Flierefluiten

()

Heerlijk! Samen twee nachten naar Brussel flierefluiten en genieten. We stappen in de auto en reizen richting de hoofdstad. De koffer staat achter in de auto met daarin wat setjes spannend en speels. Op de planning staat winkelen en een bezoek aan een optreden in “ ‘t Hemels Rijk” van een leuke band waar we al meer dan eens zijn geweest. Daarvoor mag ik een nieuw jurkje uitzoeken in het centrum. Verder willen we vooral genieten van onze vrije tijd en natuurlijk van elkaar.

Als we de stad naderen is het zonovergoten en parkeren de auto onder het hotel. We nemen de koffer mee en checken in. Onze kamer bevindt zich op de 4de verdieping en heeft een klein balkonnetje met prachtig uitzicht. Ik open de deur, stap het balkon op en jij komt achter mij staan. Je drukt je tegen mij aan en ik voel je pik tegen mijn rug drukken, je fluistert in mijn nek, “dit wordt een geil weekendje schatje.” Ik voel een tinteling door mijn lijf gaan want ik weet wat jouw woorden betekenen. Elke keer als wij een citytrip maken hebben we op een bijzondere plaats seks. Ik leg mijn hand op je kruis en knijp zachtjes in je pik. “Zullen we nu alvast beginnen?”

“Nee, schatje wacht tot vanavond dan krijg je een lekkere beurt van mij.” Ik voel me opgewonden worden en wil het liefst zijn kleren van zijn lijf rukken en hem het bed in trekken. Maar je laat je niet verleiden om het bed in te duiken en pakt de sleutel van de kamer. “Kom schatje trek een sexy jurkje aan dan gaan we ook nog even een terrasje pikken en dan kan ik pronken met mijn sexy sletje.” Ik open de koffer en haal er een strak zwart jurkje uit met mijn hakschoenen en loop naar de badkamer om mij om te kleden en mijn make-up bij te werken. Als ik hiermee klaar ben bekijk ik het resultaat in de spiegel, mijn borsten komen mooi uit in dit strakke jurkje en ik voel me super sexy. Ineens krijg ik een ondeugende ingeving en trek mijn string uit. Laat mijn jurkje weer zakken en ga bij de deur staan. “Ik ben klaar voor vertrek hoor!”

Samen lopen we richting de lift, de deuren gaan open en wij stappen erin. In de lift is de achterwand voorzien van een grote spiegel. Je trekt me tegen je aan en fluistert in mijn oor; “ik weet wel dat je met een naakte kut onder je jurkje loopt hoor” en je hand graait onder mijn jurkje naar mijn kaalgeschoren kutje. In de spiegel zie ik hoe je even je vingers tussen mijn opgewonden schaamlipjes door haalt en ik voel weer een tinteling van genot door me heen gaan. De deuren van de lift gaat open en een ouder echtpaar stapt naar binnen. Ze moeten ook naar de begane grond en mijn gedachten dwalen af of je pik opgewonden is geworden van mijn blote kutje. Ik kan het niet voelen met het echtpaar erbij maar ik denk het wel. De lift opent zijn deuren en we stappen er alle vier uit, ieder zijn eigen weg.

We lopen de drukte in en je slaat je arm om mij heen, bij het eerste terras in de zon nemen we plaats en bestellen allebei een biertje. We proosten op een leuk weekend. Je laat je achteruit zakken in de stoel en ik doe mijn benen iets uit elkaar. Ik zie dat je blik naar beneden gaat en blijft hangen op mijn gladgeschoren kutje. Een glimlach verschijnt op je gezicht en ik weet dat je pik opzwelt. Als we afgerekend hebben lopen we naar het grote warenhuis op in de Nieuwstraat en pakken de roltrap naar de afdeling van mijn favoriete merk. Zoekend tussen de rekken naar een mooi jurkje of topje weet ik dat je mij gadeslaat, iets wat mij enorm opwindt als je mij bekijkt en ik draai mijn billen jouw richting op. Ik vind een jurkje en neem het mee naar de paskamer. De verkoopster volgt mij op de voet iets wat mij helemaal niet bevalt omdat ik niks onder mijn eigen jurkje draag. Straks komt ze mijn hokje binnen, maar gelukkig wacht ze keurig voor het hokje totdat ik klaar ben. Het jurkje is te groot en ze vertrekt naar de rekken om te kijken of er een kleinere te vinden is. Helaas is dit niet het geval en doe ik mijn eigen jurkje weer aan om verder te gaan kijken bij een ander merk.

Opeens valt mijn oog op een rood super sexy jurkje en pak het uit het rek. Het is mijn maat en ik zie aan je blik dat je het erg mooi vindt. Samen lopen we naar de rij met pashokjes en ik neem de achterste want die is lekker groot. Jij gaat op een krukje zitten die schuin er tegenover staat. Ik doe mijn eigen jurkje uit en laat het rode jurkje over mijn hoofd glijden. Het valt soepel over mijn heupen en staat geweldig, alleen de rits op mijn rug krijg ik niet helemaal omhoog. Ik schuif het gordijn een stukje opzij en steek mijn hoofd erdoor. “Past deze?” Vraag je. “Ja, ik denk het wel maar ik krijg de rits niet helemaal dicht, kun je even helpen?” Je springt in de benen en glipt het pashokje in, het gordijn valt weer dicht. Ik ga met mijn rug naar je toestaan en doe mijn haren omhoog zodat je de rits dicht kan doen.

Je handen glijden dan over mijn borsten langs mijn lichaam, je rechterhand vindt zijn weg onder het jurkje richting mijn kutje. Ik kan bijna geen adem meer krijgen van de spanning, ik voel je harde pik tegen me aan drukken en word zo opgewonden dat ik me omdraai en je broek open maak. Je enorme harde paal komt naar buiten en ik neem hem in mijn mond en pijp hem lekker nog harder.

Voetstappen komen onze kant op en ik stop met pijpen, gespannen luisteren we naar de stemmen die dichterbij komen. We horen twee dames praten over kleding en wachten af. Dan help je mij ophoog en je draait mij om. Ik zet mijn voet op het krukje in het pashokje en voel je enorme paal naar binnen glijden. Met kleine stootjes neuk je mijn kutje en ik vind het zo geil, mijn kutje spant zich strak om de eikel die ik lekker op en neer voel glijden. Je handen knijpen in mijn borsten, je halen worden groter en je begint harder te stoten. Ik hoor aan je ademhaling dat je gaat klaarkomen en zeg dat je moet stoppen. Je haalt je pik uit mijn kutje en ik ga op mijn knieën voor je zitten, pak je pik vast en pijp hem klaar. Je spuit met golven het sperma in mijn mond en ik slik alles door, je knieën knikken en het duurt even voor je herstelt van dit genot. Je helpt mij omhoog en slaat je uw armen om mijn hals. “Dat was erg geil schatje.”

Je zet me op het krukje, duwt mijn benen uit elkaar en laat je op de grond zakken. Dan steek je drie vingers diep in mijn natte spleet en tegelijkertijd lik je aan mijn klitje. Je vingers bewegen in het ritme van je tong die mijn klitje en lipjes likt. Dit is zo geil en spannend dat ik het niet kan houden en schokkend van genot kom ik klaar. Dan hoor ik de dames weer praten en blijf even stilzitten op het krukje om bij te komen, raap mijn eigen jurkje van de grond en ruil het om met het rode jurkje. Mijn kutje klopt nog na van het heerlijke klaarkomen. Je doet het gordijn open en daar staan 2 dames met enkele kledingstukken, ze kijken ons lachend aan en ik zeg zachtjes goedemiddag terwijl wij voorbij lopen richting de kassa om het af te rekenen.

De dames komen ook naar de kassa gelopen en de kleinste knipoogt naar mij. Je betaalt het jurkje en we lopen naar de roltrap. Je arm ligt om mijn taille en ik weet dit wordt een fantastisch mooi weekend. Iedere keer als ik het jurkje nu draag denk ik aan het moment in het pashokje en vraag me af of de dames ons gehoord hebben. Maak mij ook niet uit, het was een geile ervaring en daar mogen ze best van meegenieten!

Yara

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *