Examen en andere stress

()

Arnulf, een student medicijnen, was lekker anderhalve week terug in zijn ouderlijke huis. Hij had een drukke, stressvolle, tijd achter de rug met allerlei examens en een paper die ingeleverd moest worden. Hij kon wel even wat rust gebruiken. Hij wist dat als hij in de studentenstad, waar hij een kamer had, zou blijven dat het dan twee weken feesten zou worden. Dan zou hij helemaal stuk zijn, dus bleef hij maar drie dagen feesten en zuipen en ging vervolgens naar zijn ouders toe.

Hij had zat oude vrienden waar hij lekker een biertje mee wilde gaan drinken. Er liepen ook nog een paar vrouwen van zijn middelbare schooltijd rond waar hij maar wat graag seks mee wilde hebben. Dat hij meer seks zou gaan krijgen dan hij ooit had gedacht, had hij niet durven dromen en zeker niet met wie.

Arnulf was net thuisgekomen en er op uitgegaan om een paar vrienden te zien. Die bleken echter allemaal aan het werk of zaten nog te blokken voor hun examens. Hij had een afspraak gemaakt voor het weekeinde, maar het was nu woensdag en het zag er naar uit dat er niet veel te doen was. Ook al niet met de vrouwen die hij in gedachten had, want die waren of getrouwd, studeerden ergens ver weg of hadden een kind gekregen en gingen nu als milf door het leven. Helaas had het merendeel van de milfs een relatie, dus dat was geen optie. Hij besloot dan maar om het zelf gezellig te maken, een beetje genieten van het lekkere weer. Hij had het bankje voor het huis opgezocht en zat lekker te chillen met een biertje in zijn handen, toen zijn oudere buurvrouw voorbij kwam lopen.

“Hoi Arnulf”, zei ze met een brede glimlach op haar gezicht, “wat leuk dat je thuis bent, ik had je niet verwacht.”

“Nee”, zei hij, “was een soort van spontane beslissing en een stukje zelfbehoud om weer even terug te komen.”

“Dat kan ik geloven”, zei Veronique, de oudere buurvrouw, “teveel drank en te veel vrouwen is ook niet goed.”

“Nah ja”, zei Arnulf die altijd goed heeft kunnen praten met Veronique, “te weinig is ook niet leuk. Iedereen is bezig, getrouwd of heeft een kind. Ik kan pas zaterdag met m’n vrienden op stap.”

“Weet je wat,” zei zijn oudere buurvrouw, “ik denk dat ik daar een oplossing voor heb. Als je over een half uurtje bij me aan komt wippen, dan ben ik klaar met de dingetjes die ik moet doen en kan ik je eindelijk de beloning geven voor het goede advies dat je me hebt gegeven over die nieuwe medicijnen tegen m’n hoofdpijnen. Ik heb er een stuk minder last van en ben een stuk vrolijker geworden.”

“Maar daar hoef ik toch helemaal geen beloning voor”, zei Arnulf terwijl hij in zijn hoofd een fantasie zag opdoemen waarbij zijn knappe oudere buurvrouw naakt voor hem op haar knieën zat en hem aan het pijpen was. Hij kreeg gelijk een stijve en moest even gaan verzitten en hoopte dat het de buurvrouw niet was opgevallen. “Je krijgt er eentje en als ik het goed zie, dan komt die van pas ook.” Ze keek nog even achterom toen ze bij haar voordeur aangekomen was en zei: “niet te laten komen.”

“Natuurlijk niet”, zei hij en dronk langzaam zijn flesje bier leeg. Hij stond precies een half uur later bij haar voor de deur en Veronique deed heel vrolijk open. Ze duwde hem de huiskamer binnen en zette hem op de bank neer. Vervolgens ging ze tegenover hem zitten en zei: “Ik zal er niet al te veel woorden aan vuil maken over wat je beloning is, we gaan seks hebben.” Arnulf keek haar aan alsof hij het in Keulen hoorde donderen en wist even niets te zeggen. “Knik ja als je dat wat lijkt en nee als je daar geen zin in hebt, even goede vrienden. Dan krijg je een biertje, kletsen we lekker en dan ga je daarna weer naar huis. Ik denk echter dat ik goed zit met mijn intuïtie, want je kijkt al jaren stiekem naar mijn grote borsten, terwijl je denkt dat ik het niet doorheb. Dat is best complimenteus voor een oudere vrouw.”

Arnulf knikte ondertussen heftig ja, maar Veronique ging onverstoorbaar verder. “Ik heb al een hele tijd geen seks meer gehad, dus ik hoop dat ik het nog kan, al verleer je dat nooit denk ik. In ieder geval, het is jouw feest, dus jij mag precies gaan vertellen wat we gaan doen en wat jij wil dat ik ga doen.” Veronique stond nu op en wenkte Arnulf dat hij achter haar aan moest lopen. Ze gingen naar de eerste verdieping waar haar slaapkamer was, daar gingen ze op bed liggen, met hun kleren nog aan. “Zeg het maar, lekker ding van me, wat wil je dat ik ga doen”, zei ze met een beetje hese stem.

Arnulf keek haar even aan en vroeg toen heel voorzichtig of ze hem wilde pijpen. “Ik had er al rekening mee gehouden dat je dat als eerste zou vragen. Ik heb het heel weinig gedaan, want ik vond het eigenlijk nooit echt lekker om te doen en mijn man vond het niet zo belangrijk. Ik heb echter al een paar keer een erotische droom gehad waarbij ik een pik in mijn mond heb en ik denk dat ik die van jou heel erg lekker ga vinden.” Veronique bleef gezellig doorkletsen, terwijl ze zich uitkleedde en trots haar grote borsten aan Arnulf liet zien. “Eindelijk zie je ze in het echt, hoe vind je ze?”, vroeg ze, een beetje hengelend naar een complimentje.

“Ze zijn prachtig”, zei Arnulf vanuit de grond van zijn hart. Haar grote borsten hingen een beetje, maar dat vond hij alleen maar geil. “Mooi, dan wordt het nu de hoogste tijd dat ik je ga pijpen. Doe die broek eens uit!”, zei ze op een streng toontje. Daarna was het haar beurt om stil te zijn. Arnulf had namelijk een hele mooie grote pik, veel groter dan haar man had gehad. Ze pakte zijn pik vast en begon hem zacht af te trekken, terwijl ze hem ondertussen kusjes op zijn borstkas gaf. Ze zoog aan zijn tepels en ging vervolgens langzaam naar beneden en nam voorzichtig zijn eikel in haar mond.

“Oh! Wat is dit lekker”, zei ze kreunend, “precies zoals in mijn droom, alleen is jouw pik groter dan ik gedacht had.” Ze was net lekker bezig, toen Arnulf zei dat ze haar onderbroekje uit moest trekken. Ze was een klein tikje onderdanig, dus zijn oudere buurvrouw deed direct wat er van haar gevraagd werd, maar het zat haar niet lekker.

“Deed ik het niet goed?”, vroeg ze een beetje geschrokken, maar Arnulf stelde haar gelijk gerust. Het was heerlijk, alleen wilde hij nu even zijn aandacht aan haar geven. Dat was Veronique helemaal niet gewoon. Haar helaas, vroeg te overleden man vingerde haar altijd eventjes, tot ze een natte kut had en vervolgens gingen ze neuken. Hij spoot haar kutje dan vol en dat was het zo’n beetje. Ze wist niet beter dan dat alle seks zo ging. Ze zou er echter snel achter komen dat er veel meer was.

Arnulf zoog aan de tepels van haar grote borsten en ging met zijn hand naar haar kutje toe, waar hij haar clitoris begon te masseren. Veronique voelde allerlei heerlijke dingen en kreunde hard. Ze boog zich naar haar buurjongen toe en begon over zijn grote pik te wrijven, terwijl Arnulf doorging met het verwennen van haar kutje. “Stop maar even lieverd, ik wil nog even wachten met klaarkomen”, zei ze hijgend, “ik wil die grote pik van je in mijn mond hebben.” Dit keer deed Arnulf gelijk wat er van hem gevraagd werd, want Veronique had wel gezegd dat ze weinig gepijpt had, maar daar merkte hij niets van. Ze was blijkbaar een natuurtalent. Veronique vond het prettig dat Arnulf geen haast had of druk uitvoerde, want ze vond het heerlijk om zijn lichaam te verkennen en blijkbaar dacht haar buurjongen er hetzelfde over.

Uiteindelijk was ze echter te opgewonden en moest er geneukt worden. Ze liet zich langzaam met haar natte kutje over zijn pik zakken en begon hem voorzichtig te berijden. Het was een standje dat ze nog nooit had gedaan, maar ze had gezien dat Arnulf geen aanstalten maakte om anders te gaan liggen, dus dit leek haar het meest logische om te doen. Het was in één woord heerlijk en ze had er spijt van dat ze hier nooit eerder aan had gedacht al was het waarschijnlijk niet zo lekker geweest als nu. Ze vond het heerlijk dat ze controle had over haar eigen orgasme, want zij bepaalde het tempo. De knappe oudere vrouw voelde hoe het orgasme zich opbouwde en plotseling was het daar en het leek wel alsof haar hoofd ontplofte. Ze moest even op de borstkas van Arnulf gaan liggen, want dit was het meest heftige orgasme dat ze ooit had gehad.

“Oh ja, oh ja, oh ja!” kwam er alleen maar uit haar mond en Arnulf voelde hoe haar kutspieren zich om zijn dikke pik strak trokken. Hij stootte nog een paar keer en deed toen even rustig aan, want hij had door dat Veronique heel even moest bijkomen.

Minder lang dan hij had verwacht, want het leek wel alsof de buurvrouw dacht dat het de laatste keer was dat ze ooit seks zou hebben.

“Het volgende standje graag”, zei ze een beetje hijgend, “ik wil die grote pik van je in me voelen.” Ze ging eerst op haar zij liggen, zodat hij haar van achteren kon neuken en tegelijk met haar grote tieten spelen. Veronique moest echter goed opletten, want al snel veranderden ze weer van standje en zat ze weer op zijn grote pik, alleen met haar rug nu naar hem toe. Ze had in de afgelopen twintig minuten meer variatie gehad dan in de 30 jaar ervoor en ze vond het heerlijk.

Haar ogen had ze gesloten terwijl ze het genot door haar lijf voelde schieten. Het liefst had ze die geile pik de hele dag in haar kutje gehad en ’s nachts ook. Het werd nog geiler voor haar toen ze op haar handen en knieën ging zitten en hij haar van achteren begon te neuken. Ze had dat wel eens geprobeerd, maar dat was geen succes geworden. Dat was nu wel even anders. Arnulf neukte haar langzaam naar haar tweede orgasme toe en toen was het even over voor Veronique. Haar kutje was te gevoelig en dat kwam haar eigenlijk wel goed uit.

“Nu ga je lekker achterover zitten en laat mij het verdere werk doen”, zei ze kordater dan ze zelf had verwacht. Ze zou hem klaar gaan pijpen en hij mocht zijn zaad in haar mond op haar gezicht of grote tieten spuiten. Het maakte haar allemaal niets uit, als hij maar klaar zou komen. Ze wilde zijn pik voelen spuiten. Ze begon hem weer enthousiast te pijpen en het ging haar inderdaad beter af dan ze zelf had verwacht. Ze likte aan zijn eikel en ze voelde hoe hij steeds dichter bij een orgasme kwam.

“Ik ga je nog heel even neuken Bar,” zei Arnulf hijgend, “ik wil zeker in je mond klaarkomen, maar eerst wil ik een grote fantasie van me uit laten komen. Ik wil op je grote borsten klaarkomen.”

“Geen probleem lieverd”, zei Veronique die gelijk met haar benen wijd ging liggen. Haar kutje was een stuk minder gevoelig en ze kon hem gemakkelijk weer hebben. “Ga je zo lekker mijn grote borsten onderspuiten”, zei ze hijgend, “ga je je oude buurvrouw verwennen met je zaad, lekker ding van me. Ik ben voortaan van jou, als je seks wil kom je langs en je mag klaarkomen waar je wilt. Al maak je me ’s nachts wakker, ik ben gelijk klaar voor je.”

Veronique vroeg zich af waar dat hele verhaal vandaan kwam, want ze was nooit zo spraakzaam geweest tijdens de seks, maar nu was het totaal anders voor haar. Ze liet zich helemaal gaan en ze had door dat Arnulf aan het genieten was. Ze voelde dat zijn eikel begon op te zwellen en het liefst had ze hoogstpersoonlijk het zaad uit zijn pik getrokken, maar eigenlijk was waar haar buurjongen mee bezig was nog lekkerder. Hij had zijn grote pik uit haar kutje gehaald en sloeg er ritmisch mee op haar grote tieten. Waarschijnlijk als hij er een paar rukken aan had gegeven was hij sneller klaargekomen, maar dit was zijn fantasie die uitkwam, dus deed hij het op deze manier. Hij probeerde zijn orgasme in te houden, maar dat was vechten tegen de bierkaai.

Met een luide grom drukte hij zijn pik tegen de grote tieten van zijn buurvrouw en begon te spuiten. Het kwam vanuit zijn tenen, want het was een intens orgasme. Hij hoopte maar dat het niet bij deze ene keer zou blijven al had de buurvrouw met haar: “ik ben van jou”, een beetje verraden dat er meer seks zat aan te komen. Dat bleek ook zo te zijn, want ze waren de rest van de week alleen maar bezig om van elkaar te genieten. Hij was alleen zaterdagmiddag een paar biertjes gaan drinken met zijn vrienden, maar halverwege de avond lag hij alweer op zijn geile oudere buurvrouw om haar goed te neuken.

Op de laatste dag van zijn korte vakantie, net toen de buurvrouw zijn zaad had doorgeslikt, begon ze heel voorzichtig een plannetje uit de doeken te doen. Ze was bang dat ze zich aan het opdringen was en dat ze daar Arnulf mee zou afschrikken. Veronique wist echter dat ze het moest proberen, want anders zou ze zich voor haar kop slaan dat ze niet doorgezet had.

“Luister, deze oude vrouw heeft een raar plannetje en als je het niets vindt, laat het dan gelijk weten.” Ze keek heel even zijdelings naar Arnulf om hem een beetje te kunnen peilen en ging toen verder. “Ik heb met mijn financiële adviseur gesproken en die blijft er maar op hameren dat ik moet beleggen. Ik heb best veel geld op m’n rekening staan en hij vindt het zonde dat ik daar een magere rente over krijg. Ik vroeg dus of het een goed plan was om te investeren in vastgoed, appartementen en zo en daar werd hij helemaal blij van.” Arnulf had nog steeds niet door waar het naar toe ging, maar wachtte geduldig af totdat zijn buurvrouw klaar zou zijn.

“Ik heb contact gehad met een makelaar in jouw studentenstad”, ging ze verder en ze zag dat Arnulf het door begon te krijgen. “Hij heeft een paar mooie appartementen in de aanbieding en als je het niet erg vindt, dan ga ik er eentje kopen. Dan kun jij daar mooi wonen en als je zin hebt, dan kom ik lekker bij je langs, lijkt je dat wat?”

“Dat lijkt me fantastisch, maar je gaat toch niet helemaal een appartement voor me kopen, gekke vrouw die je er bent.”

“Hij is ook niet van jou”, zei Veronique opgelucht dat hij het een goed plan vond, “je mag er in wonen. Dat is heel wat anders en nee je hoeft geen huur te betalen, zoals ik al zei, ik heb een goedgevulde bankrekening.” Arnulf boog zich voorover, gaf haar een zoen op haar mond en vroeg tussen neus en lippen door. “En wat gaan we dan doen als je langskomt? Klaverjassen of iets dergelijks?” Veronique begon te lachen en zei: “ik denk dat ik wel iets beters kan verzinnen en zo te zien denkt je pik niet in de verste verte aan klaverjassen.”

Ze pakte automatisch zijn stijve pik vast en begon hem af te trekken. Ze voelde zich zo goed bij Arnulf en ze was zo blij dat hij zich niet druk maakte over het leeftijdsverschil dat ze een heleboel voor hem overhad. “En misschien, geile beer van me, kunnen we het voorzichtig gaan hebben over die ene fantasie van je, seks met twee vrouwen. Als jij een geile studente regelt, dan wil ik mijn kutje wel laten beffen en misschien ga ik die van haar dan ook beffen als jij haar van achteren neukt.” Ze was binnen een week helemaal losgekomen omdat Arnulf een nogal open visie over seks had en dat beviel haar uitstekend. Ze hadden elkaars fantasieën verteld en eerst voelde ze een steekje van jaloezie toen hij het over een andere vrouw erbij had, maar nadat ze een paar pornofilmpjes hadden zitten kijken, leek het haar toch wel geil. In ieder geval geil genoeg om het een keer te proberen.

“Dat lijkt me een geil plan, mevrouw de Vries en je mag ook gewoon bij me intrekken, alleen als ik moet studeren hou ik de deur op slot.”

“Bij jou intrekken?” zei ze terwijl ze hem wat sneller begon af te trekken, “het is nog steeds mijn appartement en maak je niet druk, er zitten genoeg kamers in, dus je kunt in volle rust studeren. Dan heb ik tenminste de tijd om de stad in te gaan en te kijken of er nog leuke mannelijke studenten rondlopen.” Nu moest Arnulf lachen en zei: “dat doe je toch niet, want je kunt niet zonder mij en mijn grote pik, oude slet. Ga maar op je handen en knieën, je moet nodig van achteren geneukt worden.”

Veronique

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *