Bekentenis

()

De gebeurtenis die ik hieronder ga beschrijven vond plaats eind mei dit jaar. Ik ben een trouw lezeres van 4Fingers, en wat ik mee heb gemaakt, ook laten gebeuren natuurlijk, wil ik na overdenkingen toch hier plaatsen. Zal proberen in de juiste volgorde en een begrijpelijk verhaal te schrijven. Dit is de eerste keer dat ik dit doe, hoop op goed resultaat.
Wie ben ik: Mijn naam is Lenny, ben 45 jaar, slank, donkerbruin krullend haar tot op schouders, ben erg lang 192 cm, C-cup, altijd helemaal kaal, ben ijdel, en besteed wel de nodige aandacht aan mijn lichaam. Ben getrouwd al heel erg lang met Roy, we hebben een dochter van twintig. We hebben in de buurt van Nijmegen twee damesmode winkels. Mijn man doet de panden en alles wat daar mee te maken heeft, in één van de winkels is onze dochter leidster, ik doe de inkoop, bepaal de collecties, contact met leveranciers en dergelijke. Regelmatig ga ik naar Amsterdam om in te kopen, bezoek daar mode shows, en ga daar heen als er bijvoorbeeld de zomer of winter collectie wordt gepresenteerd. Zo ook deze woensdag, om veertien uur zou de najaar/wintercollectie gepresenteerd worden. Het is een rot eind rijden, dus op tijd vertrokken, om tien uur was ik er.

Diverse relaties bezocht, de nodige inkopen gedaan, en tegen de tijd dat die show zou beginnen naar desbetreffende etage en zaal. Niets te zien daar, na wat gevraagd en geïnformeerd te hebben. Gloeiende, gloeiende, gloeiende! Ben een dag verkeerd, is die show donderdag. Hoe kan dat nu, was de uitnodiging verkeerd, niet goed gelezen, fout in de agenda gezet, we zullen het nooit weten. Hier was ik dus dood en dood ziek van, kan ik morgen weer naar hier. Bellen met mijn man, ik zat er even goed doorheen…

Bepraten met hem, overleggen, en tot overmaat van ramp wist hij mij te vertellen dat het KNMI-code oranje had gegeven in verband met slecht weer. Uiteindelijk besloten we dat ik maar hier ergens een hotel zou nemen dan morgen die show zien en dan naar huis komen. Eerst maar wat gaan eten, nog bij wat leveranciers geweest, toch nog wat hele mooie en leuke dingen gekocht. Na wat vragen was ik erachter gekomen dat er vrij kortbij een redelijk tot goed hotel was. Ik daarheen, snel gevonden, aan de receptie mijn situatie uitgelegd, en dat ik voor hoop geld spullen in de auto had. Hij riep een jongeman, die alles uiteindelijk keurig op mijn kamer bracht. Heb even op bed gelegen, om half zes schrik ik wakker.

Eerst maar even lekker douchen, bedenk me: shit, ik heb geen schone slip en bijna geen make-up bij me. Als ik onder de douche ga was ik daar gelijk mijn slip maar, dan doe ik straks als ik wat ga eten maar even geen aan. In mijn handtas zit natuurlijk altijd wel wat spullen om beetje op te maken. Uit de grote hoop spullen die ik ingekocht heb, zoek ik wat uit om aan te trekken. Vind een paar mooie hold-up kousen die ik aan doe, omdat ik nogal lange benen heb, komen ze eigenlijk net niet hoog genoeg. Dus met mijn rok aan beetje uitkijken hoe ik ga zitten dat boorden van kousen niet onder rok uit komen, maar ik ga alleen even in het restaurant wat eten, dus wat kan er gebeuren.
Tussen half zeven en zeven uur ga ik naar beneden naar het restaurant, je kunt langs zo’n buffet lopen en van alles pakken. Dan ga ik aan een tafel zitten bij de ramen, als ik een poosje daar zit te eten, word ik aangesproken door een man die twee tafels verder zit, of ik het bezwaarlijk vind dat hij erbij komt zitten. Kijk hem even bedenkelijk aan, en stem toe, hij ziet er aardig uit, geen ‘versier’ of ‘op jacht’ type. Al heel snel zitten we gezellig te kletsen over van alles en nog wat, gewoon gezellig, geen gedoe, geen gezeur, hij probeert niets. Dan stelt hij voor om op de lounge banken te gaan zitten, daar stem ik in toe. Als ik in die best lage banken ga zitten denk ik: ‘shit, rok en kousen, opletten’. Hij bestelt nog een flesje wijn en we kletsen verder, tegen negen uur zegt hij.

“Je moet me helaas verontschuldigen, ik ga nog even naar de sauna hier”. Spontaan zeg ik: “oh lekker, wist niet dat ze die hier hebben”. Hij vertelt: “ja hoor, is niet zo groot, wel schoon en alles is er”. Ga er verder niet op in, hij drinkt zijn glas leeg en vraagt spontaan: “als je zin hebt kun je mee gaan?”.
“Nee”, zeg ik, “wel lekker maar heb geen zin in dat gedoe, moet ik eerst weer naar boven en zo”.
“Waarom?” vraagt hij. “Alles ligt daar handdoeken, badjassen, douches, alles is er, ik loop er ook gelijk heen nu”. Ik besluit toe te geven, misschien door paar glazen wijn dat ik gemakkelijk over te halen ben. Daar aangekomen, kleedhokje in, uitkleden, badjas aan, en daar staat hij ook weer, David, heet hij overigens. Als we eerst gaan douchen zie ik hem naar mijn lichaam kijken, maar niet op een verkeerde manier, wat mij bij hem opvalt dat hij wel een flinke pik heeft hangen. Toch wel een maatje groter als ik thuis heb. Wat me niet helemaal lekker zit is dat we de enigen hier zijn, je weet maar nooit natuurlijk. In de saunacabine, waar we natuurlijk samen zijn, ga ik op mijn buik op het middelste hoge bankje liggen. David schept wat water in de hete bak, en gaat op het onderste bankje liggen. Zo kletsen we wat maar mijn oog wordt steeds naar zijn pik getrokken, door de warmte is hij nog groter geworden.
Dan zeg ik: “David, je hebt een prachtige grote pik, veel groter dan die van mijn man”. Hij weet niet wat hij moet zeggen en kijkt mij verschrikt aan, mijn hand gaat als automatisch naar zijn pik en pak hem beet. Dit voelt echt heerlijk, zo’n grote… Ik voel hem hard worden en nog groter natuurlijk, langzaam trek ik hem zo af. Dan staat hij op komt naast mij staan, duwt me op mijn zij, begint mij te zoenen en aan mijn tieten te kneden. Mijn benen doe ik uit elkaar, direct pakt David mij bij mijn kut en zegt: “je bent drijfnat, heerlijk voelt dat.” Ik zeg tegen hem: “ga weer op je bank liggen, dan kom ik op je zitten, wil hem in mij voelen”. Hij kijkt mij aan en zegt: “dit was niet mijn bedoeling”.

“Maar is nu wel mijn bedoeling” zeg ik er gelijk achteraan. Als hij ligt laat ik mij langzaam op zijn grote super stijve paal zakken, het duizelt mij, zo’n grote heb ik nog nooit in mijn kut gehad. Overigens, ik ben 25 jaar met Roy samen, zolang is er niemand anders in of aan mijn kut geweest. Maar dit voelt goddelijk, overal voel ik hem in mij elk plekje raakt hij. “Wat ben jij heerlijk strak” kreunt David. Met zijn handen pakt hij mijn tieten, ik ga wat voorover tegen zijn armen hangen, met mijn heupen kan ik nu bewegen en draaien. Heel de wereld om mij heen vergeet ik, al mijn denken en gevoel is bij die machtige paal in mijn kut. Dit ga ik niet lang volhouden merk ik, niet erg ik moet op deze paal klaarkomen. Daar ben ik mee bezig. Ik hoor, zie, weet niets, het enige wat telt. Ik wil klaarkomen op deze paal. Ik wip, draai, beweeg, en voel het opkomen dat geweldige gevoel van een naderend orgasme. Ergens in de verte hoor ik David, maar nog een paar keer draaien met mijn heupen en ik ben er…

Dan is het er, kreunend, hijgend, schokkend kom ik klaar, jeetje wat lekker is dat klaarkomen toch… Halverwege mijn orgasme voel ik dat David mij vol spuit dat was eigenlijk niet de bedoeling, maar ik was in trance om zelf klaar te komen. Als we tot rust zijn gekomen kijken we elkaar aan, weten even niet wat we moeten zeggen… Als ik van hem afstap, loopt er een straaltje sperma bij mij naar buiten, dan zeg ik: “we gaan maar even dat kleine zwembadje in, even spoelen en afkoelen”. We flikflooien nog wat met elkaar en besluiten in de bar nog wat te gaan drinken. We kleden ons nu gezamenlijk aan, doe mijn kousen aan, en alles, ik zie hem kijken.

“Nee ” zeg ik, “ik heb geen slip aan, en mijn BH doe ik in mijn tas”. Hoewel ik heerlijk ben klaargekomen, voel ik dat mijn kut nog steeds open staat en ik ben gewoon nog geil. We lopen naar de bar en blijven tegen de bar staan, er zijn nog een stuk of tien a vijftien mensen daar, we letten niet op hun, we kletsen nog wat, dan zegt David: “het is toch wel een geil idee dat jij hier met je blote kut staat”, lachend kijk ik hem aan en zeg: “als je heel brutaal bent pak je me bij mijn kut nu”. Hier sta ik zelf versteld van, getrouwd, moeder van een dochter, en vraag dit aan een voor mij vreemde man. Mijn been zet ik op de verhoging tegen de bar, en draai mijn knie wat naar buiten, David gaat wat korter bij staan en voel zijn hand tegen mijn bovenbeen.
Dit is spannend, dan voel ik hem tegen mijn kut, omdat ik geil ben staat mijn kut open en is nat, voel zijn vinger naar binnen gaan. Blijkbaar sta ik met mijn ogen dicht te genieten als de man achter de bar plotseling zegt: het is wel heel lekker wat hij bij je doet”. Beetje schor zeg ik: “ja, heerlijk”. David staat mij nu echt heerlijk te vingeren, er moeten volgens mij hier mensen zijn die dit kunnen zien. Ik kijk hem aan en zeg: “zullen we naar een hotelkamer gaan? Of jij moet dat niet willen”.
“Heel graag”, antwoord hij direct. “Volgens mij ben jij wel toe aan een flinke grote beurt”, zegt hij terwijl hij er een vinger meer in stopt bij mij. “Ja, ik heb wel wat ideetjes van dingen die ik wil ondergaan” zeg ik. Aan het thuisfront denk ik geen seconde meer. Wil nu maar één ding… die grote dikke paal van David in mijn kut… Als we in de lift staan, pakt hij me beet, begint te tongen, en pakt me direct vol bij mijn kut, heerlijk, ik geniet hier nu enorm van. Voel me een heerlijk geil ‘lust object’ nu. We gingen naar mijn hotelkamer, eenmaal binnen was mijn rok en blouse snel uit, kousen en laarsjes liet ik aan, David was ook snel naakt.

“Ga op bed liggen” gebood ik hem. “Eerst wil ik dat je me klaar likt”. En ik ging met mijn drijfnatte kut op zijn gezicht zitten. Hij ging gelijk goed aan de gang, met wat vingers erbij, dit wilde ik voelen. Thuis heb ik niet over de seks te klagen, maar, dit was vele spannender, het onbekende… daardoor veel geiler. Ik liet me voorover vallen, en nam die grote dikke paal in mijn mond. Dit was echt een XXL-formaat in mijn ogen. Ik pijpte hem lekker en had lekker zijn zak beet, David likte mij gulzig, ik ging met grote snelheid richting een orgasme, en riep: “ga zo klaarkomen, maar blijven likken”, en daar barstte het los… Ongekend geil. Om door een vreemde klaar gelikt te worden, onbeschrijflijk lekker en geil, hij likte heerlijk door, hij kon niet anders, ik drukte mijn kut hard op zijn mond. Al schokkend, kermend en kreunend raasde het orgasme door mijn lijf, omdat David bleef likken bleef het gaande, en niet veel later kwam het tweede orgasme. Toen moest ik van hem af gaan, mijn kut was nu super gevoelig en moest even rust hebben.
Wat had ik dit nodig zeg, even een paar keer vreselijk klaar gemaakt worden. Op mijn rug lag ik bij te komen, met mijn benen wijd uit elkaar. David lag me te bekijken, en zei: “zoals je er nu bij ligt ben je een hele mooie vreselijk geile vrouw”. Dan trek ik hem naar me toe, en geef hem een tongzoen en proef mijn kut-geil in zijn mond. Erna fluister ik geil in zijn oor: “dan moet je mij eens vreselijk lekker gaan neuken”. Gelijk kwam hij bovenop mij liggen, en voelde zijn grote dikke paal tegen mijn kut drukken, omdat ik net klaargekomen was, ging mijn kut gemakkelijk open, en daar kwam hij binnen… OMG, OMG, OMG die grote paal die langzaam mijn lijf in schuift… Hier ga ik van genieten, om door dit apparaat geneukt te worden. “Kom diep in mij, wil je diep voelen stoten” breng kreunend ik. Dan begon hij te stoten, dit formaat heb ik mijn hele leven nog niet in mijn kut gehad, erin, eruit, erin, eruit, erin zo beukt hij op mijn lichaam, zo wil ik nu geneukt worden…

Dan komt David omhoog. Legt mijn benen over zijn schouder, en steunt met zijn handen op mijn tieten. Zo diep… zo groot… Stampt die paal in mijn kut, er komt een soppend geluid uit mijn kut, zo nat ben ik, tot in detail herbeleef ik het weer, nu ik dit op zit te schrijven. Omdat zijn paal zo dik is, schuurt hij langs mijn klit… “David “, roep ik “door neuken, neuken als ik zo klaarkom, door neuken tot je me weer vol spuit”. Als ik begin klaar te komen weet ik niet meer wat ik zeg en doe en hoe ik beweeg. Het enige wat ik me kan herinneren is het gevoel van die grote stampende paal in mijn kut, hij blijft gaan, erin, eruit, erin, uit, in… Dan na verloop van tijd begint David te hijgen, te kreunen, te schokken en kreten uit te slaan, en komt hij klaar. Als een vulkaan uitbarsting voel ik zijn paal diep in mij spuiten, straal na straal schiet hij in mijn kut.

Hoe lang mijn, of beter gezegd ons orgasme heeft geduurd weet ik niet. Wel weet ik, toen ik weer “back to earth” was dat ik helemaal kapot, en verrot was. Jeetje, dit was heftig. David was ook helemaal op en leeg, met een schor stemmetje bracht hij uit: “ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo heftig en intens ben klaargekomen”. Ik lach hem toe en bedank hem voor de fantastische beurt, we liggen een poosje zwijgend naast elkaar, ieder met zijn eigen gedachte… Met een gevoel dat ik geradbraakt ben kom ik overeind, en zeg: “ik ga even douchen, en dan naar bed, blijf je hier vannacht? Als je hier blijft slapen moet je me morgen voor je weggaat nog een keer flink pakken” zeg ik er achteraan…

Met grote ogen kijkt hij me aan en zegt: “wat ben jij een onverzadigbaar geil seksbeest “. Als ik onder de douche sta, bedenk ik: “vreemd gaan is helemaal fout.” Vervolgens: “vreemdgaan is geweldig spannend en geil”. Zou ik het weer doen, laten gebeuren?
“Ja, honderd procent zeker”. Bij de gedachte dat ik morgenochtend weer flink gepakt ga worden…”

SandraT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *