Hij knielt

()


Hij knielt naast me op de handdoek en spreidt mijn benen ietsje uit elkaar.

“Je bent zo mooi en je huid glinstert prachtig in de zon.” Zijn vinger maakt rondjes op mijn buik.

“Wat doe je?” fluister ik licht panisch. “Straks ziet iemand ons!”

Ik maak aanstalten om zijn hand weg te duwen, hoewel ik niets liever wil dan dat hij doorgaat. Hij laat zich echter niet zomaar sturen. Hij legt zijn hand plat op mijn buik en druk zachtjes. Met zijn andere hand pakt hij de mijne vast en brengt deze naar zijn mond.

“Maak je niet druk lieverd, op dit stuk van het strand ben ik nog nooit iemand tegengekomen,” antwoordt hij zacht en hij drukt een zwoele kus op mijn hand. “En ook al zou iemand ons betrappen, ik weet zeker dat ze graag toekijken hoe ik jou bemin. Hoe ik iedere centimeter van jouw prachtige lichaam streel, hoe ik jouw zweet tussen je borsten vandaan lik. Jouw borsten die zo heerlijk gevoelig zijn, die zo snel reageren op mijn aanraking. Zie je?”

Hij knijpt in mijn tepels en rolt ze zachtjes tussen zijn vingers. Ik kreun en krom mijn rug een beetje.

“Ik voel je opwinding groeien. Laat het maar komen. Laat het maar vrij.” En ja, hij heeft gelijk. Door zijn zachte diepe stem gaat er een siddering van genot door mijn lichaam. Hij kan zo sensueel beschrijven wat hij met mij van plan is. Hij beschrijft het niet alleen, hij voert het ook uit. Hij laat mijn tepels los en omsluit met zijn stevige handen mijn enkels en knijpt er zacht in. Niet pijnlijk, maar wel zodat ik weet dat hij mij wil, mij claimt. Even later voel ik zijn handen over mijn benen omhoog glijden. Heel zachtjes, maar vastberaden. Het strelen gaat over in een zacht kneden. Eerst mijn ene been. Daarna mijn andere. Geen centimeter slaat hij over. Een kreun ontsnapt mijn mond. Met twee handen glijdt hij vanaf mijn knieën omhoog naar mijn buik. Zijn duimen schampen mijn lekkere plekje en ik adem scherp in.

“Wat is er, lief?” vraagt hij met een scheve glimlach op zijn gezicht. “Wil je meer?”

“Ja,” fluister ik hees. “Veel meer.”

Ik voel dat mijn heupen uit zichzelf kleine rondjes beginnen te draaien, alsof ze weten wat er komen gaat. Hij glimlacht, daar heeft hij op gewacht. Zijn handen glijden weer naar beneden, maar ditmaal volgt zijn tong zijn handen. Hij schuift mijn bikinibroekje langzaam naar beneden en blijft mij al die tijd aankijken, alsof hij mijn toestemming vraagt. Ik geef hem een glimlach van oor tot oor welke hij direct oppikt. Zijn vinger glijdt tussen mijn lippen door en ik voel hoe hij daar mijn nat verspreidt. Hij bekijkt glunderend het resultaat en ruikt aan zijn vinger met mijn nat.

“Damn, schatje! Dat wil ik proeven.”

Hij duikt tussen mijn benen en zuigt mijn clitje naar binnen. Meteen schiet er een golf van warmte door me heen en begin ik licht te schokken. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Hij begint rondjes te draaien met zijn tong, precies over dat ene heerlijke plekje. Ik merk dat ik niet meer kan denken, maar alleen maar kan voelen. Zijn handen onder mijn billen, zijn tong die inmiddels mijn kutje inglijdt, eroverheen glijdt. Mijn heupen pakken zijn ritme op. Ik pak zijn haren vast en beweeg zijn hoofd in het tempo dat ik het lekkerst vind. Ik voel dat hij glimlacht omdat ik het heft in handen neem. Zijn stevige tong blijft mij intussen likken terwijl ik het steeds warmer krijg en voel hoe de spanning in mijn lichaam zich begint op te bouwen. Ik kreun steeds heftiger, steeds harder en grijp zijn haren stevig vast. Ik duw zijn hoofd hard tussen mijn benen. Hij likt me nu zo hard, zo heftig, zo heerlijk, dat ik voel dat ik bijna klaarkom. Eventjes nog… Mijn beneden verstijven, mijn rug kromt en hij blijft maar likken en ook hij begint te kreunen. Heel zachtjes, maar heel opwindend. Ik houd het bijna niet meer.

“Laat je gaan schatje,” fluistert hij tussen twee likjes door.

Dat is de druppel. Ik kom hard kreunend klaar. Tijd om uit te hijgen geeft hij niet. Hij schuift zijn zwembroek naar beneden en laat zich bij mij naar binnen glijden. Een paar centimeter is het maar, maar het voelt zo goed. Hij blijft heel even zo hangen. Ik zie zijn armen trillen en de zweetdruppels glinsteren op zijn voorhoofd.

“Je voelt zo lekker. Zo warm en zacht.”

Langzaam komt hij in beweging, alleen het puntje in en uit. In uit, in uit, in uit… En hij laat zichzelf in één keer diep in mij zakken. Ik snak naar adem. Hij komt zo diep! Het voelt zo goed! Hij begint meteen tempo te maken.

“Ik wilde het lief en lekker doen, schatje. Maar je voelt zo lekker, ik kan het niet meer uitstellen. Hier op het strand wil ik je helemaal volspuiten.” Hij kijkt me vragend aan, smekend bijna, terwijl hij diep maar rustig in mij blijft stoten.

“Neem me,” hijg ik. “Laat je gaan en neem me hard.”

Ik zie zijn ogen opensperren als reactie op wat ik zojuist zei. Zijn stoten veranderen van tempo. Ze zijn niet zacht meer, maar hard en vol met lust en liefde. Hij stoot hard en diep in mij. Zo diep dat ik alles van hem voel en mijn nagels in zijn rug zet. Hij kreunt en kijkt mij verlekkerd aan. Ik zie aan zijn hongerige ogen dat hij het bijna niet meer houdt. Ik pak zijn heupen vast en beweeg mee, steeds harder en harder. Zijn ogen draaien weg van genot.

“Spuit me vol” fluister ik.

En dat doet hij. Kreunend komt hij in mij klaar. Nahijgend kijken we elkaar in de ogen. “Wow. Dat was echt lekker,” zegt hij met een tikje ongeloof in zijn stem. Langzaam laat hij zichzelf uit mij glijden.

En dat was nummer 31, denk ik bij mezelf. Het wordt een mooi jaar. Een snelle meesmuilende glimlach glijdt over mijn gezicht.

Marian Monroe

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *