Makelaar pakken

()

Deze belevenis die ik op mijn werk als makelaar meemaakte was zo apart en bijzonder dat ik besloten heb om dit op te schrijven onder andere ook omdat ik het tegen niemand kan vertellen. Ik ben Belinda, een 39-jarige getrouwde vrouw en al de nodige jaren werkzaam als makelaar, bij een middelgroot kantoor in het midden van het land. Onder andere vanwege mijn werk moet ik er altijd keurig gekleed bij lopen, bij voorkeur draag ik een rok of jurk met bijvoorbeeld een colbert er over. Graag kleedt ik me erg vrouwelijk zeg maar en onder mijn kleding draag ik graag mooie lingerie en kousen, dat is wel een beetje waar ik van houd. Hoofdzakelijk houdt ik me bezig met de verkoop van appartementen in een wat hogere prijsklasse, die ook vaak gemeubileerd zijn. In de meeste gevallen verkoop ik die aan bedrijven die voor een manager of hoog geplaatst iemand voor enkele jaren woonruimte nodig hebben. Vaak zie ik dan hetzelfde appartement weer bij mij in de verkoop komen na die enkele jaren.

Zo had ik een appartement in mijn portefeuille wat ik direct al moeilijk verkoopbaar vond, het was best ruim en mooi, maar geen goede parkeerplaats erbij, en nog wat nadelen. De prijs was niet extreem hoog maar al mijn cliënten bladerden er voorbij en met dat ding wilde het niet lukken. Omdat er bijna geen belangstelling voor kreeg overlegde ik met de eigenaar om wat aan de prijs te doen, uiteindelijk kreeg ik wel wat onderhandelings- ruimte en beloofde mijn best te doen, maar het bleef een blok aan mijn been dat appartement. Toch had ik er een belangstellende voor die helaas weer snel door andere redenen afhaakte. Dan wordt ik in de avond opgebeld door een mijnheer uit Limburg die op korte termijn wat zoekt en juist dat appartement op onze site had gezien. Met zijn wel heel erge Limburgse accent klonk hij heel gezellig aan de telefoon en we hebben een flinke poos gepraat, hij gaf aan serieus belangstelling te hebben.

Zowel hij daar, als ik thuis zaten voor de computer dus zo konden we overleggen, uiteindelijk sprak ik met hem af dat hij op een bepaalde dag om 14.00 uur op ons kantoor zou zijn. Helemaal blij voelde ik mij en was tevreden met het verloop van het gesprek. De volgende dag ging ik nog even naar het appartement om van alles en nog wat te controleren, ramen even open en dat soort dingen, even alle kranen door laten lopen en dat soort dingen. Al het meubilair zag er prima uit, dus ik vond dat het helemaal klaar was om te verkopen, en ik nam mij voor mijn uiterste best te doen om de deal te sluiten. Als ik het appartement verlaat zeg ik tegen mijzelf, ‘volgende week ga ik jou verkopen’.

De opvolgende dinsdag ben ik wel wat gespannen dan komt mijn mijnheer X. Een mooi donkerrode lingerie-set doe ik aan, huidkleurige hold up kousen, ruim vallende rok tot net boven mijn knieën, een mooi aansluitende topje wat mijn maat C tieten mooi accentueert en een colbert erover, een paar pumps met een hakje maken het af. Dan om 14.00 uur meldt mijnheer X zich. Een spontane lange man is het met een heel licht getinte huid en een vriendelijk en open gezicht, gelijk mag ik hem en vindt hem eigenlijk wel een stuk om het zo maar te zeggen. Onder het genot van koffie bekijken en bespreken we alles nog een keer, regelmatig krijg ik een compliment van hem het is wel een beetje een charmeur, zijn Limburgs accent vind ik heerlijk klinken ook.

Op kantoor had ik vooraf gezegd dat ze al mijn telefoontjes tegen moesten houden omdat ik er alles aan wilde doen dit appartement te verkopen, ook op kantoor wisten ze hoe het zat met dit object. Dan stappen we in mijn auto en rijden naar het bewuste object. Gelukkig kon ik voor de deur mijn auto kwijt, liepen we naar de centrale hal, gingen we met de lift naar boven en liet ik hem binnen. Ik schenk wat te drinken in voor ons, omdat ik het wat warm heb doe ik mijn colbert uit mijnheer X maakt dan een compliment over mijn flinke borsten en zegt lachend dat het jammer is dat ik ze in een BH verpakt heb. Daar geef ik antwoord op met de woorden dat ze nogal bewegen als ik ze los laat hangen, ongegeneerd bekijkt hij mijn tieten en zegt dan dat hij betwijfeld dat ze hangen en dat ze volgens hem nog lekker stevig zijn.

Daar ga ik verder niet op in, en ga verder in de brochure, hij verteld ondertussen waarom hij op korte termijn iets zoekt we lopen ook alle vertrekken door, mijnheer X blijkt er ruim de tijd voor te nemen om alles te bekijken we zitten ook even op het balkon, lopen door de keuken bespreken de aanwezige keuken apparatuur. Over de meubels en de kwaliteit ervan is hij wel tevreden, als ik in de keuken sta en in de brochure kijk staat hij over mijn schouder mee te kijken omdat hij wel een kop groter is dan ik kan dat dus, en legt hij een hand op mijn heup. Dat laat ik toe omdat ik me wel fijn bij hem voel en op mijn gemak. Die hand voel ik zacht wrijven over mijn heup en ik besluit na even toch maar weg te lopen ondanks dat ik het wel spannend en fijn vond wat hij deed. Dan komen we op de grote slaapkamer, bekijken alle kasten wat een soort van schuifdeur kastenwand is met een grote spiegel op één van de deuren, ik leg uit dat het wat benauwd binnen is omdat het niet bewoond is en daardoor er geen ramen open staan. Dan gaat hij op het bed liggen doet de elektrische hoofdsteun een stuk omhoog en zegt dat het bed helemaal niet verkeerd is, tot op vandaag maakt hij een tevreden indruk.

Dan slaat hij met zijn hand op het bed naast hem en zegt “kom er maar even bij liggen met je boekwerk en noem mij je prijs maar.” Op toch wel ruime afstand van hem ga ik liggen en tegen het omhoog staande hoofdeinde hangen. Als eerste vraag ik hem of hij in zijn functie gemachtigd is om over de prijs te beslissen, hij laat een bewijsstuk zien dat hij dan kan en mag. Dus toon ik hem de prijs die in de brochure staat. Hij draait zich wat op zijn zij naar mij pakt een pen uit zijn binnenzak en zonder wat te zeggen pakt hij de brochure zet een streep door de prijs die er staat en schrijft er zijn prijs onder. Even moet ik slikken en krijg ik het nog warmer, de prijs die hij noteert vind ik al zeer serieus dus vraag ik hem: moet ik dit zien als een serieus bod van uw kant. Dan legt hij een hand op mijn rok op mijn bovenbeen en zegt: “dat is inderdaad mijn bod op dit moment, als het te laag is, aan jou de eer om dat omhoog te krijgen.”

Zacht voel ik zijn hand over mijn bovenbeen wrijven en voel ik zijn hand net boven mijn knie op mijn nylonkous. Dat voelt fijn en ook wel spannend, maar het belet mij een beetje om helder en nuchter na te denken, in stilte probeer ik mijn gedachte te ordenen en zit wat te rekenen tussen mijn prijs en zijn bod. Dan pak ik zijn pen uit zijn hand en streep zijn bod door. Ik noteer mijn prijs en laat hem zien. Dan voel ik zijn hand zacht omhoog gaan langs mijn kous als hij zegt “dat voelt hier wel spannend dat je kousen draagt.” Zacht zeg ik; “nog beter dat je hand niet verder omhoog gaat.” Maar ik weer hem niet af omdat ik het gewoon erg spannend vindt het spel wat we spelen. Zonder iets te zeggen over mijn prijs gaat hij verder omhoog en voel ik zijn vingers op mijn blote huid, het stukje huid tussen mijn kous en mijn string. We blijven elkaar strak aankijken en dan voel ik hoe hij brutaal over mijn string wrijft en zacht in mijn kut knijpt, dan vraag ik met een iets schorre stem: “beter dat je met een tegenbod komt.”

Nu voel duidelijk hoe hij over mijn kut wrijft en hoe hij mijn benen wat uit elkaar duwt. Ik voel mijzelf een beetje geil worden, weet dat ik beter van het bed kan gaan voordat hij nog verder gaat. Dan heeft hij mijn kut vol in zijn hand kneedt deze lekker en zegt dan zacht dat hij vindt dat ik een heerlijk dikke kale kut heb. Omdat ik het te fijn en te spannend vindt laat ik hem zijn gang gaan en langs de zijkant gaat hij in mijn string en streelt mij opgezette, al vochtige kut. Mijn ene been trek ik een soort van automatisme op en al snel is mijnheer X mij lekker aan het vingeren en weet ik niet meer van ophouden natuurlijk. Met een al iets minder heldere blik in mijn ogen kijk ik hem aan en zeg: “noem je tegenbod maar” en dan erachteraan zeg ik “als het bieden stopt dan stopt ook dit spel”. Gelijk duwt hij twee vingers diep in mijn kale en natte kut waardoor ik een kreun niet kan onderdrukken als hij zegt: “voor een 10.000,00 onder jou laatste prijs hebben we een deal en ga ik jou vreselijk lekker neuken.”

Voor die prijs kan ik het prima doen en geil als ik ondertussen ben denk ik nergens meer aan, ook niet dat ik getrouwd ben en vreemd zal gaan, en zeg ik tussen het kreunen door: “daar ga ik mee akkoord.” Mijn beide benen trek ik verder op zodat hij alle ruimte heeft bij mijn kut. Al snel heb ik zijn paal te pakken en vrij kort erna zijn we beide naakt alleen mijn kousen heb ik nog aan en lig ik hem heerlijk te pijpen, kneedt zijn ballen lekker en trek hem ondertussen ook goed af. Als hij klaar komt laat ik hem al zijn zaad over mijn grote blote tieten spuiten. Dan trekt hij mij bovenop zich zodat ik op zijn gezicht kom te zitten en begint hij mij heerlijk te likken en te vingeren, drijf en drijfnat ben ik ondertussen natuurlijk. En ook bloedgeil, lekker beweeg ik mijn kale kut over zijn mond en voel overal in mijn kut zijn tong, dan gaat hij ook zijn vingers erbij gebruiken, ik kneedt ondertussen mijn tieten en wrijf zijn sperma uit over mijn tieten.

Ongekend geil ben ik ondertussen en alles laat ik toe wat mijnheer X bij me doet en weet dat we nog lang niet gaan stopen. Echt geweldig goed is hij mij aan het beffen en zeker ook omdat dit zo fout is, maar tegelijk ook zo spannend en lekker ben ik me daar een geil beest dat ik nergens anders meer aan denk dan aan deze heerlijke seks met mijn cliënt. Hij weet me natuurlijk naar een zinderend orgasme te likken en wild zit ik op zijn gezicht te bewegen als ik echt wel heftig klaar kom. Uitgeput en ook wel even uitgeteld laat ik mij daarna naast hem vallen en nog zwaar nahijgend lig ik bij te komen. Mijnheer X streelt en kneedt ondertussen zacht mijn grote tieten en op deze manier kom ik weer tot rust. Als ik dan weer normaal bij de les ben geeft hij aan dat het nu wel tijd is dat hij me goed gaat neuken, daar heb ik zeker geen bezwaar tegen.

Ik trek mijn benen een stuk op en mijnheer X komt op mij liggen, geil als ik nog ben zeg ik: “kom maar schuif hem er maar lekker in ik wil hem voelen.” Langzaam neemt zijn paal bezit van mij en dieper en dieper voel ik hem in mijn kut glijden wel zo allemachtig lekker is dat altijd als ik een stijve paal mijn kut in voel komen. Kreunend ontvang ik hem, met mijn handen op zijn billen vuur ik hem aan, diep wil ik hem in mij voelen. Als getrouwde vrouw lig ik nu met mijn benen wijd onder mijnheer X terwijl hij met zijn paal flink in mijn kut aan het stoten is. Fouter dan fout maar geweldig lekker, spannend en geil vind ik het. Goed stevig en flink diep voel ik hem in mij stoten met zijn handen onder mijn billen zoals ik het liefste ook voel. Ik hou wel van een beetje stevig.

“Wat een heerlijk neukwijf ben jij geile makelaar” krijg ik van hem te horen. Omdat hij al een keer gespoten heeft kan hij het lekker lang volhouden nu lig ik mij te bedenken want hij neemt me echt heerlijk en goed te pakken. Dan na een poos mij heerlijk te hebben geneukt moet ik op handen en knieën gaan zitten voor hem, gewillig doe ik dat, zeker ook omdat dit een standje is waar ik wel van houd. Gemakkelijk en soepel krijg ik de volle lengte paal weer in mij gestoten en geil geef ik aan dat ik dit weer super vind en dat hij zich lekker mag uitleven nu. Met zijn handen op mijn billen beweegt hij me van voor naar achter over zijn harde paal. Nog geiler maakt dit mij als ik opzei kijk en ons samen zie in de grote spiegel op de kastdeur.

Daar zie ik de redelijk atletische mijnheer X hard in mij stoten en bij elke stoot zie ik mijn grote tieten heen en weer slingeren. “Oh! Wat lekker is dit wat voel ik je diep in mijn kut” roep ik hem toe. Met tussenpozen antwoordt hij: “ik ga je flink neuken en volspuiten, op deze manier. Zo wil je het toch.” Het begint mij een beetje te duizelen ook doordat ik het vreselijk warm heb en hij me o zo goed aan het neuken is, maar ik antwoord: “ja, dit wil ik nu, werk me af en geef me alles.” Met mijn kont draai en beweeg ik tegen zijn stoten in en voel zijn dikke eikel zo heerlijk diep in mijn kut bewegen zo lekker laat ik mij hier neuken door deze geile vent. Bij elke harde stoot voel ik hoe zijn ballen tegen mijn kut slaan. Elke beweging, alles wat hij doet voelt geil en spannend aan. Via de spiegel kijken we elkaar af en toe aan, ook zo geil hoe ik hem in mij zie stoten en mijn slingerende tieten zie, wat een geweldige ervaring beleef ik hier.

Zijn handen heeft hij dan weer op mijn billen, dan trekt hij weer hard aan mijn tepels, dan trekt hij weer hard aan mijn haren echt geweldig en op het ruwe af word ik hier geweldig geneukt door mijn cliënt. Door onze enorme geilheid en het genieten van deze neukpartij zijn we beide op weg naar een vreselijk orgasme en roep ik: “bewerk mijn klit en zorg dat ik klaar ga komen geile neuker” dan voel ik zijn hand op mijn kut en wrijft en knijpt hij in mijn gevoelige klit en voel ik hoe de spieren in mijn lichaam zich aan beginnen te spannen en roep ik naar hem dat ik klaar ga komen. Gelijk roept hij dan tegen mij: “dan ga ik ook komen en die heerlijke kut van jouw vol spuiten geile makelaar” kreunend en hijgend antwoord ik: “ja, geef me alles geile neuker dan zie ik sterren en bliksemschichten.” Met gesloten ogen ben ik vreselijk aan het klaar komen en hard stoot ik naar achter om mijnheer X zijn paal zo diep mogelijk in mijn kut te voelen. Dan voel ik hoe hij zijn warme zaad diep in mijn kut aan het spuiten is, zijn pulserende paal voel ik diep in mijn kut en zo vreselijk lekker is het om te voelen hoe mijn kut vol gespoten wordt met het warme zaad. De meest onverstaanbare geluiden maken we beide, maar uiteindelijk zak ik plat op mijn buk op het bed met mijn cliënt bovenop mij.

Zo liggen we uit te hijgen en bij te komen, ik realiseer mij dat mijn kut nu vol zit met zaad dat van een andere man dan de mijne, maar wat was dit een machtig fijne en geile belevenis. Als ik weer wat op krachten ben sta ik van het bed op en ga in de badkamer mijn sperma druipende kut even schoonmaken en blijf lekker naakt rondlopen. Dan roep ik mijnheer X erbij en ga alle papieren invullen met zijn definitieve bod waar ik mee akkoord gegaan ben. Voordat hij ondertekend kijkt hij me aan en zegt: “één bepaling kunnen we er niet in zetten, maar spreek ik met je af. Als ik terug kom om alles bij de notaris te regelen en alles officieel te maken wil ik jou nog een keer flink neuken hier.” Daar ga ik onmiddellijk mee akkoord want: “ik wil dezelfde behandeling nog wel een keer ondergaan” zeg ik hem.

Nadat we alles geregeld hebben, ga ik nog even op mijn knieën voor hem zitten en neem zijn heerlijke paal nog even in mijn mond. Dan fris ik mijzelf een beetje op en kleed me weer aan. Later terug bij het kantoor zet ik mijnheer X af en rij naar huis met het zaad van mijn cliënt nog in mijn kut. Thuis gekomen zeg ik tegen mijn man dat ik eerst even wil douchen omdat ik een zware dag heb gehad, hij zal niet vermoeden dat zijn vrouw de hele middag heeft liggen neuken met een cliënt.

Mickey

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *