Geef… Acht!

()

Er wordt altijd beweerd dat vrouwen vallen op mannen in uniform. Ik was er niet naar op zoek maar ik zal niet ontkennen dat ook ik mijn hoofd omdraai wanneer er een militair voorbij komt. De avond was jong, het was happy hour en dan weet je het wel, zo veel mogelijk drinken in zo min mogelijk tijd. We waren met een groep meiden op de dansvloer. Ik had een jurkje aan wat weinig aan de verbeelding overliet. Mijn cup E en volle, ronde billen zagen er goed uit in dat rode jurkje. Lekker sletterig dansen met de meiden, tegen elkaar opschuren en op elkaars billen slaan. Je kent het gevoel wel, zelfverzekerd door de alcohol, je voelt je goed en je wilt nooit meer naar huis. De DJ draaide een billenshakers nummer en ik voelde dat er iemand achter me kwam staan. Hij pakte me stevig bij mijn heupen en schuurde langs mijn billen.

Ik drukte mijn kont stevig tegen zijn broek en voelde dat hij er zin in kreeg. Ik draaide me om en hij trok me naar zich toe. Hij had ongelofelijk gespierde armen en zag er goed uit. Zijn lippen raakten de mijne en mijn tong kronkelde in zijn mond. We zoenden en af en toe beet ik speels op zijn lip. Stiekem gleed mijn hand af naar onder en in voelde zijn harde pik door zijn broek heen. Het was een echte macho man en hij nam me mee naar buiten, weg uit de club. Hij drukte me buiten tegen de muur, zoende me en zei in mijn oor dat hij me wilde. Ik was net achttien, jong en onbezonnen, ik wilde spanning en avontuur. We liepen naar een doodlopend pleintje in de hoop dat daar geen mensen zouden zijn. Hij kon niet van me af blijven en zou me het liefst meteen op de straat nemen. Gelukkig was er niemand te bekennen en hij ging op het bankje zitten, ik op zijn schoot.

Zijn handen gleden vanaf mijn benen langs mijn dijen omhoog, ze gingen onder mijn jurkje en hij streelde over mijn slipje. Hij kon voelen dat ik er ook zin in had. Ik voelde zijn harde pik tegen me aan drukken door zijn broek, ik maakte de knoop los. Ik wreef over zijn pik in zijn boxer en maakte hem gek van verlangen. Hij pakte mijn borsten en kneedde ze met zijn grote handen. Mijn jurkje werd omlaag getrokken en hij nam mijn tepel in zijn mond. Hij zoog er aan en beet zachtjes. Ik kreunde in zijn oor en mijn ademhaling werd zwaarder. Ik deed zijn boxer nu ook omlaag en nam zijn heerlijke grote pik in mijn hand. Langzaam trok ik hem lekker af. Ik voelde zijn harde pik kloppen, zo onwijs hard was hij. Ik wreef over zijn eikel waar het voorvocht vanaf droop. Zijn hand verdween in mijn slipje en hij voelde hoe nat ik was. Zijn vingers gingen naar binnen. Heerlijk hoe hij me vingerde, hij drukte tegen de wanden en raakte mijn G-spot.

We zoenden hevig, met zijn andere hand trok hij aan mijn haar mijn hoofd naar achter “kom op me zitten” zei hij. Hij schoof mijn string opzij en ik gleed met mijn natte kutje over zijn harde lul. Ik kreunde van genot, hier had ik naar verlangd. Zijn grote pik vulde me helemaal op, ik voelde mijn poesje uitrekken. Ik ging lekker op en neer, het tempo versnelde. Hij pakte me bij mijn heupen en drukte zich nog dieper naar binnen. Ik kreunde en beet zacht in zijn oor. We gingen steeds sneller. Ik voelde dat hij bijna kwam en plaagde hem door weer te vertragen. Hij tilde me op, ging uit me en zette me op de grond, draaide me om en duwde me tegen het bankje. “Ik spuit je helemaal vol” zei hij en drukte zijn pik weer naar binnen.

Ik stond gebogen en hield me vast aan het bankje. Hij stootte hard en diep in me, zijn ademhaling versnelde. Hij pakte me bij mijn haren, ik kreunde het uit. “Ja, ja, fuck ja, ga door” kreunde ik en hij spoot me helemaal vol met zijn warme zaad. Wat onwezenlijk lekker was dat. Ik schoof mijn slipje terug op zijn plaats en hij deed ook zijn broek weer dicht. Ik voelde zijn zaad uit m’n kutje druipen. We liepen terug naar de club en onderweg zagen we dat wat verderop mensen op een bankje zaten. Hebben ze mee kunnen genieten van ons hele avontuur, het maakte me eigenlijk ook niet uit. Ik had een heerlijke beurt gehad van een lekkere militair en als het aan mij lag, was dit niet de laatste keer.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *