Natuurhuisje

()


Maandagavond, ik ben met mijn vriendin naar de film geweest. ‘Singel 39’, een leuke film. Goed verhaal, niet te zwaar. Met een lach en een traan. Een zgn. “feel good” film. Als ik thuiskom zie ik dat Sven al naar bed is. Ik besluit ook naar bed te gaan, misschien is hij nog wakker en kunnen we nog even gezellig kletsen. Bovengekomen, zie ik onder de deur van onze slaapkamer nog een streepje licht. Fijn, denk ik bij mezelf. Dan is hij vast nog wakker. In de badkamer kleed ik mij uit. Ik zie dat de douche nog vochtig is, dus hij ligt er waarschijnlijk nog niet zo lang in denk ik. Ik doe mijn halflange haar in een staart, poets mijn tanden en zet de douche aan. Onder de douche bij het inzepen streel ik mezelf een beetje, ik speel met mijn borsten en zet de warme straal een poosje op mijn poesje, ik word daar wel behoorlijk geil van merk ik. 

Terwijl ik mij daarna afdroog, bedenk ik dat Sven mij eens heeft verteld dat het hem spannend leek om eens geblinddoekt te worden door mij. Dan mocht ik met hem doen wat ik wilde. Toevallig hangt er hier boven aan het wasrek een theedoek en ik besluit dat ik vanavond Sven zijn droom uit laat komen. De gedachte alleen al windt mij behoorlijk op. Als ik de deur van de slaapkamer open, zie ik dat Sven half rechtop in bed zit, een boek te lezen. Ik kijk hem ondeugend aan, loop om het bed heen met de theedoek op mijn rug en geef hem een kus. Hij vraagt of ik een leuke avond heb gehad. Jazeker, antwoord ik hem waarna ik hem in het kort vertel waar de film over ging. Hij stelt voor om deze samen nog eens te kijken als deze op Netflix staat.

“Goed idee antwoord ik. Maar voor nu heb ik ook nog een goed idee zeg ik.” En ik pak het boek uit zijn handen en leg het op het nachtkastje neer. Doe je ogen dicht, vraag ik hem. Hij kijkt me vragend aan. Toe nou maar, zeg ik, vertrouw me. En hij sluit zijn ogen. Ik rol de theedoek diagonaal op, doe hem voor zijn gesloten ogen en knoop hem vast op zijn achterhoofd. “Mmm spannend,” zegt hij.

Ik druk hem achterover met zijn hoofd op het kussen. Ik blijf zelf naast het bed staan, buig me voorover en zoen hem. Onze tongen vinden elkaar in een heerlijk opzwepend spel. Ik word altijd zo geil van lekker tongzoenen. En dat weet hij. Ook bij hem zie ik het snorkeltje al groeien. Voordat ik er erg in heb voel ik twee handen in mijn nek, hij probeert mij naar zich toe te trekken. Maar zachtjes doch heel beslist pak ik zijn handen en leg ze omhoog naast hem neer.

“Die mag jij niet gebruiken” fluister ik in zijn oor. Ik pak een aantal sjaaltjes uit de kast en bind zowel zijn handen als zijn voeten vast aan de spijlen van het bed. Geef je over, fluister ik in zijn oor. “Graag” krijg ik als antwoord. Ik begin zijn voeten te masseren, ik kus zijn tenen en sabbel eraan. Dan lik en kus ik mijn weg naar boven tot aan zijn kruis. Deze laat ik links liggen en vervolg mijn weg langs zijn andere been weer naar beneden en herhaal de voetmassage, het gelik en gesabbel nu met zijn andere voet. Ik kruip nu tussen zijn benen en streel zijn benen om beurten met mijn borsten. Ondertussen is de snorkel lekker gegroeid. Ik ga nu wat omhoog over hem heen hangen en ga met mijn borsten zachtjes en langzaam over zijn buik naar boven.

Ik voel zijn stijve piemel tegen mijn buik en tegen mijn poesje aan duwen. Bij zijn gezicht aan gekomen druk ik mijn tepels om de beurt tegen zijn mond, welke hij meteen opent om dan lekker aan mijn tepels te zuigen, te likken en er heel zachtjes in te bijten. Ik zoen hem in zijn nek en lik aan zijn oorlelletjes en bedenk dat het weer tijd is voor een lekkere lange tongzoen. Daarna ga ik op mijn knieën, met aan weerszijden van zijn hoofd een been, bovenop zijn gezicht zitten en laat ik me lekker likken. Hij vindt meteen mijn klitje en likt me heerlijk klaar. Al kussend zak ik af naar beneden totdat ik zijn piemel tussen mijn borsten voel. Ik laat zijn piemel op en neer tussen mijn borsten glijden. Dan ga ik op hem zitten, langzaam laat ik zijn piemel in mijn grotje komen. Hij probeert zijn heupen omhoog te duwen om dieper in mij te komen. “Rustig blijven liggen,” zeg ik.

Langzaam laat ik mezelf steeds iets verder over die heerlijke glasharde piemel zakken. Totdat ik zijn ballen voel. Ik kom weer iets omhoog, en glij weer naar beneden, zo ga ik een aantal keren op en neer. Aan zijn gegrom hoor ik dat hij bijna komt. Ik ga weer van hem af, ga lekker tegen hem aan liggen en zoen hem vol overgave. Ik kniel weer tussen zijn benen, zoen en lik zijn ballen. Daarna lik ik zijn piemel van boven naar beneden van alle kanten en ondertussen masseer ik met mijn hand zijn ballen. Ik zoen en lik aan zijn eikel, trek zijn voorhuid terug en neem de hele eikel in mijn mond. En dan pijp ik hem, eerst langzaam maar dan steeds sneller. Met mijn ene hand houd ik zijn piemel stevig vast. En deze gaat met mijn mond mee in één beweging, op en neer. Met mijn andere hand streel ik zijn ballen steeds verder naar beneden. Tot ik bij zijn sterretje kom. Deze masseer ik, ik draai rondjes om zijn holletje en maak het rondje steeds kleiner. 

Ik stop daar even mee, stop mijn middelvinger diep in mijn eigen grotje en haal hem er lekker nat weer uit. Mijn middelvinger zoekt en vindt zijn sterretje. Deze masseer ik eerst nog even, alvorens ik mijn middelvinger langzaam naar binnen duw, steeds een stukje verder. Ik hoor ondertussen aan zijn ademhaling die steeds sneller gaat een het gegrom en gekreun, dat hij er van geniet. En terwijl ik hem pijp, penetreer ik hem in zijn holletje met mijn vinger. Steeds sneller en sneller. En dan voel ik een explosie bij hem vanbinnen ik voel het langs mijn vinger door zijn piemel stromen en hij spuit zijn heerlijke sperma in mijn mond. Ik houd hem in mijn mond, ik laat geen druppel verloren gaan. Nadat hij uit gegromd is, stap ik uit bed, maak ik alle sjaaltjes los en doe hem ook de blinddoek af. Daarna kruip ik lekker tegen hem aan. Hij zoent me nog eens heerlijk, fluistert “dank je wel” in mijn oor en “wat een feest was dat”. Waarna we lekker lepeltje-lepeltje in slaap vallen.

Lady

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *