Spiegeling

()


Het is laat als ik thuiskom. Ik open de koelkast op zoek naar de fles witte wijn die ik gisteren wegzette, maar merk dat ze is verdwenen. Dat heb je als je een appartement deelt met je tweelingzusje. Wij zijn zo identiek hetzelfde. Van buiten dan toch. Maar van karakter kunnen we niet meer verschillen. Ik vind mezelf de meest ‘serieuze’ van ons beiden, mijn zus Nicole is eerder de losbol. Maar dat is mijn mening. Nicole ’s maning is meestal anders dan die van mij. Toch komen we goed overeen. We delen alles met elkaar, soms tot in het absurde. Ik herinner me hoe we vroeger op een fuif soms vriendjes ‘uitruilden’. Het is te zeggen, Nicole – de versierster – ruilde soms, puur voor haar vermaak, haar vriendje uit met mij. Aangezien we zo op elkaar trokken hadden haar vriendjes meestal niets door. Ik vond het wel spannend als ze weer met een knappe gast stond te pronken. We hadden maar weinig woorden nodig om elkaar te verstaan.

Ik zet me in de zetel en zit te overpeinzen of ik een nieuwe fles zou openen maar ik besluit om dit niet te doen. Morgen had ik een vrije dag, maar ik besluit toch vroeg onder te wol te kruipen. Hoewel vroeg relatief is, het was al na elven. Ik sta in de badkamer en hoor geluid komen vanuit de slaapkamer van mijn zus. Vermoedelijk Nicole met een scharrel van deze avond, ik meen dat ze me verteld heeft dat ze een afspraakje had deze avond, maar wist het niet meer zeker. Ik moet toch eens wat meer aandacht besteden aan onze gesprekken overdacht ik, als ik de deur van mijn kamer sluit.

Ik word wakker en kijk naar de klok. Het is half drie ’s nachts. Ik voel de druk op mijn blaas, sta op en wandel naar de badkamer. Opgelucht stap ik nadien naar de keuken, neem een glas water van de kraan en zet het glas net aan mijn lippen als ik een gerucht hoor achter me. Ik draai me om en ik zie hoe een man de keuken binnen komt gewandeld. Naakt. Ik zie een verbaasde frons op zijn gezicht. “Ik dacht dat je nog sliep, schat,” zegt hij slaapdronken terwijl hij op me toestapt, zijn handen onbeschaamd op mijn kont legt en me in de hals kust.

Ik geniet van zijn warme lichaam tegen het mijne en voel hoe zijn handen over mijn lichaam dwalen. “Maar het is goed dat je wakker bent.” Hoor ik hem zeggen als hij me tegen hem en zijn harde lul aandrukt. Ik ruik de opwindende geur van zijn lichaam als hij me omdraait, tegen de muur drukt en zijn stijve paal tegen me aandrukt. Ik voel hoe hij even door de knieën gaat en ik voel het opwindende zoeken van zijn eikel tussen mijn benen. Ik besluit hem te helpen door mijn bekken wat naar achter te kantelen en hem toegang tot mijn lichaam te geven. Zijn dikke eikel drukt enkele keren tegen mijn gesloten kutje aan en trekt zich dan terug.

Ik voel hoe ik en mijn lichaam reageren. Ik verlang naar die paal in mij en kreun zacht. Ik voel hoe nat mijn kutje wordt en hoe zijn eikel langzaam mijn lichaam overwint. Ik sta helemaal in vlam van verlangen, smachtend naar zijn lul die zich langzaam mijn kut binnen werkt… en zich dan toch weer terugtrekt, het contact verliest om vervolgens, met telkens iets meer kracht, naar binnen stoot. Net ver genoeg, net niet diep genoeg, de eikel net helemaal opgenomen door mijn kutje, en zich dan langzaam terug trekkend. Een kreun ontsnapt aan mijn lippen als ik verlangend mezelf dieper over zijn paal wil schuiven. Plots stoot hij toe, diep, met alle kracht. Hij drukt mij tegen het aanrecht aan. Een hand op mijn schouders, een andere op mijn heup, houden mij in bedwang.

Dan trekt hij zich langzaam terug. Mijn lichaam tintelt. Weer stoot hij toe en ik voel hoe hij langzaam zijn ritme begint op te bouwen, zich naar zijn hoogtepunt toewerkend. Ik voel zijn lul glijden in mijn kut. In en uit. Zijn buik tegen mijn kont. Steeds sneller, krachtiger. Mijn lichaam reageert, tintelt. Ik hoor hoe hij kreunt. Een stevige stoot in mij, diep, zonder zich terug te trekken. Ik beeld me het zaad in dat in mijn kut spuit. Ik kom. Hijgend blijven we staan, leunend tegen elkaar. Zijn handen grijpen mijn borsten, zakken af naar mijn heupen. Hij draait me om. We kijken elkaar aan. Zijn handen glijden langs mijn lichaam naar boven, beroeren mijn borsten en eindigen op mijn schouders. Dwingend kijkt hij me aan als hij me omlaag drukt. Mijn hoofd zakt, wordt omlaag gedwongen, langs zijn borst, langs zijn buik, naar zijn nog steeds half opgerichte penis. Hij drukt zijn natte lul tegen mijn gezicht. Ik open lichtjes mijn mond als zijn eikel zich tegen mijn lippen aandrukt. Hij drukt zijn terug in kracht winnende lul verder tussen mijn lippen.

Ik smaak onze lichamen, verenigd in onze sappen, aan de lul in mijn mond. Ik voel het zaad glijden over mijn vingers als ik zijn ballen vastneem. Zijn ballen in mijn hand, zijn paal in mijn mond, mijn tong tegen zijn eikel. Ik beweeg me langzaam, op en neer, mijn lippen en tong glijdend over zijn stijver wordende penis. Ik hoor hoe hij kreunt van genot. Ik nijp zijn ballen samen in mijn hand. Hij kreunt. Hij komt. Zo snel. Zaad perst zich uit zijn lul, glijdt over mijn tong. Ik houd me stil, laat mijn tong rusten tegen zijn lid. Ik adem door mijn neus. Voel het na-kloppen van zijn penis. Ik trek me dan terug. Ik slik zijn zaad door.

Voorzichtig trekt hij me terug recht, streelt de haren van mijn voorhoofd langszij en kust me. Dan draait hij zich om en gaat naar de badkamer.

Marrec

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *