Natuurhuisje

()


Vrijdagmiddag, halverwege juli. We zitten in de auto en rijden richting de Biesbos. Sven heeft daar een huisje gehuurd dat tegen de bosrand aan staat. Een vrijstaand huisje dat ver achteruit op een langgerekt erf van een boerderij staat. Hij heeft dit verlaten huisje gehuurd om te “oefenen”. Volgend jaar willen we naar een zogenaamde ‘bloot’ camping. En hier kunnen we ook bloot in en om het huis lopen, zonder dat anderen ons kunnen zien zodat we niet aanstootgevend zijn. Dat kan thuis niet.

We zijn blij met de airco in de auto. Buiten is het ruim dertig graden. Vreselijk. Ik houd niet van dat warme weer. Op de één of andere manier vreet het energie bij mij. Liefste ben ik met dit weer thuis. In mijn lekkere koele huis, waar ik in de tuin een overkapping heb waar je heerlijk in de schaduw kunt zitten. Dat uren bakken in de snikhete zon is niets voor mij. Het grappige vind ik altijd wel dat als ik aan mensen vertel dat ik de zomer het minst leuke seizoen vind omdat ik niet van de hitte houd, word ik altijd een beetje meewarig aan gekeken en is er bijna nooit iemand die het met mij eens is. Maar nu het al ruim twee weken boven de dertig graden is, vindt opeens niemand het meer leuk en verlangt bijna iedereen naar ander weer.

Om klokslag vier uur rijden we het erf op van de boerderij waar we de sleutel kunnen halen. Ik stap uit de auto, loop naar de deur en bel aan. Een vrolijk ogende vrouw doet open, ik stel mezelf voor en zeg dat ik voor de sleutel kom van het huisje. Ze overhandigt mij de sleutel en een mand met daarin allemaal producten van de boerderij. Een doosje eieren, een pakje roomboter, karnemelk, yoghurt en een stuk kaas. “Wat lekker en lief” zeg ik en bedank haar. Ik stap weer in de auto en we rijden door naar het huisje.

Het huisje is leuk ingericht, gezellig. Met in de kamer een houtkachel en een open keuken. Er zijn twee slaapkamers met airco, één met een stapelbed en één met een groot kingsize bed met aansluitend een badkamer met een royaal bad en dito douchecabine. Ook is een sauna. Alles op de begane grond. Nadat we alles hebben uitgepakt en met een groot glas drinken in de tuin onder een grote boom die veel schaduw geeft zijn gaan zitten, kijkt Sven mij ondeugend aan. Ik weet precies waar hij aan denkt, maar ik zeg niets. Dit weekeinde weg was zijn idee dus hij mag dan ook het initiatief nemen. En ja hoor, “zullen we ons dan maar uitkleden” stelt hij voor. “Ik drink eerst even mijn drinken op, dan kleed ik mij daarna binnen uit.”

In de slaapkamer ligt Sven naakt op het grote bed op zijn zij te wachten. Hij heeft de airco zachtjes aangezet en het is er heerlijk koel. Ik kleed me langzaam uit waarbij ik hem aan blijf kijken en vanuit mijn ooghoek zie ik zijn lekkere piemel groter worden. Als ik ook bloot ben ga ik ook op bed liggen en zoenen we uitgebreid. Hij houdt me vast en begint me over mijn rug te strelen dan gaat zijn ene hand omhoog en glijden zijn vingers door mijn lange haar terwijl ik nog steeds zijn tong in mijn mond zachtjes voel spelen met de mijne. Dan streelt hij mijn hele lichaam, mijn rug, mijn billen, mijn benen, mijn borsten en als laatste voel ik zijn hand tussen mijn benen. Hij streelt mijn schaamlippen, duwt een vinger naar binnen en zoekt met zijn duim mijn klitje. Ik kom al snel klaar. En nog eens en nog eens.

Ik maak me van hem los, ga aan het voeteneind zitten, neem zijn lekkere stijve piemel in mijn mond en pijp hem. Na een poosje duwt hij zich van me af, komt op me liggen en neukt mij regelrecht de zevende hemel in. Ondertussen masseer ikzelf mijn klitje en zo komen we tegelijk klaar. We blijven nog een poosje dicht tegen elkaar aan liggen totdat we besluiten dat we wel wat willen eten. Ik neem even snel een lauwe douche om het sperma weg te spoelen, droog me niet af maar loop via de tuindeuren in de slaapkamer naar buiten de tuin in.

Ik ben al snel opgedroogd en loop naar Sven die al in de keuken aardappeltjes aan het bakken is. Ik maak er een frisse salade met gerookte zalm bij. We eten buiten met een lekker glaasje witte wijn erbij. Naakt koken, naakt eten we vinden het beiden best plezierig. Na de afwas gaan we beiden met een boek buiten zitten. Sven met een kop koffie, ik met verse muntthee. Het is nog steeds warm buiten, broeierig. Ik word er een beetje loom van, leun lekker achterover, mijn boek dichtgeslagen op schoot en mijn ogen dicht. Zo zit ik lekker te dommelen. Opeens voel ik druppels, grote regendruppels. Ik open mijn ogen en zie dat de lucht verkleurt van strakblauw naar grijs en van grijs naar bijna zwart. We brengen snel de boeken en de kopjes naar binnen. We staan samen voor het raam en kijken naar buiten. Hij pakt mijn hand vast, ik kijk hem aan en ik weet dat hij nu net als ik aan “ons” liedje moet denken, “Avond” van Boudewijn de Groot. Het regent nog even flink door. Maar dan gaat het zachter regenen. Sven laat mijn hand los en loopt naar de kleine slaapkamer met het stapelbed waar we onze tassen hebben neergezet.

Hij pakt de tas waar het opblaasbare ligbed met de pomp in zit. Hij steekt de stekker van de pomp in het stopcontact en blaast het ligbed op. Niet helemaal vol dat vinden we prettig zodat je een beetje een waterbed effect krijgt. Vervolgens loopt hij schalks glimlachend naar buiten de regen in. Legt het ligbed neer, gaat erop liggen en kijkt me vragend aan. Ik wacht even, kijk hem zwoel aan en terwijl ik mezelf betast loop ik langzaam naar hem toe. Hij neemt zijn ondertussen stijf geworden piemel in zijn hand en streelt zijn eikel. Ik kneed mijn borsten beurtelings met mijn linkerhand terwijl mijn rechterhand tussen mijn benen zit. Mijn middelvinger glijdt naar binnen. Dan weer eruit, naar boven naar mijn klitje en dan weer naar binnen. Zo ga ik een poosje door.

Ondertussen zijn we beiden helemaal natgeregend, maar de temperatuur voelt nog goed, warm. Ik loop nog wat dichter naar Sven toe en stop mijn natte vinger in zijn mond, die hij vervolgens gretig aflikt. Sven komt nu van het luchtbed af en gaat gehurkt voor me zitten en begint mijn klitje te likken. Ik kom al snel klaar. Dan komt hij staan, dicht tegen me aan. Hij houdt me stevig vast. We zoenen heel intens en ik voel zijn stijve piemel tegen mijn onderbuik. En het blijft maar regenen. En dat voelt heerlijk alsof we onder een hele grote douche staan.

Sven legt mij op het ligbed, gaat zelf op zijn knieën zitten en legt mijn benen omhoog tegen hem aan. Met één beweging schuift hij zijn piemel bij mij naar binnen Terwijl hij me langzaam neukt, masseert hij mijn klitje met zijn duim en sabbelt hij aan mijn tenen. Mijn hemel wat is dit lekker. Ik kom diverse keren heerlijk klaar. Wat kan die man het lang volhouden, heerlijk. Ik weet nu weer waarom ik hem stiekem Stoffel noem. Hij is een geweldige minnaar die altijd alle tijd neemt, slow seks noemt hij het zelf.

Ik vraag of hij nu wil gaan liggen. Ik ga bovenop hem liggen en onze tongen vinden elkaar in heerlijke natte zoenen. Dan schuif ik zachtjes naar beneden terwijl ik zijn lichaam met kusjes bedek. Bij zijn piemel aangekomen neem ik eerst alleen zijn eikel in mijn mond. Mijn tong draait langzaam rondjes om zijn eikel en ik hoor hem zachtjes grommen dat is voor mij het teken dat hij geniet. Ik laat zijn eikel uit mijn mond glijden, langzaam glijdt mijn tong naar beneden en lik ik zachtjes aan zijn ballen. Ik stop mijn middelvinger in mijn vagina zodat die lekker nat is en druk die dan zachtjes tegen zijn sterretje aan. Als hij dan nog harder begint te grommen, dan weet ik genoeg, hij wil dit.

Zacht duw ik mijn vinger steeds een beetje verder naar binnen. Ondertussen heb ik zijn piemel in mijn mond genomen en pijp ik hem. Met mijn vinger penetreer ik hem, met mijn andere hand masseer ik zijn ballen. Ik kijk naar hem, hij ligt heerlijk ontspannen de ogen gesloten. Ik voel zoveel liefde voor deze man. Het duurt niet lang, dan voel ik het sperma naar boven komen en proef ik het. Hij schokt nog even na, trekt me dan dicht tegen zich aan en zoent me teder. Het is ondertussen gestopt met regenen en de temperatuur is nu heerlijk.

“My Lady, ik houd van jou” is het laatste wat ik hoor, voor ik in slaap val in zijn armen op een nat luchtbed…

Lady

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *