Problemen

()


Susanne had net het eten klaar, toen ik door de voordeur het huis binnen kwam. Het rook er naar kip, lekker, dacht ik terwijl ik naar boven liep om andere kleren aan te trekken. Pak uit, jeans en shirt aan en terug naar beneden, naar de keuken. Susanne zat aan de keukentafel en haar tranen rolden over haar wangen. Als persoon met een goede mensenkennis, tenminste dat vind ik toch, stelde ik gelijk vast, dat er haar iets dwars zat. Ik pakte een biertje uit de koelkast en ging bij haar aan de tafel zitten. Ik wist, dat ze me wel zou gaan vertellen, wat er aan de hand was. Als ze dat niet zou willen doen, dan had ze niet aan mij laten zien dat ze zat te huilen.

“Ik heb iets vreselijks gedaan, ik weet niet eens hoe ik het jou moet vertellen, dus ik zal je alles maar vertellen. Het gaat erg moeilijk voor me worden, dus val me niet in de rede met vragen, goed, schatje?” Zei ze meer bevelend dan vragend. Ik opende mijn flesje en knikte bevestigend naar haar. Ik ben van nature al niet zo een prater dus het is voor mij niet moeilijk om mijn mond te houden.

“Ik ben je ontrouw geweest, Ron. Het was niet mijn bedoeling geweest om je pijn te doen en ik weet niet eens meer hoe of wanneer het is begonnen,” snotterde ze. “Ik heb het de afgelopen weken een paar keer gedaan met een andere man. De eerste keer was na ons bedrijfsfeestje vorige maand. Je wilde niet met me meegaan en daar had ik zo de pest over in en ik dronk daarom te veel. En wat er verder allemaal is gebeurd die nacht, verdwijnt voor mij in een grote mist.

Ik nam een slok van mijn bier en keek eens op mijn horloge. Ik had voor vanavond nog afgesproken met een vriend van mij voor een potje biljarten, en ik maakte me zorgen, dat deze biecht wel eens langer kon gaan duren dan mij lief was. Ik knikte maar meelevend in de hoop dat ze zou opschieten met haar verhaal.

“Ik weet hoe geschokt je zult zijn en hoe kwaad je wel zult worden op me,” vervolgde Susanne. “Maar ik wil je wel duidelijk maken, dat het niets voor mij betekende, Ron, ik houd van je en ik heb er vreselijk spijt van, dat ik me niet beter heb gedragen als je liefdevolle vrouw.” Ze had me opgedragen om mijn mond te houden dus ik zat daar braaf en wachtte. Hoe kwam ik te weten, wanneer en of ze zou stoppen met praten, als ik het niet mocht vragen. Hoe lang moest ik nog stil zijn? “Ga je nog iets zeggen of niet, Ron?” commandeerde Susanne. “Ik heb je net vreselijke dingen verteld en je zegt helemaal niets! Geen wonder dat we problemen hebben.”

Daar gaan we, dit gaat mijn fout worden, realiseerde ik me ineens. Ik ben zo een vreselijk iemand. Ik zou Moeder Theresa nog tot waanzin kunnen drijven. Welke andere optie had ze dan om geluk te gaan zoeken in andermans armen. Ik probeerde na te denken over een antwoord, dat genoeg bezorgdheid en verdriet zou bevatten om niet theatraal te gaan worden. “Waarom….”

 “Ik wist dat je dat zou vragen, Ron” gromde ze gelijk. “Denk je niet dat ik mezelf die vraag heb gesteld, wel duizend keer. Zeker, de seks was fantastisch en de orgasmen intens, maar waarom zou ik alles met jou in de waagschaal stellen voor een echte mooie grote stijve? Dat is je vraag, niet?”

“Ik had nooit …,” was alles wat ik kon zeggen voordat Susanne weer van leer trok.

“Ik weet dat jij me trouw bent, Ron. Jij bent niet het type dat uitgaat en overal maar rond neukt. Jij schrijft liever computerprogramma’s, speelt een beetje golf en af en toe wat biljart. Je behoefte aan seks staat op een laag pitje en voor jou is het al genoeg als je me wat vasthoudt en wat knuffelt,” ratelde ze verder.

Dit werd interessant. Ik had me niet gerealiseerd dat ze zo over me dacht. Maar hieruit bleek wel dat ze me goed kende. Ik zat te denken aan een mogelijkheid om het onderwerp van ons gesprek te veranderen, maar ik vreesde dat me dat niet zou gaan lukken. Als Susanne eenmaal een onderwerp had, waar ze over kon doorzagen, dat zou ze er ook heel lang over door zaniken. Plotseling ontdekte ik ineens een gat in de keukenmuur, net naast de kast. Ik begon me ineens af te vragen waar die vandaan kwam.

“Susanne, wie…” was alles wat ik kon vragen over dat gat in de muur voordat ze me weer in de reden viel.

“Is dat echt belangrijk, Ron? Hij is veel te groot voor jou, dus vergeet het,” zei ze. “Zijn armen hebben twee maal de doorsnede dan die van jou en hij heeft geen bierbuik die in de weg zit. Hij slaat je met een klap tegen de grond, dus denk er maar niet aan.” Het gat leek mij ontstaan doordat er een voorwerp tegen aan was gegooid. Gelukkig was alleen het stucwerk beschadigd, als het iets naar rechts was geweest was er een stuk van een tegel afgebroken. Ik had nog wat vulmiddel, waar had ik dat ook alweer gelegd. “Waar….?”begon ik mijn zin.

“In zijn wagen, in het park, zelfs een keer in de kleedkamer van zijn club na een wedstrijd,” taterde ze verder. “Wat maakt het uit waar we het deden. Of ben je bang dat hij me geneukt heeft in het echtelijke bed. Ben je bang dat we dat daar deden en je mannelijke ego beschadigden? Maar om volledig te zijn, hij neukte mij met zijn fantastische apparaat een paar keer in jouw bed, heb je nu je zin, jij met je perverse eergevoel.”

Hé, dat was interessant. Er ligt een stukje porselein op de grond, net onder het gat. Ik begon te vermoeden, dat iemand een beker of een koffiekop tegen de muur had gegooid. “Is iemand hier geweest vandaag? Vroeg ik.

“Dit is echt iets voor jou, Ron,” sneerde ze, ”ik ga een keer vreemd en je denkt gelijk dat ik plat ga voor ieder man die ik tegen kom.” Waarom wordt een vrouw gelijk een slet, als ze een man vindt die haar behoeften begrijpt. Een man mag naaien wat hij te pakken krijgt, maar als een vrouw een lover neemt, dan is ze gelijk een hoer.

Misschien heeft een van de kinderen het gedaan, maar zij drinken nog niet uit een stenen beker, en ze krijgen van ons geen koffie. Ik vroeg me af of ik in de vuilnisbak nog de resten zou kunnen vinden, dan wist ik wat er kapot was. Maar het moest iets zwaar zijn. Waar zijn de kinderen trouwens? “De kinderen, ……”verder kwam ik weer niet.

“Je gaat de kinderen zeker tegen mij uitspelen. Je zult er wel niet op kunnen wachten om ze te vertellen, wat voor een vreselijke pikkenliefhebster hun moeder is, nietwaar?” Haar ogen spuugden vuur. “Je denkt zeker dat je ze van me weg kunt drijven. Normaal krijgt de vrouw het hoederecht, maar niet bij zo een gedrag, denk je daar aan? Ik heb ze naar mijn moeder gestuurd om daar vannacht te logeren. Ik vond het zinloos om ze bij een ruzie te betrekken.”

Ineens klopte er iemand op de keukendeur. Ik keek op en zag dat het onze buurvrouw Jo was. Zij was altijd een lust voor het oog en ook vandaag was ze weer lekker uitdagend gekleed. Ze had haar haar in een paardenstaart als een schoolmeisje. “Ron, is die hoer van jou je al aan het vertellen, dat ik haar vandaag met Ben heb betrapt?” schreeuwde ze bijna. “Ik kwam vroeg thuis vanmiddag en hoorde vreemde geluiden in onze slaapkamer. Ik sloop de trap op en vond dat hoer-vrouwjte van jou in mijn bed samen met mijn Ben. Ze liet zich net op hem zakken en vulde die volgespoten kut van haar met dat potloodje van mijn echtgenoot.”

Jo had vaak een koffiebeker in haar hand als ze hier binnenliep. Ik vond dat ik dichter bij de oplossing kwam van het probleem, waar dat gat in de muur vandaan kwam.

“Ben heeft begrip nodig, niet altijd dat gevit van jou, ”antwoordde Susanne. “Hij zegt dat een ijskast meer warmte geeft bij het neuken, en pijpen kan je ook al niet.”

Ik was wat dichter bij de muur gaan zitten om de vorm van het gat wat beter te bestuderen, zodat ik de baan kon berekenen, vanwaar het projectiel was gekomen. Maar Jo trok ineens mijn aandacht.

“Gelul, Ron, ik denk dat Susanne gewoon jaloers is. Kijk eens naar die tieten hier en vertel me eens, zijn die niet veel mooier en groter dan die van Susanne?” Terwijl ze dit zei trok ze met een zwaai haar shirt uit en toonde haar borsten. Ik greep naar Jo en trok haar naar me toe. Ik drukte mijn gezicht tegen haar borsten aan, likte, knabbelde, zoog eraan, betastte ze, kneedde ze, om de beurt de ene met mijn mond en de andere met mijn handen.

“Ik denk dat dit het juiste antwoord is, ”lachte Jo. “Kijk hoe Ron reageert. Het lijkt wel een baby die reageert op de moederborst.”

“Hij is gewoon een man die een borst aangeboden krijgt, ”stelde Susanne. “Dat is normaal. Als hij stil was blijven zitten, dat was pas afwijkend gedrag. Zelfs als je grootmoeder hem een borst zou aanbieden, kan hij er niet afblijven.”

“Daar kun je wel eens gelijk in hebben. Ben gaat ook altijd door het lint als ik hem mijn tieten laat zien. Aj, Ron gaat wel erg tekeer met mijn borsten, ik hoop dat hij ze eraan laat zitten,” zei Jo bezorgd.

“Hij is dol op borsten, Jo, ik had je dat al wel eens verteld,” herinnerde Susanne Jo. “De jouwe zijn helemaal niet zo speciaal.”

“Ron, als je mijn tieten even kunt loslaten, dan zal ik je eens laten merken, hoe goed ik kan pijpen. Susanne kan wel zeggen dat ik er niets van kan, maar ik wil jouw mening. Ik weet dat Ben gewoon heeft gelogen om haar in bed te krijgen. Tegen mij zegt hij altijd, dat ik de beste ben,” zei Jo.

Ik vloekte op mijn rits, dat die er zo lang over deed om open te gaan. Maar daar was die dan en Jo nam hem gelijk vast. Ze liet zich op haar knieën voor mij zakken. “Dat is nu eens een echt mannelijk orgaan,” kierde Jo, “deze is stukken groter dan dat potloodje, dat ik thuis moet afzuigen.” Voor mij had die tut genoeg gekletst. Ik duwde hem snel in haar mond, voordat daar nog meer onzin uit kwam. Ik pakte haar hoofd vast en bewoog het op en neer, zodat mijn monster in haar mond op en neer ging. Om haar te laten weten dat haar keel het lekkerste was, duwde ik hem helemaal naar binnen en bleef zo even staan. Toen er vreemde geluiden van beneden kwamen trok ik me weer wat terug. “Ron, hoe durf je het om die hoer jouw pik te laten aanraken?” vroeg Susanne “Je bent getrouwd met mij en je laat haar bijna stikken.”

Het was lekker en ik begon al aardig in de richting te geraken. Ik voelde het borrelen en dan schoot ik heerlijk alles in die warme mond. Even trok ik me terug en schoot een straal in haar gezicht. Dan stopte ik hem er weer terug in haar mond en liet me helemaal door haar uitmelken. Zodra alle lekkere gevoelens begonnen weg te trekken haalde ik hem uit haar mond en stopte hem weer in mijn broek. Ik liep weer naar de beschadigde muur en raapte de scherf op die er nog lag. Die was nog groter dan hij op afstand had geleken. En er zat een beetje kleur op.

“Nou, ik denk dat ik wel heb laten zien dat ik goed kan pijpen,” zei Jo terwijl ze recht kwam en haar gezicht afveegde. “Heb je gezien hoe lekker dat hij het vond, misschien blijf je nu weg van mijn Ben, jij slet.”

“Ik blijf wel bij hem weg, Jo, maar de vraag is meer, blijft hij bij mij weg.” Susanne keek verhit. “Als een man een keer in mijn kut is geweest, wil die niet meer in de jouwe. Hij komt weer naar hier, zodra hij de kans heeft.”

“Jij stuk stront,” snauwde Jo, “mijn kut is eerste klas.” Mannen halen hun neus op voor die van jou als ze de mijne kunnen krijgen.”

“Dat was anders niet het beeld wat ik kreeg toen Ben hem er bij mij instopte. Hij vertelde me dat die het heetste, nauwste plekje was, dat hij ooit had gepenetreerd sinds hij van school af was.” antwoordde Susanne.

“Stik,” ontplofte Jo, “Ron, denk jij dat jij je liefdesstok nog eens overeind kan krijgen om hem in mijn mossel te steken?” Met een ruk trok ze haar broek naar beneden en stond ze naakt voor me. Ik was weer stijf op het moment dat mijn broek de grond raakte. Ik duwde Jo tegen de tafel en schoof hem in haar, voordat ze maar over haar aanbod kon nadenken. Zonder verder na te denken volgde ik mijn instincten en neukte haar in die heerlijke kut.

“Ron,” krijste Susanne, “Je vindt het toch niet lekker om die hoer te naaien? Je doet het toch wel uit medeleven?” Jo maakte rare geluidjes, iedere keer als ik er helemaal inzat. Haar achterste leek wel op een berg gelei. Haar tieten schoven over de tafel heen en weer en duwden het bestek van de tafel, dat er op lag omdat we zouden gaan eten. “Ik wist niet dat je een tattoo had?” zei Susanne ineens, toen ze de vlinder op het achterste van Jo ontdekte. “Iedere keer als Ron op je inbeukt, wiebelen je billen zo, dat het lijkt of de vlinder gaat vliegen.

“E…echt?” kreeg Jo er nog uit, “B… en heeft daar nooit iets van gezegd…” Ziet dat er goed uit? Of moet ik het laten weghalen?”

“Helemaal niet,” zei Susanne ineens eerlijk. “Dat is echt heel cool. Waar heb je die laten zetten, Jo?”

Ik bereikte opnieuw de hemelpoort en leegde me deze keer in de lekkere kut van Jo. Zij probeerde nog een paar keer om antwoord te geven aan Susanne, maar dan gaf ze het op en zich over aan haar orgasme. Jo huiverde terwijl ik mijn meesterwerk afmaakte. Dan werd grote Jan weer kleine Jan en hij floepte eruit. “Yeah, die Ron kan neuken zeg,” concludeerde Jo, terwijl ze weer op adem probeerde te komen.

“Waarom jij je tijd verspeelt met die Ben van mij, dat begrijp ik niet. Als jij nog eens naar Ben gaat, dan weet ik wel door wie ik me nog een keer laat naaien. Dus je vindt mijn tattoo leuk, die heb ik laten zetten in dat kleine straatje bij tattoo-Bill.

“Dat is dan afgesproken,” bevestigde Susanne, “ik laat Ben met rust. Wil jij met me mee gaan om bij mij ook zo een tattoo te laten zetten? Ik wil dat Ron mijn vlinder ook laat vliegen.”

“Zeker, laten we dat komende zaterdag gaan doen”, zei Jo, terwijl ze zich weer aan het aankleden was, “en jouw kont is groot genoeg om er een hele arend op te tatoeëren. Ik durf er om te wedden dat die vogel een sensatie zou zijn.” De twee vrouwen liepen al pratend naar buiten. De keukenwekker begon te piepen en ik zette de oven af. Dan liep ik naar de keukenkast en keek of mijn favoriete mok er nog stond, maar die was weg. En ineens wist ik het. Toen ik vorige avond thuis kwam van het bowlen, had ik besloten om koffie te zetten. Ik had al wat meer bier op dan goed voor mij was en had wel wat koffie nodig voordat ik ging slapen. Dan zag ik ineens die grote vlieg op de muur zitten. Om ik-weet-niet-waarom had ik besloten om die plat te gooien. Natuurlijk had ik ernaast gegooid en alleen de muur geraakt. Gisteren had ik nog netjes alles opgeveegd, maar vandaag moest ik nog de muur repareren. Susanne kwam de keuken weer in en keek even in de oven of het eten klaar was.

“Waarom heb je me dit aangedaan, Ron? Je hebt die trut geholpen om over alles wat jouw pik betreft gelijk te krijgen.” Ze schudde haar hoofd. “Ik heb me nooit gerealiseerd hoe goed jij was in dit alles, vooral op de keukentafel. Waarom heb je mij die techniek nog nooit laten zien?” Ik draaide Susanne gelijk om, gooide haar jurk omhoog en trok haar slip naar beneden. In een flits lag ze op de keukentafel en was ze klaar. De aanblik, wat ik met Jo had gedaan, had haar blijkbaar bloed-geil gemaakt. Nog wat wilde naaibewegingen, en ik slaagde er vanzelfsprekend weer in om de hemelpoort te bereiken. Nadat ik mijn broek weer dicht had gedaan, ging ik naar de garage om mijn reparatiespullen te gaan zoeken.

“Het eten is klaar,” riep Susanne toen ik de deur van de garage had bereikt. Ze wachtte altijd totdat ik zo ver mogelijk weg was, voordat ze wat tegen mij zei. En daarna riep ze altijd, dat ik doof was. Ik hoorde wel altijd wat ze zei, als het belangrijk was tenminste. Ineens herinnerde ik mij dat ik nog een afspraak had om te gaan biljarten vanavond. Tijdens het zoeken in de garage probeerde ik me nog te herinneren, waarom Susanne ook al weer zo overstuur was, toen ik thuis kwam. Vrouwen maken ook altijd grote problemen uit kleine zaken. Ik pakte de reparatiespullen en liep terug naar de keuken om te gaan eten.

Storyvertaler

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *