In de trein

()

Ik ben bij vrienden in Brabant op bezoek geweest. En zit nu in de trein naar huis. Het is augustus, iets na zeven uur ’s avonds. Buiten is het warm, erg warm. Maar in de trein valt het mee.

De trein is bijna leeg, ik zit als enige in deze coupé. In Den Bosch gaat er een goed uitziende man tegenover me zitten. Ik schat hem van mijn leeftijd. Kort grijs haar, knappe kop, rond de één meter vijfentachtig, beginnend buikje, stoppels van een dag, diepblauwe ogen waar ik zomaar in zou kunnen verdrinken zie ik in één oogopslag. Hij haalt al snel een boek uit zijn rugtas, De Rookspringer, zie ik op de omslag staan. Nou, denk ik, dat wordt een saaie reis, dus ik probeer toch maar brutaal een gesprek aan te knopen en vraag “goed boek?”.

Hij kijkt me aan en meteen voel ik het, die klik, dat weten. ‘Hij’- hij zou het weleens kunnen zijn. Doe normaal zeg ik tegen mezelf.

“Zeker,” antwoordt hij. En vraagt aan mij “ken je de schrijver?”. Ja, antwoord ik, daar heb ik al twee boeken van gelezen, maar deze kende ik nog niet. Voor ik het weet hebben we een gesprek over welke boeken we leuk vinden. En dan vertelt hij me dat één van de mooiste boeken die hij ooit gelezen heeft het boek Histoire d’O is. Ik ken dit boek ook niet. Nu vertelt hij, ik heb het uitgeleend en nooit terug gekregen anders zou ik het jou zeker lenen. Ik kijk hem aan en zeg, hoe dan? Je weet niets van mij. Dat klopt, beaamt hij, ik weet ook niet waarom ik dat zei, maar op de één of andere manier heb ik het gevoel dat ik je kan vertrouwen. Hij kijkt me nog eens diep in de ogen,

“Tijd voor je zwemvest” zegt een stem van binnen want ja hoor, ik verdrink in die heldere blauwe ogen. Dan gaat hij weer verder met lezen. Zelf pak ik de Libelle uit mijn tas en blader er wat doorheen zonder echt iets te lezen. Op een gegeven moment zie ik allemaal echt mooie foto’s van Lapland, het land waar ik zo graag in de winter naar toe zou willen om het Noorderlicht te zien. Blijkbaar praat ik hardop want opeens hoor ik de man zeggen, “pardon, wat zei je, ik verstond het niet goed.” En huppetee, ik ben al naast hem gaan zitten en laat hem de foto’s zien. En vertel er meteen enthousiast bij waarom ik daar zo graag in de winter naar toe zou willen. Dat begrijp ik hoor ik hem zeggen. Dat staat ook hoog op mijn verlanglijstje. Dan hoor ik mezelf vragen, wat staat er bovenaan je verlanglijstje dan? Waarna hij vertelt dat het zijn grote wens is om eens een vakantie op een nudistencamping door te brengen. Hij vertelt dat hij regelmatig naar de sauna gaat en het dan ook heerlijk vindt om dan bijna de gehele dag buiten naakt rond te kunnen open zonder dat iemand daar aanstoot aan neemt.

Ik vertel dat ik ook regelmatig naar de sauna ga maar dat ik nog nooit heb nagedacht over naakt kamperen. Terwijl hij vertelt, voel ik zijn been tegen het mijn. Ik moet mezelf tot de orde roepen om wel op te letten wat hij allemaal vertelt. Maar eerlijk gezegd lukt dat moeilijk. Ik merk dat hij me opwindt. Ik kijk naar zijn handen, hij heeft slanke handen met lange vingers. Als ik eraan denk wat die vingers allemaal met me zouden kunnen doen, mm… Dan kijk ik naar zijn mond, die mond met een paar heerlijke zinnelijke lippen, jeetje, als ik eraan denk wat hij met die mond allemaal met me zou kunnen doen… Ik durf hem nu niet meer in de ogen te kijken, bang dat hij mijn gedachten kan lezen. Dus ik kijk opnieuw naar zijn handen die nog steeds het boek vasthouden. Zelf zit ik ook nog steeds met de Libelle in de hand. Dan dringt het tot me door dat het al even stil is wat betekent dat hij niet meer praat. Voorzichtig kijk ik omhoog en zie ik hem zo verliefd naar mij kijken. Dan hoor ik hem zeggen, ik heb een enorme behoefte om je te zoenen, mag dat? Ik zeg niets maar knik alleen maar.

En dan zoent hij me, eerst heel zacht en teder, maar dan voel ik zijn tong tussen mijn lippen, de tong drukt mijn lippen van elkaar en sluipt naar binnen en begint meteen een heerlijk opzwepend spel met mijn tong. Ik voel zijn hand op mijn bovenbeen. Ik krijg het er warm van. Ik voel de hand sneaky onder de Libelle naar boven gaan, hij drukt mijn benen een beetje uit elkaar en dan voel ik zijn hand tussen mijn benen. Ondertussen stopt hij niet met zoenen. Ik ben nu echt vreselijk geil, ik wil nog meer één ding, ik wil hem. En ik wil hem helemaal. Dan horen we een stem door de intercom. We naderen station Utrecht. De stem vertelt ons dat we hier kunnen overstappen en dreunt een aantal mogelijkheden op.

Oh nee, denk ik, je gaat toch niet uitstappen hier. Hij ziet mijn verschrikte blik en kijkt me vragend aan. “Waar moet je naartoe” vraag ik, hoe is het mogelijk, hij moet er tegelijk met mij op hetzelfde station uit. Zijn auto staat daar geparkeerd hij moet dan nog een kwartier rijden. Ik zeg dat ik mijn fiets op het station heb staan en dat ik vijf minuutjes fietsen vanaf het station woon. Als de trein na de tussenstop weer in beweging komt kijken we elkaar aan. Voordat ik er erg in heb, hoor ik mezelf aan hem vragen of hij soms zin heeft om straks bij mij thuis nog samen iets te drinken. Nu, daar heeft deze sexy man wel zin in. We zoenen nog wat en ik word steeds geiler. Dan duwt hij me zachtjes, maar beslist een stukje naar achteren. Ik heet Sven zegt hij dan. En vertelt mij kort dat hij alleenstaand is. Hij is nog niet zo lang weduwnaar, maar doordat zijn vrouw geruime tijd ziek is geweest staat hij al heel lang droog. Ik vertel dat ik gescheiden ben. Bedrogen. Dat dit nogal wat tijd kostte om te verwerken en dat ik ook al bijna twee jaar droog sta. We kijken elkaar aan en we weten beiden wat er straks gebeuren gaat.

Op het station aangekomen laat ik mezelf naar zijn auto leiden, neem plaats op de passagiersstoel en geef hem instructies om naar mijn huis te rijden. De voordeur is nog maar net achter ons in het slot gevallen of we beginnen weer te zoenen. Ik ga hem voor, de trap op naar boven. Op mijn slaapkamer aangekomen trap ik mijn schoenen uit. En dan neemt hij mij in zijn armen. Wat heerlijk, twee sterke armen om me heen. Langzaam kleden we elkaar uit. Ondertussen zoenen we er op los. Als we uiteindelijk helemaal naakt tegenover elkaar staan neemt hij liefdevol mijn hoofd in zijn handen, streelt mij door mijn lange haar en zegt zacht, “wat ben je mooi.” Ik smelt. Mijn blik valt op zijn piemel, een mooi formaat, niet te groot en zeker niet te klein. Wel zie ik een enorme eikel boven op zijn stevige piemel, die glanst van het voorvocht. De eikel is echt wel groot en ik denk dan wel bij mezelf, jij mag bij mij niet achterom, dat gaat nooit passen.

We gaan op bed liggen en verkennen elkaars lichaam, strelend, zoenend en likkend. Hij streelt, kneedt mijn borsten, likt en zoent mijn tepels en bijt er zachtjes is. Hij streelt mijn kutje, eerst alleen de schaamlippen, maar dan voel ik heel voorzichtig een vinger naar binnen glijden. Dan zakt ook zijn hoofd naar beneden en likt hij mijn kutje. Eerst likt hij mijn schaamlippen, maar dan gaat zijn tong naar mijn klitje terwijl hij zijn vinger stevig op en neer in mijn kutje penetreert. “Ik kom,” roep ik. “Ik kom” en nog eens en nog eens. Wat kan die man heerlijk likken. Na een keer of zes klaar komen vind ik dat het tijd is voor hem.

Zacht vraag ik hem om naast me te komen liggen. Ik zoen hem uitgebreid. Dan neem ik zijn piemel in mijn hand en trek hem zacht af. Ondertussen neem ik zijn eikel tussen mijn lippen. Mijn tong likt rondjes om zijn eikel. Ik hoor hem grommen. Hij vindt het vast lekker. Ik klem mijn hand nog wat steviger om zijn piemel en laat zijn piemel nu in één vloeiende beweging diep in mijn mond glijden. Ondertussen heb ik mijn andere hand onder zijn ballen gelegd die ik nu zachtjes masseer. Op een gegeven moment hoor ik hem “stop” zeggen.

Ik laat alles los en ga dicht tegen hem aan liggen. Hij legt mij op mijn rug en hij gaat bovenop mij liggen, zijn piemel glijdt moeiteloos bij mij naar binnen. Ik voel hem erin en uit gaan en ik hoor mezelf soppen. Dan komt hij omhoog, gaat zitten en trekt mij tegen hem aan, hij legt mijn benen omhoog in zijn nek, zoent en likt wat aan mijn tenen. Zijn piemel glijdt weer in mij en met zijn vingers streelt hij mijn klitje. Wat is dit genieten, echt heerlijk. Na een tijdje haalt hij zijn piemel uit mij en kijkt me aan. Dan komen we klaar, tegelijk, een groot spetterend geweldig orgasme. Hij spuit zijn sperma over mijn buik. Heerlijk, heerlijk is alles wat ik nog kan zeggen. Hij komt weer naast me liggen. Ik pak een handdoek uit mijn nachtkastje. Hij pakt die uit mijn handen en veegt zacht mijn buik schoon. Dan geeft hij mij nog een lange innige kus waarna we lepeltje, lepeltje in slaap vallen.

Lady

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *