Rood gelakte nagels

()


We kennen elkaar doordat je mij een intrigerende eerste mail stuurde na het lezen van één van mijn verhalen. Wat zich ontwikkelde tot een hete correspondentie. We hebben elkaar die avond voor het eerst in het echt ontmoet. We hebben een leuk gesprek om elkaar persoonlijk te leren kennen, na dat eindeloos geil mailcontact. Ik heb die avond een hotel bij het vliegveld geboekt omdat ik de volgende dag vroeg moet vliegen.

Hoewel we hebben afgesproken het bij koffie te houden deze eerste keer, vraag je bij het afscheid of je even mee naar mijn kamer mag. Als ik wil weten wat de reden is, zeg je dat je wilt weten hoe ik zoen. We zoenen in de kamer wat onwennig maar lekker. Je handen glijden langzaam over mijn kleding, ik breek onze zoen af en herinner je aan de afspraak. Je lacht lief en zegt dat je u bedacht hebt.

“Ik bied me aan” zeg jij.

“Weet je het heel zeker? Vraag ik, “de afspraak was koffie en niets meer; gewoon om elkaar eens te zien”.

Ja, je weet het zeker zeg je. “Ik bied mij aan, net zo als jij die keer op de mail”, ik zeg dat ik je dan graag helemaal wil verkennen. “Hoe?” Ik vraag je plaats te nemen op de enige luie stoel op de kamer. “Trek uw string uit” zeg ik terwijl ik tegenover je ga zitten op de rand van een bureau. “Open je voor me”. Je spreidt langzaam je benen. “Zak wat onderuit en sla je benen over de leuningen” zeg ik. “Speel met jezelf”. Langzaam streel je over je dijen met je geil gelakte glanzende nagels. Je kijkt mij aan met een onzekere blik. Je vingers glijden langs en door je kutje. Af en toe zie ik je klitje opduiken tussen je nu vochtige vingers, ik hoor het geluid dat ik ken van je filmpjes.

“Open jezelf voor me, zo wijd mogelijk” zeg ik. Je vingers trekken je lipjes uit elkaar, zodat ik bij je binnen kan kijken. Ik vraag je je verder uit te kleden. Je doet een soort striptease, maar je geniet er niet van, zie ik. Je weet nog niet of je dit wilt, lk glimlach geruststellend. “Ga weer zitten. Streel jezelf”. Je doet wat ik je vraag. “Wat vind je lekker om te doen?” vraag ik. “Vertel het mij terwijl je het laat zien”. Je gaat met je handen over je borsten en stimuleert met je vingers je tepels. Je laat ze rollen tussen je duimen en je wijsvingers, terwijl je hees beschrijft wat ik zie gebeuren. Nog steeds lig je zo ver mogelijk gespreid en totaal geopend. Omdat je onderuitgezakt ligt, kan ik je open kutje zien. Een straaltje van je vocht druppelt uit je kutje langzaam over je sterretje.

Uit mijn koffer pak ik vier zachte koorden, weliswaar meegebracht en bestemd voor iemand in een verre locatie, maar ze komen nu ook goed van pas. Je enkels bind ik vast aan de stoelpoten. Maximaal gespreid lig je, met je billen over de rand. Daarna bind ik je polsen vast aan de achterpoten. Daardoor buigen je armen naar achter en je borsten naar voren. Je hoofd ligt comfortabel gekanteld op de rand van de zachte dikke rugleuning. “Heb vertrouwen” zeg ik als je mij onzeker aankijkt. Mijn vingers glijden over je lichaam. Langs je wangen, langs je lippen. “Zuig op mijn vingers” zeg ik. Ik voel je warme, zachte tong rondjes draaien om mijn vingers. Langzaam streel ik je langs je kin, je kaaklijn, je oren en je hals. En je kunt niets doen.

Mijn handen draaien om je borsten, strelend. Ik stimuleer je tepels zacht. Ze strekken zich uit naar mijn vingers. Ik leg mijn wijsvingers achter mijn duimen en laat ze schieten tegen je tepels. Niet hard, maar hard genoeg om je voor het eerst licht te laten kreunen. Mijn handen glijden terug naar je gezicht en ik streel je wangen met de rug van mijn vingers. Uw tong komt uit je geopende mond en je probeert mijn vingers te vangen, wat niet lukt. Opnieuw glij ik zachtjes met mijn vingers over uw lichaam, via je borsten, waar ik weer tegen je tepels tik, naar je buik, elke centimeter nauwkeurig bestrijkend.

Bij de gootjes van je lendenen nemen mijn krassende nagels het over en ik glij met mijn nagels in de V-vorm van je lendenen naar beneden. Mijn vingers glijden over de randen van je openstaande kut, zonder je te raken. Dan glij ik door via de binnenkant van je benen, ik streel je overal, je benen, knieholtes, kuiten. En via de achterkant kom ik uit bij je billen, die over de rand van de stoel hangen, Ik wrijf lichtjes over uw sterretje en het stukje huid tussen uw sterretje en je kut. Je hijgt en verkrampt een beetje. Je probeert uw heupen op te tillen zodat ik je aan kan raken waar jij dat graag wil. Maar de vastgebonden enkels voorkomen dat.

Ik buig voorover en blaas over uw druipnatte kutlippen. Je ziet mijn mond dichterbij komen en hoopt. Helaas, mijn vingers nemen het weer over en glijden over uw buik naar je borsten. Nu neem ik uw tepels tussen mijn duim en wijsvingers en rol ze heen en weer, lk knijp tegelijkertijd een beetje. Je ademt sissend in tussen uw tanden. Ik pak uit mijn koffer een blinddoek, ook eigenlijk met een andere bestemming, en doe hem om. Jij hoort dat ik mij uitkleed. Ik ga met mijn voeten naast jouw heupen op de stoel staan, met mijn rug naar je toe. Dan glijd ik met mijn balzak over je gezicht. “Lik mij,” zeg ik. En dat doe je. Ik zeg: “steek je tong uit”. En ik ga met mijn sterretje over je tong, mijn ballen tikkend tegen je kin. “Neuk mij met je tong”. Wat je doet. Je steekt je tong in mijn sterretje, terwijl mijn hand van voren over je tepels wrijft. Dan duw ik mijn pik tussen mijn benen door naar achter. “Pijp mij”, zeg ik. Ik zie de uitgestoken tong rond mijn eikel gaan. Ik duw mijn pik even naar binnen en je zuigt.

Ik stap van de stoel af en zoen je, nat en diep, waarbij ik zacht in je onderlip bijt. Dan volg ik de ondertussen bekende route van jouw lichaam met mijn tong en lippen. Mijn tong draait eindeloos rondjes om je tepels, mijn lippen zuigen, mijn tanden bijten zacht. Ondertussen voel jij mijn vingers bij uw kut. Ik streel de contouren van uw opengesperde schaamlippen. Merkwaardige calvinistische beschrijving. Ze zijn prachtig, vochtig en iets geopend, nog steeds niet aangeraakt maar stijf overeind. Nog steeds ben je druipnat.

Ik hurk tussen uw benen, Ik blaas zacht op uw kut en bijt er dan zacht in. Je kreunt harder. Mijn tong draait rondjes aan de binnenkant van uw kutlippen om vervolgens diep naar binnen te gaan. Ik zuig en bijt op de clit en je gromt. Mijn tong daalt af naar het stukje tussen je sterretje en je kut, ik kus het zacht en nat. Dan lik ik over je sterretje en steek mijn tong een beetje naar binnen. Zo neuk ik je daar eventjes. Draai langzaam rondjes met mijn tong. Ik zuig en bijt nog een keer. Mijn vinger draait om je sterretje en schuift een kootje naar binnen.

Dan kom ik overeind en ga weer boven je staan, met mijn voorkant naar je toe dit keer. “Doe je mond open en steek je tong uit” zeg ik. Wat je doet. Over je tong glij ik naar binnen. Diep. Zuig” zeg ik. Wat je doet. Braaf meisje ben je. “Kan ik in je keel” vraag ik. Je schudt nee. Maar omdat de stand van je hoofd achterover gebogen is en ik over je uitgestrekte tong glijd, ga ik behoorlijk diep, zonder dat je moet kokhalzen. Heerlijk. Ik neuk je open mond en mijn pik glanst. Bij het diep naar binnengaan streelt je ver uitgestoken tong tegen mijn ballen.

Ik sta op en maak je handen los. Ik kniel weer voor je. Ik vertel om je kontje te vingeren en kijk naar beneden tussen je benen door. Je hand draait om je been en je kunt er net bij. Langzaam zie ik een sierlijke, glanzend gelakte nagel naar binnen schuiven, ik ga met mijn eikel over de buitenkant van je kut en je clit. Ik wrijf al het vocht uit over en je glimt helemaal. Dan gaat mijn eikel naar binnen. Je lippen staan er strak om heen. Zo wacht ik even, om je te plagen. Ik knijp in uw tepels en je kreunt weer. Mijn vingers schuiven in je mond en je draait je tong er om heen. Dan pas schuif ik in één keer naar binnen. Terwijl ik u neuk kus ik je hard. Onze tongen draaien geil om elkaar heen. En je bent nog steeds weerloos. Er is niets dat je kunt doen of niet doen.

Maar uw gretige kut zuigt mij naar binnen en ik vul je. Ik voel de wanden van je tunnel om mijn stam sluiten. Steeds trek ik mij bijna uit je tot je kutlippen gespannen om mijn eikel staan. Omdat ik dan achterover leun kan ik met uw mond en je tepels spelen. De pijn aan uw tepels is al lang overgegaan in blind genot. De pijn is nu een bijdrage geworden. En dan pas schuif ik weer naar binnen. Steeds sneller. Voor het eerst zeg je iets: “het duurt niet lang meer…”

Het zweet druipt tussen je borsten door. Je ligt een beetje gebogen om bij je kontje te kunnen. Uw andere hand houd ik met één hand vast boven je hoofd, dat heen en weer draait. Je bijt op je onderlip en gromt. Ik voel uw vingertop van binnen langs het lekkere plekje aan de achterkant onderaan mijn eikel schuiven. Je steunt en kreunt en gaat gigantisch komen. Je klapt twee keer een soort van dubbel tegen mij aan. En je komt. Hard en hevig.

Ik ga uit je en sta overeind. “Zuig” zeg ik. Je handen zijn op mijn billen en trekken mij je open mond in, diep achterin. Je ademt hard door je neus, zuigt hard en je tong verricht overwerk. Met één hand glijd je over mijn buik naar boven en gaat over mijn tepels. Je strekt uw tong ver uit en ik glijd in en uit jou. Mijn hand ligt op je achterhoofd om mijzelf nog vaster in je te duwen. Dan voel ik dat ik ga komen. Ik wil uit je gaan maar je laat het niet toe, mijn billen dichter tegen je aan trekkend. En ook ik kom. Ik spuit in je keel.

We hijgen beiden uit. Ik maak uw enkels ook los. We kussen warm en nat. Ik trek je mee onder de douche. Eindelijk een hotel met goede douchegel. Ik zeep u in met glad en romig schuim. Mijn handen gaan over uw borsten, over je rug naar je billen. Ik glij met mijn handen vol schuim over uw hele lichaam, terwijl ik je nek kus. In het bijzonder je billen hebben mijn aandacht. Ze passen goed in mijn handen. Terwijl mijn vingers weer door je bilspleet glijden zucht je. Je wordt weer geil. Je zegt.

“Nu is het mijn tijd om jou te verkennen”. Je duwt mijn handen weg en legt ze in mijn nek. Dan duw je mij tegen de muur. Je geeft mijn borst kusjes en likt over mijn tepels. Je zuigt er op, bijt er in. Blijft daar lang hangen. Heerlijk. Je schuimende handen gaan langs mijn zij naar beneden. Je gaat over mijn billen. Mijn pik komt met schokjes omhoog. Je draait mij om met mijn gezicht naar de muur, ik steun op mijn handen en automatisch gaan mijn billen naar achteren. Je hurkt. Uw gezicht is nu ter hoogte van mijn billen, die uitgebreid door jouw slanke vingers worden gemasseerd. Je trekt ze uit elkaar, duwt ze naar elkaar toe. Het windt me op te weten dat je er van zo dichtbij naar kijkt. Je wijsvinger glijdt onderzoekend door mijn bilspleet. Ik kreun. Dan zijn mijn benen aan de beurt.

Langzaam glijden je handen aan de binnenkant van mijn bovenbenen via mijn knieën naar mijn kuiten. En langzaam weer omhoog, waarbij je nagels krassen op mijn huid. Je komt weer uit bij mijn billen. Uw slanke handen glijden tussen mijn benen door. Als ik naar beneden kijk zie ik jouw hand vol schuim mijn pik masseren. Je andere hand gaat over mijn balzak. Je rolt ze als knikkers heen en weer in je hand. Je vingers glijden delicaat om mijn eikel. De mooie handen met glanzend gelakte nagels winden mij op. Je wijsvinger glijdt over mijn toompje en langs mijn eikelrand. Langzaam. Lekker. Dan trekken je handen zich terug tussen mijn benen. Mijn billen krijgen weer alle aandacht. Uw vinger glijdt over mijn ster. Ik ben een beetje benauwd dat je in mij zal komen, want dat lijkt mij niets. Maar mijn gevoel van onbehagen is voor niets geweest. Je begrijpt wat ik lekker vind en wat niet. Je blijft aaien en dan voel ik je lippen en je tong. Lekker. Zeker als je handen tussen mijn benen door mijn pik en ballen weer masseren.

En dan trek je mijn pik helemaal naar achteren en ik voel uw lippen er om heen. Ik voel je neus tegen mijn bilspleet en je tong draait hele fijne rondjes. Ik druk mijn billen nog meer naar achteren, lk kom dieper in uw mond en je zuigt. Ik voel uw tong tegen mijn plasgaatje. Terwijl je mij pijpt voel ik weer uw wijsvinger die heen en weer gaat in mijn bilspleet. Man wat lekker is dit. Je trekt mij af met uw lippen en ik voel dat het niet lang meer gaat duren.

En dan stop je en sta je op. Je draait mij om en kust mij. Jouw hand pakt de mijne en brengt hem naar je kruis. Je wilt dat ik je vinger, ik leun iets voorover en breng een vinger in. De muis van mijn hand stimuleert dit. Een tweede vinger, ik voel de verdikking in je en wrijf er langs. Je pakt met je hand mijn pols beet en trekt mijn hand in je. Je wilt hard kennelijk, ik breng een derde vinger in en ga hard en diep heen en weer in je. Je ademt diep door je neus, je mond nog op de mijn. Onze tongen draaien om elkaar. Je pakt mijn pik en trekt mij af. Je andere hand in mijn nek. We beuken nu richting klaarkomen. Alles is nu gericht op bevrijding. We zoenen met open ogen. Dan sluit je de jouwe en komt klaar, krampend. En tegelijkertijd ik, heerlijk in je hand. We leunen tegen elkaar aan en kijken elkaar lachend aan. Afspraak is afspraak?

Mickey

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *