Stiekem

()


Ik voel een paar handen langs mijn been glijden, in het donker kan ik niet zien van wie ze zijn. De avond was begonnen zoals altijd, wij zaten met tien mannen en tien vrouwen bij elkaar. Iedereen vertelde een verhaal, een gebeurtenis, of een idee, deze avond waren de vrouwen aan de beurt geweest om iets te vertellen of om iets te vragen. Wij als mannen hadden al eens gevraagd aan de vrouwen of ze seks met elkaar wilde hebben, de meeste wilde dat beslist niet.

Het was weer een beetje vergeten tot het moment was gekomen dat de ideeën opdrachten werden. Een paar maal per jaar hadden wij een avond dat er gewoon gedaan moest worden wat de andere zeiden. Dit was nu de vijfde keer dat wij dit hadden gedaan, de eerste keer waren er allerlei vreemde dingen gebeurd; de een moest de was gaan doen bij een ander en sommige moesten het huis van een ander helemaal schoonmaken en meer van dat soort dingen. Na verloop van tijd waren dat wel een beetje gewone opdrachten geworden, ik stelde de mannen toen voor om de opdracht te geven aan de vrouwen dat zij elkaar zouden laten klaarkomen. De een na de andere man vond dat een heel goed plan, ik vertelde er wel bij dat wij dat ook een keer terug zouden krijgen. Een aantal mannen wilde toen niet meer maar ze wilden er wel bij zijn als de vrouwen elkaar zouden verwennen. Wij hadden toen afgesproken dat wij met zijn allen dit zouden doen, dat iedereen die aanwezig was ook gewoon mee moest doen. Als er iemand niet was dan hield het op maar dan zou er ook niet verteld worden wat er gebeurd was en hoe het was geweest.

Er was die avond afgesproken dat ik het zou vertellen tegen de dames. Op de avond vroegen de vrouwen: “wat hebben de mannen bedacht voor ons.” Een beetje lachend werd dat gevraagd, ik stond op en keek de vrouwen aan: “er is besloten dat jullie elkaar gaan verwennen deze avond,” begon ik, “jullie moeten elkaar met mond vingers en dergelijke laten klaarkomen. Wij mogen ernaar kijken als jullie bezig zijn.” Het was even stil, ik keek de vrouwen aan en zag bij de een afkeuring en bij de ander een glinstering. De vrouwen begonnen eraan en hadden elkaar die avond op een heel mooie en erotische manier laten genieten. Aan het eind van de avond was elke vrouw verwend met de lippen en elke vrouw had een ander verwend met de mond. Later op de avond zeiden de vrouwen: “dit was heerlijk mannen, jullie krijgen ook nog een beurt.”

Deze opdrachten hadden wij maar twee of vier maal per jaar, de laatste maal was nu bijna een half jaar geleden. De vrouwen hadden het er stiekem nog wel eens over als zij bij elkaar waren. Wij hoorden er nooit meer iets van als mannen, de meeste mannen waren de dreiging van de vrouwen ook al lang vergeten en keken uit naar de volgende opdracht avond. Ik wist wat er zou gaan gebeuren omdat het mij nog helder voor de geest stond die avond met die vrouwen. Ik waarschuwde niemand omdat ik wist dat er dan een aantal niet zouden komen. De avond naderde, ik werd wel een beetje zenuwachtig zeker na de laatste avond die wij hadden gehad, de vrouwen waren erg vrolijk en de mannen wisten niet wat er zou gebeuren als wij over een maand weer bij elkaar zouden zijn. Nu was het zo ver, ik was zoals altijd de eerste die aanwezig was. Het waren toch drie mannen die weg bleven, waren zij toch bang? “Nee,” zeiden “zij maar er was iets tussen gekomen en dat moest deze avond gebeuren.” Na een half uurtje is de rest van onze genootschap er wel: “waar zijn die drie kerels?” Vragen de vrouwen aan ons. Ik antwoord dat zij iets te doen hebben, als het de dames beter lijkt om de opdracht uit te stellen tot de volgende keer dan doen wij dat, geef ik aan. De dames kijken elkaar aan: nee dan doe wij het gewoon zonder die drie lafaards die krijgen hun gram nog wel, antwoord een van de vrouwen.

In het begin van de avond is het een gezellige boel, er wordt over van alles gepraat, niets duidt erop dat de vrouwen ons een opdracht willen geven. Ik heb de dames een poosje in de gaten gehouden en gezien dat er geschreven is, volgens mij zijn zij bezig om een selectie te maken. Als het buiten donkerder begint te worden staat een van de dames op: “heren er is deze avond voor jullie een opdracht gekozen door ons,” begint zij, “de vorige keer hebben jullie ons iets laten doen wat later toch wel erg prettig was. Een aantal van ons doen het nu nog steeds dus boos zijn wij geen van allen. Het is jammer dat er drie van jullie niet hebben durven te komen maar zonder hen gaat dat ook lukken. Wat hebben wij voor jullie uitgekozen? Ik zal dat gaan vertellen.” Heel even stopt zij om dan door te gaan.

“Wij hebben lang nagedacht,” spreekt zij zachtjes en een beetje geheimzinnig, “als eerste kwam bij ons op om dezelfde opdracht terug te geven. Maar dat zou te gemakkelijk zijn, wij hebben er over na gedacht en heel wat gesprekken over gehad. Wij willen dat jullie zodra er een startschot wordt gegeven de kleren uit doen en dan hier in het gebouw naar elkaar op zoek gaan. Wij blijven hier zitten als je iemand gevonden hebt dan breng je die persoon hier in de cirkel. In de cirkel liggen verschillende enveloppe met opdrachten, die variëren van een massage krijgen tot een neukbeurt krijgen. Een ding kan ik wel zeggen jullie zullen allen vanavond geproefd hebben hoe zaad smaakt, maar op welke manier dat gaat gebeuren dat weet ik ook niet dat ligt eraan welke enveloppe je pakt. Als de opdracht is gedaan dan gaat degene die de opdracht heeft uitgevoerd weg en op zoek naar een ander, degene die het slachtoffer was zal hier blijven en krijgt van ons een opdracht die hij dan moet uitvoeren. Het spel, de opdracht ronde eindigt pas als de zon weer opkomt en de eerste zonnestralen deze paal raken.” Ze wijst bij het praten op de paal die in het midden van de grote schuur staat, “als de zon niet opkomt dan gaat de opdracht gewoon door totdat jullie allemaal een beurt hebben gehad of niet meer kunnen. Is dit duidelijk mannen?” Vraagt zij dan. Wij met ons zevenen knikken en zien het doemscenario’s op het netvlies voorbij komen. De vrouw loopt terug naar haar plaats en terwijl zij mij aankijkt streelt zij over de tas die naast haar staat en glimlacht even heel gemeen. En andere vrouw staat op: “ik wilde eerst een pistool meenemen om het schot te geven,” begint zij, “maar dan zijn wij niet lang alleen hier. Ik heb gekozen voor een fluitje, deze fluit zullen jullie ook horen als de opdracht ten einde is.” Haar hand gaat omhoog, het fluitje drukt zij tussen haar lippen. Met een harde schelle toon blaast zij op het fluitje.

Elke man trekt snel zijn kleren uit, het enige wat wij mochten aanhouden waren onze schoenen. Ik heb mijn kleren als eerste uit en verdwijn in de donkere achtergrond, ik hoor de andere mannen ook weg lopen, dan wordt het heel stil in de schuur waar wij zitten. “Heren als jullie denken dat je gewoon kan blijven zitten en niet op zoek gaat naar elkaar dan komen wij jullie zoeken en verbinden wij jullie aan elkaar,” roept de eerste vrouw ons na.

Ik hoor vlak bij mij een geluid mijn ogen zijn redelijk aan het donker gewend, er komt een grote man mijn richting op, hij heeft bij zich een andere man. Ik zie dat de grote hem heeft gevonden dus hij mag de opdracht uitvoeren. Als de beide mannen langs mij zijn gelopen doe ik een paar stappen opzij. Ineens voel ik een paar handen langs mijn been glijden, in het donker kan ik niet zien van wie ze zijn, heel zachtjes hoor ik: “jij bent van mij.” Ik wordt aan mijn arm gepakt, langzaam wordt ik naar het licht geduwd. Degene die mij heeft gevangen is een jongere man met een vrij grote penis, hij is al aardig opgewonden want hij hangt niet slap maar staat al aardig opgeheven. “Ik hoop dat ik enveloppe pak waarin staat dat ik jou moet neuken,” fluistert hij in mijn oor, “ik ben altijd al een beetje gek op jou geweest.” Ik kijk hem aan en knik alleen maar. In het licht is de grote man zijn lid aan het aftrekken vlak voor het gezicht van zijn gevangenen, als wij kijken naar de bewegingen van zijn handen dan kan het niet lang duren voor hij gaat klaarkomen. Dan pakt hij het hoofd van de andere beet en hij stopt zijn staalharde penis in zijn mond en roept: “ik kom!” De andere man krijgt een lading zaad in zijn keel, het is zoveel dat het langs zijn wangen weer naar buiten komt. Alles moet je drinken, hoor ik een vrouw zeggen. Met zijn hand wrijft hij het gemorste zaad in zijn mond en maakt dan een paar slikbewegingen. De penis van de grote man komt nu slap uit zijn mond glijden. Met een zucht staat hij even te draaien op zijn benen.

“Heren de jacht is weer open,” zegt een andere vrouw en stuurt de beide mannen ieder een andere kant de schuur in. Wij lopen naar de vrouwen toe: “neem een enveloppe uit de stapel,” zegt een van de vrouwen. Zijn vingers pakten een enveloppe: “lees het hardop voor,” zegt een andere vrouw. “Jij mag met je prooi doen wat je wilt,” leest hij, “maar je moet het nu zeggen.”

“Ik ga hem neuken,” is gelijk zijn antwoord. Ik voel zijn harde lul tegen mijn billen aan tikken, een van de vrouwen reikt hem een potje aan: “hiermee zal het iets gemakkelijker gaan.” Hij pakt het potje aan en duwt mij voorover op een tafel. Ik voel zijn vinger met wat olie of zoiets door mijn naadje gaan en dan zonder te waarschuwen drukt hij zijn vinger er helemaal in. Ik probeer mij zo goed mogelijk te ontspannen.

Zonder verder ergens op te letten komt hij achter mij staan, drukt zijn harde pik bij mij naar binnen. Ik bijt op mijn lippen, als ik opkijk zie ik dat de vrouw die als eerste had gepraat en die de grote tas naast zich heeft staan mij gemeen lachend aankijkt. Ik voel de knots van de man hard in en uit mijn kontje gaan. Ineens hoor ik hard hijgen en steunen, dan voel ik het zaad mijn billen worden ingespoten.

Even later glijdt de verslapte lul mijn billen weer uit. Het was een wrede neukbeurt, maar hij was toch ook eigenlijk wel lekker. De ogen van de vrouw glimmen gewoon, zij hebben het meeste plezier aan wat er gebeurt met ons mannen. Als ik een doekje krijg om mij te verschonen, wordt mijn dekhengst de schuur weer ingestuurd. Even later ga ik ook weer, er is nog geen ander stel gekomen. Als ik mezelf verberg in de schuur zie ik vier mannen de open verlichte midden van de schuur betreden. Het is de grote man die als eerste al iemand gevonden had, hij heeft een andere man beet. Het andere stel is een donkere jongen met een heel grote pik en een oudere man.

Als zij de enveloppe hebben gepakt worden de opdrachten uitgevoerd ieder moet de ander laten klaarkomen. De manier waarop mogen zij zelf uitzoeken. De grote man pakt de pik van zijn slachtoffer beet en begint er wild aan te trekken, zonder emotie probeert hij zo snel mogelijk de pik te laten spuiten. Na een korte tijd groeit de pik van de man, heel snel spuit daarna het zaad met een grote boog naar buiten. De man wisselt van plek en trek de grote man met dezelfde animo af. De grote man is net al een keer gekomen, ik zie dat zijn paal alweer reageert. Zijn lul groeit zeer snel tot een grote boomstam. Ineens roept een van de vrouwen dat de man moet stoppen. Verschrikt stopt hij, samen kijken de mannen naar de vrouwen. Er staan twee vrouwen op die langzaam naar het duo toe lopen: “neem die boomstam in je mond en verwen hem met je mond,” gromt een van de vrouwen. De man draait zich om en neemt de grote pik tussen zijn lippen. Met een snelle beweging drukt een van de vrouwen zijn hoofd naar beneden. De man schrikt hier zo van dat hij bijna stikt in het stuk vlees wat nu tot in zijn keel zit: “Jij moet nu klaarkomen anders is het feest voor jou over,” gromt de tweede vrouw. De grote man probeert klaar te komen maar het lukt hem niet. Dan trekt de vrouw de andere man van zijn lul af: “verdwijn in de schuur, laat je even niet zien,” gromt zij hem toe. De man weet niet hoe snel hij de schuur in moet rennen.

De grote man wordt beetgepakt en in het midden van de verlichte ruimte aan handen gebonden, de touwen rond zijn polsen worden aan een balk boven hem vastgemaakt. Ook zijn benen worden gespreid vastgebonden, hij staat daar nu hulpeloos in het midden met een harde pik die zo te zien op springen staat. Ik probeer mezelf zo klein mogelijk te maken en zo stil als het maar kan te blijven zitten. Er komen zo nu en dan wat mannen de cirkel in en krijgen dan een enveloppe waar een opdracht in staat. Het is een keer gebeurd dat de gevangen man de andere een uitgebreide massage moest geven. Ook gebeurde het dat de gevangene de ander alles moest toestaan wat hij wilde. Ook moest een van de gevangenen voor wc spelen, de man die hem had gepakt moest zijn blaas legen in de mond van de gevangene. Bij het zien van deze opdrachten kwam het genot bij mij wel iedere keer heel hoog te staan.

Ik bewoog mij heel even omdat ik kramp kreeg in mijn kuiten, direct voel ik op beide schouders een hand gelegd worden: “zo ga jij maar eens met ons mee,” hoor ik twee stemmen tegelijk zeggen. Als wij in het midden aankomen zie ik de vrouwen even kijken: “Oké jullie hebben hem met zijn tweeën tegelijk gepakt?”

“Ja, dat is zo,” antwoorden de mannen. “Pak dan beide een enveloppe en voer die uit met jullie gevangene,” sist een van de vrouwen. De mannen pakken beide een enveloppe, toevallig of niet ik moet een van hun pijpen en de ander mag mij neuken. Voorover gebogen sta ik te wachten tot er wat gebeurt, zonder glijmiddel of zo drukt een van de mannen zijn harde paal bij mij naar binnen, als ik wat wil zeggen schuift de andere man zijn harde lul in mijn mond. Het is een raar idee om te pijpen en geneukt te worden terwijl er tien vrouwen zitten te kijken. Bij de mannen speelt dat waarschijnlijk ook, binnen de kortste tijd spuit de man mijn mond vol. Even later voel ik het zaad ook mijn billen in lopen. De mannen trekken hun verslappende lul uit mij, ik krijg de opdracht van de vrouwen om te verdwijnen, de andere twee moeten in de cirkel blijven. Even later worden zij net als de eerste man vastgebonden in het midden aan de balk. De mannen krijgen een kap over hun hoofd, zonder verder te kunnen zien wat er gebeurd laten de vrouwen de mannen aan hun lot over. Er zijn nu nog zes mannen in de schuur.

Ik heb mezelf weer verscholen, als ik heel even mijn hoofd omdraai zie ik in een hoek een jonge man zitten. Deze heeft nog niets gedaan en is ook nog niet gevonden door iemand. Mijn genot is erg hoog, zachtjes kruip ik naar hem toe en leg mijn hand op zijn schouder: “kom jij maar met mij mee”. Hij staat op en loopt voor mij uit de cirkel in, “daar is onze verloren zoon”. Grapt een vrouw, “Pak een enveloppe”, wordt mij toegeworpen. Ik pak een enveloppe en open deze, “geef je gevangene een stevige beurt, je mag zelf kiezen of je hem neukt, of je hem laat pijpen, of wat je maar verzint”. Lees ik hardop voor, “wat ga je doen?” Hoor ik en vrouw vragen. Heel even kijk ik naar de jongen en naar mijn harde paal. “Ik ga hem neuken” antwoord ik. De jongen laat zijn tranen de vrije loop en gaat voorover gebogen staan. Ik laat een beetje spuug in mijn hand lopen en maak mijn harde lul er goed vochtig mee. Met een zachte druk laat ik mijn paal bij hem naar binnen glijden. Zonder al te veel moeite verdwijnt hij tot aan mijn ballen in zijn kontje. Ik heb niet veel tijd nodig om mijn zaad krachtig in zijn kontje te lozen. Als ik me terugtrek loopt het zaad langs zijn benen naar beneden.

“Verdwijn weer” zegt een van de vrouwen tegen de jongen, twee vrouwen komen naar mij toe en doen mij een kap over het hoofd. Ik hoor een vrouw in mijn oor fluisteren “ik ga jou binnenkort helemaal gebruiken je bent een lekkere vent”. Mijn handen worden ook vast geboden net als mijn voeten. Na een poosje heb ik gemerkt dat er zes mannen staan gebonden er was nu nog een man vrij in de schuur. Deze man werd schijnbaar door de vrouwen erbij gehaald. Ik hoor een enveloppe open schuren. Dan is het weer stil, ik voel ineens dat mijn lul en ballen helemaal worden ingesmeerd met een zeepachtige substantie. Dan glijd er een scherp mes langs mijn lul die wordt vastgehouden door een hand. Langzaam gaat het mes langs mijn lul daarna zijn mijn ballen aan de beurt. Even later gaat het mes ook nog een stuk tussen mijn benen door. Ik heb het gevoel dat mijn haren aan de onderzijde allemaal verdwijnen.

Dan is het weer stil en rustig, ineens voel ik water langs mijn onderlichaam stromen. Als het weer weg is gloeit het allemaal. Na een poosje is het helemaal stil in de schuur. Als het warmer wordt worden de boeien losgemaakt en de kappen van onze hoofden af gehaald. We zijn met alleen de mannen nog in de schuur. Ik kijk naar beneden en zie dat ik helemaal kaal ben. De andere mannen zijn op dezelfde manier geschoren, er ligt een papier op de tafel. Een van de mannen pakt het op: “als de zon helemaal op is mogen jullie je kleren weer aantrekken. Wij zien elkaar de volgende maal weer in de schuur”. We kijken elkaar aan en de een na de ander begint te lachen. Als de zon helemaal op is kleden wij ons aan en verlaten een voor een de schuur. Ik vertrek als laatste na de schuur helemaal weer schoon te hebben gemaakt. Met een heerlijk gevoel draai ik de schuur op slot. Dit was volgens mij een begin van een heel nieuw tijdperk in de schuur.

Ronald.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *