Bij jou of mij?

()

Al jaren werk ik op een administratief kantoor. Veel gebeurde er niet. Regelmatig organiseerde de personeelsvereniging een avondje. Dan zagen we elkaar tijdens een etentje of een zaterdagmiddag uitlopend de avond in. Altijd gezellig want dan zag je ook de partners van je collega’s. Het bedrijf vierde onlangs honderd jaar en er werd een weekend georganiseerd. De directie was er druk mee en er werden talloze ideetjes aangedragen maar ook vele verworpen. Op de afdeling waar ik werk zaten vier dames en vijf mannen. De leeftijd varieerde van dertig naar vijfenvijftig jaar. Iedereen voelde zich altijd jonger en dacht ook de hele wereld aan te kunnen. Dit was een korte inleiding en gelijk zal ik me voorstellen.

Ik ben Ronald, mijn leeftijd is drieëndertig jaar en ik woon op een oude geheel verbouwde boerderij. Mijn vrienden vragen zich altijd af wanneer er een vrouw in mijn leven komt maar ik mag niet klagen. Ik heb ‘t druk met werk, sportverenigingen en uitgaan. Zo kwam ik altijd wel bekenden tegen. Ik doe aan het fitnessen en omdat ik een avond overgewerkt had verzette ik mijn fitnessavond een dagje. Eenmaal omgekleed kwam ik een Noëlla tegen waar ik mee samenwerk. Zij sportte altijd op woensdag en was verbaasd mij tegen te komen. Tussen onze rondes door dronken we wat en raakte in gesprek.

Toen het een uur of tien was besloot ik dat het tijd werd om te douchen en wat te gaan drinken. Noëlla vond het ook een goed idee en samen stapten we een gezellige dorpskroeg in. We raakten behoorlijk in gesprek en gedurende dit gesprek vertelde ze dat haar relatie over was. Noëlla is een mooie meid en ongeveer even oud als ik. Uit het verhaal dat ze kwijt wilde maakte ik op dat haar ex overspel had gepleegd en ze hem betrapt had. Toen kwam plots de opmerking dat het tijd was voor de laatste ronde en zagen we dat het bijna één uur was. We namen afscheid bij de deur, kuste elkaar vluchtig en weg waren we.

De weg naar huis dacht ik steeds aan haar en eenmaal thuis op bed kwam haar beeld regelmatig voorbij op mijn netvlies. De volgende dag zag ik haar in de kantine en even later zaten we samen aan de lunch. Ze vroeg of ik haar relatieprobleem niet verder wilde vertellen en nadat ik haar bevestigend geantwoord had was ze zichtbaar opgelucht. De rest van de week zag ik haar wel en als ik over de gang liep tijdens mijn werk keek ik regelmatig richting haar kantoortje. Ik hoopte haar dan te zien en voelde mij gelukkig als het gebeurde. Vrijdag na het werk kwamen we elkaar tegen bij de uitgang en Noëlla zei. “Prettig weekend. Ga je nog iets spannends doen?”

Ik glimlachte en gelijk zag ik haar kleuren. Ze verontschuldigde zich voor de gemaakte opmerking en ik zei dat ik er niets achter zocht. We liepen naar de parking en voordat ik in mijn auto stapte vroeg ik.

“Gaan we nog iets drinken dit weekend?” Ze keek me aan en antwoordde. “Geef me je nummer en als ik tijd vrij kan maken laat ik het je weten.” Nadat ze mijn nummer had ingetoetst begon mijn telefoon te trillen in mijn broekzak. “Zo. Ik heb hem goed opgeslagen en nu heb je mijn nummer ook.” We lachten en namen afscheid en gingen ieder onze weg.

Eenmaal thuis besefte ik meer en meer dat ik warme gevoelens voor Noëlla koesterde. Na een douche stapte ik de woonkamer in en besloot nog even te werken maar veel kwam er niet van. Ik bedacht dat ik gewoon verliefd was op Noëlla en zat met m’n telefoon in mijn hand om de gemiste oproep van haar op te slaan. Zou ik haar bellen of gewoon afwachten. Plotseling begon mijn toestel te zoemen. Zonder kijken wie me belde nam ik op en hoorde mijn collega Fabienne die vroeg of ik langs kon komen met het oog op het geplande zakelijke uitstapje. Toen ik vertelde dat ik net uit de douche kwam en er over een half uurtje zou zijn lachte ze; “dat heb ik dan weer gemist maar ik zie je zo. Ik hoop dat je nog niet gegeten hebt,” want Rob (een collega) had gezegd dat we daarna zouden gaan eten in de stad.

Eenmaal bij haar huisje aangekomen zag ik diverse auto’s staan van collega’s. Toen ik binnen kwam zag ik dat Noëlla er ook was. Nadat we het programma doorgenomen hadden bleek er een geweldig feest aan te komen. We zouden op een vrijdagmorgen vertrekken en maandagavond pas weer terug zijn. We zouden naar Luxemburg gaan en er zouden ongeveer vijfenveertig personen aanwezig zijn. Er werd een compleet hotel gereserveerd en alles werd met een autobus gereden. Het was ondertussen middag en tijd om iets te gaan eten. Ik vroeg Noëlla hoe ze daar gekomen was en flirterig antwoordde ze dat ze er een stevige wandeling van had gemaakt en er een beetje op rekende dat iemand haar een lift zou geven naar huis.

In het restaurant kwam ik natuurlijk naast haar te zitten en voelde me de koning te rijk. Tijdens het eten voelde ik haar been tegen mijn knie drukken. Toen onze blikken kruisten glimlachte ze naar me en gaf een duwtje met haar knie. We leken wel en paar pubers zoals we op elkaar reageerden. Na het eten ging ieder zijn eigen weg. We verlieten het restaurant en liepen naar de parking waar Noëlla bij mij in de auto kwam zitten. Toen ik ook ingestapte draaide ze naar me en vroeg.

“Gaan we nog iets drinken zonder collega’s?”

“Wist jij vanmiddag al dat we elkaar vanavond weer zouden zien?” Ze vertelde dat Rob haar gebeld had met de vraag of ik naar Fabienne wilde komen om het één en ander door te nemen voor het bedrijfsuitje. Fabienne was de secretaresse van Rob en had gezegd dat ze mij ook zou bellen omdat ik altijd van die leuke dingen wist te verzinnen voor feestjes. We besloten om naar een danscafé te gaan op de grote markt. Eenmaal binnen nam ik het besluit om mijn auto te laten staan en Noëlla met een taxi naar huis te brengen zodat ik ook wat kon drinken.

We dronken en dansten wat en ik voelde haar heerlijke lichaam tegen het mijne aan drukken en dansen. Ik liet mijn hand tot net boven haar billen zakken. Ze protesteerde niet, legde haar hoofd op mijn borst en trok me steviger tegen zich aan. Toen dit dansnummer afgelopen was kuste ze mij in de nek en we liepen naar ons tafeltje. Ze kwam nu naast me zitten en tijdens het drinken van ons wijntje legde ze haar hand op m’n arm. Ik voelde dat het helemaal goed zat tussen ons en stelde voor nog even te dansen. Op de dansvloer voelde ik dat we beiden meer wilden en drukten onze lichamen zich steviger tegen elkaar. We wilden meer dan dit, besloten om op te stappen en ik bestelde een taxi. Die kwam vrij snel en Noëlla zei terwijl we naar buiten liepen.

“Mijn of jouw huisje?” Hier overviel ze me mee en ik zei. “Mijn huisje.” Na een kwartier of meer, stonden we voor mijn deur en Noëlla fluisterde. “Woon jij hier? Ik dacht dat je in de stad woonde.” Eenmaal binnen vroeg ze om een rondleiding. We liepen het huis door en ze viel van de ene verbazing in de volgende. Ik vertelde dat ik deze boerderij van een familie gekocht had die emigreerde en dat mijn vader en broers samen met mij hier in twee jaar tijd een klein paleisje van gemaakt hadden. We waren nu bezig de schuur te restaureren en dan zou alles klaar zijn. We twijfelden er alleen nog aan of de stal die er bij hoorde gesloopt zou worden of ze als een bijhuis verbouwen.

We liepen naar de woonkamer en toen ik vroeg wat ze wilde drinken besloten we door te gaan met rode wijn. We zaten op de bank, Noëlla deed haar schoenen uit en kwam tegen me aan zitten. Ze streelde mijn arm en toen ze mij aankeek bracht ik m’n gezicht dichter bij het hare en kusten we elkaar. Eerst luchtig en voorzichtig maar, steeds iets wilder. Ze opende haar lippen, ik voelde haar tong tegen mijn lippen en enkele seconden later was een heerlijk tonggevecht begonnen. Dit duurde maar even en ik legde mijn hand op haar hoofd en ik hoorde haar zachtjes kreunen. Het beviel ons beiden en toen we elkaar weer aankeken wisten we alle twee dat dit onze nacht zou worden. Na deze aanmoedigende kussen kleedden we elkaar uit en nadat ik haar rits op haar rug had laten zakken stond ze op en liet haar jurk op de grond vallen.

Ik zag dat ze prachtige lingerie aan had, haar grote borsten stonden fier naar voren en haar tepels wilden bevrijd worden. Ik stak mijn handen uit om haar bh los te maken en ze stapte dichter naar mij toe. Nu was het een kwestie van seconden en terwijl Noëlla mij aan bleef kijken maakte ik haar bh los en ik zag haar borsten nauwelijks zakken.

“Bevalt het een beetje?” Vroeg ze lachend. Ik knikte en voelde hoe ze mijn boxer uit deed. Dat is altijd zo’n gênant momentje als je de eerste keer bij een vrouw uit je slip stapt maar Noëlla stelde me gelijk op m’n gemak door te zeggen.

“Eerst even douchen voor je me gaat verwennen?” Ik bracht mijn vingers tussen haar slip en heupen en enkele seconden later stonden we naakt tegen over elkaar. Ik scheer mijn schaamstreek wekelijks en dat beviel haar wel en ze zei dat ze dat waardeerde dat een man zich ook op de intiemere plaatsen verzorgde. Ik zag haar geschoren kutje, zakte door mijn knieën en kuste haar op het meest intieme plekje dat ik me voor kan stellen.

Samen douchten we en enige minuten later liepen we mijn slaapkamer in. Noëlla pakte mijn hand en liet zich achterover vallen en trok mij mee het bed op. Gelijk kusten we elkaar en onze handen onderzochten elkaars lichaam. Haar borsten bleken zeer gevoelig en tijdens mijn strelen duwde ze haar lichaam tegen me aan. Alles schoot door mijn hoofd zoals de gedachte dat ik wel over haar gefantaseerd had maar zo snel genieten van elkaar was alleen één grote droom geweest. Ik voelde haar hand om mijn piemel en ze maakte trekkende bewegingen. Ook mijn hand zocht de warmte van haar kutje en even later legde ze haar benen iets van elkaar, opende voor mij haar kutje en zei; “Neem me Ronald. Verwen me. Laten we van elkaar genieten.”

Meer aanmoediging had ik niet nodig en terwijl Noëlla zich naar me toe draaide en ik het zelfde deed voelde ik mijn ontblote eikel tegen haar schaamlippen drukken. We keken elkaar in de ogen en als vanzelf verhoogden we alle twee de druk en voelden we ons samensmelten. De weerstand die ik voelde maakte dat ik even stil bleef liggen maar ze duwde me op mijn rug, kwam over me heen zitten en we kusten elkaar intens. Toen ik haar borsten weer kusten draaide we en al kussend zakte ik steeds wat lager. Ik voelde dat ze meer wilde en kuste haar schaamlippen. Omdat haar benen iets van elkaar gingen, moest ik mijn best doen om haar clitje nog niet te likken. Noëlla had ook niet stil gelegen en ik voelde hoe haar tong likte over mijn eikel. Waarna ze haar lippen opende en mijn eikel in haar mond nam. Omdat zij heftiger met haar onderlichaam bewoog en ik ook haar genotsknobbeltje likte, konden we onze lusten niet langer beheersen.

Omdat we volop genoten voelde ik aan haar lichaamsbewegingen dat haar eerste orgasme op komst was. Niet lang daarna kwam ze schokkend en zuchtend klaar. Ik likte gewoon verder en dat was voor haar een aanmoediging. Ze vergrootte de druk van haar tong en ik voelde dat mijn moment er aan kwam. Ik begon harder te kreunen en voelde het eerste sperma mijn penis verlaten. Ook Noëlla kwam weer klaar en ik likte en zoog al haar sappen op terwijl mijn orgasme langzaam afnam.

Terwijl onze gezichten zich weer naar elkaar toe draaiden zochten en vonden onze lippen elkaar en proefden we de sappen van ons zelf. Ik vroeg of ze iets wilde drinken en terwijl ik opstond om onze glazen te pakken liep Noëlla naar de badkamer. Ik wilde ook de druk op mijn blaas verlichten en op de gang kusten we weer. Eenmaal terug in de slaapkamer zat ze rechtop met een kussen in haar rug tegen het hoofdeinde, keek me aan en zei.

“Ik had een paar dagen terug niet kunnen bedenken dat we zo snel al de liefde zouden bedrijven. Ik droomde er wel van en werd dan onrustig wakker.” Ik moest bekennen dat ik het zelfde gevoel gehad had en na korte tijd zakten we onderuit en hervatte ons spel.

Noëlla keek me aan en vroeg of ik er klaar voor was en lachend zei ze er achteraan. “ Ik wel in ieder geval. Ik wil je in me voelen en genieten van wat jij me te bieden hebt. Neuk me Ronald maakt me gelukkig. Duw die lekkere pik van je in mijn kutje.”

Meer hoefde ze niet te zeggen en terwijl ik mijn snoeiharde penis voor haar kutje plaatste duwde ze haar kutje iets omhoog en voelde ik mijn eikel naar binnen glijden. Steeds dieper drukte ik door totdat onze lichamen elkaar raakten. Omdat ik me iets van haar lichaam af duwde zei Noëlla. “Heerlijk! Zo voel ik je stam langs mijn clitje bewegen. Ik ben zo verschrikkelijk geil. Ik wil niet dat dit gevoel stopt. Ik kom weer Ronald! Ik kom weer!” Schreeuwde ze. Ik voelde haar kutje samen trekken en zei.

“Zal ik je op z’n hondjes nemen?” Terwijl ik terug trok zei ze dat ze dat wel wilde maar dat ze in haar kontje nog maagd was. Dit was duidelijk een misverstand en nadat ik vertelde dat we dat zouden doen als zij het zelf wilde was het ijs gebroken. Toen ze op haar knieën zat pakte ik haar heupen vast en ik bracht mijn harde piemel weer in haar schede, pakte haar borsten vast en streelde haar tepels. Dit werd een te gekke nacht en terwijl mijn buik tegen haar billen kletste riep ze steeds.

“Harder Ronald! Dieper! Ik ben zo geil ik kom weer! Ik kom weer!” Voor mij was dit ook een geweldige ervaring. Ik voelde haar lichaam trillen, gelijk verplaatste ik mijn hand naar haar kontje en drukte een vingertop tussen haar billen. Ik had nog nooit mee gemaakt dat orgasmes van een vrouw in elkaar over liepen en ook ik voelde weer dat ik zou gaan spuiten. Toen ik dat zei gilde Noëlla het uit en wild schokkend kwamen we samen klaar. Beiden vermoeid liet Noëlla zich voorover zakken en trok ik me verder terug. Ik zag mijn zaad uit haar kutje komen, een spoortje trekkend over haar been voor het op de lakens belandde. Haar kutje stond nog iets open toen ik haar op haar billen kuste en ze zich verontschuldigde omdat het zo’n zooitje werd in het bed. Het enige dat ik zeggen wilde was dat het me niets kon schelen want ik had gevonden waar ik al jaren onbewust naar op zoek was geweest.

Ik stond op en pakte een strandlaken uit de kast en legde die voorlopig op het bed. We kropen tegen elkaar aan en wisten dat dit geen standje van één nacht zou zijn. We zijn het hele weekend samen gebleven en zondagavond haalde ik mijn auto op. Toen ik thuis kwam zat Noëlla in mijn joggingpak op de bank en vroeg of we dit nog even stil konden houden. Deze afspraak was snel gemaakt en toen ik haar thuis af zette vroeg ze.

“Slaap je vannacht bij mij?”

Ronald

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *