Mia

()


Zit in de zon op het terras met een cappuccino als ik in de verte Karin aan zie komen. Karin en ik; Mia (39), zijn vriendinnen vanaf de middelbare school en lijken, zeker sinds we dezelfde kapper en coupe hebben, als tweelingzussen op elkaar, maar daarbij houdt onze gelijkenis op. Ik ben inmiddels 20 jaar getrouwd met Peter mijn eerste en enige vriendje, een dooie diender zoals Karin hem omschrijft, werk parttime voor een advocatenkantoor. Karin is sinds een goed jaar gescheiden van de man met wie ze een zoon, Tim van 19, heeft en leeft van de vorstelijke alimentatie die hij haar moet betalen voor zijn jarenlange ontrouw. Sinds haar scheiding zien we elkaar bijna wekelijks, zijn we meer naar elkaar toe gegroeid en onze gesprekken steeds persoonlijker geworden. Ik weet nu dat 1 keer in de week 10 minuten seks, tenzij Feijenoord verloren heeft, geen hoge score is en heb ik van Karin wat speelgoed gekregen waarna het woord orgasme een, heel andere, betekenis voor mij heeft gekregen. Karin, die altijd een broertje dood heeft gehad aan lichamelijke inspanning, heeft de sportschool ontdekt waardoor ze een maatje kleiner aankan en met haar bijna perfecte rondingen we nog meer op elkaar zijn gaan lijken. We verwelkomen elkaar met 3 kussen en net als de door Karin bestelde thee en mijn 2e cappuccino geserveerd worden duwt iemand een kelner bijna omver en valt het volle dienblad grotendeels over mij heen. Bier, cola, saté en spaghetti druipen van mijn hoofd en schouders op mijn blouse. Na de eerste schrik realiseren we ons dat ik er smerig uitzie maar het eigenlijk best goed afgelopen is. Met duizend excuses wordt er geprobeerd te redden wat er te redden valt maar met deze kleding kan ik niet verder en is de dag voorbij.

Tim woont twee straten verder zegt Karin, daar kun je jezelf fatsoeneren want zo kun je niet blijven lopen. We gaan naar zijn appartement. Karin belt maar er wordt niet open gedaan en na twee keer bellen pakt ze haar sleutelbos waar een reserve sleutel aan zou moeten zitten zodat we even later zijn kleine maar nette appartement binnen stappen.

Karin wijst mij de badkamer en zegt dat ze snel naar huis gaat om wat schone kleding voor mij te halen en is verdwenen voor ik iets kan zeggen. Snel trek ik mijn vieze en natte kleren uit. Ik was de viezigheid en plakkende cola van mijn lichaam. Door het stromende water heb ik niet gehoord dat de voordeur open is gegaan en Tim, na zijn rondje hardlopen, thuis is gekomen.

Tim begint onderweg naar de badkamer zijn bezwete kleding uit te trekken en doet de op een kier staande badkamerdeur verder open. Verbaasd ziet hij zijn vrijwel naakte moeder in haar ondergoed staan maar als hij in de spiegel kijkt, ziet hij dat het Mia de vriendin van zijn moeder is. Verbouwereerd vergeet hij zijn eigen naaktheid en denkt terug aan de laatste keer dat hij haar gezien heeft, de zomer 2 jaar geleden bij zijn moeder in de tuin, rokje opgetrokken en blouse ver open geknoopt om zoveel mogelijk zon te ontvangen. Met een hallo en dag was hij naar zijn kamer gelopen en had vervolgens staan masturberen terwijl hij uit zijn raam meer te zien probeerde te krijgen dan er was. Deze herinnering en de aanblik van haar vrijwel, broekje tussen haar bilnaad, blote billen laten hem niet onberoerd en hij voelt zijn pik verstijven.

Ik sta voor de spiegel in de badkamer en heb als laatste mijn uitgelopen make-up weg gewassen wanneer de deur van de badkamer opengaat, daar zal Karin zijn denk ik en kijk in de spiegel maar zie niet Karin maar Tim staan. Nadat ik van de eerste schrik bekomen ben realiseer ik me dat de jongen geheel naakt achter me staat en wordt mijn blik getrokken naar zijn groeiende pik die in deze staat al bijna 2 keer groter en dikker is als ik ooit heb gezien, laat staan gevoeld heb. Met ontzag staar ik naar het gespierde lichaam van wat inmiddels geen jongen meer is en de gigantische pik die nu rechtop tegen zijn buik staat.

Vermoedelijk ziet Tim mijn starende blik en op zijn pik gerichte aandacht als een uitnodiging want hij stapt de badkamer binnen. Hij slaat zijn armen om me heen en met een strelende hand op mijn borsten en de andere op mijn buik, die langzaam naar beneden over mijn broekje zakt buig ik voorover en druk daarbij mijn billen naar achter tegen zijn snoeiharde pik aan. Ik weet niet wat mij bezielt maar is het omdat ik zijn hand op mijn broekje wil ontwijken of zoek ik juist het contact met zijn pik. Als ik recht ga staan zit ik klem tussen zijn hand die nu door mijn broekje tegen mijn kutje aandrukt en zijn pik tegen mijn billen, ik voel paniek maar ook lust en bedenk hoe ik onbewust verlang naar een echte neukbeurt maar weet ook dat dit eigenlijk niet kan en moet stoppen voor het te laat is. Het voelt of ik op zijn pik leun en klem mijn dijen tegen elkaar om hem er niet tussen te laten. Maar als zijn hand weer over de voorkant van mijn broekje glijdt druk ik toch onwillekeurig mijn billen weer naar achter waardoor zijn pik iets meer ruimte krijgt, en nu daadwerkelijk, alleen tegen gehouden door de dunne stof van mijn broekje, tussen mijn bilnaad dreigt te verdwijnen. Mezelf vasthoudend aan de wastafel probeer ik zo stil mogelijk te blijven staan om niet verder in de problemen te komen maar met zijn drukkende hardheid tegen mijn billen en strelende hand over mijn venusheuvel merk ik hoe vochtig mijn kutje is geworden. Met een laatste poging probeer ik mezelf te bevrijden uit deze situatie maar bewegen blijkt een verkeerde keuze en als zijn vingers wat meer speelruimte krijgen voel ik hoe een vinger door mijn natte gleufje glijdt en mijn clitoris begint te strelen. Mijn weerstand is gebroken ik zucht, mijn besluit is genomen, hij mag me klaar vingeren.

Dan lijkt het voorbij als Tim plotseling zijn pik terug trekt maar ik krijg niet de tijd om te reageren, onmiddellijk verplaatst hij zijn andere hand en vingert mij nu met beide handen. De ene nog steeds voor in mijn broekje en met de andere heeft hij achterlangs tussen mijn billen mijn grotje gevonden en wordt het vocht uit mijn kutje tussen mijn billen en kontgaatje uitgesmeerd. Nog nooit heeft iemand mijn kontje op die manier bewerkt en een ongekende geilheid maakt zich van mij meester. Er zijn geen remmingen meer en ik ga, mezelf aan de wastafel vasthouden, met gespreide benen klaar staan hem alle ruimte gevend die nodig is om me met zijn handen klaar te vingeren. Dit had nooit mogen gebeuren maar ik wil nog maar een ding en dat is klaarkomen.

Langzaam maar zeker word ik door Tim naar een orgasme gevingerd, mijn clitoris en mijn sterretje worden tegelijk door hem bewerkt en maakt me helemaal gek. Dan voel ik zijn harde pik weer tegen me aandrukken en draai mijn hoofd om hem te zien. Wat ben ik blij, als ik zie hoe groot en dik hij is dat ik zijn apparaat niet in me geschoven krijg en me alleen door hem laat vingeren maar steek wel mijn hand uit om zijn kolossale pik een keer te voelen. Krijg mijn hand er niet helemaal omheen. Streel zijn stam en wrijf over zijn eikel, hij kreunt en tegelijk voel ik hoe voor de eerste keer een vinger in mijn kontje gestopt wordt, nog nooit ben ik zo op dat uiterst gevoelige plekje aangeraakt en weet niet of het pijn of extase is maar beleef het meest heftige orgasme ooit.

Uitgeput leun ik op de wastafel niet in staat om recht te staan en probeer mijn ademhaling tot rust te brengen, maar voel dan hoe de eikel die ik net nog in mijn hand had nu achterlangs richting mijn kutje wordt gestoken en roep angstig als ik besef dat Tim me met zijn monsterpik wil neuken dat hij dat niet moet doen.

Als zijn eikel tussen mijn lipjes zit en op het punt staat mijn grotje binnen te dringen protesteer ik nog een keer richting Tim. Maar ik voel vervolgens hoe hij langzaam zijn eikel bij me naar binnen duwt en begin luid te kreunen en zuchten. Ja het is pijnlijk maar het idee om zo gevuld te gaan worden, doet de ergste pijn naar de achtergrond verdwijnen en de lust toenemen. Ik realiseer me dat er geen weg terug is en heb me erbij neergelegd dat ik voor het eerst door iemand anders dan mijn man geneukt ga worden en straks die enorme knots in me heb. Zonder de ervaring begrijp ik wel dat ik moet proberen om het zo comfortabel mogelijk voor mezelf te maken en ga er goed voor klaar staan. Beetje bij beetje glijdt zijn pik bij mij naar binnen en zuchtend en kreunend bijt ik van inspanning op mijn lip maar kan niet anders dan mezelf schrap zetten, zijn binnendringen ondergaan en raden hoeveel er nog gaat komen. Dan voel ik zijn ballen tegen mijn billen en ik weet dat hij me volledig gevuld heeft. Tim pakt mijn heupen stevig vast en ik knijp in de wastafel, eerst langzaam maar steeds sneller begint hij mij te neuken en dan begin ik kwijlend en kreunend weerwerk te leveren, iedere stoot probeer ik op te vangen en geniet ondanks de pijn van zijn pompende neukstaaf in mijn kutje. Steeds sneller neukt hij me en ik voel dat ik voor het eerst neukend een orgasme ga krijgen, als ik dan ook nog zijn duim in mijn aarsje krijg explodeer ik en wil door mijn knieën zakken maar zit vast op zijn pik die op dat moment mijn kutje begint vol te spuiten met zijn sperma en gaat bij mij het licht uit.

Wordt vervolgd…

MiaV

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *