je dat niet gezegd?” “Ik was bang dat je het dan niet met me zou doen,” zei ze. “Meisje toch, natuurlijk wel, maar dan was ik wel wat voorzichtiger geweest.” Vol passie vouwde ze haar benen rond zijn heupen en gaf hem een kus. “Niet nodig,” glimlachte ze. “Kom, doe het. Geef me je zaad plant het diep in mijn buik!” Muhammed deed niks liever en begon te bewegen. Hij stootte vol liefde haar kut vol met zijn lul. Diep tot zijn kloten tegen haar billen aan botsten. Anne gilde van genot. Wat een heerlijk gevoel was dat. Nu kwam ze voor het eerst in haar jonge leven klaar op een lul. En wat voor één. Hij was zo lang dat hij maar net in haar spleetje paste. Zijn eikel bonkte tegen haar baarmoeder aan. Muhammed opgezweept door het gekreun van zijn jonge geliefde gaf vol gas, en gevuld met testosteron spoot hij de heerlijke tienerkut van Anne vol.

De twee geliefden moesten helaas al na een dag afscheid nemen en Anne heeft daarna, terwijl zijn zaad ontkiemde in haar buik, niets meer gehoord van haar Arabische Prins. Hij was met onbekende bestemming vertrokken…

Zuda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *