Francis & Maria

()

Het volgende verhaal heb ik laatst meegemaakt op mijn werk. Ik noem niet de naam van het bedrijf omdat de kans er in zit dat het herkend wordt. Aan onze afdeling is een secretariaat gekoppeld waar twee secretaresses zitten. Eén van hen is een jonge meid van vijfentwintig jaar met een prachtig figuur en lang blond haar. De andere is een van oorsprong Spaanse vrouw van bijna 50. Voor haar leeftijd ziet ze er ook nog erg goed uit vind ik. Wat me bij haar altijd op valt, zijn haar volgens mij, gigantische borsten. Daarnaast vind ik dat ze alle twee zo’n seksuele uitstraling hebben. Ik zie soms gewoon de geilheid in hun ogen. Nu moet ik eerst even uitleggen wat voor soort relatie ik met deze twee vrouwen heb.

Zelf ben ik 32 en werk alweer enkele decennia bij dit bedrijf. De twee secretaressen ken ik eigenlijk ook al een tijdje. Langzaam is de verhouding van zakelijk gegroeid naar een wat meer persoonlijke. Waar eerst nog de gesprekken gingen over normale koetjes en kalfjes zijn ze de laatste maanden steeds intiemer geworden. Zo gingen de gesprekken bijvoorbeeld over hun mannen of mijn vriendin, of waar je de beste lingerie kon kopen enz. Ik werd gewoon betrokken bij deze gesprekken. Er werd ook steeds meer over seks gesproken. De dames grapten wel eens naar mij dat als ze mijn vriendin waren ze het wel zouden weten. Daarnaast wist ik ook gewoon dat de secretaresse van 50, Maria, thuis nog al wat te kort kwam. Met Francis de 25-jarige gingen de gesprekken veel verder. We vertelden bijna in detail hoe we het deden. Zo hoorde ik dat ze het spannend vond om het in het openbaar te doen, en dat ze het heerlijk vindt om anale seks te hebben. Haar fantasie is om met twee of meer mannen te neuken. Als we het over dit soort zaken hadden dan zag ik altijd hoe verlegen en onwennig Maria reageerde tegelijkertijd zag ik altijd weer die geile blik in hun ogen. Ik heb meer dan eens met een gigantische erectie aan het bureau daar gezeten en moeten wachten totdat deze weer een beetje afgenomen was voor ik naar mijn werkplek kon gaan. Meestal kreeg ik de gedachten dan niet meer uit mijn hoofd en vertrok naar de WC om mijzelf heerlijk af te trekken.

Afgelopen week was het weer eens zo’n dag. Het gesprek tussen mij en Francis ging over het weekeinde. Zij vertelde dat ze met haar vriend een Porno-dvd hadden gehuurd waarin een kerel voorkwam met een gigantische lul. Toen deze man klaarkwam, spoot hij een enorme hoeveelheid zaad en met grote kracht. Francis vertelde hier zo vol overgave over dat ik gewoon aan haar zag dat ze weer geil werd. Ik keek zijdelings ook naar Maria die ik stiekem zag genieten van het verhaal. Het viel mij op dat ik de harde tepels van Maria door haar kleding heen hard. Met de geile verhalen van Francis en de verschrikkelijk lekker tieten van Maria zat ik nu weer met een ongelooflijke harde pik in mijn broek. Tot overmaat van ramp, omdat ik eigenlijk weer naar mijn werkplek moest, begon Francis het te hebben over penismaten.

Zij vertelde dat haar vriend een gemiddelde maat had, maar dat zijn pik wel lekker dik was. Zonder schroom vroeg ze aan Maria over de maat van haar man. Maria kreeg een rood hoofd, maar na een aarzeling vertelde ze ons dat het lang geleden was dat ze de pik van haar man stijf had gezien, maar kon zich herinneren dat het een gemiddeld maatje was. Waar ik al een beetje bang voor was gebeurde, ik moest op de proppen komen met mijn maat. Toen ik vertelde dat mijn lul in erectie ongeveer 21 cm was en ik de omtrek niet wist, maar dit wel met mijn hand kon tonen, kreeg ik bewonderende blikken. Ik zag de geile nieuwsgierigheid in hun ogen. Toen Francis hierbij ook nog grapte om even mee te lopen naar het toilet had ik het helemaal niet meer. Mijn nu wel hele stijve pik knapte zowat door mijn broek heen en ik voelde hoe mijn onderbroek nat werd van het voorvocht. Ik dacht bij mezelf dat dit echt niet kon.

Ik probeerde het gesprek te draaien zodat mijn erectie iets afnam. Intussen moest Francis weg om een verslag van een vergadering maken. Eigenlijk moest ik ook weg want ik had daar al te lang gezeten. Ik besloot snel op te staan. Bij het opstaan waren nog duidelijk de contouren te zien van mijn half stijve lul. Ik zag Maria kijken en ze schrok, maar tegelijkertijd zag ik dat ze haar blik niet kon afwenden. Jeetje, wat een geile blik zag ik in haar ogen. “Ik moet nu echt weg” zei ik tegen haar en liep de kamer uit. Ik moet even stoom afblazen. Ik liep eerst naar mijn kamer waar ik tot de ontdekking kwam dat ik mijn agenda op het secretariaat had laten liggen. Ik besloot deze eerst, maar op te halen om geen argwaan te scheppen. Vlak voordat ik daar terug kwam, zag ik Maria de toiletten ingaan. Wat me overkwam weet ik niet maar ik besloot heel stil ook naar binnen te gaan. Ik zag dat een van de twee deuren op slot was. Mijn fantasie sloeg nu op hol. Ik dacht aan mezelf op een kantoor-toilet neukende met twee heerlijke secretaresses.

Heel zacht sloot ik de deur en ik legde mijn oor te luisteren. Ik moest nu ook echt die stijve pik uit mijn broek halen want het begon gewoon pijn te doen. Bij het eruit floepen van mijn pik hingen de draden voorvocht naar beneden. Was mijn verbeelding nu zo op hol of hoorde ik zachte kreun geluiden. Ik besloot om op de Wc-pot te gaan staan en heel voorzichtig over de muur naar de andere kant te kijken. Allemachtig, het was niet waar. Ik zag Maria met ontbloot onderlijf en een open blouse op de WC zitten. Voor het eerst had ik uitzicht op haar blote borsten. Ze waren nog groter dan dat ik dacht. Ze was duidelijk bezig zichzelf te bevredigen. Ik zag haar vinger glinsterend van het vocht in en uit haar kutje glijden. Tegelijkertijd ging ze met haar andere hand over haar klitje en dan weer over haar geweldige tepels. Ik hoorde haar fluisterend zeggen dat ze wel op die pik van eenentwintig cm wilde zitten.

Jezus, dacht ik bij mezelf, het gaat over mij. Ik kon het nu ook niet meer laten en begon met langzame halen aan mijn pik te trekken. Wat was dit geil zeg. Terwijl ik steeds meer moeite kreeg om me stil te houden zag ik Maria steeds sneller met haar vingers over haar clitoris wrijven. Plots gooide ze in extase haar hoofd naar achter en keek me recht in het gezicht. Ze gaf een gil van schrik en eigenlijk schrok ik zelf ook. Met een rood hoofd verontschuldigden ze zich en wist niet hoe snel ze weg moest komen, maar ik dacht ‘dit is mijn kans.’ Snel opende ik ook de deur en hield haar tegen. Ik zei tegen haar dat ze zich niet moest verontschuldigen en dat ze een hele mooie en geile vrouw was. Tegelijkertijd trok ik haar mee terug de WC in.

“Tegen niemand iets zeggen hoor,” was het eerste dat ze zei.

“Ik wil je zo graag” zei ik terug, waarop zij weer antwoordden dat ze nu door mij genomen wilde worden. Het eerste dat in mij opkwam was om haar blouse los te maken en die heerlijke tieten te likken en in mijn handen te houden. Ze waren gigantisch. Mijn pik was weer op volle sterkte. “Je mag hem best pakken” zei ik tegen haar. Dat liet ze zich geen twee zeggen en greep naar mijn stijve lid. Er ging een tinteling door me heen toen ik zag dat deze vrouw vol bewondering mijn stijve pik vastpakte. Langzaam begon ze hem af te trekken, maar het duurde niet lang voordat ze als een wildeman zat te sjorren. Tegelijkertijd was zij zichzelf diep aan het vingeren.

“Nu wil ik op je pik zitten” zei ze. Ik plaatste me op de toiletpot en zag dat mijn lul gigantische proporties had aangenomen. Zo groot had ik hem zelf ook nog nooit gezien. Maria ging erboven staan en liet zich langzaam zakken over mijn lid. Langzaam begon, zij op en neer te wippen. Maar net zoals daarnet voerde ze het tempo als snel op. Heerlijk voelde dit en met het zicht op haar heerlijk wippende borsten voelde ik dat ik dit niet lang kon volhouden. “Ik ga zo komen” zei ik, waarop ze stopte en opstond. Ze draaide zich om en ging nu met haar kontje naar achteren. “Neuk me in mijn kont” zei ze. Dit leek me zo geil. Bij mijn vriendin mocht dit nooit, maar nu had ik de kans. Ik hield mijn lul voor haar kontgaatje en zag dat deze al helemaal vochtig was van het neuken. Ik zag mijn lul langzaam verdwijnen in haar kont. Het voelde anders dan dat ik dacht, maar zeker zo lekker als een kut. Maria wipte op en neer als een bezetene.

Aan de zijkant zag ik haar borsten gigantische sprongen maken. Haar vingers zaten diep in haar kutje. Plots hoorde ik een harde ontladende gil. Het was duidelijk dat ze klaar gekomen was. Ik dacht nog even dat iemand dit waarschijnlijk zou kunnen horen, maar ik was zo geil dat het me niet kon schelen. “Ik kom!” riep ik. Snel schoot ze van mij af en ging voor me zitten en pakte mijn pik. “Ik wil alles in mijn mond” zei ze. Terwijl ze aan mijn pik rukte, voelde ik het zaad omhoogkomen. Zonder waarschuwing schoot de eerste straal sperma met grote kracht over haar heen. De tweede straal spoot op haar tong en lippen uiteen. Daarna volgde er nog enkele golven die via haar kin op haar tieten dropen. Heerlijk zeg, wat was ik gigantisch klaar gekomen. Ik zag in haar ogen dat ze er geen spijt van had en zei zachtjes dat ze dit nodig had. Nadat we onszelf hadden schoongemaakt zijn we na elkaar van het toilet afgekomen.

Dit is pas vorige week gebeurd en ik heb het idee dat er nog wel iets kan gebeuren. Misschien wel met Francis. Ik vind het wel geil om deze ervaringen met 4Fingers te delen.

Peter de Grote

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *